|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
kochana chodzi mi o to który dzień cyklu jest dzisiaj?
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Hosenka cieszę się bardzo
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
czyli masz pierwszy objaw ciążowy!!
|
#785 |
|
Zadomowienie
|
Alez wiadomość!
Hosenko ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Milego weekendu wszystkim! My wczoraj mieliśmy gości, także nawet nie zagladalam 'na wątek'. Miło spędziłam czas i nawet nie miałam czasu na mdlosci i rz... To chyba u mnie jakieś stresowe jest, jak za dużo myśle, nakręcam sie i .... A tak jak nie miałam sie kiedy nad sobą rozczulac, to zemdlilo mnie moze pare razy, ale tak zupełnie niemęcząco. Chyba ze po prostu sobie juz nasilone mdlosci poszły precz |
|
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od jakiegoś czasu piersi mnie bolą, a od paru dni doszło delikatne mulenie i właśnie roztargnienie. W piątek w pracy takie głupoty gadałam że szok, myliłam słowa itp. No i kawa przestała smakować, ale jeszcze nie odrzuciło tak radykalnie.TŻ mnie rozwalił jakis tydzień temu, jak się zaczęłam kleić do niego - Ty naprawdę jesteś w ciąży, znowu Ci się przymilacz i przylepek włączył. Cieszę się strasznie, ale też już zaczynam się bać. W dzień spodziewanego okresu zrobię test jeszcze raz i umówię się do gina, który się mną dobrze zajął w szpitalu i u którego byłam potem 2 razy po szpitalu. Przyjmuje tylko prywatnie i dosyć się ceni, ale teraz zrobię wszystko dla dzidziusia, nie będę już kasy liczyć jak w tamtej ciązy
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2013-05-19 o 11:32 |
|
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#788 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
|
|
|
|
#789 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam -
Hosenka
|
|
|
|
#790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam -
Witam się niedzielnie....
My wczoraj bylismy u mojego brata i robiliśmy kiełbaski na ognisku fajnie było ale oczywiście Tż jak zwykle nawalony ehhh....a dziś jest u Nas leniwie ale i pięknie słonecznie i cieplutko rosołek się gotuje i zaraz zmykam na taras się opalać....Perse szkoda słów....normalnie ta Nasza służba zdrowia to mi na łupież działa!! Cytat:
![]() Ale od jutra jest nowa dostawa w sklepie w którym byłam ostatnio...i jest jedna sukienka wystawiona a i pewnie więcej na sklepie jest tylko nie wiem czy ten kolor będzie mi pasował bo ja bladzioch jestem https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Nie wiem czy Wam wchodzi? ![]() hmm...co mamy?? no Tż chciał np w końcu postawić sobie garaż... no i wesele....Cytat:
Kochana ciesze się Twoim szczęściem!! ![]() Mam propozycję jechac na koncert BON JOVI ale Tż mnie nie chce puścić
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko-
kocurku- pajacyków miałam kilkanaście.... bodziaków dużo więcej a i tak czasem już w półce pusto było - wszystko sie suszyło... w upalne dni to głównie body- ja w mieszkaniu na poddaszu miałam ciągle ok30stopni, pajace na noc lub do wózkastrojne ciuszki fajne ale trzeba odpowiednio je kompletować- fajne gatki + body (bo bluzeczka się zwija) fajna bluza i spódniczka (to raczej dla Marcelinki ) ale najpierw rajstopki, potem body aby rajstopki się trzymały i na to bluza aby plecy nie były gołe gdy się bluza zwinieprezentów ciuszkowych Kasia miała mnóstwo- wszystkie ubrałam lub czekają w kolejce na ubranie bo jeszcze duże, tendencja gości "lepiej kupić większe" Tz-et zabrał Kasię do parku do zoo- dama w nowym foteliku jechała, potem przesiadka do spacerówki- już wrócili- ja miałam nadrabiać zaległości w dokumentacji zawodowej a wizzaż nadrobiłam ![]() agatko- kieca fajna ale czy to Twój kolor? Ty musisz się w tym dobrze czuć
|
#793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Perse- niestety też spotkałam się z podobnym zachowaniem sanitariuszy...
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na koncert nie możecie jechać razem?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
co do dzieciowych ciuszków to właśnie ostatnio Kasi zakupiłam trój-pak bodziaków białych bez rękawów- idealne pod wszelkie bluzeczki + spodenki lub spódniczka czy sukieneczka
![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Perse- a może te problemy ze snem przez to, że noce ciepłe i duszno?
|
#797 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
![]() Tak, też masz rację. Wstaję czasami cała spocona, w każdym miejscu :/ No ale nie za bardzo możemy spać przy uchylonym oknie (kot), zresztą nigdy mi to aż tak nie przeszkadzało. Jakoś przeżyję, już tylko 2 miesiące i 1 dzień do TP Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mm nadzieję, że dołączę do Ciebie ![]() ________________________ w sprawie ciuszków się nie wypowiem więc nie cytuję ale się wczoraj naśmialiśmy było świetnie i przed występami przestało padać i nawet się rozpogodziło dziś u nas prawie 30 stopni i błogie lenistwo ja nadal dziwnie się czuję - ciągle bolą jajniki (kłują) i dodatkowo sutki ![]() miłej niedzieli
|
|
#799 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam pod zlewem w łazience która jest raczej chłodnaCytat:
Cytat:
jeśli chodzi o ten kolor to myślę że powinnaś ładnie wyglądać ![]() kupiłam sukienkę wczoraj! chodziłam całe 1,5h a dziś troszkę opalałam siębo zrobili wolne na uczelni
Edytowane przez alonka00 Czas edycji: 2013-05-19 o 17:39 |
|||
|
|
|
#800 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Witam wszystkich
![]() Gratuluję Hosenko !!! Wróciłam ze wsi właśnie. Tydzień czasu odpoczynku, dało mi to wiele wiele siły. Codziennie byliśmy u Jasia. Czas zrozumieć że życie idzie dalej a my nie jesteśmy w stanie zwrócić mu zycia. Ostatnio dużo rozmawiamy o dziecku. Za 4 tygodnie lekarz, zobaczę co mi powie. Ogółem to wszystkie szwy mi wyszły (nie wiem czy nie za szybko) wogóle jakos czuje sie tam inaczej jakby mi cos uwieralo, masakra. No i nie moge sie pozbyć mleczka także jest ciekawie... Postaram sie bywać w wami częściej.
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Hosenko - gratuluje i trzymam kciuki.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poka jaką kupiłas?? ![]() Niunka jesteś bardzo, bardzo dzielną kobietką!! ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-05-19 o 18:12 |
||
|
|
|
#804 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewuszki.
wróciłam.pogoda za☠☠☠ista.komary nas prawie zjadły. w piątek rano przed wyjazdem dostałam @. ogólnie wyjazd super. nadrobie was wieczorem. pozdrawiam i ściskam.
|
#805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mój dziś 24 szybko Ci ten test wyszedł super - normalnie cały czas myślę o Tobie Cytat:
a z tą temp. mam nadzieję, że już nie spadnie - cały dzień mi się spać chce i sutki bolą, no i jajniki ciągną (jeśli tak można powiedzieć).Alonka pokaż sukienkę
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-05-19 o 19:21 |
||
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedy masz dostać okres? EDYCJA: doczytałam, to może spróbuj jutro/pojutrze zrobić? Kreseczka wyszła bardzo blada, ale jest. W środę (28dc) powtórzę.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2013-05-19 o 19:36 |
|
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eliza jak dieta?? jak waga?? ja melduję -4kg
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-05-19 o 19:54 |
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
nasz Wiktor siedział głównie w bodziakach i półśpiochach
![]() miałam jakoś 5 długich, 5 krótkich bodziaków, 4 półśpiochy (i 1 spodenki) i 3 pajacyki ![]() śpiochów ani kaftanków nie używałam ![]() w upały mały siedział w body z krótkim i półśpiochach ![]() ooo malutki Wikulec kruszynka w lipcu
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.

Kochaliśmy się 6 razy, nie wiem za którym "zaskoczyło" i kiedy doszło do zapłodnienia.
25
Cieszę się strasznie, ale też już zaczynam się bać. W dzień spodziewanego okresu zrobię test jeszcze raz i umówię się do gina, który się mną dobrze zajął w szpitalu i u którego byłam potem 2 razy po szpitalu. Przyjmuje tylko prywatnie i dosyć się ceni, ale teraz zrobię wszystko dla dzidziusia, nie będę już kasy liczyć jak w tamtej ciązy

Ale wieści z rana...
My wczoraj bylismy u mojego brata i robiliśmy kiełbaski na ognisku
ehhh....a dziś jest u Nas leniwie ale i pięknie słonecznie i cieplutko 

no i wesele....

w upalne dni to głównie body- ja w mieszkaniu na poddaszu miałam ciągle ok30stopni, pajace na noc lub do wózka