W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz. 13! - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! 4 10,81%
Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 1 2,70%
Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 6 16,22%
Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 3 8,11%
Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 17 45,95%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-19, 14:25   #3451
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2

czy ktoś ma jakieś opinie na temat fotelika samochodowego MAXI COSI CITI?

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 14:29   #3452
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-V

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Mamy zwycięstwo ! Więc wracamy do domu już z Młodzieżowym Championem Polski !!! dziękujemy za kciuki! nadrobie jak już będę miała dostęp do kompa!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Gratkiiiiiiiiiiii!!!!!!!!

Mela ja chorowałam na anginę zawsze latem.
Efekt picia zimnego w wysokiej temperaturze..

My ogarnęliśmy mieszkanko, ja jeszcze chcę dokończyć kilka rzeczy, zrobię obiad na 16.20 (NDINZ, muszę obejrzeć jeszcze raz odcinek, bo było dużo Piotra a to mój love) i lenistwooo

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 14:32   #3453
kiss12550
Zadomowienie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Surka, dotkaaa – cudowne macie te brzuszki

Enlevee
– dałaś nauczkę Tatowi , mam nadzieję ze doceni w końcu jaki ma Skarb w domu
I gratuluje 32 tygodnia aa i gratuluję wygranej !

Persephone_ fajnie że mówisz o Pepco , własnei zastanawiałam się czy cos ciekawego można tam dostać, a swoją drogą tak to jest , często własnie zamiast pomóc to ludzie uznają że to pijak itp. A potem już na pomoc za późno…

Magolina- gratuluje wygranej aukcji jak już wózek przyjdzie daj znać jak się sprawuje , bo ja tez zastanawiam się nad wózkiem tej firmy

dzoan– albo mi się wydaje albo sporą masz tą kuchnie ? Tak czy siak super wyglada,a na tym zdjęciu tak klimatycznie

roxi1980
– pogadaj z totem ale pamiętaj ze maleństwo też reaguje na Twoje krzyki i nerwy

idzia111 – duzo zdrówka odpoczywaj

domciatko – ale świetny zestaw dostałaś, ciuszki też uroczo wyglądają

Oliath – cieszę się ze u Ciebie wszystko ok, oby tak dalej

nadrobiłam Was a teraz z czystym sumieniem moge uciekać do Tżta i grilla
udanej niedzieli
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 14:35   #3454
magolina
Wtajemniczenie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Zabuszki
Ja sobie wisze na pasku i podczytuje regularnie, a poza tym wykorzystuje meza na maxa do prac remontowo-meblkowo-logistycznych w weekend .
Pozwolil mi tylko pomachac troszke NA SIEDZACO waleczkiem po czesciach biurka rozebranych.
Wczoraj zrobil okno dachowe u Lali (szlif, lakier, odnowienie wneki calej) i odnowil sciane w kuchni, potem upichcil przepyszna obiadokolacje i umyl pieknie naczynia. A dzis dokanczal pod nadzorem regal narozny, zabezpieczyl i powynosil zbedne wozki do piwnicy (tylko Royce zostal u nas) i wlasnie poszli z Lala do parku na hulajnoge.
Boze, jakis ideal mi sie trafil
Albo nim wstrzasnelo widmo szpitala

We wtorek jestem zarejestrowana raniutko do internisty w Luxmedzie, mam nadzieje od razu natychmiast powtorzyc wyniki i wydebic jakis antybiotyk, bo srednio chyba ten Furagin daje rade... tzn. po nocy przespanej z nogami wysoko jest lepiej, ale jednak troszke opuchniete sa te stopy, a ja naprawde MUSZE teraz poprasowac na wypadek jakbym jednak MUSIALA isc do szpitala i pewnie w ten gorac do wieczora jeszcze spuchne.

Melunia, paczka przyjdzie na Twoj adres, potwierdzone

Gratuluje laski zakupow, łupow i prezentow (Domi!).

Ide troszke poprasowac
Brawa dla Tżta poprasuj trochę i dalej odpoczywaj

Cytat:
Mamy zwycięstwo ! Więc wracamy do domu już z Młodzieżowym Championem Polski !!! dziękujemy za kciuki! nadrobie jak już będę miała dostęp do kompa!
gratulacje pogłaszcz Championa w nagrodę ode mnie i Adaśka
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 14:58   #3455
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:

Wspaniale osiagniecia!!!

Obiecalam sobie robic przerwe co 10 ciuchow wyprasowanych, na Wizaz no ale ze cos slabo piszecie, to uciekam dalej do zelazka
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 15:04   #3456
mela1234
Zakorzenienie

Enleve gratulacje

Grzeszę... kupiłam colę.

Oli dziękuję.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 15:10   #3457
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Wspaniale osiagniecia!!!

Obiecalam sobie robic przerwe co 10 ciuchow wyprasowanych, na Wizaz no ale ze cos slabo piszecie, to uciekam dalej do zelazka
ja słabo piszę , bo układam ciuszki hahaha

Stary 2013-05-19, 15:12   #3458
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
czy ktoś ma jakieś opinie na temat fotelika samochodowego MAXI COSI CITI?
niestety w temacie fotelikow jestem zielona......
Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
[
Grzeszę... kupiłam colę.
.
robisz smakaaaaa ale mam kompocik ze śliwek
Stary 2013-05-19, 15:18   #3459
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz

Cześć laseczki
En gratulacje dla synka!! Idziecie jak burza to teraz Champion Polski czeka
Gratki za tygodnie
Domi ale masz prezentów
Oli pilnuj się

Ja dalej u rodziców, ale jutro wracamy z tż już do nas, bo od wczoraj nie ma wysypki. Stesknilam sie jak nie wiem przez te dwa tygodnie
Poza tym kupa roboty czeka na mnie w domu :-( dzis tam wpadlam na chwile rozłożyć bryke bo juz nie moglam sie doczekać. Jutro obfoce

Co do fotelika to nie wiem, bo kupiłam Cabrio fix i jak tak patrzylam w sklepie to wydaje mi sie, ze byl wiekszy niz Citi.

W gratisie moje rozczochrane futro testowalo wielkosc kosza w wozku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1368969480715.jpg (57,1 KB, 28 załadowań)
Stary 2013-05-19, 15:20   #3460
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
C

Co do fotelika to nie wiem, bo kupiłam Cabrio fix i jak tak patrzylam w sklepie to wydaje mi sie, ze byl wiekszy niz Citi.
no ja właśnie czytam, że ten citi do 12 miesięcy, ale zobaczymy.
bo tak w ogóle to taki fotelik też dostałam własie i czytam co i jak z nim

Stary 2013-05-19, 15:21   #3461
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć laseczki
En gratulacje dla synka!! Idziecie jak burza to teraz Champion Polski czeka
Gratki za tygodnie
Domi ale masz prezentów
Oli pilnuj się

Ja dalej u rodziców, ale jutro wracamy z tż już do nas, bo od wczoraj nie ma wysypki. Stesknilam sie jak nie wiem przez te dwa tygodnie
Poza tym kupa roboty czeka na mnie w domu :-( dzis tam wpadlam na chwile rozłożyć bryke bo juz nie moglam sie doczekać. Jutro obfoce

To dobrze ze juz wracacie do siebie
Kosz pojemny-futro pomiesci i jeszcze drobne zakupy zmiescisz
Stary 2013-05-19, 15:21   #3462
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-V

Cytat:
no ja właśnie czytam, że ten citi do 12 miesięcy, ale zobaczymy.
bo tak w ogóle to taki fotelik też dostałam własie i czytam co i jak z nim
Cabfio tez do 12. Ale tak wizualnie mi się wydawało Ty kolejna szczesciara jesteś, po Oliath
Stary 2013-05-19, 15:22   #3463
moonlightdancer
Rozeznanie

Witamy się weekendowo, jak tutaj spokojnie dzisiaj.
Byłam dzisiaj na wizycie i... dostałam szczepionke przeciw tężcowi tak profilaktycznie żeby niczym mnie nie zakażono w szpitalu... no super aż się boje pomyśleć czym jeszcze mogą mnie zarazić a o czym wcale nie myślałam i za jakieś 4 tyg bedę mieć to USG w dep radiologii
Dzięki za wspomnienie gdzieś w postach o ciuszkach George. Wczoraj wyczaiłam że otwarli taki sklep u nas blisko w CH no i mam pieluszki za tanioszkę no i takie 3 paki bieliźniane i rajstopkowe.
Cytat:
Napisane przez Marionette18 Pokaż wiadomość
Chyba zaczynam miec stracha przed porodem i przed tym, ze nie bede umiala sprostac wyzwaniu i zajac sie dobrze nasza kruszynka Bede sie starac z calych sil, ale nie wiem, nie wiem...
Ja zawsze sobie powtarzam że jakoś to będzie ale zaczynam się strachać kiedy widzę że panikują te które już jakiś poród mają za sobą.

enlevee gratulacje dla psinki, ja bylam kilka razy na wystawach z psem mojego brata ale nigdy nic nie osiągneliśmy nie było latwo więc tym bardziej
moonlightdancer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 15:26   #3464
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Idzia: zdrówka i dzięki za info o recaro! Na pewno się przyda bo właśnie chcemy zakupić po wypłacie męża..

Envl: gratulacje dla championa!!

Perse: no trochę roboty z tym będziecie mieli,ale na pewno zdążycie. My robimy zestawienia miesięczne wydatków..

Oliath: tylko nie przeginaj z praca!

Adriana: ładny zestaw
Domciatko: super prezenty!!a ty chcesz karmić piersią? Pytam bo w poradni laktacyjnej babeczka mówiła ze jeśli ktoś nie chce lub ma zamiar jak najszybciej skończyć to powinien dokarmiacdziecko butelka ze smoczkiem Nuk.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 15:28   #3465
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Dot.: Odp: Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy

Cytat:
Cabfio tez do 12. Ale tak wizualnie mi się wydawało Ty kolejna szczesciara jesteś, po Oliath
no naprawde jestem.
mój tż nie może uwierzyć, że tyle ludzi nam coś dało i nawet wczoraj mi powiedział tak, że my prawie nic nie kupilismy dla małej jeszcze.
mam już całą wyprawkę, ubrania do 1 roku życia gdzieś, wózek, fotelik, łóżeczko, wszystko dostaliśmy.

no nie wiem jak to się dzieję, ale chyba otaczamy się dobrymi ludźmi, a od "przyjaciół" i "rodziny" trzymamy się z daleka.

Stary 2013-05-19, 15:28   #3466
mela1234
Zakorzenienie

Właśnie wyczaiłam na fb, że moja kobył była dziś w terenie! Fajnie, wreszcie się ktoś za nią wziął, ale zazdroszczę, bo taka pogoda a oni po rzece jeździli!
Stary 2013-05-19, 15:28   #3467
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moonlightdancer Pokaż wiadomość

Ja zawsze sobie powtarzam że jakoś to będzie ale zaczynam się strachać kiedy widzę że panikują te które już jakiś poród mają za sobą.

:
Tez tak sobie powtarzam ale ostatnio nie skutkuje coraz czesciej o tym mysle.......

I coraz czesciej zaczynam sobie wyobrazac jak bedzie wygladac nasza coreczka,czy bedzie miec brązowe oczka po mnie czy błękitne Tża...i takie tam
Stary 2013-05-19, 15:30   #3468
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez moonlightdancer Pokaż wiadomość
Dzięki za wspomnienie gdzieś w postach o ciuszkach George. Wczoraj wyczaiłam że otwarli taki sklep u nas blisko w CH no i mam pieluszki za tanioszkę no i takie 3 paki bieliźniane i rajstopkowe.
ja mam duuuzo ciuszków właśnie z George, łądne za niewielkie pieniądze.

Stary 2013-05-19, 15:31   #3469
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Tez tak sobie powtarzam ale ostatnio nie skutkuje coraz czesciej o tym mysle.......

I coraz czesciej zaczynam sobie wyobrazac jak bedzie wygladac nasza coreczka,czy bedzie miec brązowe oczka po mnie czy błękitne Tża...i takie tam
Na początku wszystkie dzieci mają niebieskie oczy.

Ja też się trochę stracham, i modlę się, żeby siostra dostała urlop i przyjechała w dobrym terminie.
Stary 2013-05-19, 15:34   #3470
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy

Cytat:
no naprawde jestem.
mój tż nie może uwierzyć, że tyle ludzi nam coś dało i nawet wczoraj mi powiedział tak, że my prawie nic nie kupilismy dla małej jeszcze.
mam już całą wyprawkę, ubrania do 1 roku życia gdzieś, wózek, fotelik, łóżeczko, wszystko dostaliśmy.

no nie wiem jak to się dzieję, ale chyba otaczamy się dobrymi ludźmi, a od "przyjaciół" i "rodziny" trzymamy się z daleka.
Ja nie raz sie przekonałam ze obcy ludzie bezintersownie bardzije pomoga niz ,,przyjaciele" i rodzina.........
Fajnie ze na takich trafiliscie
Stary 2013-05-19, 15:36   #3471
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! -

Cytat:
no naprawde jestem.

To nic tylko zazdrościć tak pozytywnie oczywiście. Oby tak dalej
My musimy liczyć głównie na siebie, ale nie narzekam
Stary 2013-05-19, 15:37   #3472
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też się trochę stracham, i modlę się, żeby siostra dostała urlop i przyjechała w dobrym terminie.
Nie wiedziałam z tymi oczami....

Tz ostatnio pytał rodziców kiedy przyjadą ale jeszcze konkretnie nie wiedzą....wiem ze on czułby sie pewniej jakby po naszym wyjsciu ze szpitala byli u nas ......a ja? Z jednej strony nie chce a z drugiej....z nas amatorzy totalni wiec lekki strach jest-jak to bedzie?
Stary 2013-05-19, 15:41   #3473
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Mela: oby,3mam kciuki. A Cora pewnie się zgrzala i gdzieś ja przewiako,ale fakt w taka pogodę żal trzymać dzieciaki w domu..

Rockyy: dobry sposób,aby pobyc z nami a zbliżający się poród,chyba powoli każdej juz zaczyna chodzić po głowie..

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Rocky: ostanio maz zapowiedział sam z siebie rodzicom ze wizyty dłuższe to po 2 tygodniach jak się zapoznamy z małym, moipewnie do.szpitala podjadabo maja bliżej..

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 15:42   #3474
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość

Rockyy: dobry sposób,aby pobyc z nami a zbliżający się poród,chyba powoli każdej juz zaczyna chodzić po głowie..
W piatek odwiedziła mnie zona od Tza kuzyna i mowiła ze ona o swoim porodzie po nocach rozmyślała jak to bedzie i nie chce mnie straszyc ale boli i to jest masakra jakas....
A ja do niej : dzieki za wsparcie
Stary 2013-05-19, 15:44   #3475
mela1234
Zakorzenienie

Właśnie mój mąż przyniósł 3 karpie świeżo złowione. Czeka z pomocnikiem aż sianko doschnie więc z nudów połowili. Będzie jutro wyżerka, chyba, że dziś jeżeli zaczniemy ze sobą rozmawiać.
Stary 2013-05-19, 15:50   #3476
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie mój mąż przyniósł 3 karpie świeżo złowione. Czeka z pomocnikiem aż sianko doschnie więc z nudów połowili. Będzie jutro wyżerka, chyba, że dziś jeżeli zaczniemy ze sobą rozmawiać.
Za tydzien Tz ma wycieczke firmową na Roztocze Do Zwierzynca i mowi mi ze moglby spytac szefa czy moze mnie zabrac ale chyba zrezygnuje....Nie jest to daleko ale nie wiem czy akurat tego dnia bd sie dobrze czuła.Boje sie ze zacznie mnie brzuch ciągnąc albo twardniec,łupac w kręgosłupie i takie tam i bd nie do zycia a kimnąć sie tam nie bedzie gdzie.Nie chce mu byc tam kulą u nogi wiec niech jedzie i sie chłopak bawi Ja odpoczne w zaciszu naszego ogródka i bd miec caaały dzien na spamowanie

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

mmmm taki świezy karpik
Stary 2013-05-19, 15:52   #3477
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
A w co bedziecie ubierać maluszki zaraz po porodzie w szpitalu? W body i pajacyki czy kaftaniki i geterki? Pajacyk tylko na body sie zakłada? Nie da sie na gołe ciałko?
ja na powrót ze szpitala naszykuję zestaw - półśpiochy + body krótki rękaw + bluza + czapa (zawsze czegoś można nie zakładać, jakby był upał. Co do pajaca, ja mam dziecko styczniowe, więc mimo wszystko upału jako niemowlak nie doznał, więc zawsze pod pajaca miał bodziaka, dopiero potem, na noc zakładałam sam pajacyk, mimo lata, bo jak się tylko nauczył wywierzgać nogami kołdrę to spał odkryty

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Ja weszlam na chwilkę się przywitać, troszkę ponadrabialam i gratuluję udanych wizyt i nowych tygodni
U nas tydzień 34, następna wizyta we wtorek i postaram się oczywiście zdać Wam relacje
Muszę się usprawiedliwić że teraz nadal mam problem z oczami więc będzie mnie napewno znacznie mnie niż kiedyś, staram się zaglądać i być na bierzaco, ale teraz mieszkam u teściów i tutaj są jakieś modernizację sieci energetycznej często wyłączają prąd i wtedy jestem odcięta od internetu, tak że nie martwcie się i nas gdybym się któregos dnia nie pojawiła. Ja powoli zdrowieje, nadal jeszcze potrzebuje asekuracji przy chodzeniu bo mój blednik jeszcze nie pracuje poprawnie i jestem dość słaba ale sytuacja z dnia na
dzień się poprawia i jestem dobrej myśli że do urodzin Tymusia dojde w miarę do zdrowia.
Miłej niedzieli pozdrawiamy
Ewusia, tu każdy rozumie sytuację, nic się nie spinaj - dasz radę to zajrzysz, nie dasz to to trudno - najważniejsze jes Wasze zdrowie i nad tym się skupiaj. Życzę szybkiego powrotu do formy. Wiem, że to inna sprawa, ale też mózgowa - ja po stanie niedokrwiennym mózgu wracałam do "normy" jakieś 2 miesiące.

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
to będzie ostro, no i dobrze, mógł chociaż zadzwonić i powiedzieć, że wróci później a nie ty się martwisz
Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Kurde jakby nie mógł powiedzieć, że idzie gdzieś z kumplami... A ty siedź i się zamartwiaj... Nagadaj mu i to porządnie.
nie gadałam z nim jeszcze, tak konkretnie Teściowa zabrała małego, ja po ciężkiej nocy postanowiłam się zdrzemnąć i... przespałam od ok. 10 do 15!!!!! Co ja będę w nocy robić??? I teraz właśnie rosolaka wczorajszego zagrzałam i zjadłam i idę z sierściuchem, bo już późno, a był o 8 rano. Coś dużego, śmierdzącego się kręci po domu. Rzucił tylko "czy kiedyś się odezwę". Odpowiedziałam, zgodnie z prawdą, że "myślę nad tym, bo póki co, się boję... samej siebie i tego, co powiem" i wyszłam... Chyba przez wzgląd na małą podświadomie nie chcę awantury, choć dopiekła mi bardzo wczorajsza sytuacja. Jednak wczoraj miałam tak nerwowy dzień, obaj chłopcy się do tego przyczynili, że dziś pragnę ciszy i spokoju. Chwilowo sytuacja ciszy w domowym eterze, jak ukojeniem dla mnie. Niech trwa. Myślę, że może być tak, że bardziej da mu to do myślenia niż dzikie wrzaski

Cytat:
witam dziewczyny!!!

wczoraj mnie nie było, bo miałam dość aktywny dzień.
rano w szkole w pracy, a później pojechaliśmy na urodznki do rodzinki.

No i dostałam paczkę od kuzynek z niemiec.
patrzcie laski co dostałam!!!!!
szał

(a ja zamiast spać w niedziele rano to ukladam, segreguje i bawie sie moimi nowymi zabawkami
Domcia, nie masz do sprzedania kilku takich kuzynek??? Piękne prezenty!

Cytat:
A moja Małgoś dostała kataru! I skąd to w taką ładną pogodę?
Mela - u nas też śpik i to nie jakiś tam byleśpik - zielony, paskudny, a chwilowy "kończący" suchy kaszel, pewnie za chwilkę znów będzie mokry, jak śpik zacznie ściekać tylną scianą gardła...

Cytat:

Gratulacje dla Championa!!! Proszę przekazać czocherki dla niego

Cytat:
eno, nawet jak pozwoli, to jakieś małe zakupy tam zmieścisz

Cytat:
DEMENTUJĘ! Mój Norberto od pierwszych dni ma ciemne! Przez perwsze tygodnie były brązowe z mega ciemnozielonym połyskiem, potem już czysto brązowe Jak sam mówi "jak tatusiowe"

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Ja nie raz sie przekonałam ze obcy ludzie bezintersownie bardzije pomoga niz ,,przyjaciele" i rodzina.........
Fajnie ze na takich trafiliscie
u nas +/- połowa wyprawki od moich sióstr ciotecznych

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 15:53   #3478
Rockyyy
Zakorzenienie

Ja nie mam pomysłu w co ubrac dziecko na wyjscie ....... A moze body i jakiś lekki pajacyk? I czapa?
Stary 2013-05-19, 15:55   #3479
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
No nie, Domi jest pierwsza, ja tyle nie dostaje
Cytat:
no naprawde jestem.

Juz Ci pisalam, ze sa tacy ludzie na swiecie, ktorym po prostu chce się coś podarowac, ot tak, bo sa wspaniali i sprawic im radosc to wieksza uciecha, niz sobie cos kupic
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 15:57   #3480
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

hej dziewuszki!

witam się w weekend, podczytuję czasem, ale coś mi się wizaz sypie w przeglądarce więc kicha ;(

już jesteśmy po weselu było super, na początku obawiałam się trochę tańczyć, ale potem już nie miałam oporów i szalałam do 24 zapomniawszy całkiem o brzuchu , potem syn mój starszy padł w ciągu sekundy i musiałam odtransportować go do łóżka ;( a szkoda, bo w ogóle nie byłam zmęczona i super się bawiłam
naprawdę dawno tak się nie wytańczyłam
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości