Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają 28 50,91%
Zbudyniałe matki 0 0%
Rosną ciągle nasze brzuszki, coraz bardziej puchną nóżki 6 10,91%
Zbudynienia pełna głowa, nie opiszą tego słowa 5 9,09%
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki 10 18,18%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 6 10,91%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-19, 12:29   #1441
Larysa88
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

ja pierniczę jak ja uwielbiam jak jest odpust !!! :/ kościół jest bardzo blisko z 2 min się idzie od mojego bloku, a co roku jak jest odpust to te głupie dzieci strzelają z tych jeszcze głupszych petard caaaaaaały dzień! i nie dość że mój pies przeżywa wtedy chwile grozy, boi się, trzęsie, drgawki ma i na spacer nie wyjdzie, to jeszcze teraz i ja się wystraszyłam aż podskoczyłam na łóżku jak puścili chyba jakiegoś mega giganta petardę :/ Ola też się pewnie wystraszyła....
Stary 2013-05-19, 12:32   #1442
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
ja pierniczę jak ja uwielbiam jak jest odpust !!! :/ kościół jest bardzo blisko z 2 min się idzie od mojego bloku, a co roku jak jest odpust to te głupie dzieci strzelają z tych jeszcze głupszych petard caaaaaaały dzień! i nie dość że mój pies przeżywa wtedy chwile grozy, boi się, trzęsie, drgawki ma i na spacer nie wyjdzie, to jeszcze teraz i ja się wystraszyłam aż podskoczyłam na łóżku jak puścili chyba jakiegoś mega giganta petardę :/ Ola też się pewnie wystraszyła....
Ja mam 2 kościoły w odległości 10 minut i nic nie słychać

Elena się kotłuje w brzuchu
W ogóle zauważyłam, że im Edi jest bliżej, tym ona mniej się rusza? Macie też tak, że jak starsze rodzeństwo jest blisko, to małe nie chce kopać??

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 12:33   #1443
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
No była, w piątek robiłam urodziny, a 16 kupiłam dwa testy Na wszelki wypadek
A robiłam jakoś chyba 9:30
ja miałam 5 testów ale nie kupionych specjalnie do tego aby sprawdzić czy nam się udalo, ale miałam je przy okazji kupienia 50 czy 60 sztuk testów owulacyjnych z allegro zamówiłam je po 20 grudnia żeby następny cykl sobie sprawdzać czy mam owulację i wtedy ew. działać (bo nie wiem czy pisałam czy nie, ja miałam cykle bezowulacyjne) i miałam zacząć jak przyjdzie @ jednak nie przyszła zapłodnienie 18-19 grudzień w tż urodziny
Stary 2013-05-19, 12:35   #1444
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
Kaśka, długo wytrzymałaś z pisaniem
Eeeetam ja czytałam od początku ale odezwałam się dopiero po pierwszym genetycznym, czyli jakoś po 16 marca

Cytat:
Ja pierwszy raz idąc na własne urodziny przez 2 godziny mówiłam tż, że może wrócimy i sprawdzimy, czy wszystko z młodym ok, czy nie płacze z dziadkami, czy pamiętają o lekach i jedzeniu (zostawiłam im porządną rozpiskę ) i w ogóle dopiero po 2 piwach mi przeszło
Uważam, że czasem trzeba wyjść tylko we 2 - dla zdrowia związku
Chociaż na początku jest to trudne

Haha

Ja robiłam 16, bo 18 miałam rozmowę o pracę i urodziny i chciałam wiedzieć, ale jak widać Elenka mnie wykiwała, bo pracę dostałam (a serio nie wiem, co bym zrobiła, jakbym od razu wiedziała o ciąży, bo czułabym, że oszukuję pracodawcę ) i na imprezie wypiłam z 2 piwa (przecież robiłam test! nie byłam w ciąży!).
I jeszcze po powrocie z imprezy mówię do tż, że nadal nie mam @ i co jak jestem w ciąży, a on do mnie: "Kotek, ja czuję, że to na pewno nie ciąża". Więc rano powtórzyłam test (przeczucie?) i już 2 krechy były
Ja robiłam najpierw 25tego i nie widziałam drugiej kreski bo byłam bez soczewek (raniutko) i była naprawdę niewyraźna.Wyrzuciłam test, a wieczorem oblewałam nową pracę (tego dnia podpisałam umowę). Następne 3 testy zrobiłam w niedzielę 27 jak mnie tknęło i zobaczyłam do kosza na ten stary i dojrzałam cieniutką kreseczkę.
Też się cieszę, że nie wiedziałam o ciąży przed podpisaniem umowy, bo byłoby mi strasznie źle.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 12:36   #1445
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
ja miałam 5 testów ale nie kupionych specjalnie do tego aby sprawdzić czy nam się udalo, ale miałam je przy okazji kupienia 50 czy 60 sztuk testów owulacyjnych z allegro zamówiłam je po 20 grudnia żeby następny cykl sobie sprawdzać czy mam owulację i wtedy ew. działać (bo nie wiem czy pisałam czy nie, ja miałam cykle bezowulacyjne) i miałam zacząć jak przyjdzie @ jednak nie przyszła zapłodnienie 18-19 grudzień w tż urodziny
To urodziny widzę owocne

Idę spróbować położyć młodego, oj, będzie walka. A ja nawet go nie zaniosę przecież

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-19, 12:36   #1446
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam 2 kościoły w odległości 10 minut i nic nie słychać

W ogóle zauważyłam, że im Edi jest bliżej, tym ona mniej się rusza? Macie też tak, że jak starsze rodzeństwo jest blisko, to małe nie chce kopać??
Ola nie ma rodzeństwa ale tak samo się zachowuje jak ktoś jest obok i chciałabym aby zobaczył czy dotknął, czy to tż, czy moja mama, wtedy ona się uspokaja jakby się wstydziła tak samo jak wezmę telefon i nagrywam filmik, od razu przestaje fikać eh
Stary 2013-05-19, 12:36   #1447
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
A ja swoje testy kupiłam początkiem stycznia razem z kwasem foliowym, bo miałam zacząć już go brać, a starać się mieliśmy od maja. I naprawdę nie podejrzewałam wtedy,że tak szybko się to wszystko przyda

Stary 2013-05-19, 12:37   #1448
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Ola nie ma rodzeństwa ale tak samo się zachowuje jak ktoś jest obok i chciałabym aby zobaczył czy dotknął, czy to tż, czy moja mama, wtedy ona się uspokaja jakby się wstydziła tak samo jak wezmę telefon i nagrywam filmik, od razu przestaje fikać eh
To Elena tylko na Edzika tak reaguje, może dlatego, że on taki rozdarty

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-19, 12:40   #1449
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
To urodziny widzę owocne

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
A ja swoje testy kupiłam początkiem stycznia razem z kwasem foliowym, bo miałam zacząć już go brać, a starać się mieliśmy od maja. I naprawdę nie podejrzewałam wtedy,że tak szybko się to wszystko przyda
czyli coś jednak było w powietrzu skoro je kupiłaś, tak miało być
ja też się nie spodziewałam że tak szybko przy tych moich wahaniach jezu wachaniach? hormonów
fajnie że się nam udało!
Stary 2013-05-19, 12:40   #1450
kaska87
Zakorzenienie

ja kwas foliowy brałam już od września dodatkowo po teście przyszły testy owu, które zamówiłam na allegro bo robiłam test w dniu @ i nic ale że ja miałam durne cykle to w nowy rok zrobiłam i był cień drugiej krechy więc owu leżą dalej w szufladzie i raczej się nie przydadzą, bo za 3 lata już pewnie stracą ważność
ja też się nie spodziewałam, że tak szybko się uda z tymi cyklami, torbialami niedoczynnością tarczycy

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-05-19 o 12:42
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 12:42   #1451
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
To Elena tylko na Edzika tak reaguje, może dlatego, że on taki rozdarty
hehe może może albo już zazdrość jej się włączyła jak Go nie ma w pobliżu to fika, a jak jest blisko Ciebie to Elenka robi foszka
Stary 2013-05-19, 12:43   #1452
kaska87
Zakorzenienie

Matal moze Edzik robi dużo hałasu i Elenka się boi

Stary 2013-05-19, 12:44   #1453
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja kwas foliowy brałam już od września dodatkowo po teście przyszły testy owu, które zamówiłam na allegro bo robiłam test w dniu @ i nic ale że ja miałam durne cykle to w nowy rok zrobiłam i był cień drugiej krechy więc owu leżą dalej w szufladzie i raczej się nie przydadzą, bo za 3 lata już pewnie stracą ważność
ja też się nie spodziewałam, że tak szybko się uda z tymi cyklami, torbialami niedoczynnością tarczycy
hehe to piona znów kaśka moje testy owu też sobie poleżą.... i pewnie stracą ważność
Stary 2013-05-19, 12:51   #1454
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
hehe to piona znów kaśka moje testy owu też sobie poleżą.... i pewnie stracą ważność
ja wiem jedno, przy drugim tak szybko ich nie zamówię, bo może znowu za pierwszym razem zaskoczy

sprawdziłam i moje są do końca 2014 także mogę je wywalić

już mi rosołek pachnie zaraz będziemy wcinać

Stary 2013-05-19, 12:52   #1455
Larysa88
Zakorzenienie

a może lepiej z nimi bo przed przytulankami sprawdzisz czy jest owulacja, jeśli nie, to działajcie i przestańcie wtedy kiedy będzie owu, jakaś większa szansa na dziewczynkę
Stary 2013-05-19, 12:54   #1456
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:

czyli coś jednak było w powietrzu skoro je kupiłaś, tak miało być
ja też się nie spodziewałam że tak szybko przy tych moich wahaniach jezu wachaniach? hormonów
fajnie że się nam udało!
Wahaniach

Nooo fajnie, chociaż jak mówiłam-u mnie nie było planowane na tamten moment, mieliśmy w maju się starać

Kaśka smacznego!!!

Stary 2013-05-19, 12:57   #1457
policzanka
Wtajemniczenie

WITAJCIE KOCHANE
Larysko i Motylku dziekuje za miłe komentarzeCiesze sie ze komus podoba sie moje mieszkankoNie wszyscy przepadaja za takimi chłodnymi wnetrzami

Ja tez poszperałam i znalazłam swoj pierwszy post nawet testy tam wkleiłam

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post38096024
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 12:58   #1458
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:

Ja Ediego nigdy na cały dzień nie zostawiłam. Kilka razy na noc, jak szliśmy na jakąś imprezę. I kilka razy na kilka godzin w ciągu dnia...
Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
dla mnie nic wielkiego na razie zostawić dziecko np na noc, a rodzice na imprezę. Oczywiście pod opieką może mi sie odwidzi, jeśli chodzi o moje, ale mimo to, nie dziwi mnie to u innych i nie uważam tego za coś złego, niezwykłego.
ze swoim jest inaczej i tez wszystko zalezy z kim sie dziecko zostawia, z tz nie ma problemu heh ale ja mloda pierwszy raz zostawilam 3 tyg po porodzie bo szlismy na wesele, z tym ze to z moja matka wiec mniejszy schiz
pozniej zostawilam ja w kolobrzegu u matki i pojechalam z ojcem na moja obrone do szczecina, wiec zostala beze mnie na noc i na caly dzien. nastepne zostawienie samej nastapilo dopiero jak miala 2,5 roku to poszla na noc do siostry tz, no i 2 tyg temu zostala u mojej matki bo ja musialam wrocic do domu na jeden dzien zeby isc do lekarza, a wtedy remont w domu byl
oczywiscie pomijam parogodzinne wypady kiedy juz spala i zostala z tz, albo moje zjazdy gdzie tez tylko pare godzin jest u kogos.
ale za kazdym razem czuje sie z tym zle ze musze ja zostawiac...

no i zeby nie bylo, nie uwazam tego za cos zlego i nie neguje tego tylko jak juz napisalam, podziwiam bo mi jest za kazdym razem cholernie ciezko.

Cytat:
u mnie bywa tylko tak czasem jak tz reke przystawia mloda juz kilka razy kopnela ale zazwyczaj oboje czuja, a i filmiki spokojnie moge krecic
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 13:02   #1459
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ze swoim jest inaczej i tez wszystko zalezy z kim sie dziecko zostawia, z tz nie ma problemu heh ale ja mloda pierwszy raz zostawilam 3 tyg po porodzie bo szlismy na wesele, z tym ze to z moja matka wiec mniejszy schiz
pozniej zostawilam ja w kolobrzegu u matki i pojechalam z ojcem na moja obrone do szczecina, wiec zostala beze mnie na noc i na caly dzien. nastepne zostawienie samej nastapilo dopiero jak miala 2,5 roku to poszla na noc do siostry tz, no i 2 tyg temu zostala u mojej matki bo ja musialam wrocic do domu na jeden dzien zeby isc do lekarza, a wtedy remont w domu byl
oczywiscie pomijam parogodzinne wypady kiedy juz spala i zostala z tz, albo moje zjazdy gdzie tez tylko pare godzin jest u kogos.
ale za kazdym razem czuje sie z tym zle ze musze ja zostawiac...

no i zeby nie bylo, nie uwazam tego za cos zlego i nie neguje tego tylko jak juz napisalam, podziwiam bo mi jest za kazdym razem cholernie ciezko.

u mnie bywa tylko tak czasem jak tz reke przystawia mloda juz kilka razy kopnela ale zazwyczaj oboje czuja, a i filmiki spokojnie moge krecic
Zazdroszcze.Moja rzadko tak mocno pokopuje:/moze to te łozysko ma wpływ ,chociaz Ty tez masz na przedniej scianie..sama juz nie wiem..moze moja to poprostu leniuszek i tyle

Musze sie za obiad wziasc...zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie c hce...
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 13:03   #1460
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Mały miał wczoraj dyskotekę.Włączyłam muzykę i on normalnie tańczył.Tylko taka jaką ja na co dzień słucham, nie żadną ciążową.Pomoć czym dziecko ma wiecej dźwięków tym lepiej sie rozwija
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 13:03   #1461
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a może lepiej z nimi bo przed przytulankami sprawdzisz czy jest owulacja, jeśli nie, to działajcie i przestańcie wtedy kiedy będzie owu, jakaś większa szansa na dziewczynkę
e tam, pójdziemy na żywioł co (a raczej kto) ma być to będzie

Cytat:
Kaśka smacznego!!!
dzięki

Stary 2013-05-19, 13:06   #1462
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Zazdroszcze.Moja rzadko tak mocno pokopuje:/moze to te łozysko ma wpływ ,chociaz Ty tez masz na przedniej scianie..sama juz nie wiem..moze moja to poprostu leniuszek i tyle

Musze sie za obiad wziasc...zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie c hce...
wiesz co, z Blanka tez mialam lozysko na przedniej scianie i slabiutko zawsze ja czulam, tz moze z dwa razy poczul pod reka przez cala ciaze
teraz Amelka to normalnie bokser, wali jak szalona i czasem az boli, no i widac przez brzuszek. z Blanka tak nie mialam ale moze to tez kwestia wielkosci dziecka, Blanka byla duza i miala malo miejsca, do tego lenistwo a Amelka jest mniejsza i zapewne w drugiej ciazy juz takiej ciasnoty w macicy nie ma jak to mowia kazda ciaza inna
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 13:28   #1463
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Matal moze Edzik robi dużo hałasu i Elenka się boi
Też to sugerowałam tz

Nie mogę już z moim dzieckiem... Od godziny zasypia i nadal nie śpi serio nie wiem jak dwójke ogarnę...

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
e tam, pójdziemy na żywioł co (a raczej kto) ma być to będzie

dzięki
My poszliśmy i wyszła Elena

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-19, 13:29   #1464
rusałka_1
Zakorzenienie

Hej

Ale miałam mało nadrabiania Widać, że mamusie wygrzewają się na słonku w weekend

Ja wróciłam od siostry, która ma dwie małe córeczki (3,5 i 1,5 roku) jestem zmęczona Przy nich trzeba mieć oczy dookoła głowy.
Dzisiaj znów leniuchuję i jadę na obiad do rodziców

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
HEJKA! jestem wyszłam ze szpitala dzisiaj po 15 dniach podleczyli mnie i już powinno być dobrze. Czuję się jak nowo narodzona. Krwiaka prawie nie ma i już nawet nie muszę ciągle leżeć ale i tak jestem jeszcze wydygana i poleżę przynajmniej do kolejnej wizyty u ginki za 1,5 tygodnia. Wtedy też potwierdzę płeć, bo dzisiaj moja niunia ścisnęła nóżki i położyła się na boczku. Pewnie nic się nie zmieniło i to nadal dziewczynka, bo one takie wstydliwe
To dobrze, że u Ciebie już lepiej i będziesz mogla wypoczywać w domu

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 13:54   #1465
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Hej

Ale miałam mało nadrabiania Widać, że mamusie wygrzewają się na słonku w weekend

Ja wróciłam od siostry, która ma dwie małe córeczki (3,5 i 1,5 roku) jestem zmęczona Przy nich trzeba mieć oczy dookoła głowy.
Dzisiaj znów leniuchuję i jadę na obiad do rodziców

To dobrze, że u Ciebie już lepiej i będziesz mogla wypoczywać w domu
Ja zalegam na kanapie. Nie mam obiadu, mam pierdzielnik w kuchni, a tż nie ma do wieczora
Ma niby przyjść moja przyjaciółka, ale o ile o zrobienie obiadu mogę ją poprosić, to sprzątanie to przegięcie A tż zostawił kuchnię usyfioną i pojechał, więc chyba czeka mnie sprzątanie, ale na razie nie mam siły nawet wstać.

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Wysłałam kolejną partię CV dla tż, Edi wreszcie usnął, a ja znów
Zwariuję w tym domu! Idę wózki na all znów oglądać

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-19, 14:22   #1466
87czarna
Zakorzenienie

Hej laseczki

Jestem tak zabiegana przed tym wyjazdem do Polski,że brak mi czasu na cokolwiek Wczoraj buszowałam po shoppingu i jeszcze takiego bólu nóg nie czułam! W nocy ledwo się przekręcałam z boku na bok
Dzisiaj zostało mi jeszcze kilka rzeczy do kupienia i mogę zacząć się pakować

Dziewczyny z bólami brzuszka- jak się czujecie???

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 14:34   #1467
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Hej laseczki

Jestem tak zabiegana przed tym wyjazdem do Polski,że brak mi czasu na cokolwiek Wczoraj buszowałam po shoppingu i jeszcze takiego bólu nóg nie czułam! W nocy ledwo się przekręcałam z boku na bok
Dzisiaj zostało mi jeszcze kilka rzeczy do kupienia i mogę zacząć się pakować

Dziewczyny z bólami brzuszka- jak się czujecie???
Ja nadal leżę, nadal boli, nadal twardnieje, a do tego straszliwie się nudzę w domu sama

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-19, 14:38   #1468
87czarna
Zakorzenienie

matal Bidulko Dbaj o siebie!!!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 14:48   #1469
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
matal Bidulko Dbaj o siebie!!!
Próbuję...

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Czkawka

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-19, 15:17   #1470
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Hihi...u mnie gin na poczatku stwierdzil wtorny zanik okresu bo to byl 3-ci m-ac po odstawieniu tabsow, pierwszy prawdziwy cykl byl dlugi, drugi ok 28 dni, w trzecim zaczelismy sie starac. Ostatnia OM byla 10.11, ok 06.12 podejrzanie zaczal bolec brzuch, jak na okres, a mnie nigdy przed okresem nie bolal. Zrobilam 3 testy i nic. Po tyg bolacego brzucha poszlam do gina, ktory mnie zbadal i stwierdzil zanik okresu. Mialam brac duphaston 5 dni i czekac na okres, ktory sie nadal nie pojawial. Po Bozym Narodzeniu postanowilam pojsc znow do ginki-ale innej. 27.12 przed wizyta zrobilam test bardziej pro forma. No i sie zdziwilam, jak po 2 min pojawila sie II kreska
Jakos musial mi sie znow cykl wydluzyc i teraz mam roznice ok 2-3 tyg miedzy terminem z OM a usg. Na poczatku gin podejrzewal, ze ciaza sie za wolno rozwija, wiec troche stresu mialam :'(

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości