Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-20, 13:12   #4321
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
hehe, to jednak głupi ma szczęście Ja zapłaciłam za dwie 17,99zł! Babka tylko jeden kod zeskanowała I mamy dwupak
To Wam się udało

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 13:15   #4322
bokeh
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hej kochane

nie odzywałam się w weekend bo w sobote rządziyłśmy z caławdeszczu a niedziela- same wiecie jak to jest

no wiec jesli chodzi o spotkanie to bylo fantastycznie
jeju jak to fajnie poznac się w realu, do tego Julia na żywo- to dopiero widok, dziewczyny, ja musialam dotknąć tych włoskow by uwierzyć
Julia jest bardzo grzeczna w porównaniu z moim małym Gargulcem- Rzygaczem no i dużo większa hehe a przecież Leo jest prawie miesiąc starszy

same targi mother and baby do dupy, beznadziejne,gorzej niż w zeszłym roku

lecę zaraz do biedry po piłkę oball- pamiętacie,że dziś mają być????

Gratulacje dla Hosenki to niesamowite,że znów bęzie mamusią styczniowo-lutową,

Onella, spoxnione ale serdeczne życzenia, wszystkiego,wszystkiego dobrego

o ale fajnie że się spotkałyście ! włosy prawdziwe?

a H. serdecznie gratuluję !!!!! i moooocno rzymam kciuki ! chyba nawet tp będzie miała podobne z tego co wyczytałam
Stary 2013-05-20, 13:16   #4323
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Tak, możliwe że to od tego. Mój czasem wierci się strasznie w nocy, rzuca się a jak go wezmę na ręce to za chwilę mu się odbija albo leje i już jest dobrze.

jakie roladki?

My na razie mamy tylko marchewkę za sobą. Pod koniec już dzioba otwierał na widok łyżeczki i się oblizywał ale pierwsze miny bezcenne nie rzygał więc chyba ok.

Tak - w trakcie upałów je widocznie mniej i pije dużo wody. Od jakiegoś czasu Iguś też już nie zasypia przy cycku a przez pierwsze 2,5 miesiąca za każdym razem. U nas noszenie daje odwrotny skutek bo nagle oczy jak 5 zł i się rozgląda. Usypiam niestety w wózku od jakiegoś czasu bo inaczej histeria. U nas na chrzcie było zimno ale teraz to bym jakieś eleganckie body nałożyła np. http://blumore.pl/766-body-koszula-d...kaw-62-86.html lub http://www.zaczarowane-sny.pl/pl/p/K...ne-kolory/1254 i spodenki jakieś bardziej eleganckie.

My już po zakupach i po spacerze. W najbliższej biedrze nie było organizerów żabek ale na szczęśnie mam na osiedlu 3 Biedry więc kupiłam w następnej. Zahaczyliśmy też o Lidla i kupiłam dla chrześniaka Lego duplo. Mówię Wam ten oball to hicior Młody miętosił go cały spacer, usnął trzymając go w rączce i w buzi i jak spał to cały czas go trzymał
no właśnie my za tydzień będziemy mieli 3 m-ce, do tej pory zasypianie przy piersi w nocy zawsze, w dzień prawie zawsze a teraz to w pewnym momencie płacz, wypluwanie cycka i rozglądanie się
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
PROSZE BARDZO!
moze zamiast tej koszuli taki rampersik wlasnie albo bodziak...

http://allegro.pl/listing/listing.ph...98%5D%5B1%5D=1

http://allegro.pl/listing/listing.ph...category-11764
dziękuję Ci dobra kobieto
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Dopiero mi załadowało

Nancy-ja ubieram tak (załącznik)

A na drugim mój śpiochu
a z jakiego to jest materiału? a Śpioch śliczny
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 13:16   #4324
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Lady w poprzednim mieszkaniu mieliśmy identyczne kolory w salonie i powiem Ci, że było za ciemno. Mimo że pokój był o południa to tak jakoś smutno było. Może zrób tylko jedną ścianę ciemną??
W obenym mieszkaniu też miałam problem z kolorami na ściany, bo nie wiedziałam jakie meble, dodatki. i zrobiliśmy tak, że całe mieszkanie pomalowaliśmy na taki bardzo jaśniutki beż.
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 13:24   #4325
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
wstydzę się trochę, ale co tam :P
pokój ściągnęłam z google potrzebowałam jakiegoś przykładowego po prostu żeby jako tako sobie to wyobrazić.
Dzisiaj poproszę męża, żeby zrobił zdjęcia tamtego mieszkania i spróbuję na prawdziwych pokojach

1) pokój Pietraszka
2) przedpokój
3) salon
4) sypialnia

pokoju Piotrusia i przedpokoju jestem właściwie pewna, natomiast salon (boję się, że będzie za ciemny, ale zawsze marzyłam o brązowych eleganckich ścianach....z tymże meble, kanapa, wszystko będzie właśnie w brązie i się boję, że będzie zbyt ciemno), a sypialnia.... no coś mi nie pasajet :/ fioletowa ściana będzie przy zagłówku łóżka, na to chcę jasne wzorki - na necie widziałam takie ładne połączenia, a tutaj kompletnie nie potrafię dobrać kolorów....

Illusion, Ty nie narzekaj, masz przepięknie urządzone mieszkanie, z tego co widać na kawałkach zdjęć chociaż jak chcesz, to zapraszam, dostaniesz budżet i hulaj dusza
mi sie chyba jedynie sypialnia nie widzi... tzn ja ogólnie lubuje się w kolorach ziemi i u mnie w calym domu są beże kuchnie (zalezy jakie meble) mozesz zrobić morelową jakiś taki słoneczny kolor, ja mam zółtą ale taką delikatną i jest ok salon zawsze możesz przelamać np zielenią taka oliwkową albo buelkową dając jakieś dodatki np rolety/ pufę/ narzutę czy np jakiś element ściany? cięzko tak nie widząc wszystkiego czyli mebli podłóg....
Stary 2013-05-20, 13:24   #4326
LadyWhisper
Zakorzenienie

Fewciu, no właśnie wiem, że za ciemno.....na męża nie mam co liczyć "bo Ty kochanie najlepiej wybierzesz, byle nie było różowo"
a beżu w całym mieszkaniu nie chcę, bo tutaj już tak mam i tego wszechobecnego beżu, delikatnie mówiąc, mam dość

Bokeh, ja się uparłam na fioletową ścianę w sypialni i kurka ni cholery nie potrafię dobrać kolorów o coś takiego jak w załącznikach mi chodzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg meiselsa_sypialnia_inside.jpg (56,9 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fioletowa-sypialnia.jpg (24,1 KB, 42 załadowań)

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2013-05-20 o 13:30
LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 13:27   #4327
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Wczoraj byliśmy cały dzień u moich Rodziców także miło zleciało. Nie ma to jak pyszny obiadek u Mamy

Po powrocie Ewa nie dała się wykąpać tylko zasnęła szybko, obudziła się o 23 i dalej spać. Potem do 3:20 miała cztery pobudki i jak pojadła to zabawa do 6. O 7 w końcu usnęła mi na brzuchu i spała 1,5h. Ludzie, skąd to dziecko bierze siłę do zabawy to ja nie wiem. No i nie zebrałam moczu na posiew przez to wszystko, jutro będziemy polować.

Nancy w ogóle jak jest lepiej z tym moczem do badania, bo lekarka powiedziała mi, że do ogólnego to przelać z woreczka do jałowego kubeczka, a pani w laboratorium, że wolą cały woreczek zaklejony i włożony do tego kubeczka. A na posiew dostałam teraz taką specjalną buteleczkę..
absolutnie niczego nie przelewać, zakleić, wsadzić do kubeczka żeby się nie wylało i zanieść. Do badania ogólnego moczu nie musi być jałowy pojemnik do posiewu powinien być jałowy ale u takich maluszków jak nasze to można zanieść w woreczku.
Cytat:
hehe, to jednak głupi ma szczęście Ja zapłaciłam za dwie 17,99zł! Babka tylko jeden kod zeskanowała I mamy dwupak
farciara
Cytat:
pokój ściągnęłam z google potrzebowałam jakiegoś przykładowego po prostu żeby jako tako sobie to wyobrazić.
Dzisiaj poproszę męża, żeby zrobił zdjęcia tamtego mieszkania i spróbuję na prawdziwych pokojach

1) pokój Pietraszka
2) przedpokój
3) salon
4) sypialnia

pokoju Piotrusia i przedpokoju jestem właściwie pewna, natomiast salon (boję się, że będzie za ciemny, ale zawsze marzyłam o brązowych eleganckich ścianach....z tymże meble, kanapa, wszystko będzie właśnie w brązie i się boję, że będzie zbyt ciemno), a sypialnia.... no coś mi nie pasajet :/ fioletowa ściana będzie przy zagłówku łóżka, na to chcę jasne wzorki - na necie widziałam takie ładne połączenia, a tutaj kompletnie nie potrafię dobrać kolorów....

Illusion, Ty nie narzekaj, masz przepięknie urządzone mieszkanie, z tego co widać na kawałkach zdjęć chociaż jak chcesz, to zapraszam, dostaniesz budżet i hulaj dusza
salon faktycznie przy ciemnych meblach może trochę przytłoczyć, a ten fiolet w sypialni bardzo ładny chociaż ja wolałabym coś jaśniejszego
Stary 2013-05-20, 13:28   #4328
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:

1) pokój Pietraszka
2) przedpokój
3) salon
4) sypialnia

1. nie lubię wszelkich pochodnych żółtego i pomarańczu więc dla mnie na Kolorowe pasy na plus
2.super
3. Podoba mi się ale przy ciemnobrązowych meblach tylko jeną ścianę zrobiłabym brązową a resztę jasnych.
4. Fiolet super (też mam fioletową sypialnię ) ale ten drui kolor na nie z tego samego powodu jak w pkt. 1 i oprócz tego gryzie się z fioletem.
Cytat:
aha, no i kuchnia, zielonego pojęcia nie mam chyba pierdutnę na biało i już
meble brązowe? Dobrze pamiętam? to może jakaś jasna oliwka?
Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Pomalowałam pazury 1 warstwę i teraz pytanie za 100 pkt, czy dam radę drugą czy Niunias się zaraz obudzi Wiem, problem nie z tej ziemi
Oj wiem coś o tym, często mam taki problem. Dlatego teraz maluję paznokcie tylko jak mąż jest w domu żeby w razie czego mógł Igorkiem się zająć.

Edytowane przez ILLUSION
Czas edycji: 2013-05-20 o 13:33
ILLUSION jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 13:28   #4329
mala_19kw
Zakorzenienie

Nancy-to robione na drutach/szydełku. Cieniutka wełna.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 13:29   #4330
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:

1) pokój Pietraszka
2) przedpokój
3) salon
4) sypialnia

Ja tam się nie znam,ale ja mam w sypialni jedną fioletową ścianę, taką mocną, a pozostałe 3 są takie hmm fioletow różowe( nazwa farby z duluxa tego jasniejeszego to malinowy krzew, al enie wiem czy sa jeszcze bo wiem ze wycofywali niektore kolory) wrzucę zdjęcie do klubu to sobie zobaczysz

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2013-05-20 o 13:31
Stary 2013-05-20, 13:29   #4331
onaella
Zakorzenienie

Cytat:

1) pokój Pietraszka
2) przedpokój
3) salon
4) sypialnia

Cytat:
aha, no i kuchnia, zielonego pojęcia nie mam chyba pierdutnę na biało i już
z tych co pokazałaś to podoba mi się z 2, to z zielonymi wstawkami

a kuchnia.... ajjjj o tym to bym Ci mogła godzinami pisać

jak chcesz to mogę Ci pokazać moją kuchnię marzeń

to teraz będę się uzewnętrzniać co mi się widzi.

salon: skoro masz meble w brązach ja by pomieszała odcienie brązu z ecri. Bardzo podobają mi się ozdobne ściany, coś jak na zdjęciu 1,2, i 3. do tego żeby rozjaśnić przestrzeń i nieco ożywić/dodać charakteru można dodać np turkusowe dodatki zobacz jak nawet same poduszki potrafią zmienić pokój, zd. 4.

co do sypialni to też do fioletu pasuje mi brąz, wtedy jak masz jedną ścianę w fiolecie, a np łóżko brąz, to reszta ścian ecri/brązy a dodatki fioletowe, np 2 duże lampy po obu stronach łóżka, i wtedy zależnie czy więcej jest filetu czy brązu to takie abażury
albo ściana filetowa, narzuta fioletowa, a łóżko jasne pasuje

biało-fioletowa sypialnia też pasuje. Meble jasne, a ściana i np świeczniki filetowe.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Brązowy-salon5.jpg (39,4 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg przytulny-salon.jpg (49,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg salon_nowoczesny_brazowy_4930.jpg (58,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 001-1.jpg (99,8 KB, 20 załadowań)

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 13:31   #4332
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Nancy-to robione na drutach/szydełku. Cieniutka wełna.
bardzo ładne ale ja nie umiem na drutach ani na szydełku
Stary 2013-05-20, 13:33   #4333
onaella
Zakorzenienie

a to moja kuchnia marzeń :sli na:

troszkę bym pozmieniała dodatki ale ogólnie taka przestrzenna, wielka, jasna mi się marzy.

Ale ja jestem maniaczka rzeczy kuchennych i muszę mieć wielką żeby mi się wszystko pomieściło
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dfg.jpg (37,6 KB, 45 załadowań)

14.08.2010
baby
Stary 2013-05-20, 13:39   #4334
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Fewciu, no właśnie wiem, że za ciemno.....na męża nie mam co liczyć "bo Ty kochanie najlepiej wybierzesz, byle nie było różowo"
a beżu w całym mieszkaniu nie chcę, bo tutaj już tak mam i tego wszechobecnego beżu, delikatnie mówiąc, mam dość

Bokeh, ja się uparłam na fioletową ścianę w sypialni i kurka ni cholery nie potrafię dobrać kolorów o coś takiego jak w załącznikach mi chodzi
no to tak to oki, ale nie z żóltym! popieram to co mówi illusion też jakoś nie przepadam za zoltymi i pomaranczami.... a oliwka do kuchni super pomysł ale jakaś taka jasniutka, super wtedy będą wyglądać białe elementy wszelakie

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
z tych co pokazałaś to podoba mi się z 2, to z zielonymi wstawkami

a kuchnia.... ajjjj o tym to bym Ci mogła godzinami pisać

jak chcesz to mogę Ci pokazać moją kuchnię marzeń

to teraz będę się uzewnętrzniać co mi się widzi.

salon: skoro masz meble w brązach ja by pomieszała odcienie brązu z ecri. Bardzo podobają mi się ozdobne ściany, coś jak na zdjęciu 1,2, i 3. do tego żeby rozjaśnić przestrzeń i nieco ożywić/dodać charakteru można dodać np turkusowe dodatki zobacz jak nawet same poduszki potrafią zmienić pokój, zd. 4.

co do sypialni to też do fioletu pasuje mi brąz, wtedy jak masz jedną ścianę w fiolecie, a np łóżko brąz, to reszta ścian ecri/brązy a dodatki fioletowe, np 2 duże lampy po obu stronach łóżka, i wtedy zależnie czy więcej jest filetu czy brązu to takie abażury
albo ściana filetowa, narzuta fioletowa, a łóżko jasne pasuje

biało-fioletowa sypialnia też pasuje. Meble jasne, a ściana i np świeczniki filetowe.
fajne to polaczenie farby z tymi "cegłami"
Stary 2013-05-20, 13:41   #4335
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Moje dziecko śpi prawie cały dzień i nie wiem czy się martwić, wczoraj zrobiła 3 razy kupę, ale nie było tego dużo. Dziś już też raz zrobiła, ale też niedużo, obudziła się o 4 zjadła, pospała, i śpi i śpi
.........................
ale to chyba ciśnienie, bo ja też z nią przez godzinkę się zdrzemnęłam

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2013-05-20 o 13:43
Stary 2013-05-20, 13:47   #4336
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Moje dziecko śpi prawie cały dzień i nie wiem czy się martwić, wczoraj zrobiła 3 razy kupę, ale nie było tego dużo. Dziś już też raz zrobiła, ale też niedużo, obudziła się o 4 zjadła, pospała, i śpi i śpi
.........................
ale to chyba ciśnienie, bo ja też z nią przez godzinkę się zdrzemnęłam
u mnie podobnie, pierwszy raz mam tak, że Niuniek zdrzemnął się ok 11 (to standardowo), ale potem zaczął płakać, dałam mleczko i tak naprawdę dopił na śpiocha i dalej śpi
ale u nas ledwo 13 stopni jest i pada

14.08.2010
baby
Stary 2013-05-20, 13:50   #4337
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Lady a może sypialnię połącz z stalowym szarym?? Takim jasniejszym??
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 13:50   #4338
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
u mnie podobnie, pierwszy raz mam tak, że Niuniek zdrzemnął się ok 11 (to standardowo), ale potem zaczął płakać, dałam mleczko i tak naprawdę dopił na śpiocha i dalej śpi
ale u nas ledwo 13 stopni jest i pada
U mnie rano była burza, teraz jest 30 stopni i parnota niesamowita , nawet mi ciężko jest. Ale ona spała rano od 8 do 9, potem od 10 do 10:40, potem o 11:20 zasnełą i śpi nadal......
Stary 2013-05-20, 13:51   #4339
LadyWhisper
Zakorzenienie

mówiłam już, że was kocham? kombinuję dalej. I tak, generalnie wszystkie meble są brązowe, już wam pokazuję

sypialnia
i narożnik (w rzeczywistości jest brązowy nie czarny)
kuchnia - jedyny jasny element meblowy w domu będzie i stół z krzesłami plus rozkładany blat na ścianie chcę pomalować na biało, więc może faktycznie ten oliwkowy do kuchni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg i-helvetia-sypialnia-vera-iii.jpg (174,5 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg exit322.jpg (45,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kuchnia-junona-line-240.jpg (15,6 KB, 26 załadowań)

Stary 2013-05-20, 13:55   #4340
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
U mnie rano była burza, teraz jest 30 stopni i parnota niesamowita , nawet mi ciężko jest. Ale ona spała rano od 8 do 9, potem od 10 do 10:40, potem o 11:20 zasnełą i śpi nadal......
wiesz co, ja wychodzę z założenia, że dziecko po prostu potrzebuje się wyspać i tyle. Przecież pogoda też ma wpływ na takiego maluszka
sama czasem mam takie dni, że bym spała i spała

14.08.2010
baby
Stary 2013-05-20, 13:56   #4341
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
absolutnie niczego nie przelewać, zakleić, wsadzić do kubeczka żeby się nie wylało i zanieść. Do badania ogólnego moczu nie musi być jałowy pojemnik do posiewu powinien być jałowy ale u takich maluszków jak nasze to można zanieść w woreczku.
O widzisz, to dziękuję za odpowiedź, tak zrobię

Dziewczyny, ale macie fajne pomysły z urządzaniem mieszkania, zazdroszczę zmysłu

Aha i co do piłeczek Oball... Przed chwilą dzwonił mój mąż, że kupił piłeczki i były w dwupaku, zapytał przy kasie i pani potwierdziła, że sprzedają w zestawach po dwie. To kupił. Odłożyłam telefon i dzwoni moja Mama, że dostałą w Biedronce te piłeczki, które chciałam i wzięła, w zestawie pakowane po dwie i w ten prosty sposób moje dziecko nabyło 4 piłeczki

Bijkora, Yellow za skończone miesiące

Lubcia się coś nie odzywa A miała trochę kłopotów ze zdrowiem, ktoś coś wie jak się czuje?
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 13:59   #4342
LadyWhisper
Zakorzenienie

Onaella, kuchnia boska ale mąż by mnie przechrzcił

no i salon 1 i 4 już wiem co chcem dzięki kobiety mądre

Stary 2013-05-20, 14:01   #4343
fifania
Raczkowanie

Cytat:

1) pokój Pietraszka
2) przedpokój
3) salon
4) sypialnia

Co do kolorów do ekspertką nie jestem,ale zawsze u siebie mialam inne niż wszystkie. Jeśli pokój jest duży możes zpokusić się o ciemniejsze,ostrzejsze kontrasty. Ale z doświadczenia wiem że brązy są za ciemne- ew cappuccino lub o ton ciemniejsze. Ja kiedyś w salonie miałam kanadyjską jodłę czyli coś jakby grafit + wiosenny poranek(zieleń kiwi ew limonka). A teraz mam fiolet- taki jak ma tło z napisem WIZAŻ + pudrowy róż- przy białych meblach.
fifania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 14:02   #4344
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
mówiłam już, że was kocham? kombinuję dalej. I tak, generalnie wszystkie meble są brązowe, już wam pokazuję

sypialnia
i narożnik (w rzeczywistości jest brązowy nie czarny)
kuchnia - jedyny jasny element meblowy w domu będzie i stół z krzesłami plus rozkładany blat na ścianie chcę pomalować na biało, więc może faktycznie ten oliwkowy do kuchni

ooooo zielone dodatki są super
miesiąc temu jak byłam w Pl to w E Leclercu były dodatki do kuchni w różnych kolorach i jednym z nich był zielony, bosko wyglądało

a jakbyś miała możliwość dodania lacobelu i wtedy wzięła oliwkowy czy limonkowy

o tutaj zobacz jakie super dodatki można kupić:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2iGN8tCkMTbl3aE8dB.jpg (36,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z11766557X.jpg (22,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zielone-dodatki.jpg (21,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z13527082Q,WYSTROJ-WNETRZ---KOLORY---b-Zielony---b--Wystroj-k.jpg (49,2 KB, 14 załadowań)

14.08.2010
baby
Stary 2013-05-20, 14:07   #4345
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Onaella, kuchnia boska ale mąż by mnie przechrzcił

ja liczę na wyrozumiałość męża. Jemu marzy się bardziej nowoczesna ale wypracujemy jakiś kompromis. Najbardziej chciałby z wyspą na środku, mi nie do końca pasuje ale jak jak będzie w tym klimacie co chcę to się zgodzę

no i ja koniecznie chcę mieć spiżarkę z boku kuchni, ale nie na produkty spożywcze tylko pomieszczenie, gdzie będzie mnóstwo pułek i wieszaków na moje liczne kolekcje kieliszków, filiżanek (chyba z 7 kompletów mam ), form na tarty i zapiekanki (tych to nawet nie liczę) , karafki na alkohol no i ogólnie wszystkie moje skorupki
Marzy mi się, żeby wszystko miało swoje miejsce, a nie tak jak teraz jedno na drugim albo pochowane w pudłach bo miejsca brak

14.08.2010
baby
Stary 2013-05-20, 14:08   #4346
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Oczywiscie pozjadalo mi cytaty:p kurde,ciezko mi do Was pisac juz nawet podczas karmienia, Marcinkowy czlowiek wkurza sie,jak nie utrzymujemy kontaktu wzrokowego i oczywiscie caly czas musze do niego przemawiac
Lady,nie widze narazie zdjec,bo z aplikacji korzystam... Swoja droga mogliby juz naprawic ten blad z tym wyswietlaniem fotek. Illusion i fajny ten organizer? Da sie cos tam zmiescic? Tez chcialam Zabola Tylko oglosilam wszem i wobec,ze sa tam od dzis arykuly dla malszkow,to myslalam,ze posypia sie propozycje co by tu kupic dzidzi na dzien dziecka. Ale jest ciszaaa:p Trudno,najwyzej jutro sama poleze. Tylko z kasa w maju u nas slabo,jeszcze w niedziele komunia szwagra,ehh.Chcialam ten organizer,oballa i od 23 maja byc dady mega paki za 50 zeta
Hello Bokeh Tu juz chyba wszyscy snuli podejrzenia o co sie moglas na foruma obrazic
Nancy,Marcin na chrzcie mial biale body imitujace koszule z mucha i jeansy. Fotki niestety zadnej nie mam,poza tym teraz jest duzo cieplej juz...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 14:10   #4347
hope01
Zakorzenienie

my jak poszliśmy po 10 tak niedawno wróciliśmy, kupiliśmy obala i kosz, w rossie krem z filtrem z BD do ciałka ( ja oczywiście wyszłam z żelem pod prysznic będzie ósmy na półce )
Dadowski zjadł jabłko i się rozryczał jak się skończyło

Wchodzimy do domu. Do łazienki sprawdzić czy się skończyło prać. Patrzę... na ziemi klatka leży rozwalona, pełno trocin, siana. A Stefan przepadł. W pokoju się znalazł

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 14:11   #4348
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
bardzo ładne ale ja nie umiem na drutach ani na szydełku
Takie komplety można kupić
Ten jest ze sklepu (dostałam od sąsiadki). A napisałam że robione na drutach bo nie umiem inaczej w słowa ubrać(żebyś wiedziała o co chodzi).Może inaczej wełniany komplecik ale wytwórnia maszynowa
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 14:11   #4349
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Dopiero mi załadowało

Nancy-ja ubieram tak (załącznik)

A na drugim mój śpiochu

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Pstryniu, w książkach byłam A jak nie w książkach to Nada mi rozumu nabijała do głowy. Właśnie mam siniaka nad górną powieką , tak mi małpa strzeliła
he he, to fajnie musisz wygladac
a jak z ta wyprawa do Rumunii (?) ?

Cytat:
Przegrzewanie - temat rzeka
Pająk... brr... ja mam arachnofobię i wpadam w histerię nawet przy rozmowach o pająkach
o Boziu! ja tez! brrrrrrrrrrrrrrrr!
ostatnio. w piatek albo w sobote siedze zsobie z malym przez domem. maly w wozeczku a ja na krzeselku przy stoliku. a ze u nas ostatnio bardzo mocno wieje to ciagle podwiuwa taka ceratka/obrusik na tym stoliku. i ja to olewalam bo i tak wieje i tak podwiuwa i nic z tym nie robilam. ale ze mnie wtedy jakas cholera podkusila i opuscilam ten obrusek i co? pajak gigant sobie tam siedzial, taki obrzydliwy gruby wielki. Jezu Jezu Jezu! jak nie nie znosze pajakow. mam takie mega obrzydzenie na ich widok ze masakra!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 14:16   #4350
s i l v e r
Zakorzenienie

Jestem
Byłam w biedrze po kule były zapakowane po dwie ale babka przy kasie powiedziała że jedna jest za 17,99.

A tu Daria z nową zabawką
http://www.youtube.com/watch?v=9zX1PopiQI0

Lecę nadrabiać...6 stron

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-05-20 o 14:21
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości