|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4172 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
![]() Moi poznali TŻa na szybko, nie mieli specjalnie okazji pogadać Długa historia, powiedziałam im że idę z kolegą na wesele i po mnie przyjedzie, wracam jutro Wesele było koło niego, ode mnie daleko, więc tam rzeczywiście zostałam. Żeby była jasność, ja w innym pokoju, TŻ w innym, wszystko kulturalnie. A poznania jego rodziców nie wspominam specjalnie, szału nie było i tak zostało. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4173 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
|
|
|
|
#4174 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
Czyli jak zawsze facet chce chlopczyka no ale nawet jak bedzie dziewczynka to bedzie sie bardzo cieszyl Mialam pytanie wlasciwie, jestem na telefonie wiec nie za bardzo mam jak to znalezc, ale chcialam zapytac ktora pytala o piosenki na pierwszy taniec? Mam idealna piosenke dla par mundurowych i mam zamiar sama ja wziac na pierwszy taniec... Oczywiscie po angielsku, ale TZ mnie nia poderwal i dzieki niej wrocilam do niego po powaznej klotni, pomaga nam w dluzszych rozlakach...mianowicie chodzi mi o 3 doors-here without you To tak tylko na marginesie, bo mi sie przypomnialo ;p |
|
|
|
|
#4175 | |||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
TŻ z premedytacja zataił przede mną obecność dodatkowych gosci![]() Cytat:
![]() Gratulacje dla przyszłej mamusi ![]() U nas też jest szansa na takiego maluszka chociaż watpie, ze sie teraz udało ale zobaczymy ![]() Cytat:
mi brak chęci i odwagi. Nie nadaje sie na kierowceCytat:
mi narazie wystarcza komunikacja miejska ![]() Cytat:
prześle TŻowi ale watpie, ze sie zgodzi na angielska piosenke
|
|||||
|
|
|
#4176 |
|
Wtajemniczenie
|
można się przyłączyć ....
? moj tz od ponad 5 lat w wojsku .. a razem jestesmy od prawie roku i 4 miesiecy jestesmy zaręczeni a za troche ppnad rok .. czeka nas ślubowanie![]() pozdrawiam.
|
#4177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tradycyjna moja prośba o opowiedzeniu o sobie/ Was Czym się zajmujecie, gdzie TŻ służy, stopień, skąd jesteście, jak się poznaliście, a i o zaręczynach tez możesz opowiedzieć ![]() Wybacz ale jestem ciekawska
|
|
|
|
|
#4178 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
Napisz cos wiecej o was,moze o sobie? Kurcze ostatnio coraz wiecej nas! |
|
|
|
|
#4179 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
Dzieki za propozycje piosenki jak masz jeszcze jakieś pomysły po pisz, chętnie skorzystam bo do tej pory nic nowego nie mamy tylko tą, na którą się TŻ nie zgadza
|
|
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cześć dziewczyny, wracam na stałe na wizaż
Już po maturach i cieszę się, że mogę odetchnąć i skupić się na pielęgnowaniu mojego związku ![]() Witam nowe mundurówki A co do piosenki "Here without you" to jak dla mnie jest strasznie smutna. |
|
|
|
#4181 |
|
Raczkowanie
|
dobrze, dobrze, bylebyśmy zostały w takim składzie ;P
Jak tam maturki poszły? wszystko zdane na pewno :P |
|
|
|
#4182 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co poprawialas?Cytat:
![]() Co do piosenki to chyba juz wybrałam Podejrzanie zakochani Mlynkowej i Kilianskiego to chyba z filmu jakiegoś jest
|
||
|
|
|
#4183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fajna piosenka bo polska ;P ja ostatnio szlam sobie przezrynek i slyszalam jak u kogos leciało "Zono moja, serce moje" czy nie wiem jaki to ma tytuł i stwierdziłam ze mogłoby być smiesznie jakby to była piosenka do pierwszego tanca ;P skonczyło sie na tym ze zaczelam tanczyc na ów rynku z przyjaciólka a ludzie na nas dziwnie patrzyli, ciekawe dlaczego?
|
|
|
|
|
#4184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie krecą mnie coś A dzisiaj wzięłam się w końcu za szukanie makijażystki na ślub Powysyłałam kilka maili i teraz czekam na odzew
|
|
|
|
|
#4185 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie po długiej przerwie
![]() Mój Tż wrócił Ponad tydzień się aklimatyzował. Po prostu myślałam, że kręćka dostanę. Zapominał o normalnych, codziennych obowiązkach. Teraz już jest ok i właśnie ze swoim przyjacielem składają mi nowe meble do salonu Za dwie godziny powinni skończyć... Wtedy będę mogła sobie poukładać wszystko. Na dworzu pięknie! Pies mi zastrajkował i nie chce w taką pogodę na spacer chodzić. Wybaczcie, ale nie będę odpisywała na wszystkie posty.Gratuluję Bartusia! (super imię wybrałaś) Buziaki dla Was
|
|
|
|
#4186 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tz w poniedzialek wylatuje na 1 misje..do kosowa. słuzy w jw 1145 bolesławiec. narazie starszy szeregowy u nas na jednostce po 7 latach kieruja na podoficerke. skonczyl studia i bedzie sie staral to jak wroci z kosowa. poznalismy sie przez neta xD masakra hehe zawsze mnie to smieszylo a z nami wlasnie tak sie stalo. a jezeli chodzi o zareczyny.... to wogoloe sie nie spodziewalam wracalam do domu po pracy odebralam sis z pkp [ ona byla wtajemniczona] zmeczona bylam myslalam ze wroce do domu zjem kolacje pojde sie kapac i wypije jakies piwko i pojde spac ... a tu wchodze a on w garniaku kwiaty z mamuskami naszymy i mi sie oswiadczyl ja bylam w takim sozku ze nie ogarnialam wogole.. zgodzilam sie i ucieklam do korytarza i nie wiedzialam co mam zrobic .. taki sozk.. ten za mna przylazl i mowi ze spoko ze sie zgodzilam ale czy pierscionek prazyjme ? hehe no to wzielam pierscionek zalozylam i mowi do mnie ze to nie koniec niespodzianek... hehe wiec zabral mnie na weekend w góry i tak to było , o ...
|
|
#4187 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
Jezu ja juz tez bym chetnie przezywala tak zareczyny, ale to jeszcze nie moj czas.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4188 |
|
Wtajemniczenie
|
ja w tym roku 23 a tz 26
|
#4189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aż pozazdroscilam Ci trochę My też poznaliśmy sie przez neta głównie przez moja ciekawość i miała to byc taka wakacyjna milostka, a mija nam juz 5 rok ![]()
|
|
|
|
|
#4190 |
|
Raczkowanie
|
trzy lata różnicy, to nie to co u mnie, chociaż mój TŻ podejrzewam że na slub zdecyduje sie dopiero po 30stce....
chociaz obiecał mi ze przed wyjazdem na misje, no ale to sie zobaczy... nie wiem czy wtedy sie bedzie cieszyc ze slubu jak za chwile on bedzie sobie lecial na mieso armatnie ;] |
|
|
|
#4191 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Rumba88 Czas edycji: 2013-10-01 o 20:31 |
|
|
|
#4192 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny nie wiem jak ja sobie poradze
dzisiaj go odstawiam pod jednostke po 19 po 20 dzisiaj jada na lotnisko a jutro z rana wylot... nie wiem jak mam zyc tak sama nie ogarniam i plakac mi sie chce caly czas..
|
#4193 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4194 | ||
|
Rozeznanie
|
Cześć Wantxme, witaj na wątku
Nie martw się, prawie każda z nas przeszła tą szkołę życia, dasz radę Fajne zaręczyny! Super, że takie niespodziewane, że niespodzianka [ Cytat:
![]() Cytat:
U mnie jest 4,5 roku
|
|
|
#4195 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ja nie bylam jeszcze w takiej sytuacji ale podejrzewam, ze i na mnie przyjdzie pora![]() Cytat:
Widzę, ze chyba tylko My jesteśmy w tym samym wieku mamy 24.Kupilam sobie dziewczęta Biała perle do wybielenia zębów na slub i na początku czerwca rejstruje sie do dentysty, a to u mnie naprawdę ogromny krok bo strasznie sie boje ale nie chce byc bez zębów i w końcu dojrzałam do tego. Jak narazie pozostaje przy moim postanowieniu i nie chce zmieniać zdania. Moze w przyszłości bedzie można poprosić o usypianie i naprawianie zębów
|
|||
|
|
|
#4196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam taka dentystkę ze często mój paniczny strach jest bezpodstawny, czekam cała spięta na chwile w której zaboli a ona "to wszytko, dziekuje"
|
|
|
|
|
#4197 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
miedzy nami jest 6 lat różnicy... troche sporo... Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A podejścia do dentysty to zazdroszczę bo mnie nawet milion naklejek nie przekonaloby
|
|
|
|
|
#4199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja tam wychodze z takiego zalozenia
|
|
|
|
|
#4200 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
taki jest moj cel
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.

choć czasem to przydałoby się nie mieć, szczególnie jak są imprezy a ja z reguły nie pijąca jestem i muszę wszystkich wozić
aleee trzymam kciuki za zdanie w 1 terminie 

Długa historia, powiedziałam im że idę z kolegą na wesele i po mnie przyjedzie, wracam jutro