Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-19, 10:34   #1321
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Dziewczyny... Przeprowadzam się do Londynu!
Super!

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 10:35   #1322
lleenka
Rozeznanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez sandra8859 Pokaż wiadomość
Zamówiłam takie http://www.ray-ban.com/poland/produc...025?var=001/51 tyle, że ze szkłami gradalnymi coś w tym stylu: http://www.ray-ban.com/poland/produc...025?var=112/85 dziwne, że nie ma ich na stronie...

Też jestem ciekawa tych bluz. Zgrabna łania znaczy to co słychać Przy okazji kolega nazywa mnie sarenką więc bedzie to pasować do mnie

Ja też powinnam usiąść do nauki ale już powoli mam dość. Czeka mnie dzisiaj anatomia i optometria
Świetne Podczas najbliższej wizyty u okulisty planuję poruszyć też temat okularów słonecznych i wreszcie przymierzyć Ray-Bany, bo nigdy tego nie robiłam jeszcze Mam problem z soczewkami: raz widzę wyraźnie, a za kilka minut już nie i tak w kółko, co mnie strasznie denerwuje podczas wykładów czy ćwiczeń, bo nic nie widzę z tablicy czy ekranu. Kiedyś siedziałam w pierwszym czy drugim rzędzie i nie pomogło

Bluzy mają się pojawić około czwartku/ piątku Taką informację wyczytałam na fb.

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
a nałożyłaś przed zmywaniem odżywkę? wiem, że to brzmi irracjonalnie ale odżywka emulguje olej i dzięki temu łatwiej się zmywa go szamponem polecam ten post :http://www.blondhaircare.com/2012/03...nie-zmyty.html i ogólnie cały blog o pielęgnacji włosów, to dla mnie prawdziwa kopalnia wiedzy a jakaś wielką włosomaniaczką nie jestem
Nie wiedziałam o tym sposobie! Dobrze wiedzieć

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
I co w końcu kupiłaś? Ja dzisiaj pierwszy raz użyłam i jestem pozytywnie zaskoczona Nawet baaaardzo
Ja w piątek skusiłam się na: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...aged-hair.html i też jestem pozytywnie zaskoczona Zapach czuję do dziś, a głowy nie myłam od piątku właśnie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Otóż to Zadania można rozwiązać samemu, tak samo przeczytać teksty, potem ewentualnie powinno być szybkie sprawdzenie poprawności i intensywne rozmówki

Jednak zauważyłam, że i tak należy dopasowywać lekcje z języka do własnych możliwości i upodobań. Moja koleżanka zawsze była bardzo "mowna", ale z kolei ma duży problem z gramatyką.
Tak więc najlepiej zawsze wiedzieć czego się szuka i oczekuje w czasie nauki języka obcego

Języki zawsze wybieram pod kątem ewentualnej pracy w określonych krajach. Coraz bardziej zniechęcam się do naszej ojczyzny i chcę mieć możliwość pracy za granicą.
Masz rację

Dziękuję, że odpowiedziałaś na moje ciekawskie pytanie
Też w przyszłości chciałabym wyjechać, ale nie wiem, czy na stałe, czy tylko na jakiś czas. (Obecnie szaleję na punkcie ciemnowłosych i ciemnookich nie-Polaków z myślą o moich bliźniętach, które mogłyby znać trzy języki: mój, tatusia i angielski )

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Dziewczyny, orientujecie się może jak wygląda nabór na studia magisterskie na UW? Jestem trochę zaniepokojona, bo chcę tam kontynuować studia, ale na stronie przeczytałam, że rekrutacja trwa od 3 lipca, a bodajże 9 pojawia się lista przyjętych osób. Ostatni egzamin będę miała 27 czerwca, natomiast obronę licencjatu około 15-21 lipca. Równa się to z tym, że teoretycznie nie mogę złożyć papierów na UW, bo będzie już po rekrutacji... Czy któraś z Was wie jak to wygląda? Czy odbywa się dodatkowa rekrutacja? Konkretnie chodzi mi o kontynuowanie kierunku filologia polska.
Mam w grupie angielskiego na studiach dziewczynę z filologii polskiej, więc we wtorek ją o to zapytam

Publicznie chcę Ci podziękować za możliwość zobaczenia i usłyszenia Myslovitz na żywo z najlepszych miejscówek Dzięki Tobie nie byłam sama, a trzymanie się barierek pozwoliło mi przeżyć mimo miażdżącego, pijackiego tłumu. Naprawdę bardzo miło było mi Cię poznać Dziękuję!!!!

Cytat:
Super!

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 10:37   #1323
Goosiaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedź, choć liczyłam, że usłyszę coś innego. Nie mam pojęcia, co zrobić w tej sytuacji, bo decyzja o studiach na UW jest przemyślana i podjęta. Na razie będę próbowała ominąć biurokrację na UG i zapytam panią doktor czy jest szansa, żeby obrona licencjatu odbyła się wcześniej.
Tak zrób, może uda się przyspieszyć Twoją obronę. Pamiętam, że ja broniłam licencjat 1 lipca, a rekrutacja zaczynała się chyba 4-tego i ta moja obrona wypadała ostatniego dnia, który umożliwiał jeszcze przystąpienie do rekrutacji na studia II stopnia (to było 3 lata temu). Powodzenia!
Goosiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 10:44   #1324
iwona200
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy miałyście styczność z żelem MIZON z wyciągiem ze śluzu ślimaka? Pamiętam, że chyba była tutaj kiedyś o nim mowa

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...am.html&next=1

Skusiłam się dzisiaj (na ebay ok. 20 zł), bo uwielbiam kosmetyki o żelowej konsystencji, obecnie stosuję żel z witaminą A z iHerb jako bazę do której dodaję oleje czy olejową witaminę C (samego oleju nie potrafię rozprowadzić na twarzy). Ten krem ślimakowy zainteresował mnie, bo podobno pomaga likwidować trądzik i nie zapycha.

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Powodzenia
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 11:27   #1325
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Super!
Migotko, zakochałam się w Twojej czachowej chuście, ale nie znalazłam jej na stronie
Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Super!
Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy miałyście styczność z żelem MIZON z wyciągiem ze śluzu ślimaka? Pamiętam, że chyba była tutaj kiedyś o nim mowa

Powodzenia
Ślimak jest świetny, za tę cenę to perełka

Nie dziękuję!
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 11:40   #1326
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Powodzenia!
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 12:19   #1327
Wicked_Girl
Zadomowienie

Cytat:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...am.html&next=1

Skusiłam się dzisiaj (na ebay ok. 20 zł), bo uwielbiam kosmetyki o żelowej konsystencji, obecnie stosuję żel z witaminą A z iHerb jako bazę do której dodaję oleje czy olejową witaminę C (samego oleju nie potrafię rozprowadzić na twarzy). Ten krem ślimakowy zainteresował mnie, bo podobno pomaga likwidować trądzik i nie zapycha.

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Powodzenia
Kupiłam go czystej ciekawości zachęcona pozytywnymi opiniami, a nie z powodu problemów z cerą. Wysuszył mi cerę, a potem zaczęły mi się robić jakieś podskórne gule. Dobrze, że miałam effaclar duo pod ręką, to wszystko piękne zeszło. Krem wylądował w śmietniku. Nie chcę tu robić czarnego pr, ale krem jest beznadziejny. Imo najważniejsze jest nawilżanie, nawilżanie i jeszcze raz nawilżanie, z filtrem najlepiej, niezależnie od typu cery.Oczywiście co osoba, to opinia. Może Ty będziesz z niego zadowolona.
Wicked_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 12:24   #1328
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wicked_Girl Pokaż wiadomość
Kupiłam go czystej ciekawości zachęcona pozytywnymi opiniami, a nie z powodu problemów z cerą. Wysuszył mi cerę, a potem zaczęły mi się robić jakieś podskórne gule. Dobrze, że miałam effaclar duo pod ręką, to wszystko piękne zeszło. Krem wylądował w śmietniku. Nie chcę tu robić czarnego pr, ale krem jest beznadziejny. Imo najważniejsze jest nawilżanie, nawilżanie i jeszcze raz nawilżanie, z filtrem najlepiej, niezależnie od typu cery.Oczywiście co osoba, to opinia. Może Ty będziesz z niego zadowolona.
A jaką masz cerę?
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 12:29   #1329
Wicked_Girl
Zadomowienie

Cytat:
A jaką masz cerę?
Mieszaną
Wicked_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 13:00   #1330
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Migotko, zakochałam się w Twojej czachowej chuście, ale nie znalazłam jej na stronie

Ślimak jest świetny, za tę cenę to perełka

Nie dziękuję!
Jest na stronie szal w czaszki, wczoraj widziałam.
http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...-pattern-shawl Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez PaulinaMigotka
Czas edycji: 2013-05-19 o 13:02
Stary 2013-05-19, 13:43   #1331
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Otóż to Zadania można rozwiązać samemu, tak samo przeczytać teksty, potem ewentualnie powinno być szybkie sprawdzenie poprawności i intensywne rozmówki

Jednak zauważyłam, że i tak należy dopasowywać lekcje z języka do własnych możliwości i upodobań. Moja koleżanka zawsze była bardzo "mowna", ale z kolei ma duży problem z gramatyką.
Tak więc najlepiej zawsze wiedzieć czego się szuka i oczekuje w czasie nauki języka obcego

Języki zawsze wybieram pod kątem ewentualnej pracy w określonych krajach. Coraz bardziej zniechęcam się do naszej ojczyzny i chcę mieć możliwość pracy za granicą.

Bardzo lubię Radzkę i również zwróciłam uwagę na książkę która poleca. Ciekawy temat i przejrzyste przedstawienie faktów bez histerii i nagonki. Fajnie też, że książka jest dwujęzyczna Chyba się skuszę na zakup
Cytat:
Napisane przez justytynka Pokaż wiadomość
Super życzę Ci, żeby zmiany wyszły na dobre Ja chcę w przyszłości przeprowadzić się do Szwecji, zamierzam od września rozpocząć naukę języka
Ja tak samo. Całe szczęście, ludzie chorują w każdym zakątku świata i wszędzie można być lekarzem i farmaceutą Ja chciałabym przenieść się do Francji, stąd teraz intensywnie poszukuję prywatnych lekcji. Szkoła językowa to zdaje się, spory wydatek.

A tak na marginesie, zmarnowałam cały, piękny weekend. Od 2 dni siedzę w domu, w łóżku, z mocnym bólem głowy i kręgosłupa i ciągłymi zmianami temperatury. Moje samopoczucie jest beznadziejne, mam nadzieję że szybko mi przejdzie. Całe szczęście, że zajęć na uczelni już mam bardzo mało i nie muszę dużo wychodzić z domu.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-19, 14:18   #1332
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Jest na stronie szal w czaszki, wczoraj widziałam.
http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...-pattern-shawl Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dziękuję! Nie zdążę pewnie zamówić, ale spiszę numer i jutro poszukam w sklepach
Stary 2013-05-19, 15:44   #1333
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Ale piękna pogoda! Aż chce się żyć
I tradycyjnie o tej porze roku moja jasna karnacja wzbudza uwagę otoczenia i prowokuje do tzw "dobrych rad" Największy grzech latem to bycie mlecznobiałym

Dziewczyny co kupujecie dla swojej mamy na Dzień Matki?
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 15:52   #1334
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
I tradycyjnie o tej porze roku moja jasna karnacja wzbudza uwagę otoczenia i prowokuje do tzw "dobrych rad" Największy grzech latem to bycie mlecznobiałym

Ja myślałam o perfumach. Moja mama zakochała się w zapachu, którego próbkę dostałam podczas zakupów w Douglasie i pomyślałam, że to będzie idealny prezent na tę okazję

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Mam w grupie angielskiego na studiach dziewczynę z filologii polskiej, więc we wtorek ją o to zapytam

Publicznie chcę Ci podziękować za możliwość zobaczenia i usłyszenia Myslovitz na żywo z najlepszych miejscówek Dzięki Tobie nie byłam sama, a trzymanie się barierek pozwoliło mi przeżyć mimo miażdżącego, pijackiego tłumu. Naprawdę bardzo miło było mi Cię poznać Dziękuję!!!!
Będę wdzięczna za jakieś informacje Póki co napisałam maila do pani doktor i otrzymałam odpowiedź, że muszę skontaktować się z dziekanatem. Mam nadzieję, że da się coś zrobić w tak indywidualnej sytuacji
Nie masz za co dziękować! Bardzo miło było Cię poznać Mam nadzieję, że to nie ostatni raz i że będziemy miały okazję wybrać się na kawę

Cytat:
Napisane przez Goosiaa Pokaż wiadomość
Tak zrób, może uda się przyspieszyć Twoją obronę. Pamiętam, że ja broniłam licencjat 1 lipca, a rekrutacja zaczynała się chyba 4-tego i ta moja obrona wypadała ostatniego dnia, który umożliwiał jeszcze przystąpienie do rekrutacji na studia II stopnia (to było 3 lata temu). Powodzenia!
Mam nadzieję, że interwencja w dziekanacie przyniesie efekty
Swoją drogą- uważam, że na wszystkich uczelniach terminy rekrutacji powinny być takie same. Takie działanie otwierałoby możliwość składania papierów na wymarzone uczelnie.

Edytowane przez naciulatko
Czas edycji: 2013-05-19 o 15:55
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 16:05   #1335
elizka1987
Zakorzenienie

Fakt pogoda ładna, a ja niestety siedzę nad projektem. Ambitnie wzięłam sobie dodatkowe zlecenie i teraz ładna pogoda nie dla mnie .

Było tu ogłaszane, że w dniach 23-26 -40% na kolorówkę i pielęgnację w Rossmann?

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-19, 16:15   #1336
carpaibex
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część

Cytat:

Ja tam nie lubię swojej 'mlecznobiałości'. Nie podobaja mi sie latem nieopalone kobiety w szortach czy krotkich spodniczkach,dlatego sama stosuje samoopalacz.

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Fakt pogoda ładna, a ja niestety siedzę nad projektem. Ambitnie wzięłam sobie dodatkowe zlecenie i teraz ładna pogoda nie dla mnie .

Było tu ogłaszane, że w dniach 23-26 -40% na kolorówkę i pielęgnację w Rossmann?
Ja o tym slyszalam na innym wątku. Planujecie coś zakupić?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-05-19, 16:18   #1337
Stace
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Ja tam nie lubię swojej 'mlecznobiałości'. Nie podobaja mi sie latem nieopalone kobiety w szortach czy krotkich spodniczkach,dlatego sama stosuje samoopalacz.

Ja też tego nienawidzę i coś mnie strzela jak słyszę dodatkowo komentarze o mojej karnacji . No jakbym w lecie chodziła opatulona tak żeby skrawka ciała mi nie było widać i dodatkowo pod parasolem, żeby mi się przypadkiem twarz nie opaliła . A samoopalaczy nie lubię

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 16:38   #1338
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty

Cytat:

Ja z kolei uwielbiam swoją jasną karnację Dziwi mnie tylko reakcja ludzi, tak jakby bycie bladolicym było jakimś przestępstwem. Dzisiaj 3 obce osoby zaczepiły mnie i doradziły opalanie. Niesłychana bezczelność.

Cytat:
Bourjois jest w Rossmanie? Ja mam ochotę na podkład - sławny Healthy Mix Kusi mnie też błyszczyk
Stary 2013-05-19, 16:40   #1339
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z kolei uwielbiam swoją jasną karnację Dziwi mnie tylko reakcja ludzi, tak jakby bycie bladolicym było jakimś przestępstwem. Dzisiaj 3 obce osoby zaczepiły mnie i doradziły opalanie. Niesłychana bezczelność.

Bourjois jest w Rossmanie? Ja mam ochotę na podkład - sławny Healthy Mix Kusi mnie też błyszczyk

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-19, 16:49   #1340
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
A samoopalaczy nie lubię
Ja wręcz nienawidzę Czasem użyję tylko kremu koloryzującego Rimmel, ale najbardziej lubię wszelkie produkty rozświetlające i nadające skórze taki zdrowy, świeży blask

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Co pani taka blada? Opalić się trzeba! - starszy pan przy wyjściu z kościoła
Nie rozumiem jak można być takim bladym, przecież solarium jest tanie - refleksje pani w tramwaju

I ostatnia bomba Pewien młodzieniec zagadał mnie w ten sposób: Nowotwór czy pobyt w więzieniu? Osłupiałam i mowę mi odjęło, a on: bo jesteś blada i się zastanawiam dlaczego
Stary 2013-05-19, 16:54   #1341
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana, skoro należysz do Bladolicych, healthy mix może nie przypaść Ci do gustu. Ja wybrałam najjaśniejszy odcień, a w świetle dziennym wyglądałam jak dorodna marcheweczka. Nawet mój TŻ zwrócił na to uwagę.

Czy któraś z Was używała True Match L'oreal i może się wypowiedzieć co do jego trwałości i odcieni ?

Edytowane przez carpaibex
Czas edycji: 2013-05-19 o 16:58
Stary 2013-05-19, 17:00   #1342
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, skoro należysz do Bladolicych, healthy mix może nie przypaść Ci do gustu. Ja wybrałam najjaśniejszy odcień, a w świetle dziennym wyglądałam jak dorodna marcheweczka. Nawet mój TŻ zwrócił na to uwagę.
Szkoda Przyznam, że byłam go bardzo ciekawa.
Stary 2013-05-19, 17:09   #1343
emely
Rozeznanie

Cytat:
Ja wręcz nienawidzę Czasem użyję tylko kremu koloryzującego Rimmel, ale najbardziej lubię wszelkie produkty rozświetlające i nadające skórze taki zdrowy, świeży blask

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Co pani taka blada? Opalić się trzeba! - starszy pan przy wyjściu z kościoła
Nie rozumiem jak można być takim bladym, przecież solarium jest tanie - refleksje pani w tramwaju

I ostatnia bomba Pewien młodzieniec zagadał mnie w ten sposób: Nowotwór czy pobyt w więzieniu? Osłupiałam i mowę mi odjęło, a on: bo jesteś blada i się zastanawiam dlaczego
Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać .. ludzie czasem chyba naprawdę nie zastanawiają się nad tym co mówią.

A tak z innej "beczki" : macie jakieś sprawdzone sposoby na poprawę nastroju ?

Edytowane przez emely
Czas edycji: 2013-05-19 o 17:48
emely jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-19, 17:12   #1344
Maqua
Zakorzenienie

Ja też bardzo lubię swoją karnację i to jak ludzie ją bezczelnie komentują jest dla mnie nie do pojęcia. Używam czasem tylko balsamu brązującego na nogi, bo są i tak bledsze niż reszta ciała, twarzy absolutnie nie opalam, cały rok noszę SPF 50+.
Stary 2013-05-19, 17:15   #1345
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
super
Cytat:
Studia, ale jadę już teraz właśnie pracy szukać

Może potrzebny Ci jakiś "impuls"? Myślę, że warto sięgać dalej i wyżej, a przekonam się o tym już niedługo (mam nadzieję)
studia erazmus, czy tak już na stałe?

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 17:17   #1346
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
super

studia erazmus, czy tak już na stałe?
Na stałe
Stary 2013-05-19, 17:17   #1347
naciulatko
Zakorzenienie

Nie rozumiem takich głupich komentarzy. Ludzie za bardzo żyją czyimś życiem, zamiast skupić się na sobie.
Poza tym wolę jak dziewczyna jest blada niż potraktowana samoopalaczem/solarium. Według mnie to dopiero wygląda tandetnie i tanio
Stary 2013-05-19, 17:24   #1348
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:

mi również, jestem zwolenniczką zdrowej lekko opalonej skóry (nie skwarek chodzących codziennie na 20min na solarium ) i uważam, że samoopalaczem czy solarium można uzyskać ładny efekt, nie można tylko przesadzić
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 17:32   #1349
naciulatko
Zakorzenienie

Dziewczyny, pozwolę sobie zmienić temat. Czytała któraś z Was Pamiętnik z powstania warszawskiego Mirona Białoszewskiego?
Stary 2013-05-19, 17:36   #1350
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję! Nie zdążę pewnie zamówić, ale spiszę numer i jutro poszukam w sklepach
Proszę
Cytat:

Ja też nie mam opalonej skóry i odsłaniam, np.: nogi. Mimo wszystko lubię być opalona i lubię się opalać, ale na słońcu - solarium odpada. Uwielbiam plażowanie, kapiele morskie i słoneczne.

Co do prezentu, to ja już kupiłam urodzinowy i na dzień matki - beżowo-czarną torbę z h&m i beżowy szal z top secret. Mamy kolory i styl.

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości