Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają 28 50,91%
Zbudyniałe matki 0 0%
Rosną ciągle nasze brzuszki, coraz bardziej puchną nóżki 6 10,91%
Zbudynienia pełna głowa, nie opiszą tego słowa 5 9,09%
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki 10 18,18%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 6 10,91%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-18, 20:17   #1351
Madziuchna27
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
twardnienie brzucha to jedno, a twarde pomiędzy podbrzuszem a częścią gdzie zaczynają się włoski łonowe to chyba co innego
Tego nie wiem, ale myślę, że położenie się i pooddychanie zawsze działa na plus

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 20:19   #1352
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

musze sie pochwalic ze chyba widac juz u mnie ciaze golym okiem bo dzisiaj spotkalam 2 kolezanki ze starych lat jak szlam z mama do sklepu i obie popatrzyly na mnie i gratulowaly hahaha

ale chyba jeszcze nie bardzo widac bo wczoraj jak usiadlam w autobusie to jakies staruchy nade mna charczaly :P
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 20:21   #1353
Madziuchna27
Zakorzenienie

Wracając do Sochy, na pudlu są zdjęcia jej i też ciężarnej K. Malinowskiej. Rzeczywiście, Socha bardzo się zmieniła na twarzy i taki mocno spiczasty na brzuch... Malinowskiej ciąża służy

Stary 2013-05-18, 20:21   #1354
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
dzis zamiast poloznych nowa seria niezwykle narodziny
o której

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 20:25   #1355
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Snow, tak wcześnie na wykłady chodzicie?? Ja od 21 tc. biegam 2 x tydz. na gimnastyko-pogaduchy Wykłady (7) zaczynamy z TŻ dopiero od 8 lipca. Potem będą jeszcze ćwiczenia z kąpieli noworodka plus dla chętnych poród rodzinny.
Dziwię się, że u Ciebie tak wcześnie... No, chyba, że to u mnie późno
ja też chodzę już od 22 tc. Mieliśmy kąpanie i pielęgnację noworodka oraz ostatnio emocje w ciąży, przy porodzie i po porodzie
a w środę mamy temat porodu rodzinnego
6 czerwca natomiast zwiedzamy szpital, tż się pytał czy to wycieczka tylko dla mam, położna oczywiście mówiła że nie, że dla tatusiów też, na co ja powiedziałam, że musisz wiedzieć gdzie mnie przywieźć hehe
mamy zajęcia raz w tygodniu od 21 do 30tc, a od 30tc 2 razy w tygodniu więc jeszcze sporo przed nami

Amelka widziałam tą gazetkę biedronkową jednak to bardziej produkty dla starszych dzieci, raczej z niczego jeszcze nie skorzystam teraz czekam na wyprzedaż tesco

Edytowane przez Larysa88
Czas edycji: 2013-05-18 o 20:29
Larysa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 20:28   #1356
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
wiesz co, kurcze ból właśnie nie taki jak na @, zupełnie inny...
to taki ucisk jest, i twarde tam mam jak wzięłam no-spę to mniej bolało i nie było takie twarde tam.... a boli mnie praktycznie przy każdym ruchu, jak wstaję, jak ubierałam spodnie, jak się odwracam w łózku z boku na bok i najgorsze - jak chodzę ale jak siedzę lub leżę nie ruszając się to nic nie boli praktycznie, ale twarde jest

no mężuś powiedział, że absolutnie ja nie będę nic robić - on się wszystkim zajmie, ja jedynie te firany prasowałam ale to też na siedząco, deskę mi ustawił tak niżej żebym z krzesła mogła sobie swobodnie prasować cieszę się, że mam w nim takie wsparcie
Przede wszystkim nie dotykaj i nie masuj, bo to powoduje jeszcze większe twardnienie i ból! jak masz magnez to jeszcze zjedz, połóż się i nie stresuj. Obstawiam, że dziecko Ci się tak ułożyło i jak się ruszasz to na coś naciska, ale lekarzem nie jestem
Ja miałam taki ból z prawej strony w dole brzucha/macicy - ucisk (coś jakby kamień zalegał) i mówiłam o tym lekarzowi, ale sprawdzała na usg i mówiła że nic tam nie ma kolejne usg też nie wykazały nieprawidłowości. Ginka zabroniła mi tego dotykać, bo stwierdziła, że moja macica ma taką urodę, że rozciągając się, napina się i boli. Po pewnym czasie przeszło ;] już dawno nie czułam tego bólu.

Gdyby bardzo bolało to zmykaj to lekarza, albo na IP!

Wspaniałych mamy mężów mój też mi bardzo pomaga
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 20:33   #1357
your Angel
czyli Endżi

heloł

kurde, na tym zwolnieniu to mam stresów póki co tyle samo co w robocie Przykre, że pracodawca patrzy wyłącznie na swój interes i w czterech literach ma pracownika i w ogóle takie nieistotne szczegóły jak dopilnowanie formalności i przekazanie dokumentów, które pozwolą człowiekowi otrzymać jakąkolwiek kasę. Szkoda gadać.

Nie wiem czy przez te nerwy czy co, ale wczoraj wieczorem chwyciły mnie takie skurcze, że aż mnie zginało, stać nie mogłam Żartowałam, że może już rodzę skoro mam skurcze co 5 minut Trochę odpoczęłam, trochę pochodziłam, łyknęłam dwie Nospy i dwie tabletki magnezu i przeszło, do teraz jest ok. Tylko mój budyń sprawił, że zostawiłam prawie całe, nowo zakupione pudełko magnezu u znajomych Na szczęście został mi jeden listek w torebce

Ubaw miałam w tym wszystkim z teżeta, bo oczywiście donośnie mu się żaliłam na te skurcze. A on do mnie czy jestem pewna, że to po prostu dziecko nie kopie Dżizas, takie coś mógł tylko wymyślić facet Oni nawet nie są sobie w stanie wyobrazić o co chodzi w tych skurczach...

Mam za to piękną lampę w salonie - to mi ewidentnie zrobiło dzień

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2013-05-18 o 20:34
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 20:37   #1358
policzanka
Wtajemniczenie

Przyszla mi komoda ta z Ikei.Zamowilam jednak tę cztero szufladową i wiecie co?Jest ogromnaPrawie cały pokoik mi zagraci,ale co tam wazne ze sporo w niej pomieszczeZrobiłam tez dzis rekonesans ciuszkow dla Lili i stwierdzam ze musze jeszcze sporo dokupic...:/za bardzo skupiłam sie na rozmiarach 68,74.. wogole to ile do szpitala jest potrzebnych ciuszkow dla dzidzi?bo ja ogolnie mam wszystkie ciuszki z ciuchajki a do szpitala to bym juz jakies nowe ze sklepu pokupywała..z 5 kompletow wystarczy?
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 20:38   #1359
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Ubaw miałam w tym wszystkim z teżeta, bo oczywiście donośnie mu się żaliłam na te skurcze. A on do mnie czy jestem pewna, że to po prostu dziecko nie kopie Dżizas, takie coś mógł tylko wymyślić facet Oni nawet nie są sobie w stanie wyobrazić o co chodzi w tych skurczach...
no oni są genialni pod tym względem
dobrze, że lepiej się czujesz

policzanka pokaż komodę- ja chcę też z ikei białą

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-05-18 o 20:40
Stary 2013-05-18, 20:38   #1360
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
o której
juz leci, zaczelo sie 20:25 ale dretwe jest polozne byly lepsze chyba na xfactora przelacze i bede sluchac jak piluja heh
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 20:46   #1361
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Przyszla mi komoda ta z Ikei.Zamowilam jednak tę cztero szufladową i wiecie co?Jest ogromnaPrawie cały pokoik mi zagraci,ale co tam wazne ze sporo w niej pomieszczeZrobiłam tez dzis rekonesans ciuszkow dla Lili i stwierdzam ze musze jeszcze sporo dokupic...:/za bardzo skupiłam sie na rozmiarach 68,74.. wogole to ile do szpitala jest potrzebnych ciuszkow dla dzidzi?bo ja ogolnie mam wszystkie ciuszki z ciuchajki a do szpitala to bym juz jakies nowe ze sklepu pokupywała..z 5 kompletow wystarczy?
duża mówisz no to super, chce żeby mi też dużo się tam pomieściło
z ubrankami może zobacz też na stronie szpitala swojego, bo na moim jest wykaz co i w jakich ilościach jest potrzebne
Stary 2013-05-18, 20:47   #1362
policzanka
Wtajemniczenie

Narazie stoi w duzym pokoju bo w małym jest jeszcze nasze lozko ktore trzeba wyrzucic.W rzeczywistosci jest ogromna-na zdieciu tak tego nie widac.

o losie!!jakie ja byki strzelam prawie w kazdym poscie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00002.jpg (21,2 KB, 52 załadowań)

Edytowane przez policzanka
Czas edycji: 2013-05-18 o 20:58
Stary 2013-05-18, 20:49   #1363
bajka1807
Zakorzenienie

no i sobie poogladalam... tz xboxa odpala
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-05-18, 20:53   #1364
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe moj tez graja tam tv tak chetnie nie ogladam więc mi to nie przeszkadza

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
duża mówisz no to super, chce żeby mi też dużo się tam pomieściło
z ubrankami może zobacz też na stronie szpitala swojego, bo na moim jest wykaz co i w jakich ilościach jest potrzebne
Bede musiala podpytac kogos kto rodzil w tym moim szpitalu bo ja tego na ich stronie nie potrafie znalezc...
Stary 2013-05-18, 20:54   #1365
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
hehe moj tez graja tam tv tak chetnie nie ogladam więc mi to nie przeszkadza
no ja akurat ogladalam porod na drzewie a ten mi wylaczyl ale za kare gierki mu nie chodza bo zrobil upgrade softu
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-05-18, 20:55   #1366
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
kropla tak jakby ból-kłucie? to ja tak mam jak się za bardzo zegnę/ naciągnę

mój mąż mnie dzisiaj nakrzyczał bo pokazałam mu spodnie te miętowe a on, że czemu nie ciążowe że Mikiego gniecie itd. także muszę jakieś kupić bo żyć nie da, a mi szkoda wydać 150zł na gacie na 3 miechy
Od czwartku będą w Lidlu za 39,99 zł spodnie ciążowe i legginsy chyba za 19,99 zł?
Kup dla Mikiego

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
musze sie pochwalic ze chyba widac juz u mnie ciaze golym okiem bo dzisiaj spotkalam 2 kolezanki ze starych lat jak szlam z mama do sklepu i obie popatrzyly na mnie i gratulowaly hahaha

ale chyba jeszcze nie bardzo widac bo wczoraj jak usiadlam w autobusie to jakies staruchy nade mna charczaly :P
Pochwal się

A mój brzuch mega twardy
Niech już będzie czwartek

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 20:56   #1367
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
no ja akurat ogladalam porod na drzewie a ten mi wylaczyl ale za kare gierki mu nie chodza bo zrobil upgrade softu
Stary 2013-05-18, 21:01   #1368
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
HEJKA! jestem wyszłam ze szpitala dzisiaj po 15 dniach podleczyli mnie i już powinno być dobrze. Czuję się jak nowo narodzona. Krwiaka prawie nie ma i już nawet nie muszę ciągle leżeć ale i tak jestem jeszcze wydygana i poleżę przynajmniej do kolejnej wizyty u ginki za 1,5 tygodnia. Wtedy też potwierdzę płeć, bo dzisiaj moja niunia ścisnęła nóżki i położyła się na boczku. Pewnie nic się nie zmieniło i to nadal dziewczynka, bo one takie wstydliwe

Co ja się nasłuchałam i napatrzyłam w tym szpitalu to głowa boli. Dźwięki z porodówki jakie dochodziły były straszne i jestem przerażona porodem
A dzisiaj biedna dziewczyna rodziła dziecko w 22tc w nocy odeszły jej wody i miała 6cm rozwarcie. Przykre strasznie...

Widziałam też brzuchy dziewczyn przed porodem nie wiedziałam, że rozstępy mogą tak wyglądać i że ich jest aż tak dużo! masakra jak to okropnie wygląda. Jedna, która przytyła 35 kg miała nawet na łydkach rozstępy Rozumiem już ten Wasz strach i kupuję bio-oil.
Oj, dobrze, że już jesteś i przychodzisz z dobrymi wieściami
Nie wiesz czy udało się odratować to dziecko?

Cytat:
no oni są genialni pod tym względem
dobrze, że lepiej się czujesz

Cytat:
Narazie stoi w duzym pokoju bo w małym jest jeszcze nasze lozko ktore trzeba wyzucic.W rzeczywistosci jest ogromna-na zdieciu tak tego nie widac.
Bardzo ładna ta komoda!
Stary 2013-05-18, 21:05   #1369
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
juz leci, zaczelo sie 20:25 ale dretwe jest polozne byly lepsze chyba na xfactora przelacze i bede sluchac jak piluja heh
ja oglądam xfactor
że tak użyję słów męża Inwersji- lubię tą Maję Hyży, ale kurcze męczy bułe ludzie chyba ją trzymają bo liczą na wojnę Hyży-Hyży czy co
Cytat:
Narazie stoi w duzym pokoju bo w małym jest jeszcze nasze lozko ktore trzeba wyrzucic.W rzeczywistosci jest ogromna-na zdieciu tak tego nie widac.
o kurcze-też nad tą myślałam, albo tą wyższą muszę jeszcze w ikei je zobaczyć na żywo

Cytat:
mój na szczęście mi zawsze ustępuje bo bym marudziła

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Od czwartku będą w Lidlu za 39,99 zł spodnie ciążowe i legginsy chyba za 19,99 zł?
Kup dla Mikiego
wiem właśnie jakieś jeansy tam mają być w miarę tanie-chyba 50zł

ha! wyjęłam jeszcze jedną siatkę z ubrankami bo pisałyście, żeby jeszcze pajace dokupić i mam 6 sztuk 4x 56 i 2x62 także dokupię jeszcze 2x 56 i 4x62 i chyba starczy pajacyków? sorki za jakość, ale robiłam telefonem no i światło z lampy
Pajac 56-62.jpg

Stary 2013-05-18, 21:10   #1370
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
ja oglądam xfactor
że tak użyję słów męża Inwersji- lubię tą Maję Hyży, ale kurcze męczy bułe ludzie chyba ją trzymają bo liczą na wojnę Hyży-Hyży czy co
o kurcze-też nad tą myślałam, albo tą wyższą muszę jeszcze w ikei je zobaczyć na żywo

mój na szczęście mi zawsze ustępuje bo bym marudziła

wiem właśnie jakieś jeansy tam mają być w miarę tanie-chyba 50zł

ha! wyjęłam jeszcze jedną siatkę z ubrankami bo pisałyście, żeby jeszcze pajace dokupić i mam 6 sztuk 4x 56 i 2x62 także dokupię jeszcze 2x 56 i 4x62 i chyba starczy pajacyków? sorki za jakość, ale robiłam telefonem no i światło z lampy
Załącznik 5254328
Wydaje mi sie ze powinno starczyc.Ja mam tylko 2 pajacyki 56:/ tak ze ja to napewnno musze dokupic...na 62 to mam 10 ale za to mało wyjsciowych rzeczy..
Stary 2013-05-18, 21:11   #1371
bajka1807
Zakorzenienie

Kaska, jak dla mnie to wszystko jest rezyserowane ale moze i tak jest ze ludzie ciekawi sa co to bedzie sie dzialo w finale chociaz jak dla mnie Majka slabiej spiewa, ale to dlatego ze ona w sumie od niedawna.
ja ja tylko podziwiam ze jest w stanie dzieciaki zostawic

a tz pozwolilam grac bo juz dawnooooo nie gral, tzn nie gra jak jestem w domu, wiec niech sie chlopak wyluzuje po stresach zwiazanych z samochodem jeszcze jak sciagneli auto z miasta to siedzial i patrzal czy to aby ten przewod od plynu hydraulicznego nawalil i mowi ze raxzej tak, wiec sie ciesze, bo to ta optymistyczna wersja finansowa

spadam chirurgow ogladac, ostatni odcinek sezonu
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-05-18, 21:17   #1372
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dawno nic nie kupiłam małemu Muszę się poprawić! Myślałam, że mam dużo ubranek, ale jak zobaczyłam Wasze ilości, to zdecydowanie mam za mało! Tylko w moich sklepach ostatnio letnie, a mi rzeczywiście pajace by się przydały, bo mam niedużo

Stary 2013-05-18, 21:24   #1373
matallewar
Zakorzenienie

Ja nie mam prawie nic, ale jak tylko 2 usg potwierdzi dziewczynkę, to z okazji spłacenia długów na pewno coś kupię

Oglądam głupi serial o nastolatkach W rmach odstresowania. Chyba obczaję, czy w necie są te wszystkie programy, o których piszecie...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 21:29   #1374
ja-ika
Zakorzenienie

Padam na łeb
Spędziłam popołudnie na spacerach z moją 14-miesięczną chrześnicą. Mój brat powiedział, żebym tak samo kochała moją córeczkę tak jak jego Oczywiście żartował, ale normalnie bym zjadła tą kruszynkę
Stary 2013-05-18, 21:39   #1375
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:

o losie!!jakie ja byki strzelam prawie w kazdym poscie
super ona wygląda! to może i ja zdecyduję się na tą a nie na tą jeszcze większą
muszę dokładnie to w sypialni wymierzyć
mówiłam już że masz przepiękne te wnętrza?
Stary 2013-05-18, 21:44   #1376
ewacia85
Wtajemniczenie

dziewczyny a Ją mam jakiegoś dola... Związanego z samotnością... Ciągle czuje się sama mimo że Adi ze mną i tz niby na wyciągnięcie ręki ale ciągle w pracy i na budowie. Zaczyna mi się handra zwana sezonem letnim. Muszę się jeszcze zmobilizować i zacząć organizowac ubranka i miejsce w szafie na nie bo póki co to nic w tym kierunku nie zrobiłam. Wydawało mi się albo cały czas wydaje że jeszcze mam czas ale tak naprawdę to coraz mniej tego czasu. Niby mam ubrańka z Adiego ale sama niewiem gdzie bo wszystko siostrze dawałam . Niby to jeruz w workach ale wiadomo trzeba wszystko przeglądnąć I posegregowac. Ajc rozpisałao się bez sensu
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 21:51   #1377
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
dziewczyny a Ją mam jakiegoś dola... Związanego z samotnością... Ciągle czuje się sama mimo że Adi ze mną i tz niby na wyciągnięcie ręki ale ciągle w pracy i na budowie. Zaczyna mi się handra zwana sezonem letnim. Muszę się jeszcze zmobilizować i zacząć organizowac ubranka i miejsce w szafie na nie bo póki co to nic w tym kierunku nie zrobiłam. Wydawało mi się albo cały czas wydaje że jeszcze mam czas ale tak naprawdę to coraz mniej tego czasu. Niby mam ubrańka z Adiego ale sama niewiem gdzie bo wszystko siostrze dawałam . Niby to jeruz w workach ale wiadomo trzeba wszystko przeglądnąć I posegregowac. Ajc rozpisałao się bez sensu
oj kochana rozumiem Cię i to doskonale... ale nie dołuj się, masz kochającą rodzinę obok siebie, jeśli jest Ci smutno podejdź na budowę do tż i po prostu go przytul i wróć do swoich zadań napewno Ci się poprawi wtedy a i jemu będzie miło!
ja też świruję bo mój wczoraj w południe mnie odwiózł więc 3/4 dnia bez niego dziś też bez niego, jutro to on będzie odsypiał więc nie wiem czy przyjedzie czy ja pojadę i już dziś łapałam się na tym że znów mi źle samej a wsumie nie tak długo jestem sama, no po prostu świruje bez tego wariata mojego no zazdroszczę bo Wy razem mieszkacie my no może w czerwcu/lipcu raczej jednak z przewagą na lipiec pewnie z naszym tempem remontu
Stary 2013-05-18, 22:05   #1378
kropla_deszczu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Przede wszystkim nie dotykaj i nie masuj, bo to powoduje jeszcze większe twardnienie i ból! jak masz magnez to jeszcze zjedz, połóż się i nie stresuj. Obstawiam, że dziecko Ci się tak ułożyło i jak się ruszasz to na coś naciska, ale lekarzem nie jestem
Ja miałam taki ból z prawej strony w dole brzucha/macicy - ucisk (coś jakby kamień zalegał) i mówiłam o tym lekarzowi, ale sprawdzała na usg i mówiła że nic tam nie ma kolejne usg też nie wykazały nieprawidłowości. Ginka zabroniła mi tego dotykać, bo stwierdziła, że moja macica ma taką urodę, że rozciągając się, napina się i boli. Po pewnym czasie przeszło ;] już dawno nie czułam tego bólu.

Gdyby bardzo bolało to zmykaj to lekarza, albo na IP!

Wspaniałych mamy mężów mój też mi bardzo pomaga
w sumie to może faktycznie dzidzi się tak ułożyło, bo trochę nad tym twardym brzuchem mnie kopie, mi kazał czekać do poniedziałku - jak mi przejdzie to ok, a jak będzie dalej bolało to mam sie u lekarza zjawić

dziękuję Ci za odpowiedź bo troche mnie uspokoiłaś

ah Ci mężowie nasi mój to biedaczek już usnął, bo tak duzo dzisiaj zrobił, że zmęczony był mega

ja też uciekam spać dobranoc
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 22:05   #1379
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
Rozumiem cię doskonale. Chociaż jestem już tyle po ślubie i jak mój ma za dużo wolnego to dostaję szału to z kolei przeraża mnie lipiec, sierpień i wrzesień kiedy mój siedzi w pracy od 6 do 22 i tak praktycznie jestem sama z dziećmi bo często nawet niedziele walczą. Zastanawiam się jak to będzie po porodzie bo na dłuższe wolne niż trzy dni to pewnie liczyć nie mogę
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 22:08   #1380
ewacia85
Wtajemniczenie

tylko że on na dachu to ciężko go przytulić ale już nie dużym brakuje do skończenia tej dachówkiale lepiej mi jak to co czuje tutaj napisze bo dziś już Adi Za mną chodził i pytał -mamo bo pio stało...dlaczego jesteś smutna.... Ją mu mówię że dlatego że taty nie nie ma a Adi na to mld martw się niekt wróci z pracy . Normalnie zaskakuje mnie myślenie mojego łobuziaką
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości