W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz. 13! - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! 4 10,81%
Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 1 2,70%
Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 6 16,22%
Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 3 8,11%
Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 17 45,95%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-18, 20:01   #3361
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Zaraz Wam wrzucę kolejne zdjęcie z tego samego dnia i już nie powiecie, że oszukuję z tygodniami

Najlepsze, że mój ojciec przeszedł ostatnio na dietę, taką 2 tygodniową (swoją drogą jak dla mnie głodówka!)..a teraz jak się okazało, że ma cukrzycę, to przechodzi na dietę od diabetologa Niestety teraz już będzie musiał się pilnować bardzo i zdrowiej jeść... Mam tylko nadzieję, że cukrzyca nie dojdzie do jakiegoś zaawansowanego stadium nigdy, jak u teścia mojej koleżanki, że potrafi zasłabnąć na ulicy i zawsze musi mieć przy sobie batona...

A jeśli chodzi o Twojego Tżta, to kurcze, że pozwolił Ci dźwigać to wszystko! Więcej tego nie rób, żebyś sobie i Bezikowi nie zaszkodziła Niezłego powera dostałaś z tych nerwów
Na pewno bedzie wszystko w porzadku, wazne, zeby cukrzyce miec pod kontrolą i trzymać się zaleceń lekarza, a wszystko będzie dobrze będzie musiał wiadomo- nauczyć się trochę inaczej jeść i żyć, ale na pewno da radę!

No power mi się włączył bo taka zła byłam, że musiałam coś z tą energią zrobić bo inaczej bym go chyba pobiła
Więcej juz nie będę

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
NIE, no skad, na body !!!

Enlevee, uwazam, ze klasowo go znokautowalas tym tekstem i w ogole cala akcja , KLASOWO!!!!
No to pisałam, że ja jestem tuman w takich kwestiach, dlatego dobrze, że Wy jesteście

odnośnie drugiej części- cieszę się, że nie tylko ja pomyślałam, ze to bardziej wymowna postawa niż dalsze wyzwiska z mojej strony

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Bo tylko ja byłam zdesperowana żeby poznać płeć!
no tak, to fakt

zjadłam całe opakowanie delicji i do tego wcześniej dwa croissanty i mi niedobrze

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Perse- takich sanitariuszy to normalnie w d*pe kopnąć.. też rozumiem, że większość przypadkow mają do pijanych osób i pewnych leków przykładowo podać nie mogą, ale to najczęściej widać na pierwszy rzut oka, czy to kwestia zasłabnięcia/ choroby czy pijanstwa.. a tak czy tak kazdemu bez wyjątku powinni normalnie pomóc i normalnie podejść masakra
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 20:05   #3362
magolina
Wtajemniczenie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Nie nadrobiłam, zajrzałam się tylko pochwalić, że wygrałam Roana Maritę razem z fotelikiem Maxi Cosi cabrio fix w dobrym stanie za 400 zł

Oliath chciałam Ci podziękować za porady i przeprosić za zawracanie tyłka no i za wytłumaczenie o co kaman z tym aukcjonerem. DZIĘKOWAĆ

Cały dzień leżałam bo mimo nospy i magnezu brzuch pobolewał. Teraz już lepiej. Mam nadzieję, że jutro już nie będzie bolał w ogóle.

Nadrobię jutro a teraz wracam do wyrka

miłego wieczorku
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 20:07   #3363
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Nie nadrobiłam, zajrzałam się tylko pochwalić, że wygrałam Roana Maritę razem z fotelikiem Maxi Cosi cabrio fix w dobrym stanie za 400 zł

Oliath chciałam Ci podziękować za porady i przeprosić za zawracanie tyłka no i za wytłumaczenie o co kaman z tym aukcjonerem. DZIĘKOWAĆ
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 20:11   #3364
enlevee
Zakorzenienie

Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2

Cytat:

Cały dzień leżałam bo mimo nospy i magnezu brzuch pobolewał. Teraz już lepiej. Mam nadzieję, że jutro już nie będzie bolał w ogóle.

miłego wieczorku
Gratulacje, fotki prosimy jak już do Ciebie dotrze!:

Ale tu dzisiaj cisza, powymierali normalnie wszyscy
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Tomuś
3470g, 54cm

Edytowane przez enlevee
Czas edycji: 2013-05-18 o 20:13
Stary 2013-05-18, 20:15   #3365
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Wg mnie na gołe ciało, ale ja to niedoświadczona jestem

No to zdawaj relację z całego dnia kochana!
dziś już nie mam sił...ale Wam opisze może jutro kilka ważnych szczególików

Cytat:
Nie, on tego nie rozumie, bo chyba uznaje, że ciąża to nie jest choroba. Owszem, zgadzam się, ale w momencie, kiedy widzi że mi ciężko, że mnie zawiasy w nodze bolą bo nie wytrzymują, że sapię przy każdym ruchu mógłby podniesc to d*psko i mi pomóc.. następnym razem jak się jego rodzice zapytają czy mi pomaga to powiem prawdę, że nie i że traktuje mnie jak służącą.

To dostanie jeszcze jedno ciasteczko, niech ma dziecko
mnie to wkurza jak ktoś mówi, ciąża to nei choroba i ok zgadzam się...ale potrafi skutecznie utrudnić życie (przykłąd...Czarownica, Oliath i reszta dziewczynek z pessarami itp)

Cytat:
ale słodko
Wiec.. nastroje w domu napięte jak baranie jaja
pokłóciliśmy się jeszcze bardziej, bo powiedział ze nie pojedzie ze mna do lidla. To mu powiedziałam pare bardzo nieprzyjemnych słów i szczerze w tyłku to mam czy wypada czy nie wypada
Konczyła sie woda w domu i pare innych rzeczy.. wzięłam auto i pojechałam sama do lidla, zapakowałam 2x zgrzewke wody- chociaz tyle, ze wózkiem pod auto wiec tylko na moment podniosłam.. Kupiłam jakies słodkosci, 9 piw carslberga, cos na obiad... no i wróciłam.
Wniosłam to wszystko do domu nie odzywając się, umyłam całą łazienkę po rozpakowaniu rzeczy, umyłam okna i zaczęłam robic obiad. Po czym dałam mu na stół tortille zrobione, piwo i na deser dwa ciastka z czekoladą i powiedziałam "Proszę, obiadek kochanie. Wiedz i docen co możesz stracić, bo jesteś już całkiem blisko osiągnięcia tego celu, gratuluję".
I to zadziałało chyba, bo widziałam po minie, ze mu sie ewidentnie głupio zrobiło. Nie przeprosił mnie do tej pory, ale jemu bardzo trudno te słowa przechodzą niestety przez gardło. Zapewne bedzie próbował za jakis czas rozładowac napiecie jakims zartem albo usmiechem.

Zmachałam się jak dzika mysz dzisiaj, ale obiecałam sobie, ze po raz ostatni w ciazy tak sie wysiliłam. Na szczescie przyjezdzaja wieczorem znajomi wiec bede miała sie komu wyzalic i bedzie miał kto go opierniczyć lekko. A jutro wszysciutenko powiem jego rodzicom, zeby wiedzieli jakiego ananaska sobie wychowali.
No, musiałam to z siebie wyrzucić
skubana jesteś, że tak zrobiłaś...Ale powiedziałaś mu do słuchu!
I dobrze nagadaj jego rodzicom ...niech mu też cos powiedzą...jak on się zachowuje...

Ja obiadu na 100 bym nie zrobiła niech sobie sam radzi....
Jak mu będziesz pokazywać, że dajesz radę to on dalej będzie guzik chciał pomagać...:/

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 20:51   #3366
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Filipowe łowy
A teraz pytanie, do doświadczonych mam:

Czy pod takie pajacyki coś zakładamy, czy na gołe ciałko?
Ładne zakupy Ja założyłabym body, które podtrzyma pampersa

EN dobrze to załatwiłaś, jednak ja bym tyle nie wnosiła.
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 21:02   #3367
Neni1984
Zakorzenienie

A u mnie w końcu komody "się składają"
A ja trochę leżakuję, bo bardzo mam ten brzuch napięty.
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 21:09   #3368
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Ja się muszę troszkę wyżalić. Idziemy jutro na Komunię do chrześnicy męża. On będzie w garniturze, w błękitnej koszuli, w której go uwielbiam, w krawacie, który mu kupiłam. No boski model A ja...beżowe ciążowe spodnie i ciemna bluzka...Nuda...Jestem gruba i będę przy mężu wyglądać jutro jak brzydkie kaczątko
nie będzie tak zle, chociaz wiem co czujesz, bo ja momentami tez mam to samo

Cytat:
a ja się pożalę..

Pisałam Wam, że zrobiłam wszystko i posprzątałam, a Tż chciałam żeby wymopował.. mówiłam o tym od dwoch dni, w tym jeszcze dzisiaj rano. Ja sprzątam, a on gra na playstation..śniadanie mu pod nos podstawiłam, to najpierw powiedział, ze on takich kanapek nie zje, to powiedziałam, ze nie to nie. w koncu wzięłam tego mopa i zaczęłam mopować, bo nienawidzę się prosić pare razy.. on dalej nic, niewzruszony.. w koncu nie wytrzymałam i wykrzyknęłam mu, ze nie ma litości dla mnie, ze się nawet nie zająknie czy mi w czymś nie pomóć jak wie jak mi ciężko. Nic nie powiedział. Przed chwilą wstał i powiedział, ze idzie do sklepu po papierosy to juz nie wytrzymałam i mu powiedziałam "spier*alaj"....

o losie, nie trawie takiego zachowania,

doczytałam, ze potem szalałaś z oknami itp., musisz jednak na siebie uwazac, bo szyjka nie lubi dźwigania i przemęczania sie

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
hehehe to jak ja

a tu okazja, alekoszt jednorazowy straszny!!!

http://www.smyk.com/pampers-wielka-w...t-niemowlaka-p

wogóle mają darmową dostawę pow. 150zł, a pampki dość tanie...

http://www.smyk.com/pampers-premium-...t-niemowlaka-p
te pampersy z termometrem wychodza cenowo vardzo dobrze, my rozwazamy z tz zakup, bo po przeliczeniu wychodzi ze termometr i pluszak serio jest gratis

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość

Dziewczyny powiem Wam że się wystraszyłam dzisiaj na poważnie Szalałam z odkurzaczem i odkurzałam dywany (a mam ich aż dwa ) i mnie brzuch rozbolał tak jak na @ A odkąd w ciążę zaszłam to mnie nie bolał I już byłam w panice, że sobie poród wywołałam Ale odpoczęłam trochę i mi przeszło

Gratuluję nowych tygodni Coraz bliżej do uściskania naszych maluszków
mówiłam Ci, że urodzisz pod koniec maja, ale nie teraz, jeszcze 1,5 tyg gdzieś

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
dziewczyny, które mają termometr douszny Brauna, jaki macie typ dokładnie? znalazłam taki na all, nawet dobra cena i opinie ma też dobre:

http://allegro.pl/braun-termometr-do...241474381.html
ten termometr jest w tej mega wyprawce pampers, myslimy jeszcze z tz, ale najprawdopodobniej bedziemy go mieli
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 21:14   #3369
sarna405
Zadomowienie

rozpisałam się w telefonie i mi się zamulił
Witam się
Enelewee dobra jesteś bo ja się dosam i to długo-mój też nie jest z tych co przepraszają ale ostatnio jak się z nim posprzeczałam w sumie od słowa do słowa bo miałam iść wyrobić dziecku legitymacje i mówi ciężko ci podjechać i wyrobić wkurzyło mnie to i wyszłam poszla i za 30 min wracam z legitymacją a ON mnie PRZEPRASZA Że mnie zdenerwował
A tak po za tym wróciłąm z ZOO fajnie było lecz ja dziś się źle czułam coś chyba mam z pęcherzem bo wątpie zeby to dziecko uciskało. Rano wstałam i bolał mnie pęcherz i cały czas sikam ale mało. W zoo co trochę chodziłam do WC żeby oddać 3 krople moczu ale takie miałam uczucie że się zesikam
Ale nie siedziałam na zimnym i raczej nie korzystałam z innej toalety wiec nie wiem od czego to Jak nie przejdzie do poniedziałku to idę do lekarza. Do tego mnie zaczeło boleć coś pod żebrem z boku i z tyłu moze to wątroba co? ale już przeszło to tylko jak się obiadłam tam i siedziałam.
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 21:19   #3370
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy Wy też tak macie ... ale wydaje mi się, że mój brzuch już bardziej wypchany być nie może... Gdzie nie nacisnę-czuję ciałko Małego. On już nawet nie kopie prawie tylko się kręci, bo nie ma tam miejsca. Nie wyobrażam sobie w takim razie co to będzie za miesiąc?
ja mam dzisiaj bardzo podobnie, czuję że brzuch napięty strasznie, a mały nie kopie tylko się wypina
Cytat:
pokłóciliśmy się jeszcze bardziej, bo powiedział ze nie pojedzie ze mna do lidla. To mu powiedziałam pare bardzo nieprzyjemnych słów i szczerze w tyłku to mam czy wypada czy nie wypada
Konczyła sie woda w domu i pare innych rzeczy.. wzięłam auto i pojechałam sama do lidla, zapakowałam 2x zgrzewke wody- chociaz tyle, ze wózkiem pod auto wiec tylko na moment podniosłam.. Kupiłam jakies słodkosci, 9 piw carslberga, cos na obiad... no i wróciłam.
Wniosłam to wszystko do domu nie odzywając się, umyłam całą łazienkę po rozpakowaniu rzeczy, umyłam okna i zaczęłam robic obiad. Po czym dałam mu na stół tortille zrobione, piwo i na deser dwa ciastka z czekoladą i powiedziałam "Proszę, obiadek kochanie. Wiedz i docen co możesz stracić, bo jesteś już całkiem blisko osiągnięcia tego celu, gratuluję".
I to zadziałało chyba, bo widziałam po minie, ze mu sie ewidentnie głupio zrobiło. Nie przeprosił mnie do tej pory, ale jemu bardzo trudno te słowa przechodzą niestety przez gardło. Zapewne bedzie próbował za jakis czas rozładowac napiecie jakims zartem albo usmiechem.

Zmachałam się jak dzika mysz dzisiaj, ale obiecałam sobie, ze po raz ostatni w ciazy tak sie wysiliłam. Na szczescie przyjezdzaja wieczorem znajomi wiec bede miała sie komu wyzalic i bedzie miał kto go opierniczyć lekko. A jutro wszysciutenko powiem jego rodzicom, zeby wiedzieli jakiego ananaska sobie wychowali.
wow ostra jesteś, ale tz się należało oby to poskutkowało

Cytat:
Filipowe łowy
A teraz pytanie, do doświadczonych mam:

Czy pod takie pajacyki coś zakładamy, czy na gołe ciałko?
śliczne pajace, mi się wydaje, że na codzień zakład się pod spód body a do spania tylko sam pajac- tyle co podpatrzyłam u koleżanek

dotka czadowy brzuszek, mój dzisiaj podobnie wyglądał ale nie dał się nagrać ani sfotografować

ja też dodałam kilka fot brzuszka, zmobilizowałyście mnie

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:

miłego wieczorku
gratuluję wygrania aukcji cieszę się, że z brzuszkiem już lepiej

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 21:20   #3371
idzia111
Zakorzenienie

śliczne wasze brzuszki, wrzuce na klub swój, ale musze zrobic foto najpierw

Wy macie ladne pepuszki, a ja antenę
a zawsze mialam gleboki pepek i myslalam, ze mi nie wyjdzie
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 21:24   #3372
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
a,i ta gazetka od 23 obowiazuje.
nie ma ktoś ochoty obfocić tej gazetki, bo u nas dalej jej nie ma proooooooszę!

Cytat:

to się porobiło! z jednej strony bardzo dobrze mu pokazałaś, z drugiej... niestety moje doświadczenia wskazują, że takie rozwiązania, na dłuższą metę niewiele dają - poczekamy, zobaczymy, jak się to u Was rozwiąże... W każdym razie życzę łosiowi przyjścia rozumku!

Mój też sobie dziś nagrabił! Oj będzie kara. Wie, że mam dziś straszny dzień, bo Norbert bardzo rozrabiał od rana, pojechał na ten mecz, rozmawiałam z nim ok. 19:40, mówił, że idzie na przystanek i wraca i... zniknął i telefonu nie odbiera. Autobus do nas jedzie 10-15 min, więc nie dziwcie się mojemu wkur*ieniu. Dostanie małpa jedna po ja.jach! Bo wie, że wiele mogę "puścić", ale nie znikanie bez słowa

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 21:32   #3373
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
nie ma ktoś ochoty obfocić tej gazetki, bo u nas dalej jej nie ma proooooooszę!

to się porobiło! z jednej strony bardzo dobrze mu pokazałaś, z drugiej... niestety moje doświadczenia wskazują, że takie rozwiązania, na dłuższą metę niewiele dają - poczekamy, zobaczymy, jak się to u Was rozwiąże... W każdym razie życzę łosiowi przyjścia rozumku!

Mój też sobie dziś nagrabił! Oj będzie kara. Wie, że mam dziś straszny dzień, bo Norbert bardzo rozrabiał od rana, pojechał na ten mecz, rozmawiałam z nim ok. 19:40, mówił, że idzie na przystanek i wraca i... zniknął i telefonu nie odbiera. Autobus do nas jedzie 10-15 min, więc nie dziwcie się mojemu wkur*ieniu. Dostanie małpa jedna po ja.jach! Bo wie, że wiele mogę "puścić", ale nie znikanie bez słowa
oj nie cierpię takich sytuacji, odebrałby telefon i powiedział, że jest z kolegami a nie taki brak odzewu, nie dziwię się, że jesteś zła

Łukaszek
Stary 2013-05-18, 21:49   #3374
surka
Zakorzenienie

Uciekam dziewuszki, do jutra albo i dopiero do poniedziałku
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 22:05   #3375
stokrotka24
Zakorzenienie

w tym wątku sa fotki tej gazetki z biedronki dla dzieci
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=690007&page=43

Łukaszek
Stary 2013-05-18, 22:07   #3376
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Co Ci panowie dzisiaj tacy niegrzeczni?? Moj nawet nie zdychał po wczorajszym wyjsciu... i pojechal ze mna do biedry po zapas wody...

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
dziś jest ważny mecz "lech- legia" (właśnie się zaczął). mój mąż właśnie wraca z wawy naszym autem na blachach poznańskich.
czaicie, że wiara potrafiła na niego trąbić i nikt go nigdzie nie chciał przepuścić jak np chciał zmienić pas?
buraki = warszawiaki

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość

A to mój kochany guz:lov e: nie wiem co tu wypięte
słodki

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
przedstawiam mojego 33 tygodniowego krzywulca
kolejny słodziak

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Byłam w Plazie na USG i wiecie co?! I nic... wiem tylko tyle, że Glutowi serce bije!

Niesamowite, chyba bym wcześniej na to nie wpadła
to idz do niego prywatnie.. skoro zaprasza

Cytat:
A i jeszcze się dowiedziałam dzisiaj od mamy, że ojciec robił krzywą cukrową i wyszło, że ma cukrzycę.. jeszcze tylko tego brakowało
<przytul>

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy Wy też tak macie ... ale wydaje mi się, że mój brzuch już bardziej wypchany być nie może... Gdzie nie nacisnę-czuję ciałko Małego. On już nawet nie kopie prawie tylko się kręci, bo nie ma tam miejsca. Nie wyobrażam sobie w takim razie co to będzie za miesiąc?
mamy, ja to mam wrazenie ze juz bardziej sie nie rozciagnie.. a maly ciagle go jeszcze przerzuca z jednej na druga iw ypycha... no ale i tak go kocham i niech robi co chce byleby zdrowy był

wziełam się troche za układanie w sypialni... ale jakoś tak powoli mi to idzie..

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 22:12   #3377
misiaczka555
Wtajemniczenie

Idę pod prysznic, jeszcze głowę musze umyć (uwielbiam) i pazurki moze w końcu pomaluje bo cały tydzień do pracy chodziłam tylko w bezbarwnym

Coś bym jeszcze zjadla, ale chyba lepiej mi iść spac bo nie wiem kiedy w końcu poczuje sytosc ile mozna jeść no

Buziaki mamusie spijcie dobrze

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 22:15   #3378
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość

buraki = warszawiaki
Ej ej! nie wszyscy cooo?

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 23:12   #3379
fiazo
Zakorzenienie

wróciłam z nocy muzeów, nogi to mi odpadają i zaczęłam puchnąć z gorąca... w mieszkaniu zaduch mimo otwartych okien nawet przeciągu nie ma, nie wiem jak będę spać

idę nadrabiać

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

surka d0tkaaa fajnie wam się wypinają, mój też czasem tak robi, ale nie przyłapałam na zdjęcie

Cytat:

podziwiam, ja bym obiadu nie zrobiła

Cytat:

miłego wieczorku

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 23:24   #3380
dzoan
Zakorzenienie

Kurcze jak się zabraliśmy za sprzątanie, to normalnie takiej weny dostałam, że aż z szafek w kuchni wszystko powyciągałam, odkurzyłam, lekkie przemeblowanie w środku zrobiłam.. wszystko jest na błysk.. Mąż łazienkę wysprzątał, podłogi umył, w kuchni mi pomógł i skończył LEDy i listwy przyklejać..

No to się chwalę.. ze specjalną dedykacją dla Neni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06773-mn.jpg (36,5 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06774-mn..jpg (39,5 KB, 38 załadowań)

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 23:32   #3381
dzoan
Zakorzenienie

ale Wy jesteście kochane.. tak mnie dowartościowałyście w klubie

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 23:47   #3382
roxi1980
Zakorzenienie

Wróciła gadzina! TERAZ... Pod wpływem Rozmowa była krótka:
- spier***** spać i niech Cię już nie oglądam!
- a mogę siku?
- ..................
Już chrapie... "zapłaci" mi jutro, dziś mam taki nastrój, że chyba pierwszy raz w życiu dostałby w ryj, jakby dyskutował

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 04:23   #3383
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Dzień dobry
Dzisiaj na mnie kolej z bezsennością..mialam tak koszmarny sen ze zasnąć juz od godziny nie mogę. Igor chyba wyczuł mój strach (nie pamiętam kiedy aż tak się bałam)i kopal jak najety....teraz do tego troszkę podbrzusze mnieboli..lekko jak na okres...
Tak się zastanawiam czy ja skurcze rozpoznam...wiem głupie...ale okresy bywały bezbolesne...eh..oczywisc ie teraz milion myśli przez to ze spać nie mogę...
Cytat:
Ej ej! nie wszyscy cooo?

Oczywiście ze nie wszyscy)) ale co zrobić ze są tacy którzy wyrabiają opinie całej społeczności..mam jednak w głowie ze są i porządki

Dzoan: ładnie towyglada!!

Envl: ty lepiej nie dźwigaj! Nawet a może tym bardziej na złość tztowi!! Chociaż doskonale rozumiem taka chęć, tylko teraz od razu myślę o dziecku i stwierdzam 'wal się,ono teraz ważniejsze niż twoje fochy czy buractwo'.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 06:49   #3384
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz

Dzień dobry! my dziś na działkę jedziemy ciekawe czy wytrzymam w upale. Najgorsze te pończochy przeciwzakrzepowe :-\

Filipiśko

Stary 2013-05-19, 07:43   #3385
enlevee
Zakorzenienie

Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz

Hej dziewczyny zaraz Was nadrobie z komórki a tymczasem witam się z auta jadąc na wystawę z psiakiem i w 32 tygodniu czyli 8 mscu ciąży

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-19, 07:45   #3386
misiaczka555
Wtajemniczenie

Dobry

Ja tez juz nie śpię, późno zasnelam bo Maja miała nerwa i skopala mi wnetrznosci. No i skurcze lydek jak co noc....
Szykuje sie, bo jedziemy sie spotkać z przyjaciółmi. U nas dzis zimno i mokro na dworzu.

Ps. Na śniadanie jem loda w czekoladzie

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny zaraz Was nadrobie z komórki a tymczasem witam się z auta jadąc na wystawę z psiakiem i w 32 tygodniu czyli 8 mscu ciąży

En to juz bliziutko do spotkania twarzą w twarz z Bezikiem
Trzymam za pieska

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 08:11   #3387
madi82
Zakorzenienie

Hejka Dziolszkii.
Roxi...nie chcialabym byc dzis Twoim Tz....oj ja dalabym mu do sluchu...zebys Ty!w ciazy sie stresowala i o niego martwila....wzbudz w nim wyrzuty sumienia...ale jestem wredna...no ale czasem trzeba dla dobra ogolu..

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Musisz je nosic Kejt?

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Trzymam kciuki za bialego synka...i gratki 8 tyg....a jak humorki poranne?Tz cos mowi?

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Moze wiecej jedz magnezy b6?

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 08:12   #3388
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze jak się zabraliśmy za sprzątanie, to normalnie takiej weny dostałam, że aż z szafek w kuchni wszystko powyciągałam, odkurzyłam, lekkie przemeblowanie w środku zrobiłam.. wszystko jest na błysk.. Mąż łazienkę wysprzątał, podłogi umył, w kuchni mi pomógł i skończył LEDy i listwy przyklejać..

No to się chwalę.. ze specjalną dedykacją dla Neni
ślicznie i kuchnia śliczna jak z katalogu, zazdroszczę przestrzeni, ja w swojej nawet nie mam gdzie stolika na 2 osoby postawić

Cytat:

Dzień dobry
u mnie słońce
znowu dziś zajęcia w szkole, ale mi się nie chcę

zapomniałam wam wczoraj napisać, że podczas nocy muzeów spotkałam się z uprzejmością ludzi z racji ciąży, było na prawdę miło

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 08:14   #3389
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-V

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Hejka Dziolszkii.
Roxi...nie chcialabym byc dzis Twoim Tz....oj ja dalabym mu do sluchu...zebys Ty!w ciazy sie stresowala i o niego martwila....wzbudz w nim wyrzuty sumienia...ale jestem wredna...no ale czasem trzeba dla dobra ogolu..

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Musisz je nosic Kejt?

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Trzymam kciuki za bialego synka...i gratki 8 tyg....a jak humorki poranne?Tz cos mowi?

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Moze wiecej jedz magnezy b6?

Muszę nosić, bo blisko mi do spowodowania zakrzepu w naczyniaku... :-( a tak w nich gorąco!

Filipiśko

Stary 2013-05-19, 08:14   #3390
enlevee
Zakorzenienie

Roxi widzę, ze wczoraj był jakiś dzień gdzie naskrobali nieźle ci nasi wybrankowie.

Madi wczoraj byli znajomi do pozna, ale między sobą bardzo mało rozmawialiśmy, teraz wymieniamy konieczne uwagi i zdania, nic więcej :P

Bezik dzisiaj chyba się jeszcze nie obudził.. Co za leniuch, wypoczywa z okazji 8msca

Tomuś
3470g, 54cm
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości