|
|
#2131 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mundial 2014 - część III
No mnie właśnie dzieci nigdy w życiu nie wzruszają, raczej irytują, ale Messi z małym nie wiedzieć czemu mnie wzrusza bardzo
|
|
|
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Czoko, pacz
![]() http://dobrev-holland.tumblr.com/pos...riend-in-paris Dlaczego wszyscy mi łamią serce
|
|
|
|
|
#2133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Weekend w Paryżu z Kolem |
|
|
|
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w ogóle Messi ze smoczkiem - fajnie wygląda
|
|
|
#2135 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie włączyłam tv, akurat kończył się jakiś program o finale LM i wypowiadał się Piszczu Ma się wyczucie Ale ten jego głos - |
|
|
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj o 20:00 na Santiago Bernabéu odbędzie się konferencja prasowa. Prawdopodobnie zobaczymy na niej Florentino Péreza…
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
|
#2137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zołzik gdzie jesteś? Twoje ciacho Iker dziś obchodzi 32. urodziny
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-05-20 o 17:32 |
||
|
|
|
|
#2138 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
No to Perez właśnie potwierdził: Mou odchodzi....
![]() Z jednej strony szkoda, bo ja bym wolała żeby został, ale z drugiej przynajmniej już się skończą te spekulacje na ten temat ![]() Ciekawe teraz czy faktycznie przyjdzie Ancelotti, ale podejrzewam, że to najbardziej prawdopodobne.
|
|
#2140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Carletto poprowadzi Real do zwycięstwa w LM i co do tego nie mam wątpliwości (pod warunkiem że nie przyjdzie Ibra)
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo, że z prasą to akurat nie miał łatwo i wyrzucali go już setki razy po każdej porażce Realu Teraz pozostało zatem czekać na oficjalne info co do nowego trenera.
|
|
|
#2142 |
|
Wtajemniczenie
|
No to zmiany
|
|
|
|
|
#2143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2144 |
|
Wtajemniczenie
|
http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/bloxl...0165753867.jpg No to teraz mogę iść spać
|
|
|
|
|
#2145 |
|
Wtajemniczenie
|
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...55378765_n.jpg Nowe stroje!
Jeden z komentarzy: Messi w Koronie Kielce, hit transferowy A.D. 2013 Mi się podobają |
|
|
|
|
#2146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogóle kluby sponsorowane przez Nike coraz bardziej abstrakcyjne mają te stroje
|
|
|
#2147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), szczególnie te kołnierzyki Barcy myślałam że będą gorsze, ale są w porzo dla mnie.W ogóle coś z rana w radio słyszałam, że niby Ancelotti definitywnie nie idzie do Realu? |
|
|
|
|
|
#2148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi się bardzo podobają, wyjazdowa w barwach Katalonii jest świetna! Jeszcze jak by napis był złoty, to juz bym była w 100% zadowolona
|
|
|
#2149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolę to ich obecne ombre, łagodne przejście kolorów a nie takie. W sprawie ploteczek transferowych powrócił temat sprowadzenia Isco do Realu a także po raz kolejny Lewego. Z drugiej strony nowością jest informacja jakoby Real chciał sprzedać Pepe i na jego miejsce miałby przyjść... David Luiz!
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2150 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.sportfan.pl/galeria/sensa...dnak-nie-42909 - ale rozkminiy Lewy do Realu? Jednak nie! To może do Chelsea? Też nie! Ale ale! Chelsea bierze Mario Gomeza to zrobi się miejsce dla Lewego w Bayernie! ALE Dortmund już nie chce więcej swoich piłkarzy sprzedawać Bayernowi, więc może jednak Real? I to zdanie: Portugalski szkoleniowiec (po tym, jak "Lewy" strzelił cztery bramki Realowi) zakochał się w Polaku i zapowiedział, że chce go sprowadzić do swojej ekipy już latem tego roku. |
|
|
|
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko dobrze, że nie do Realu
|
|
|
#2152 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.gazetawroclawska.pl/artyk...-a-a,id,t.html
Waldemar Fornalik, selekcjoner reprezentacji Polski, wysłał do piłkarzy klubów zagranicznych powołania na mecze z Liechtensteinem i Mołdawią. Powołania trenera Fornalika: Bramkarze: Artur Boruc (Southampton FC, Anglia), Tomasz Kuszczak (Brighton & Hove Albion FC, Anglia), Wojciech Szczęsny (Arsenal FC, Anglia) Obrońcy: Sebastian Boenisch (TSV Bayer 04 Leverkusen, Niemcy), Piotr Celeban (FC Vaslui, Rumunia), Kamil Glik (Torino FC, Włochy), Marcin Komorowski (Tieriek Grozny, Rosja), Bartosz Salamon (AC Milan, Włochy), Marcin Wasilewski (RSC Anderlecht, Belgia). Pomocnicy: Jakub Błaszczykowski (BV Borussia 1909 (Dortmund), Niemcy), Ariel Borysiuk (1.FC Kaiserslautern, Niemcy), Kamil Grosicki (Sivasspor Kulübü, Turcja), Grzegorz Krychowiak (Stade de Reims Champagne, Francja), Adam Matuszczyk (1.FC Köln, Niemcy), Adrian Mierzejewski (Trabzonspor Kulübü, Turcja), Eugen Polanski (TSG 1899 Hoffenheim, Niemcy), Maciej Rybus (Tieriek Grozny, Rosja), Piotr Zieliński (Udinese Calcio, Włochy). Napastnicy: Robert Lewandowski (BV Borussia 1909 (Dortmund), Niemcy), Artur Sobiech (Hannover 96, Niemcy). W kadrze brakuje Łukasza Piszczka z Borussii Dortmund, który po sobotnim finale Ligi Mistrzów ma przejść operację biodra, po której będzie zmuszony przejść minimum czteromiesięczną rehabilitację. Teraz to już w ogóle nie będzie po co patałaszków oglądać
|
|
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() Co tam u Was? U mnie przez cały ten czas generalnie poplątanie z pomieszaniem Ale meczyki oglądam na bieżąco
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
te kołnierzyki są w porządku Być może zaopatrzę się w nią ale to nic pewnego i tak gorszych koszulek niż te Milan nie morze mieć
|
|
|
#2155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O kurna... Ale jak opalenizna musi się w takim złocie super prezentować!
|
|
|
|
|
|
#2156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pierwszy i drugi są całkiem spoko
|
|
|
#2157 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.sportfan.pl/artykul/nowy-...-gwiazde-42920 Trenerskie plotki dosięgnęły nawet Milan!
|
|
|
|
|
#2158 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gość wykonał kawał dobrej roboty tym składem co miał. Został mu tylko rok kontraktu więc po kiego ch*&a go teraz zwalniać? Dać mu 3-4 dobre transfery plus kilku solidnych graczy typu Andrea Poli i Milan śmiało może walczyć o Scudetto w zbliżającym się sezonie.
|
|
|
#2159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
O, te złotka całkiem fajne
Real też jest coraz bliżej pokazania nowych strojów i chyba faktycznie będą oprócz białych cale niebieskie (jak Chelsea) i pomarańczowe (tutaj to dla mnie kompletny niewypał z tym kolorem ) http://www.realmadrid.pl/fotki/_up/1...etasglowna.jpgCytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.