|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Dziewczyny od paru dni mnie to gryzie- jesteśmy z tż z innych miast, oddalonych od siebie ok 30 km. Ślub i przyjęcie będzie w moim mieście no i gryzie mnie jak to rozwiązać?? Świadkiem tż będzie mój brat, no i w dzień ślubu zapewne wypada żeby pojechał do tż mu pomagać w przygotowaniach nie??
A dwa, mamy dylemat czy rodzicom tż, bratu i ogółem gościom z miasta tż załatwiać transport do domu, czy lepiej pokoje w hotelu? eh, nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Alloffkowa, ja bym załatwiła pokoje
![]() A jeśli chodzi o to że wypada pomóc. Hmm, ja byłam świadkową i nie pomagałam Pannie Młodej. Ubierała ją mama. Proponowałam pomoc, ale mówiła, że mama ją ubierze. Jeśli chodzi o nas to mnie ubierać będzie mama, a C. nie wiem jeszcze kto.
#2943 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
aloffkowa jestem za noclegami dla rodziny najblizszej. Ewentualnie podczas rozwozenia zaproszen zrobicie rozeznanie w rodzinie - woleliby noclegi czy transport i wtedy zadecydujecie ostatecznie.
Dzisiaj super pogoda a tu na poprawke komunii musimy isc.... ehh Dziekuje za rady i dam bombonierke i 50 zl. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby na ukrywanie lima? ![]() Nie wiem czy Wam pisałam ale moja babcia ma cukrzyce i po tym jak ukradli jej portfel zabłabła i uderzyła się w brew i na drugi dzień wyszedł jej siniak na górnej ruchomej powiece, dziś ma występ i muszę jej to jakoś zamalować Edytowane przez alloffkowa Czas edycji: 2013-05-19 o 08:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Rozeznanie
|
Alloffkowa zalatwiaj noclegi. Z transportem roznie bywa, nie kazdy chce wracac o jakis tam ustalonych porach, a tak krecic w te i we wte tez bez sensu... nie wiem jak u Ciebie koszta noclegu? U mnie nie beda takie porazajaco drogie i ogolnie rezerwujemy wszystkie dostepne. Bliska rodzina z daleka bedzie spac "po rodzinie" w okolicach, reszta dostanie noclegi. Ale tylko Ci, ktorzy naprawde maja dalej ( moja sala jest ok 20 km ode mnie, wiec nie ktorzy goscie z bliska i tak beda miec ze 30 km :P ) Chociaz co zabawne, moi bracia (!!!) juz wszystkim oglosili, ze oni biora po pokoju, bo nie beda po nocy wracac, a na poprawiny chca miec bliko :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
mymy jeden hotel w moim mieście
![]() cennik: Hotel ** PN-PT WEEKEND 1-os 125zł 100zł 2-os 175zl 140zł 3-os 205zł 164zł Dostawka +35zł W cenę pokoju wliczone jest śniadanie w formie szwedzkiego stołu, Wi-Fi, Parking Edytowane przez alloffkowa Czas edycji: 2013-05-19 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja siedze na analizie i wizualizacji ;pp
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
Alloffkowa, no to super cena
![]() My za 2 osobowy pokój płacimy 180zł i do tego jeszcze trzeba śniadanie doliczyć - albo 10zł/os i wtedy jest to jedzenie pozostałe z wesela + świeże pieczywo, masło. Albo 25zł/os i jest wtedy takie typowe śniadanie hotelowe. My wybieramy tą tańszą opcję, bo i tak dużo jedzenia zostanie z wesela. Mamy 3,5 porcji/os na obiad.
#2949 |
Zakorzenienie
|
skoro tak mówisz
![]() ![]() My nie mamy wesela w hotelu, więc to co innego. ale to dobrze że tanio |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U nas też będzie trochę osób przyjezdnych i nie opłacamy im podróży, a jeśli tylko będą mieli ochotę (zapytamy, bo to np. moja przyjaciółka która siedzi w Anglii, rodzinę ma tutaj, więc ma gdzie się zatrzymać) to opłacimy im jakiś hotel blisko restauracji. ![]() Chyba nie ma innego sposobu jak korektor i to mocno kryjący. Ja na takie 'wypadki' zawsze używałam tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html. Jest bardzo tani a rewelacyjny - zakryje wszystko, nawet ogromnego siniaka na nodze. ![]() ![]() Dziewczyny: wiem, że ten temat przewijał się kilka razy na wątku, ale jakoś specjalnie się nie wczytywałam. Powiedzcie mi, czy robicie jakieś powiadomienia, coś w stylu SAVE THE DATE. Jeśli tak to w jakiej formie? Dajecie wszystkim, w sensie gościom których zapraszacie na ślub czy tylko weselnym? Tak mnie coś tknęło kilka dni temu czy to aby nie dobry pomysł i rozkminiam teraz.. ![]() Gillowanie u przyjaciół dzisiaj ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zresztą jak jechałam na wesele do Łodzi - 80 km to nikt sie rodziną nie przejmował - jak będą chcieli to sami sie zorganizują i wynajmą autokar czy busik.... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny ja chyba przestane spac w nocy - brakuje mi czasu! Taka piekna pogoda a ja mam w perspektywie siedzenie cały dzień przed kompem.... ![]()
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2013-05-19 o 09:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() A ja mam już dość.. dziś idziemy z tż na chrzciny i komunie w jednym... no i wczoraj kupiłam buty rozmiar 35... ( 36 były za duże, 35 są przymałe) no i na nic mi w nich ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja raczej drukować nie zamierzam, ale zastanawiam się nad telefonami do kilku osób. U mnie sytuacja wygląda tak, że część rodziny jest pokłócona, wiem, że ze sobą nie rozmawiają, więc nawet gdy ktoś wie to daję głowę, że info się nie rozeszło. U TŻa wygląda to lepiej, ale też nie rewelacyjnie.
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | |
Winter is coming
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę grillowania ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajny był też Max Factor 2000 Calorie i Max Factor MasterpieceMax ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za wszystkie opdowiedzi ! tak zrobimy załatwimy nocleg najbliższym. Co do babci, jestem dumna, pomalowałam ją ładnie, zakryłam limo, i nic nie widac !! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |||
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny, mało teraz piszę bo mam strasznie dużo nauki, obawiam się, że nie dam rady wszystkiemu
![]() Teraz też wpadam na chwilę. Cytat:
![]() Cytat:
Moja miłość od 2 lat, ale na dziś tak doraźnie to nie wiem co Ci poradzić. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio co prawda trochę się pilnuję, jeździmy na rowerach, ale obawiam się, że to za mało. A schudnąć muszę, bo ostatnio łapię doła jak na siebie patrzę. Niby nie wiele kilogramów mam do zrzucenia, (z 5-6) ale źle się czuję w swoim ciele.. ubrania źle leżą (już nie mówiąc, że część musiałam odłożyć bo za małe), wczoraj robiliśmy zdjęcia - fatalnie na nich wyglądam. A to i się robi druga broda bo buzia okrąglejsza, a to ręka jak u faceta, nie wspominając o oponce. Wrrrrrrrrr! Mam ochotę rzucić jedzenie w ogóle, ale no nie oszukujmy się - to nie przejdzie. ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-05-19 o 09:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
jade nad wode sie troche poopalać
![]()
![]() |
#2961 | |
Winter is coming
|
Cytat:
![]() |
#2962 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://sakemitsui.com/cp-bin/oscomme...ucha-vodka.jpg Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2964 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Alloffkowa,ja mam na chwilę obecną ze swojej strony 34osoby do przenocowania,wszystkie spoza mojego miasta. Wszystkim zapewnia nocleg ale rodzice mowia ze bardzo mozliwe ze czesc z nich bedzie wracac po weselu. Wybralam wiec restauracjr z hotelem i place za nocleg 50zl od osoby, ztym ze mnie juz niw interesuje sniadanie,to juz zalatwiaja sobie sami. Uwazam ze to i tak wystarczajaca pomoc z mojej strony
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Opiumalfa - fajny pomysł z tymi magnesami. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-05-19 o 10:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choć widze że jest ona na dwa mista, jedno to moje a drugie oddalone o ok 10 km. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | ||
Zakorzenienie
|
Aż tak źle?
![]() Cytat:
![]() Ale zazwyczaj kupuję coś tańszego z Max factora albo Rimmela, Loreala to mi tż kupuje w prezencie ![]() Cytat:
Bo u nas jest podobna sytuacja, jesteśmy oddaleni od siebie o 50km. Będą rodzice tż + siostra z facetem i 2 dzieci z Wwy. Nikt z nich na pewno nie będzie wracał do siebie (tym bardziej, że będą poprawiny). Możemy ulokować ich u nas w mieszkaniu (ale wolałabym, żeby u nas nikt nie nocował ![]() ![]() Jeszcze co do odległości to przeraża mnie: -dekoracja samochodu. Nie wiem czy wytrzyma 50km jazdy po trasie. Żeby chłopakom się nie odczepiła i nie poleciała w świat ![]() - kwiaty muszę zamówić w miejscowości tż. A u niego kwiaciarnie są tragiczne i boję się, że mi jakieś koszmarki zrobią. Najchętniej zamówiłabym u siebie, ale wtedy tż przyjedzie bez bukietu, butonierki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytalam kilka relacji PMek, które pisały o jeździe np. 120km/h po autostradzie i ponoć było ok ![]() 2. Zamów kwiaty u siebie, a w dniu slubu niech odbierze je np. Twoja świadkowa i umówi się z Twoim TŻtem, że da mu te kwiaty, jak on przyjedzie, a ZANIM wejdzie do Ciebie do domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z kwiatami dobry pomysł! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.