|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Hej
Ale u mnie dziś upał Szklanko Domcia chyba zbytnio nie zauważa mojej nieobecności. Jak wracam to jakoś nie widzę szału radości Ale to i dobrze. Mąż bardzo dobrze sobie radzi i w sumie uważa, że lepiej się nią opiekuje ode mnie ![]() Przeczytałam o H. Bardzo się cieszę i mocno trzymam kciuki Też mam wózek 3w1 i będę używać tej spacerówki ![]() Onaella jeszcze raz wszystkiego najlepszego ![]() Dziś ostatni odcinek Przepisu na życie
|
|
|
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
trzecie zdjęcie to efekt końcowy, miał być zalany galaretką, tzn winogrona dla połysku i żeby lepiej się trzymały ale na szczęście nie dałam galaretki bo bym przedobrzyła
![]() Cytat:
uwielbiałam pierwszą serię, ta mnie już troszkę męczy ale i tak oglądam
|
|
|
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż mi się słodkiego zachciało.Cały dzień się do męża nie odzywam, coś tam próbował zagadywać, ale tak mnie wczoraj wku..wił że niech spada na drzewo! Mam go dość. |
|
|
|
|
#4204 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
mówiąc szczerze to mnie plecy bolą bardziej jak wstaję rano, niż po całym dniu na nogach U Ciebie widzę też niezbyt kolorowo. A co do tego kopania to moja nie kopie mnie w brzuch, tylko sobie kładzie nogi na moich udach. Ewcia nie lubi przy jedzeniu leżeć na boczku, zawsze musi na wznak. Na początku mnie to dziwiło, ale skoro tak Jej wygodniej Cytat:
![]() To kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, samych pogodnych dni i spełnienia marzeń Cytat:
ciekawe jak mój by sobie radził
|
|||
|
|
|
#4205 |
|
Rozeznanie
|
szaja my właśnie tak jeździmy jak wy, do picia róznie, rumianek,woda z sokiem lub sama woda (zadko bo nie chce za bardzo)
---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- onaella wszystkiego co najlepsze
|
#4206 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Hej.
Nie wiem czy mnie pamiętacie. ![]() Nie odzywam się, bo od pamiętnej burzy, o której Wam pisałam, nie mam internetu. Piorun walnął aż dymy poszły, nie wiemy, co się dokładnie stało i nadal czekamy na "fachowców"... I tak, przygotowania do ślubu też się kręcą, wreszcie zaprosiliśmy wszystkich gości. ![]() Nie ma szans, żebym nadrobiła, ale mam jedno pytanie tylko. Evel, skąd wiesz, że pisałam wiersze??? ![]() Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-05-19 o 18:40 |
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
Onaella-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! SPEŁNIENIA MARZEŃ
Torcik cudo-nie przepadam za tortami/ciastami ale ten bym chętnie skosztowała Jeśli chodzi o H.- Trzymam mocno kciuki i bardzo się cieszę. Oby wszystko było dobrze.
|
#4208 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-05-19 o 19:57 |
|||
|
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja tez widze, ze lubi cudowac :P Onaella, mniaaaaam!!!! Witaj wisienko ![]() My dzis znow caly dzien poza domem. Najpierw do tesciow na obiad (o 12 :/), a potem grill u znajomych. Dla Kubusia same nowe twarze, jakies 15 osob, ale o dziwo grzeczny byl i nawet sobie kimnal 2 razy po szalone 15min to dziecko prawie w ogole nie potrzebuje snu...
|
|
|
|
|
#4210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana jestem z Tobą! Świetnie Cię rozumiem!! Trzeba wierzyć... Trzeba!! A może choć na weekend spróbuj pojechać???Cytat:
![]() Kochane dziewczynki my po chrzcinach. W kościele Blaneczka super, najpierw spał, potem uroniła kilka łez na polewanie wodą, diabełek uciekał to płakała Potem rozglądała się na mszy, zasnęła, pozowała do zdjęć. Na przyjęciu była troszkę marudna, ale to tyle ludzi było, tyle wrażeń, tyle bodźców... Nie zamieszczę na razie żadnego zdjęcia, bo zwyczajnie nie mam Mieliśmy znajomego fotografa i On robił fotki. Ale pięknie Mała wyglądała, tort super...Ale ile się nasłuchałam od ciotek (nie od mamy ani teściowej!), że źle ubrałam małą! 28st w cieniu, a Ona w bodach bez rękawów, rajstopki białe, na ot sukieneczka robiona na szydełku. Chwilkę miała czapkę jak staliśmy w przejściu kościoła, ale też taka szydełkową. Miałam jeszcze dla niej buciki od kompletu i sweterek, ale nawet ego na chwilę nie założyłam tak było gorąco! A tej ciotki wnuk - 11 miesięcy - długie spodnie, skarpety, buty (nie chodzi ani nie stoi), koszulka krótki rękaw, bluzka z długim rękawem i bluza! ... masakra!Dziękuję dziewczynki za wszystkie kciuki!
|
||
|
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
Wisienko witaj
Fewciu super, że chrzciny się udały ![]() Ciekawe jak tam u Lenovej... |
|
|
|
#4212 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chyba nie skladalam jeszcze zyczen wiec wszystkiego najlepszego Cytat:
![]() no wlasnie jak tam Pola ?
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przynajmniej tak to widzę na tym schemacie... |
|
|
|
|
#4214 |
|
Wtajemniczenie
|
Fotka w klubie
I jeszcze druga - mój działkowicz kochany.A co do pierwszej marcheweczki to na początku był zdziwiony i wypychał języczkiem a pod koniec już buźkę rozdziawiał jak zbliżałam łyżeczkę Jutro zwiększamy ilość.
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
Cały esej wam napisałam-leżałybyście ze śmiechu i mi ku.rwa wszystko skasowało. W du.pe jego za.☠☠☠ana mać!
|
#4216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chętnie się pośmieję |
|
|
|
|
#4217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurde z cyca mi cieknie a Igi śpi w najlepsze Nie chce mi się dojary uruchamiać ale chyba będę musiała bo mi zaraz prawy cycek eksploduje.Zaważyłam że on jakoś mniej chce cycka jak jest gorąco a wodę to by siorbał na okrągło.
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Aaa.. Jeszcze chciałam napisać że Blanka dostała od znajomych branzoletkę srebrną z jej imieniem,taka specjalną dla niemowlaków. Pięknie wygladala jak Jej ją Założyłam
Dziewczyny co się dzieje z Bokeh? Pogniewała się na nas? ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Mam nadzieję że nie. Może poprostu nie ma czasu. Widziałam na fb że gdzieś wyjeżdżali z siostrą TŻta.
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie co do fb - chyba jednak go uruchomię, więc ostrzegam, że będę Was zapraszać
![]() Ale za co Bokeh miałaby się pogniewać? Przecież nikt nic nie napisał jej niemiłego
|
|
|
|
#4221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4222 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja w ogóle chyba też Was na fb muszę wyrwać
|
||
|
|
|
#4223 |
|
Zadomowienie
|
UHej, ja tylko na szybko
Illusion, dziękuje za docenienie filmiku, ja robiłam w wimdows movie maker, w każdym windowsie jest Fefcia, super, ze chrzciny się udały: -* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Onaella, wszystkiego najlepszego Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. A właśnie, ja tez od niedawna jestem na facebook, jutro śle zaproszenia do was kobitki
23.01.2013-PIOTRUŚ 21.04.2015-MICHAŚ Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2013-05-20 o 04:11 |
|
|
|
#4224 | |
|
Wtajemniczenie
|
czekam
![]() Cytat:
i czekam na zaproszenie na fb ![]() Dziewczyny, w Biedrze będzie gazetka dla dzieciaczków: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1279 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1280 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1282 ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Ok lecę odciągnąć mleko bo Igi postanowił spać dłużej niż 3 godziny a mi zaraz cycek eksploduje i później kładę się spać. Do jutra
|
|
#4225 | |||
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam "Przepis na życie" ostatnio doc. Kurde dziwnie się skończyło....Która oglądała??? Co myślicie o tym odc????
Ja mam 2w1 i tej będę używać. Cytat:
Cytat:
![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE!!!! A torcik ![]() Cytat:
Fajnie mieć to już za sobą,nie?? ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Wisienko, no a jak mogłybyśmy o Tobie zapomnieć, no co Ty ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Lecę spać bo padam już. DO JUTRA!
|
|
#4226 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
dziękować
![]() Cytat:
a Agu bierze maść i też wychodzi Cytat:
nigdy do każdego nie dawałam - zapchasz, zakleisz żołądek na 150 ml dawałabym 2 łyżeczki, może 3 - musisz sprawdzić jak leci, ale zaczynaj od mniejszej ilości Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
łał! świetny ![]() Ja swój dzisiejszy dla Agatki pokażę - ręka nie moja, ciocia nakładała krem ja robiłam foto :d Cytat:
Cytat:
a ja bym jeszcze rajtki zdjęła
|
||||||||
|
|
|
#4228 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Przeczytałam wszystko, ale przepraszam, że nie cytuje. Ja jestem z Filipem od dzisiaj do piątku u moich rodziców, więc możliwe że będę się mniej odzywać, ale na pewno będę Was czytać. Buziaki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja też chciałam zdjąć ale nie chciałam żeby mnie ciotki powiesiły za kudły
![]() Silver tak,dobrze że już po wszystkim ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Sto lat z grzecznym dzieckiem!!
---------- Dopisano o 03:30 ---------- Poprzedni post napisano o 03:23 ---------- Czesc! Wyspane? U nas mega akcja w nocy: 1,5h sie bawilysmy, na przemian karmienie i przebieranie - szla kupa za kupa. Ale pozniej Yae byla wyrozumiala i spala do 7.30. Teraz znow drzemie. Juz dawno sie nie zdarzalo, zeby sama w domu w dzien usnela. fewcia brawo za udane chrzciny. Teraz to juz Blanka bedzie aniolkiem, skoro szatana precz wygnaliscie. lenova u Ciebie tez sie chrzciny udaly? wisienko witaj! Jak slubne przygotowania? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

Ale u mnie dziś upał
Ale to i dobrze. Mąż bardzo dobrze sobie radzi i w sumie uważa, że lepiej się nią opiekuje ode mnie 

i życzymy wszystkiego dobrego i szczęśliwego rozwiązania!