|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2015 c
Cytat:
|
|
|
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2015 c
hehe :P no tak sobie przywłaszczył to konto ostatnio :P
Cytat:
W Polsce wiele filmów wychodzi w kinach z opóźnieniem .. nie pamiętam już który to film.. ale był jakiś polski - który premierę światową miał wcześniej niż w Polsce :P |
|
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
muszę jutro wstać o 5.35
|
|
|
|
#1654 |
|
perfumowe ADHD
|
Niby nie jest źle , nie przejmowałabym się t kwotą ale jednak to idzie z naszej kieszeni
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2
To powodzenia! :p
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1656 | |
|
na przekór do celu
|
A ja zdałam sobie sprawę, że mija nam dziś 5,5 roku razem
![]() Jutro na tej komunii na pewno będą nas wypytywać o wszystko, a ja dowiem się od teściowej jak to wyszło z tą salą i kucharką ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
|
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2
Cytat:
![]() To w poniedzialek czekamy na relacje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Ja w lipcu mam praktyke a pzn tez mam zamiar cos znalezc bo inaczej to sie poplacze.. A przydaloby nam sie odkladac ok 1,5tys msc., |
|
|
|
|
#1658 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Tak się zaczytałam w PM 2013 ![]() Ale tam już relacje i wszystko JUŻ piękne i ciekawe A mi jeszcze daleko do załatwiania, przymiarek itp. ![]() Dziś miałam wielkie sprzątanie Myłam lodówkę, zamrażalnik, okna, podłogi, dywany itp.... Potem był brat TŻ z synkiem po takich wizytach też nam się chce dziecka ![]() Od jutra mam tyyyyyle nauki, że hej.. Co do cen w moich okolicach cena za talerzy od 210 zł w górę... viva91 ale Ci zazdroszczę cen! my 110 będziemy musieli za obiad dać pewnie... Skąd pochodzisz? Bo ja też łódzkie a takie głupie ceny Co do zarabiania... też powinnam pracować, ale to po inż |
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy
nam w przyszły piątek 5 lat
ni ma czasu na to a ja sobie oglądam x factora a potem lecę spać bo wczesna pobudkaaaaa |
|
|
|
#1660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy
Cytat:
a co tam ciekawego piszą? mają już jakieś relacje? ja ich nigdy nie podglądałam nawet I doskonale Cię rozumiem z tą chęcią posiadania dzieci my mamy tak samo mam tak słodkiego i kochanego siostrzeńca 2 letniego ostatnio go pilnowaliśmy i aa.. ale może już nie długo :P Co do studiów.. sama po sobie wiem że studiując mgr dziennie nie da się zbytnio znaleźć jeszcze pracy, być może w rpzysżłym roku bo mniej zajęć.. ale teraz nie udało mi się wszyscy mi mówili że niestety potrzebują ludzi na cały etat.. Cytat:
My też kiedyś miesięcznice świętowaliśmy Ale nadal każdego 19stego mówimy sobie wszystkiego najlepszego z okazji 19stego :P a jutro będzie "rocznica" 5 noszenia mojej obrączki hah a ogólnie 5,5 ale już dłuuugo :P Z TŻtem ciągle się zastanawiamy jak my ze sobą wytrzymujemy
|
||
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
szczere
![]() jak myślisz kto odpadnie? ja myślę, że Maja
|
|
|
|
#1662 |
|
Wtajemniczenie
|
ja na mgr dziennej nie znajdę pracy na pewno
no ale na zaocznej mgr będę robić coś co mnie nie interesuje na ekonomicznym praca pewna, biurowa z tym, ze też nie bardzo chcę iść zawodowo w tym kierunku z drugiej strony szybciej się usamodzielnimy, kupimy mieszkanie dylemat wielki! są już relacje ślubów na PM 2013 |
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
to samo powiedziałam babci jak się program zaczynał :P jednak ona jest najgorsza tam :P
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1664 | ||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam cały czas nadzieję, że otworzą u nas mgr z mojego kierunku, to wtedy sobie na niego pójdę, bardzo możliwe, że zaocznie. jak nie otworzą... to nie wiem co ja z sobą zrobię
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2013-05-18 o 20:53 |
||
|
|
|
#1665 |
|
Wtajemniczenie
|
na UE po inż jedynie mogę na Zarządzanie i inżynierię produkcji
a pracowałabym w ubezpieczeniach no ale umowa o pracę i od razu 2000zł... kusi ![]() na technologię żywności mogę tylko dziennie bo nigdy chetnych nie ma na zaoczne ![]() a ja chce zrobić mgr z mięsa ! |
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1667 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
ja UE też biorę pod uwagę, choć nie chcę, ale jak nic innego mi nie zostanie... a takie fajne specjalności chcą utworzyć u nas, tylko niech się ogarną i w końcu to uruchomią, bo na razie to tylko gadanie
|
|
|
#1668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no interesuję się mięsem ![]() drób i jaja
|
|
|
|
|
#1669 |
|
Wtajemniczenie
|
w ogóle znajoma co pracuje w3 salonie sukien ślubnych wysłała mi taką kieckę i mówi, że mi będzie pięknie
W sumie jest bardzo ładna |
|
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1671 | |
|
na przekór do celu
|
nie, w ogóle nie moja broszka
albo ekonomia ze specjalnością z gospodarką przestrzenną, albo coś z nieruchomościami...Cytat:
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
fajna pasja ![]() A nie ma szans zeby jednak znalazlo sie tylu chetnych zeby uruchomili zaoczny kierunek? Cytat:
|
|
|
|
#1673 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po prostu mgr dziennie trwa 1,5 roku a zaocznie 2 lata. Na pracę w zawodzie nie ma szans w mieście tylko na wsiach i małych miasteczkach a dla studenta to ogromne utrudnienie (dlatego też praktyki, wolontariaty i staże są praktycznie niemożliwe) więc każdy wychodzi z założenia, że przecierpi te 1,5 roku bo po co płacić za zaoczne pracując w biedronce ![]() Poza tym zaocznie baaaardzo trudno zrobić porządne badania do pracy mgr... |
|
|
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, że na tych bardziej ścisłych kierunkach już tak jest u nas na humanistycznych po 1 większość przed pracą badawczą ucieka a jak już ją piszą to tak ściemniają te badania, że masakra ![]() ale jazda małżeństwo w dogrywce ![]()
Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-05-18 o 21:35 |
|
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle ga
Cytat:
A ja teraz zazartowalam do TŻta ze zrobie ten kurs florystyczny i za grosze zrobie sobie bukiet slubny bo u nas sa gieldy kwiatowe w pt od 3 rano :p a pzn, procz normalnej pracy otworzylabym artystyczna pracownie bukietow slubnych :p haha Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach cią
Cytat:
przemyśl to
|
|
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubac
Właśnie zanim to napisałam to pomyślałam że to byloby dobre jako takie hobby
ale lekko dochodowe ![]() Zobaczymy :p moze od wrzesnia zaczne kurs :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1678 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle ga
Moze zostaniemy wrozkami? :p maja out a kto wygra? :p
|
|
|
#1680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaka na koniec musi być satysfakcja ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
ale nieśmiało stawiałabym na Klaudię |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.