![]() |
#8281 |
żona
|
Dot.: Wasze opisy na gg
|
![]() ![]() |
![]() |
#8282 |
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt i rozbrykanego zajączka życzę wszystkim Wizażankom
![]() ![]()
#8283 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#8284 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Te tez... dziekuje dziewczyny...
![]() ![]() |
![]() |
#8285 |
Zakorzenienie
|
"Pokaże Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu.."
"Come break me down! Bury me, bury me!" "Say it, say it, say what you believe? Say it, say it, say it to me!" "Masz takie oczy zielone, zielone jak letni wiatr zaczarowanych lasów..." "Ja pazurami trzymam się za życia brzeg, moje dni mam już policzone..." Nie chcę. Nie lubię. Nie interesuje mnie to. Dzień który zaczął się marnie i marnie skończy się. Każda ręka i noga - cały mój świat potrzebuje psychologa! zabrakło słow, zabrakło znaczeń. wiosna w zaawansowanej ciąży! |
![]() ![]() |
![]() |
#8286 |
Rozeznanie
|
dziewczyny dawajmy jakieś wielkanocne opisy,. ale mega zakręcone Noo ;D
![]() |
#8287 |
Raczkowanie
|
![]() *Miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty, to też nie diabeł rogaty... *Patrząc na Twoje zdjecie-wiem ile straciłam.! ![]() * Trace to co jest najważniejsze w moim życiu ! *A gdy jest mi źle to tu nie ma Cie *"...Obiecujesz dać wszystko, a nie dajesz nic..." *Mały Książe odwrócił głowę, a Różyczka zapłakała:Już sie nie zakocham *Weź mnie za rękę. No przytul mocno tak.. Nie kłóćmy się więcej! *Ona tak naiwna; uwierzyła, że to będzie wiecznie trwać-zakochała się.! *Już nie śmieje się jak kiedyś. Wszystko jest inaczej. / *Nikt nie wie jaki czuje ból...znów mnie oszukała miłość *Odkąd rzucił na nią czar, zapomniała kim naprawde jest.! *Nie miej mi za złe, że się czasem z Tobą drażnię ;-) *Ona wrzucona w ogień-spłoneła.Zostało po niej tylko ołowiane serduszko *powiedziala 'sprobujmy' -dostala nieprzespane noce
![]() |
#8288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8289 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8290 |
Wtajemniczenie
|
Nie na zawsze przykuci jesteśmy do kręgów świata-poza nimi zaś istnieje coś więcej niż wspomnienie
z tolkiena ![]()
#8291 |
Rozeznanie
|
_Wesolego królika co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego!
![]() _ niech to bedzie czas uroczy, zycze milej wielkanocy! ![]() Wszytskiego naj .. wizażanki!! ![]() ![]() ![]()
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#8292 |
Zakorzenienie
|
Refleksyjnie:
Uśmiechaj się, bo nigdy nie wiesz kto może zakochać się w twoim uśmiechu... ... jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Dla optymisty życie to nie problem -> to rozwiązywanie problemów. Wolna jak ptak - niczym anioł, co na skrzydłach mknie... Marzyć każdy może, marzenia są za darmo, marzą wszyscy. A thousand times, a million doors to eternity... So close, no matter how far... and nothing else matters... And every second I waste is more than I can take.. Don't walk behind me, I may not lead. Don't walk in front of me, I may not follow. Just walk beside me and be my friend. (trochę za długie na opis, ale bardzo mi się podoba, można umiescić fragment) Life is a highway... If you want to be understood... listen. In complete darkness we are all the same. How could I have burned paradise? How could I - you were never mine. Nobody will change us - make us lose our faith, nobody will silence us... Tell me if the pain awakens the soul, if it's able to awaken the heart... The calm broke and the silence became noise... Don't believe that's all there's to see, you'll never know the real me... You look at me and see the girl, who lives inside the golden world... Alice in her wonderland, her world is big but it just pretend... Time is a valuable thing, watch it fly by as a pendulum swings.. If I was your best friend... Dopiero z perspektywy czasu dostrzegamy promienie cennej chwili. Codziennie prowadzisz swą własną wojnę ze sobą. Dowiedz się kim jesteś i bądź tym kimś... Zachłanna jest ta gwiazda, dla której gubisz radość chwil... Może w tym coś jest. Że się minąć trzeba, żeby się spotykać. |
![]() ![]() |
![]() |
#8293 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8294 |
Zadomowienie
|
Mamy widocznie podobny gust jesli chodzi o opisy
![]() ![]() ![]() ![]() ** Chcieli być ale nie są jutro też nie będą... ** Nadzieje jednak mam odzyskać błogi stan ![]() ** Zostań to jeszcze nie pora... ** I stałeś się moim największym uzależnieniem ** Zamknęłam miłość w szufladzie życzeń... ** Fałszywa miłość jest gorsza niż prawdziwa nienawiść ** Może i jesteś soczysty...ale uwierz mi .... zupełnie niedojrzały ![]() ![]() ** We mnie znajdziesz nutkę nonszalancji i odrobinę słodko-kwaśnego szaleństwa **Chcesz się przekonać jak bardzo kusząco - uwodząca potrafię być? ![]() ** I nie myśl sobie,ze (nadal) jesteś w mojej głowie! ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. Edytowane przez aniolka Czas edycji: 2007-04-07 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#8295 |
Zakorzenienie
|
mm.. prowokacja, prowokacja
![]() ![]() Jeszcze trochę moich (głownie z wierszy Andrzeja Bursy): 'moja silna wola - pierwsza lepsza kurew - puszcza się i łajdaczy.' ``_milszy mi jest pantofelek od ciebie ty s****ysynie.`` w czarnej trumience na osiemnastu złoconych nóżkach śpi układ scalony. Niegrzeczni chłopcy znowu straszyć nas chcą. Kiedyś kupię parasol i tak jak wszyscy w szarym płaszczu zniknę we mgle. Kara. To kara za to że się słabo staram. wszystko gaśnie. Lubię się zaszywać, lubię nadużywać. Szukam wciąż okazji i je mam. Znów chcą tobą rządzić, abyś nie zabłądził. Wszystko łączy wszystko dzieli. Nie chcę już idei. Nie chcę mieć nadziei. _ni to zjawa, ni obstawa, jakaś presja, nieciekawa gra. Bo chociaż zabawnie jest żyć, coś złego czai się w półmroku. Umiała mówić nie, to był jej błąd, jej grzech. Udało się? Udało się czy nie? Nie myśl o nim. Damy radę, a jak nie damy to myk do mamy i w płacz. Dlaczego by nie? Dlaczego nie ty? Dlaczego nie ja? _ja wiem, że to jest zwykły cyrk, paranoja, wiem. _wyprowadzam się i zasilam czarną dziurę - a ty możesz zostać. |
![]() ![]() |
![]() |
#8296 |
Zakorzenienie
|
-Obyś w łóżku był tak mocny,jak zajączek wielkanocny
![]()
#8297 |
Raczkowanie
|
To ja również cos od siebie
![]() so much to say, so little time for me to explain the way I feel; umrzeć przyjdzie gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością...; bright eyes,blinded by fear of life; choćbyś z pistoletem zaszedł mi droge...powrotów nie będzie...; zamykam oczy...nie chce widzieć nie chce czuć....to koniec już..; you don't care about how I feel I don't feel it anymore...; ..po mojej głowie [...]chodzą słowa nie do powiedzenia...; I try not to think about the pain I feel inside...; You don't really know what you've got till it's gone..; Questions I can't seem to find To the answers I already have; Chwila która trwa, może być najlepszą z Twoich chwil...; żyj z całych sił i uśmiechaj sie do ludzi ![]() Narazie to na tyle bo nie chce mi sie szukać :P przede wszystkim to teksty z piosenek, moze jakies cytaty ![]()
#8298 |
Zakorzenienie
|
A thousand times, a million doors to eternity...
So close, no matter how far... and nothing else matters... And every second I waste is more than I can take.. Don't walk behind me, I may not lead. Don't walk in front of me, I may not follow. Just walk beside me and be my friend. (trochę za długie na opis, ale bardzo mi się podoba, można umiescić fragment) Life is a highway... If you want to be understood... listen. In complete darkness we are all the same. How could I have burned paradise? How could I - you were never mine. Nobody will change us - make us lose our faith, nobody will silence us... Tell me if the pain awakens the soul, if it's able to awaken the heart... The calm broke and the silence became noise... Don't believe that's all there's to see, you'll never know the real me... You look at me and see the girl, who lives inside the golden world... Alice in her wonderland, her world is big but it just pretend... Time is a valuable thing, watch it fly by as a pendulum swings.. If I was your best friend... bardzo prosze o przetłumaczenie Rebelious ![]() reszta twoich opisów piekna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8299 |
Wtajemniczenie
|
Wesołego królika,
co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle -wszystkiego kurde najlepszego!
![]() |
#8300 |
Zadomowienie
|
http://img479.imageshack.us/my.php?image=swietalb4.jpg DLA WAS ;D
ja mam taki ![]()
#8301 |
Zadomowienie
|
![]() |
#8302 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, a macie opisy o tym, że powoli traci się cierpliwość? Że chłopak pomimo swego uroku mógłby ruszyć .. się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8303 | |
żona
|
Cytat:
![]() ![]() Pogrubione kradne ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8304 |
Rozeznanie
|
cos swiatecznego ode mnie
![]() Pisanek w paseczki smacznej szyneczki mokrego dyngusa i ode mnie całusa ![]() Maluj jaja bez wyjątku i te z majtek i te z wrzątku ![]() Skacze zajączek po lesie i życzenia Tobie niesie Wielkanocny kroliczek wskoczyl na domowy stoliczek Na kubeczku z porcelany siedzi zajac malowany... Happy Easter from Bunny ![]() Bunny really loves you! Happy Easter! Happy Easter from your favorite eggs ![]() puk, puk! kto puka? zajaczek wielkanocny ![]() i cos jeszcze: ...Portrait of a Princess... Are you afraid to think? even angels need love... i'm not crazy, my reality is just different than yours
#8305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh ten pogrubiony śmieszny ![]() a drugi kradnę ![]()
![]() |
#8306 |
Przyczajenie
|
dorzuce coś z wielkanocnych
![]() Żółtego jajeczka,zielonej rzeżuchy,i niech rosna wam brzuchy!:P Sto lat z jedną babą!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8307 |
Rozeznanie
|
Teraz moja kolej (opisy z mojej listy gg)
MyTu gadu-gadu,a kuryItak sobie robią jaja ze Świąt xD Aj lOw Ju;P;** (\ /) =( ';' )= (") (") WeSoŁyCh ŚwIąT!!! Narazie tylko tyle :/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8308 |
Wtajemniczenie
|
u mnie
smacznego jajka... i okolic ![]()
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8309 |
Zakorzenienie
|
Znakomity
![]() ![]()
#8310 |
żona
|
cos ode mnie:
Miłość przychodzi na palcach, odchodzi trzaskając drzwiami. Pamiętaj: jak Ci dziś ktoś liże dupę, jutro może chcieć ją ugryźć jestem w kuchni, biorę prysznic z/w- nie pytac OCB ![]() Teoretycznie przegrzeczna dziewczynka... nie taki diabeł ogoniasty jakby tego chciały niewiasty :P Czasami kilka łez ma siłę większą od krzyku... grzeczne dziewczynki ida do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą ![]() Każdy ma chwile, że by to wszystko ***nął |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.