|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów więcej i więcej ! PM2013, cz
Cytat:
![]() Normalne wesele, tylko nie na 150 luudzi ![]() Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2013-05-19 o 19:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
404 Not Found
|
Dot.: Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów więcej i więcej ! PM2013, cz
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Raczkowanie
|
Ech, może nie będę jej reklamować na forum, dieta jest dosyć znana, jadłospis znajdziesz w necie bez problemu, trwa 13 dni i jesz głównie sałatę, mięso, jajka, szpinak/brokuły i kawę z cukrem
![]() W Krakowie, w Holiday Inn Express
#2704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
Al tu dzisiaj ruch, jak na niedziele
![]() Zamowilismy dzisiaj obraczki. Niestety zdjec nie mam,bo pochodzilismy po roznych w salonach, nic nam sie nie spodobalo, wiec zamawiamy u jubilera. Tz ma 5mm biale zloto satynowana, a ja 2,5mm biale zloto piaskowana. Oczywiscie musielismy uslyszec od rodzicow tz, ze "wydziwiamy, skoro mamy rozniace sie od siebie" ![]()
Edytowane przez Kruche Ciastko Czas edycji: 2013-05-19 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Raczkowanie
|
No chyba właśnie :P
#2707 |
Zakorzenienie
|
strongwomen gdzie macie wesele?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
FlightlessBird, Zajazd u Danusi w jankowicach
![]()
#2710 |
Zadomowienie
|
ennostiel nie martw się pogodą tylko wystaw buty na parapet
![]() ![]() kruche Ciastko 2,5 mm to bardzo cieniutka. Nie wygląda jak kapsel od tymbarka? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów więcej i więcej ! PM2013, cz.
Ściągnęłam aplikacje na tableta i dobre 10 minut zastanawiałam się gdzie jest odpowiedz
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
pewnie, że znam
![]() oblegana ![]() no ale nie wiedziałam, że tam jakaś mniejsza sala jestem ![]() Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2013-05-19 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Flight, jak mają ten zielony budynek po prawej, to na górze jest duża sala , a od tyłu się wchodzi na piętro niżej do sali takiej na góra 40 osób.
po lewej gdzie mają biuro (nie wiem czy byłaś) to tam jeszcze mają jedną sale ale to taka raczej restauracja no i komunie tam robią też.
#2714 |
Zakorzenienie
|
Ale to dla gości ślubnych? Czy ślubno-weselnych? Bo jeśli tych którzy jadą z Wami i dalej się bawią to jeszcze idzie zrozumieć. Ale czemu narzucać coś komuś kto idzie tylko na ślub? Tym bardziej że wcale nie musi... Osoba po prostu robi grzeczność młodym, a ci jeszcze wymagają czekoladek, wina, książek, karmy dla psów, totolotków, zupek chińskich i kto wie czego jeszcze tylko za to że pojawiła się na ślubie.
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dieta głodowa, podczas której je się mniej kalorii niż organizm zużywa w stanie spoczynku (a przecież nikt nie leży bez drgnięcia powieką 24/7) a na śniadanie, które powinno być najbardziej obfitym i wartościowym posiłkiem i które powinno napędzać metabolizm jest ... kawa z cukrem ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
Misia,
Jestem bardzo po tyle ![]() ![]() ![]() Na którą macie ceremonie?
#2717 |
Zakorzenienie
|
Zgodnie z zapowiedzią wrzucam Wam tekst zaproszeń dla Rodziców, który wczoraj skleciliśmy z TŻtem dzięki Waszym podpowiedziom
![]() Cytat będzie ten sam, co na reszcie zaproszeń, czyli: "Na wspólną radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustające sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie - wybieram Ciebie" (K.I.Gałczyński) (wybrałam kilka ładnych cytatów, a TŻ wybierał spośród nich i padło na ten ![]() a dalej: "Drodzy Rodzice, z wielu dróg, którymi może pójść człowiek, wybraliśmy tę jedną - wspólną. 31 sierpnia 2013 r. o godzinie 16:00 w kościele p.w. Matki Boskiej Wspomożenia Wiernych w Dobczycach odbędzie się nasz ślub. Będziemy bardzo szczęśliwi wiedząc, że jesteście z nami w tym szczególnym dla nas momencie, kiedy to będziemy przysięgać sobie nawzajem miłość, wierność i uczciwość małżeńską. Prosimy Was, abyście udzielili nam błogosławieństwa na nową drogę życia, a po wzruszeniach ceremonii zaślubin bawili się z nami do białego rana. (tu zdrobnienia naszych imion lub ksywki, którymi rodzice nazywali nas w dzieciństwie)" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |
Zakorzenienie
|
Kyiia,
Cytat:
![]()
![]() |
#2719 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a jak moi rodzice nam finansują w połowie wesele (chociaż ile się da to im spłacimy) to też się zaprasza rodziców?
Sory że zadaję tyle pytań ale dopiero teraz się wzięłam za organizacje ślubu a tu o dziwo mój instynkt nie działa... ja byłam w ciąży nikogo nie pytałam co kupić, jak ubrać, jak urodzić... wszystko wiedziałam sama.... a tu..... tragedia....
#2721 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My przede wszystkim musimy zacząć kupować, napoje i alkohol, potem zająć się tortem ciastem, autokarem dla gości no i ubiorem Tż ![]() protokół idziemy spisywać, na początku lipca, wtedy też mam przymiarkę sukni i próbny makijaż i fryzurę ![]() ![]() a ślub mamy na 15:30 a już masz jakiś typ sukni? jeśli zamawiasz to chyba już musisz działać, bo później może być za późno, tym bardziej, że to sezon ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zadomowienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Zakorzenienie
|
Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów więcej i więcej ! PM2013, cz.51 :)
Cytat:
Na razie moja intuicja mówi mi tylko, zeby jest czesto i malutko ![]()
![]() |
#2724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Wtajemniczenie
|
jak najszybciej, my planowaliśmy już pół roku wcześniej, ale cały czas wahamy się czy mały starczy czy jednak będzie duży i chyba zamówimy na ostatnią chwilę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
Misia, Ty masz zdecydowanie więcej załatwione
![]() ![]() my tort akurat mamy już w cenie restauracji. autokaru nam nie trzeba. macie dużo ludzi? My mamy ślub na 15. na próbną fryzure nie mam jeszcze terminu. sukienkę szukam prostą, skromną i używaną więc mam jeszcze czas ![]() jutro pierwsza przymiarka ![]() Kochana powiedz mi jak będą wyglądać takie specialne zaproszenia dla rodziców bo nie mam pomysłu. Rodzice Twoi i tŻ płacą na połowę? Perfuzja, dla mnie to właśnie planowanie wesela jest straszne ![]() ![]() ![]() ![]()
#2727 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów więcej i więcej !
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a co masz załatwione więcej ode mnie? i co planujesz załatwić w najbliższym czasie? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2728 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
Kyiia, Ty też mi powiedz jak przygotować takie zaproszenie dla rodziców
![]() ![]()
#2730 |
Zakorzenienie
|
Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów więcej i więcej ! PM2013, cz.51 :)
My busa zalatwialismy w tygodniu przed slubem.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.