|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! |
|
4 | 10,81% |
| Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
1 | 2,70% |
| Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
6 | 16,22% |
| Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
3 | 8,11% |
| Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
17 | 45,95% |
| Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
A co do wyglądu to ja wam powiem, że w łazience nie miałam dużego lustra, było takie małe na którym widziałam się od szyji w górę. Teraz jak mamy remont i idę do rodziców się myć lub do siostry tż to jak widzę się w lustrze to dopeiro widzę, jakie słoniątko zrobiła ze mnie moja dzidzia
|
|
|
|
#3272 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Cytat:
Jaki piękny guz ![]() Oliath śliczny brzuszek ![]() Asiunia i Tobie brzuszek nareszcie wysadziło Najwyższy czas ![]() Co do podrobów To zgadzam się z Neni Bardzo lubię żołądki i serduszka ![]() Jedynie do flaków nie mogę się przemóc.Dziewczyny powiem Wam że się wystraszyłam dzisiaj na poważnie Szalałam z odkurzaczem i odkurzałam dywany (a mam ich aż dwa ) i mnie brzuch rozbolał tak jak na @ A odkąd w ciążę zaszłam to mnie nie bolał I już byłam w panice, że sobie poród wywołałam ![]() Gratuluję nowych tygodni Coraz bliżej do uściskania naszych maluszków |
|
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
co do wygladu to ja sie dobrze czuje,chodziaz dopiero po zdjeciach eidze ze mi trochu facjata przytyla..ale na komunie za tydz sie odszczele jak niewiem,porobie zdjecia to Wam pokaze haha(odszczele czyt.sukienke w ktora sie mirszcze bo jest zwykla prosta i rozviagliwa lol
)wlosy zrobie i bedzie![]() en olej tz ja tez nieraz mam dosc a on sie nie ruszy,i tez mi sie wymcknie jakies spierdzielaj czy co. zauwazylam ze mi naczynko na nodze peklo:-((buuuuu na szczescie male ale musze yo jakos usunac po ciazy...:-/ oliath ale siniak az tz pokazywalam hahhahha ![]() to co malinka mowila o tym jelpie z biedry itp to od 23ma byc bo tez mam ta gazetke wlasnie,pewnir kupie pampersy 2ki bo sie oplaca waciki i patyczki i ten jelp plyn... |
|
|
|
#3274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, które mają termometr douszny Brauna, jaki macie typ dokładnie? znalazłam taki na all, nawet dobra cena i opinie ma też dobre:
http://allegro.pl/braun-termometr-do...241474381.html
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
malinka no wiesz,u Ciebie to juz wogole bliziutko wiec nie mozesz sie forsoeac bo faktycznie dostaniesz skurczy
![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- ojciec do mnie moei dzis czy mam juz wszystko ja mowie ze tak tylko wanirnki kosmetykow i podgrzewacza mi brakujr a on.patrxy i pyta sie (calkiem serio) a nocnik kupujesz? a ja opad szczeny hahahahahaah dobry jest... |
|
|
|
#3277 |
|
Wtajemniczenie
|
Jem czipsy musztardowe z Lidla i średnio mi podchodzą ale ciagle łapę wyciągam po kolejnego
![]() Grzmi
|
|
#3278 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A muszę jeszcze podłogi umyć bo już patrzeć na nie nie mogę Ale najważniejsze że już mi przeszło i mogę działać dalej ![]() |
|
|
|
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak ostatnio dałam tż gazetkę z biedronki (tą z kocykami, ręczniczkami, pieluszkami itd) i mówię do niego: - przejżyj tą gazetkę i powiedz mi co z tego powinniśmy naszej dzidzi kupić a on przejrzał zamknął i mówi do mnie : - nocnik ? |
|
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
jacy oni sa smieszni hahahaha:-P
tz pojechal na rower a ja troche posprzatam..bo sie zapuscilam ostatnio haha |
|
|
|
#3281 |
|
Zadomowienie
|
Dotkaa a po ile te pampki w Biedronce mają być?? Od kiedy ta promocja?? Od 20-tego??
Z lidla też ma być fajna promocja dla ciężarówek i karmiących. Ciekawa jestem tego biustonosza do karmienia za 24 zeta jeden już mam ale na jednym długo nie pojadę
|
|
|
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam dziś dzień lenia. Nic, normalnie nic nie zrobiłam! Nawet obiadu bo mam z wczoraj.
Mąż przyjechał i słowem się nie odzywam. On coś próbował, ale udawałam, że śpię. Cholera chipsów mi się chce albo popcornu.
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętajcie, że w poniedziałek są w biedrze koszule nocne do karmienia
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja musialam dzis kupic leys zielone takie jasne niewiem jaki to smak ale takie lekko pikantne mmmmm i mam zajawke na tymbark w butelce :P |
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Jestes okrutna!
|
#3287 |
|
Zadomowienie
|
Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz
Dziewczyny szybkie pytanie TZ chce isc do ojca go odwiedzic w szpitalu myslicie, ze moge isc? On lezy na chirurgii.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
oo to zdjecie
widac wszystko dokladniej wiec nie pisze tego co pisze w gazetce nie opowiadalam Wam wczoraj podskoczylam do tesco a tam jest taka apteka.. wskoczylam po euthyrox bo na recepte wszedzie taka sama cena.. podobno:P no i przedemna stoi Pani z panem i dzidziusiem no i pani chciala kupic Bephanten .. a ekspedientka mowi ze maja zestaw w super promocyjnej cenie i najlepszej w calym Krakowie... i mowi im 39 zł.. ja az zająknełam i mowie ile,przepraszam? i tylko skwitowalam to usmiechem... pewnie zastanawiacie sie o co chodzi... to Wam mowie,jak ktoras nie doczytala ze pare dni wczesniej kupilam ten zestaw w ziko ( 100 ml plus 50 ml gratis w ladnym opakowaniu itp) za 26 zl mialam powiedziec tej pani ale ekspedientka caly czas stala kolo nas wiec glupio mi bylo,a pozniej stwierdzilam ze moze lepiej sie nie odzywac bo moze "sra ja " kasa i sobie pomysla ze ich za biedakow wzielam czy coś :P hahahah
|
|
|
|
#3289 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja już po obiadku, sosik wyszedł pyszny, ale i tak go nie jadłam, bo mnie wzięło na placki ziemniaczane z cukrem
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mój też tematu wyprawki nie ogarnia w ogóle. Tylko tyle, że jak coś przyjedzie do domu to ogląda co to ![]() Enlevee jak tam nastroje w domu? Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-05-18 o 16:28 |
||||
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
NIe ja moja teściowa, bo ja siedziałam u sibei a ona mi przyniosła miseczkę z popcornem. Chce mnie utuczyć
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Wg mnie możesz.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-05-18 o 16:26 |
|
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć tż ostatnio do mnie powiedział, że jak chcę to mogę sobie łóżeczko zamówić
|
|
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
przedstawiam mojego 33 tygodniowego krzywulca
|
|
|
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak sa zestawy patyczki plus waciki dla dzieci za 6 zł chyba.. w biedrze i misie ( pluszowe :P za 17 zł) tylko ciekawe jaki rozmiar maja, mi sie podobaja hahah
Edytowane przez d0tkaaa Czas edycji: 2013-05-18 o 16:31 |
|
|
|
|
#3295 |
|
Raczkowanie
|
Melduje się!
Oliath - współczuję dolegliwości, na Twoim miejscu też bym chyba wybrała leżeć w domu i sprawdzić wyniki po kilku dniach En - jak kłócę się z TZ to ZAWSZE obiadu nie robię! I zawsze po godzinie/dwóch mam na stole przepyszne dania i ładne przeprosiny- wierzę, że u Ciebie tak będzie I się nie stresuj, szkoda denerwować synulaGratuluję tygodni nowych i udanych wizyt wczorajszych Moi rodzice pojechali wczoraj na wesele, moja młodsza siostra została sama w domu, więc z TZ poszliśmy u niej siedzieć, zamówiliśmy pizze i w ogóle zrobiliśmy sobie taki wieczór fajny Dziś od rana zakupy, żeby jutro nie zostać z niczym - ludzi pełno ![]() Chyba pojedziemy na tą noc muzeów, jak się nie rozpada za chwile, bo wieje tak, że głowa mała! Aha jeszcze doczytalam, że któraś pisała o tym, że dziecko chyba 23h śpi - moja wczoraj 23h to nie spała już nie wiedziałam jak usiąść/położyć się, bo co chwile kop albo wypychanie
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka fajny krzywulec
|
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki :P
Neni wiem ze nie wypada,ale ile przytylas?? :P mi tz dzis mowi " wsumie to juz 10 kg przytylas od poczatku"... a ja mowie oczywiscie ze slicznie wygladam i tylko brzuszek mam i on tyle wazy,a on mi mowi no i masz uuuuuuuuDaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa hahahahhahah |
|
|
|
#3298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
a,i ta gazetka od 23 obowiazuje.
|
|
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że też masz jeszcze wklęsły pępęk. A krzywulec fajny, wypięta tak jak moja dzisiaj
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.

Szalałam z odkurzaczem i odkurzałam dywany (a mam ich aż dwa
A odkąd w ciążę zaszłam to mnie nie bolał
)wlosy zrobie i bedzie

jeden już mam ale na jednym długo nie pojadę