Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2015 cz.3 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-20, 09:04   #1771
existence
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2015 c

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość

Droogie to Wykonanie samemu kosztowałoby max. 5 zł
no dokładnie ale na wzory popatrzeć zawsze można

mnie się takie cuś też podoba bardzo http://slubnybazaar.pl/pl/31_oferta/...ysztalowa.html tylko trzeba mieć wysokie wazony. Ale też samodzielnie nawlec koraliki na żyłkę i gotowe ale ten ślubny biznes jest opłacalny
Stary 2013-05-20, 09:35   #1772
mariamarysienka
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2015 c

Nooo, mi też się podobają te girlandy i ozdobione nimi drzewka Na mój początkowy pomysł ślubu w zimie byłyby jak znalazł. Drzewka ozdobić śniegiem i brokatem w sprayu, a na to zawiesić te koraliki -

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 09:37   #1773
handzia600
perfumowe ADHD

z fotografem przesadziłam ale kamerzysty mieć nie będziemy raczej.
Dzisiaj umawiam się na obejrzenie sali.
Stary 2013-05-20, 09:43   #1774
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
ex coś dla Ciebie: http://slubnybazaar.pl/pl/31_oferta/...made/87_banery ostatnio się zastanawiałaś nas tym
fajne można coś samemu wymyśleć i tadam
Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
no dokładnie ale na wzory popatrzeć zawsze można

mnie się takie cuś też podoba bardzo http://slubnybazaar.pl/pl/31_oferta/...ysztalowa.html tylko trzeba mieć wysokie wazony. Ale też samodzielnie nawlec koraliki na żyłkę i gotowe ale ten ślubny biznes jest opłacalny
Fajne może otwórzmy wspólny jakiś slubny biznes jakiś dekoratorski :P

A ogólnie strasznie fajna stronka.. można dużo inspiracji czerpać z niej
Tam w proponowanych jest poduszka na obrączki nam ją pewnie wykona ciocia Grześka która jest siostrą zakonną i ma świetny talent

I chcę naklejki na buty!!
Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
Dzisiaj umawiam się na obejrzenie sali.
My też się cały czas nad kamerzystą zastanawiamy.. tym bardziej że kiedyś mieliśmy pomysł żeby kupić jakąś kamerę właśni i żeby krążyła między gośćmi (jedna osoba byłaby "odpowiedzialna" za nią żeby przechodziła między ludźmi) - i żeby każdy coś skamerował, coś powiedział.. ale nie wiem.. w sumie rozglądam się za kamerzystą.. ale myśleliśmy że znajdziemy takiego do 2 tys dobrego.. ale to nie realne ;/

Edytowane przez joasia-a
Czas edycji: 2013-05-20 o 09:50
joasia-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 10:04   #1775
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
fajne można coś samemu wymyśleć i tadam

Fajne może otwórzmy wspólny jakiś slubny biznes jakiś dekoratorski :P

Tam w proponowanych jest poduszka na obrączki nam ją pewnie wykona ciocia Grześka która jest siostrą zakonną i ma świetny talent

My też się cały czas nad kamerzystą zastanawiamy.. tym bardziej że kiedyś mieliśmy pomysł żeby kupić jakąś kamerę właśni i żeby krążyła między gośćmi (jedna osoba byłaby "odpowiedzialna" za nią żeby przechodziła między ludźmi) - i żeby każdy coś skamerował, coś powiedział.. ale nie wiem.. w sumie rozglądam się za kamerzystą.. ale myśleliśmy że znajdziemy takiego do 2 tys dobrego.. ale to nie realne ;/
super zróbmy biznes! sprzedaż wysyłkową
ja mam naklejki na buty!!! dla siebie i dla tż czekają grzecznie w moim pudełku z butami

też bym chciała poduszkę na obrączki ale nie ma kto jej nieść no chyba że świadek ale nie będzie to głupie? wam pewnie jakieś dziecko poniesie?

nasz kamerzysta ma w ofercie wywiady z gośćmi więc też coś tam do nas powiedzą zapewne
Stary 2013-05-20, 10:19   #1776
handzia600
perfumowe ADHD

jejciu właśnie przeglądam allegro w dziale dekoracji ślubnych i jest tego do wyboru zastanawiam się czy pasowałoby zestawienie kolorystyczne : szmaragd/turkus/niebieski lub błękitny ?
Stary 2013-05-20, 10:20   #1777
iixi
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy

Cytat:
ooooł cute! dziękuję
proszę

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 10:21   #1778
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
super zróbmy biznes! sprzedaż wysyłkową
ja mam naklejki na buty!!! dla siebie i dla tż czekają grzecznie w moim pudełku z butami

też bym chciała poduszkę na obrączki ale nie ma kto jej nieść no chyba że świadek ale nie będzie to głupie? wam pewnie jakieś dziecko poniesie?

nasz kamerzysta ma w ofercie wywiady z gośćmi więc też coś tam do nas powiedzą zapewne
jak patrze na te ceny to na prawdę myślę że można na tym zarobić :P ( chociaż na allegro są dużo niższe jednak ceny :P)
A jaki masz tekst na naklejkach? ja na pewno zakupię ale mamy jeszcze czasu na zastanowienie się ale fajnie tak w kościele jak ktoś np zauważy przy klęczeniu że taki tekst hehe

Hm.. w sumie nie myślałam kto będzie niósł dzieci będziemy miec dużo ale samych chłopców hehe ale być moze tak samo jego ciocia uszyje nam obraz i myślę że go podczas ślubu poświęcimy ślicznie haftuje takie rzeczy rzeczy tylko się zorientowała na czas że musi zacząć to robić :P

A co do kamerzysty to wczoraj do tych Twoich napisałam ;P bo sama nie wiem czego tak naprawdę chcę ;p

A wgl na allegro widziałam PŁYWAJĄCE lampiony :P zazwyczaj puszcza się latające i to mi średnio pasowało :P tym bardziej że wokół u nas same drzewa.. ale mamy sale na jeziorku więc jak będzie już bliżej wesela i dalej będę chciała to zapytamy się właścicieli czy by nam nie puścili kilka tych lampionów super by to wyglądało

Edytowane przez joasia-a
Czas edycji: 2013-05-20 o 10:23
joasia-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 10:22   #1779
existence
Zakorzenienie

Cytat:
jejciu właśnie przeglądam allegro w dziale dekoracji ślubnych i jest tego do wyboru zastanawiam się czy pasowałoby zestawienie kolorystyczne : szmaragd/turkus/niebieski lub błękitny ?
jak nie przesadzisz i zestawiasz ładnie ze sobą to większość kolorów potrafi ze sobą ładnie współgrać.
Stary 2013-05-20, 10:25   #1780
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
masz jeszcze czas na zdecydowanie się my znowu fotografa mieć nie będziemy bo brat mamy nim jest i go jedynie poprosimy żeby w czasie ślubu cyknął parę zdjęć i później w ważniejszych momentach na sali i tyle A na sesje plenerową się z nim umówimy w innym terminie a wiem, że mu to przeszkadzać nie będzie bo na prawie każdym weselu i tak w końcu robi za fotografa

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:

;/
ja też chce naklejki na buty a na sesję to już na pewno

a poduszki tam są śliczne zapisałam wczoraj parę. I chyba się zdecydujemy na jakąś i jakiś mój kuzynek mały poniesie. Ogólnie będzie parę dzieci więc ich zaangażujemy do ślubu

BLOG

Stary 2013-05-20, 10:26   #1781
existence
Zakorzenienie

Cytat:
proszę
w ogóle jak zauważyła joasia ta stona jest super
Cytat:
jak patrze na te ceny to na prawdę myślę że można na tym zarobić :P ( chociaż na allegro są dużo niższe jednak ceny :P)
A jaki masz tekst na naklejkach? ja na pewno zakupię ale mamy jeszcze czasu na zastanowienie się ale fajnie tak w kościele jak ktoś np zauważy przy klęczeniu że taki tekst hehe

Hm.. w sumie nie myślałam kto będzie niósł dzieci będziemy miec dużo ale samych chłopców hehe ale być moze tak samo jego ciocia uszyje nam obraz i myślę że go podczas ślubu poświęcimy ślicznie haftuje takie rzeczy rzeczy tylko się zorientowała na czas że musi zacząć to robić :P

A co do kamerzysty to wczoraj do tych Twoich napisałam ;P bo sama nie wiem czego tak naprawdę chcę ;p
ja będę mieć na jednym bucie "on" na drugim "gotuje" a tż na jednym "ona" a na drugim "zmywa"
chłopiec w takim uroczym niedużym garniturku wygląda uroczo z poduszką z obrączkami widziałam już na jednym ślubie ale u nas na weselu nie będzie dzieci nie mamy w rodzinie takich małych, najmłodsze będą 15 lat

oo do moich? fajnie ja co jakiś czas lukam ich stronę i oglądam nowe filmy jak dodają
Stary 2013-05-20, 10:30   #1782
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
ja będę mieć na jednym bucie "on" na drugim "gotuje" a tż na jednym "ona" a na drugim "zmywa"
chłopiec w takim uroczym niedużym garniturku wygląda uroczo z poduszką z obrączkami widziałam już na jednym ślubie ale u nas na weselu nie będzie dzieci nie mamy w rodzinie takich małych, najmłodsze będą 15 lat
a my będziemy mieć 2 chłopców 8 lat, 2 dziewczynki 6lat, chłopczyk 3latka i 2latka (nie wiadomo co to za płeć się urodzi ;p ). Chyba ze jeszcze ktoś się dorobi dzieci w tym czasie ;p a potem to już powyżej 18. Więc mam niecny plan wykorzystania 2 kuzynów i kuzynek

BLOG

Stary 2013-05-20, 10:32   #1783
existence
Zakorzenienie

Cytat:
A wgl na allegro widziałam PŁYWAJĄCE lampiony :P zazwyczaj puszcza się latające i to mi średnio pasowało :P tym bardziej że wokół u nas same drzewa.. ale mamy sale na jeziorku więc jak będzie już bliżej wesela i dalej będę chciała to zapytamy się właścicieli czy by nam nie puścili kilka tych lampionów super by to wyglądało
no ja dawno już o tym słyszam ale u nas nie ma gdzie my puścimy sami jednego lampiona i najwyżej z nami świadkowie ze swoimi parami i też będzie
Cytat:
ja też chce naklejki na buty a na sesję to już na pewno

a poduszki tam są śliczne zapisałam wczoraj parę. I chyba się zdecydujemy na jakąś i jakiś mój kuzynek mały poniesie. Ogólnie będzie parę dzieci więc ich zaangażujemy do ślubu
no my właśnie mamy 2 pary - na ślub i na plener bo te ze ślubu na bank by się zniszczyły szybko a to tanie jak barszcz było
a myślicie że świadek albo świadkowa z poduchą to bez sensu? bo ja chyba inaczej z niej zrezygnuję bo nie ma kto nieść...chyba, że moja obecnie 13 letnia kuzynka, ona niziutka jest wygląda na mniej
Stary 2013-05-20, 10:34   #1784
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Heeeeej TŻ miał w końcu wolny weekend więc spędziliśmy go dość intensywnie Dzisiaj was nadrobiłam

ixii kamerzysta fajny, kurczę może do niego napiszę? Ale TŻ mnie zata cenę chyba zabije... jeszcze może napiszę do Glory Studio, oni sa z naszego miasta, ale cena też mnie pewnie powali.... a już bym chciała mieć to z głowy..

co do sali... u mnie póki co bez zmian... wycenę menu dostanę dzisiaj albo jutro, ale już wiem, że pokrowce na siedzenia się u nich wypożycza 5zł/szt. są te dodatkowe koszta... no i rodzina nie jest zbyt przekonana bo to nie jest zwykła sala... TŻ się mnie pyta co mi się nie podoba do tej, którą wstępnie mieliśmy zarezerwowaną... on tego nie widzi tak jak ja, ja wiem, że ta sala zła nie jest , ale gdybym chciała te swoje pomponiaste dekoracje, takie papierowe rozetki, itp no to ta sala od razu jest zbyt elegancka na tego typu rzeczy.. Sama już nie wiem czego chcę, czy zrobić w takim stylu jak robią np zagranicą czy postawić na tradycję, nie wiem , którą opcję wybrac, żeby potem nie żałować, że można by inaczej...

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 10:36   #1785
viva91
na przekór do celu

A mnie jakoś te szmery bajery poduszeczki ozdoby nie rajcują Wydaje mi się to wszystko niepotrzebne, ja lubię prostotę i naturalizm, kwiaty na stolikach wystarczą
Stary 2013-05-20, 10:42   #1786
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
ixii kamerzysta fajny, kurczę może do niego napiszę? Ale TŻ mnie zata cenę chyba zabije... jeszcze może napiszę do Glory Studio, oni sa z naszego miasta, ale cena też mnie pewnie powali.... a już bym chciała mieć to z głowy..
wiesz, zapytaj Tż do jakiej ceny się zgadza na kamerzystę -my z Tż razem wszystko ustaliliśmy Dwie strony się muszą zgodzić na cenę . A ten nasz to jeszcze jakieś +150/200zł za dojazd trzeba doliczyć.
To napisz najpierw do tamtych, zobacz co Ci odpiszą i już mi z naszego regionu nikt się nie spodobał z tych co znalazłam

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
A mnie jakoś te szmery bajery poduszeczki ozdoby nie rajcują Wydaje mi się to wszystko niepotrzebne, ja lubię prostotę i naturalizm, kwiaty na stolikach wystarczą
co kto woli to. ;-)

BLOG

Stary 2013-05-20, 10:45   #1787
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Heeeeej TŻ miał w końcu wolny weekend więc spędziliśmy go dość intensywnie Dzisiaj was nadrobiłam

co do sali... u mnie póki co bez zmian... wycenę menu dostanę dzisiaj albo jutro, ale już wiem, że pokrowce na siedzenia się u nich wypożycza 5zł/szt. są te dodatkowe koszta... no i rodzina nie jest zbyt przekonana bo to nie jest zwykła sala... TŻ się mnie pyta co mi się nie podoba do tej, którą wstępnie mieliśmy zarezerwowaną... on tego nie widzi tak jak ja, ja wiem, że ta sala zła nie jest , ale gdybym chciała te swoje pomponiaste dekoracje, takie papierowe rozetki, itp no to ta sala od razu jest zbyt elegancka na tego typu rzeczy.. Sama już nie wiem czego chcę, czy zrobić w takim stylu jak robią np zagranicą czy postawić na tradycję, nie wiem , którą opcję wybrac, żeby potem nie żałować, że można by inaczej...
szczerze to moim zdaniem te klimaty rodem z USA i innych są super, oryginalne i wgl ale znowu w Polsce nie wszystkim się to podoba...sama widzisz nawet po reakcji Twoich najbliższych. Mnie się to bardzo podoba, ale tłumaczę sobie to tak, że za jakieś 15 lat jak już będziemy bogaci (hahahaha ) zrobimy sobie z TŻ super imprezę na rocznicę, plenerową albo pod jakimś namiotem i tam sobie nawieszam pomponów, girland, lampionów, będą tańce pod gołym niebem i inne no ale to Twoja decyzja
a co do pomponów i tych innych ozdób zawsze możesz gdzieś pod którąś ścianą zrobić np. słodki bufet i do niego będą pasowały jakoś nad stołem bo od samej zawartości będzie kolorowo np jak tutaj :P

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
jak kto woli mnie to akurat jest niezbędne do pełni szczęścia
Stary 2013-05-20, 10:49   #1788
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
jak kto woli mnie to akurat jest niezbędne do pełni szczęścia
mi chyba też

BLOG

Stary 2013-05-20, 10:59   #1789
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz, zapytaj Tż do jakiej ceny się zgadza na kamerzystę -my z Tż razem wszystko ustaliliśmy Dwie strony się muszą zgodzić na cenę . A ten nasz to jeszcze jakieś +150/200zł za dojazd trzeba doliczyć.
To napisz najpierw do tamtych, zobacz co Ci odpiszą i już mi z naszego regionu nikt się nie spodobał z tych co znalazłam

ci z naszych okolic to https://www.youtube.com/user/krzeka
gdzieś słyszałam, że ok 5k nawet biorą..

cóż u nas jest tak, że ja uważam, że czasem warto się namęczyć, czegoś sobie odmówić, żeby na weselu mieć to co się chcę, bo to jedyny taki dzień,który planuję mieć, z kolei TŻ to uważa, że po co takie drogie, tańsze też są, a po co wgl wymyślać, on by przyszedł na gotowe, nie uważa, zeby jakieś strojenie było potrzebne,itp. więc pod tym wględem jesteśmy zupełnie różni

Cytat:
szczerze to moim zdaniem te klimaty rodem z USA i innych są super, oryginalne i wgl ale znowu w Polsce nie wszystkim się to podoba...sama widzisz nawet po reakcji Twoich najbliższych. Mnie się to bardzo podoba, ale tłumaczę sobie to tak, że za jakieś 15 lat jak już będziemy bogaci (hahahaha ) zrobimy sobie z TŻ super imprezę na rocznicę, plenerową albo pod jakimś namiotem i tam sobie nawieszam pomponów, girland, lampionów, będą tańce pod gołym niebem i inne no ale to Twoja decyzja
a co do pomponów i tych innych ozdób zawsze możesz gdzieś pod którąś ścianą zrobić np. słodki bufet i do niego będą pasowały jakoś nad stołem bo od samej zawartości będzie kolorowo np jak tutaj :P
Cóż... sama już nie wiem, ale przeglądam zdjęcia tej sali i za bardzo nie widzę opcji, żeby tam takiego zrobić, ogrodu jeszcze nie mają bo bedzie się dopiero robić, więc nie wiadomo jak to w sumie będzie w przyszłości wyglądać...

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Mnie jeszcze koleżanka pytała, dlaczego wybieram takich kamerzystów z cenami z kosmosu, oni będą mieli tego za 1700 i robi filmy na "światowym poziomie". Swoją drogą tą dziewczynę z filmiku znam z mojego gimnazjum http://www.youtube.com/watch?v=6UtXF...&feature=share

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Stary 2013-05-20, 11:00   #1790
Meitsa
Zakorzenienie

Ja nie mam jakiś dużych wymagań co do ozdób. Wystarczy mi organtyna bordowa na krzesłach, stole i pod sufitem. Myślałam zeby połączyć to trochę z leśnym klimatem, bo wesele będzie pod lasem i winietki chce zrobić z szyszek, wazony zrobić ze sloikow i obkleic je galazkami i wsadzić w nie margerytki, a polmiski mogą stać na plastrach drewna

Ja miałam lekkie obawy do mojego fotografa, bo jest to przy okazji dla mnie ważna osoba i zapytałam sie jej jak ona to widzi byc jednocześnie gościem i w pracy, ale uspokoiła mnie, ze dla niej to nie problem jeżeli wie o tym fakcie, bo na innych weselach siła wciskali jej aparat mimo, ze była tylko gościem i w związku tym wcale sie nie starała, bo z jakiej racji, a tu sytuacja będzie z góry ustalona. W ogole ja mam w głowie chyba ze 3 sesje zdjęciowe ciekawe kiedy niby ja chce je zrobić, jak po weselu zaraz pewnie wrócimy do UK

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające

Edytowane przez Meitsa
Czas edycji: 2013-05-20 o 11:02
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 11:02   #1791
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
ci z naszych okolic to https://www.youtube.com/user/krzeka
gdzieś słyszałam, że ok 5k nawet biorą..

cóż u nas jest tak, że ja uważam, że czasem warto się namęczyć, czegoś sobie odmówić, żeby na weselu mieć to co się chcę, bo to jedyny taki dzień,który planuję mieć, z kolei TŻ to uważa, że po co takie drogie, tańsze też są, a po co wgl wymyślać, on by przyszedł na gotowe, nie uważa, zeby jakieś strojenie było potrzebne,itp. więc pod tym wględem jesteśmy zupełnie różni.
napisz, zapytaj i się dowiedz. dopóki tego nie zrobisz to się nie dowiesz dokładnie co i jak. A jak macie blisko to się umówcie na spotkanie i już ;-)
a filmiki fajne, podobają mi się jeszcze może tego kamerzystę od ex obejrzyj on jest też całkiem fajny i tańszy o wiele z tego co pamiętam.

co do pogrubionego: ja sama chce przyjść na gotowe - znaczy się inni mi wszystko mają zrobić na sali, ja jedynie skontroluję dzień wcześniej czy wszystko jest ok nie miałabym ochoty się tym tak zajmować jak Ty chcesz

BLOG

Stary 2013-05-20, 11:03   #1792
viva91
na przekór do celu

Cytat:
to jako, że jak widać mam odmienne zdanie, na Twoim miejscu też bym nie chciała takiej eleganckiej sali, za bardzo mnie takie przytłaczają, czuję się w nich obco
Stary 2013-05-20, 11:06   #1793
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
to jako, że jak widać mam odmienne zdanie, na Twoim miejscu też bym nie chciała takiej eleganckiej sali, za bardzo mnie takie przytłaczają, czuję się w nich obco
to ja znowu bym się na własnym weselu źle czuła w nieeleganckiej sali i dobrze, że znalazłam tą moją bo spełnia wszystkie moje oczekiwania

BLOG

Stary 2013-05-20, 11:06   #1794
existence
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie jeszcze koleżanka pytała, dlaczego wybieram takich kamerzystów z cenami z kosmosu, oni będą mieli tego za 1700 i robi filmy na "światowym poziomie". Swoją drogą tą dziewczynę z filmiku znam z mojego gimnazjum http://www.youtube.com/watch?v=6UtXF...&feature=share
nie jest to złe ale z tym światowym poziomem to chyba się troszkę zagalopowała o i ta dziewczyna ma takie bolerko jak ja chcę jeśli nie znajdę sukni z koronkową górą
Stary 2013-05-20, 11:12   #1795
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Ja nie mam jakiś dużych wymagań co do ozdób. Wystarczy mi organtyna bordowa na krzesłach, stole i pod sufitem. Myślałam zeby połączyć to trochę z leśnym klimatem, bo wesele będzie pod lasem i winietki chce zrobić z szyszek, wazony zrobić ze sloikow i obkleic je galazkami i wsadzić w nie margerytki, a polmiski mogą stać na plastrach drewna
Wczoraj byłam na komunii pod lasem i z doświadczenia powiem, że musicie zadbać, aby wasi goście nie zostali pożarci przez komary
Stary 2013-05-20, 11:15   #1796
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:
a filmiki fajne, podobają mi się jeszcze może tego kamerzystę od ex obejrzyj on jest też całkiem fajny i tańszy o wiele z tego co pamiętam.
już nie pamiętam dobrze tych filmików
ALE ex mi go pewnie nie odda :P

Cytat:
dla przypomnienia:

1. to jest sala która była wstępnie zarezerwowana, strona niedawno była w budowie, teraz widzę, ze dodali zdjęcia, ale chyba sami je sobie robili bo są masakryczne http://www.maria-teresa.pl/ ty byłoby tak "standardowo" czyli robisz wesele na sali i reszta cie nie interesuje

2. A tutaj zdjecia pary, która miala wesele w tej willi, no i tutaj nie jest to typowy dom weselny, ale za to kilmat bliższy takim niestandardowym pomysłom ślubnym, ale jak nie będzie pogody to nie wiem jak to wyjdzie http://www.anetagarbowska.blogspot.c...i-i-janka.html

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Stary 2013-05-20, 11:19   #1797
existence
Zakorzenienie

Cytat:
wtopa bo mam wesele w ten sam dzień co Ola
no ale to prawda nasi są tańsi, nasz pakiet jest za 2800zł bo nie chcieliśmy 2 kamerzystów taki pakiet też mają ale nam nie potrzebne to jest i tak super sobie radzi jeden gadałam też z pmką na wizazu która miała mojego kamerzstę i bardzo chwaliła z pm 2013 też kiedyś trafiłam, że jedna ma z nimi umowę napisze pod koniec roku o relację no i podoba mi się ta zniżka 10% jak się bierze od nich zdjęcia
Cytat:
to ja znowu bym się na własnym weselu źle czuła w nieeleganckiej sali i dobrze, że znalazłam tą moją bo spełnia wszystkie moje oczekiwania
no ja też na weselach w remizach jakoś mi czegoś zawsze brakuje i nie podobają mi się te takie "taśmy"(?) pod sufitem przewieszone i balony, które królują w remizach no bo jakoś to trzeba przystroić ale no kurde nie podoba mi się to.
Stary 2013-05-20, 11:20   #1798
viva91
na przekór do celu

Cytat:
dla przypomnienia:

1. to jest sala która była wstępnie zarezerwowana, strona niedawno była w budowie, teraz widzę, ze dodali zdjęcia, ale chyba sami je sobie robili bo są masakryczne http://www.maria-teresa.pl/ ty byłoby tak "standardowo" czyli robisz wesele na sali i reszta cie nie interesuje

2. A tutaj zdjecia pary, która miala wesele w tej willi, no i tutaj nie jest to typowy dom weselny, ale za to kilmat bliższy takim niestandardowym pomysłom ślubnym, ale jak nie będzie pogody to nie wiem jak to wyjdzie http://www.anetagarbowska.blogspot.c...i-i-janka.html
pamiętam zdjęcia z obu linków, te schodki na scenę są dość charakterystyczne i ten "podniebny" pomarańczowy ślub też zapadł mi w pamięć jedynie nie wiem, czy w tym drugim przypadku można zrobić coś również wewnątrz, na wypadek złej pogody? bo jeśli nie, to oba miejsce mnie nie przekonują... ale to ja
Stary 2013-05-20, 11:20   #1799
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj byłam na komunii pod lasem i z doświadczenia powiem, że musicie zadbać, aby wasi goście nie zostali pożarci przez komary
Tylko co ja mogę zrobić? jedynie otoczyc budynek pochodniami antykomarowymi, a właścicielowi lokalu kazac w doniczkach posadzić roslinki odtraszajace insekty no chyba, ze każdemu gosciowi w ramach prezentu dam mini Raid

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 11:22   #1800
viva91
na przekór do celu

Cytat:
no ja też na weselach w remizach jakoś mi czegoś zawsze brakuje i nie podobają mi się te takie "taśmy"(?) pod sufitem przewieszone i balony, które królują w remizach no bo jakoś to trzeba przystroić ale no kurde nie podoba mi się to.
oj, to chyba nie będziesz chciała oglądać zdjęć z mojego wesela

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości