|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów więcej i więcej ! PM201
Ale w takim tempie, to ja nie wiem co będzie. Na dole dowody pierwsze zdjęcie z początku ciąży, drugie teraz. - jakbym przytyła z 5 kg (a schudłam kilogram)
Cytat:
A bez nowego dowodu jestem trochę w zawieszeniu. A że i tak będziemy się przeprowadzać, to zostawiłam zameldowanie w domu rodziców. Zdjęcia + akt ślubu (skserują sobie) + wypełniony wniosek + dowód do wglądu. Prawo jazdy jak wyżej + prawo jazdy + opłata za wydanie nowego (100 zł! - złodzieje).
|
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów więcej i więcej !
Cytat:
Starym dowodem można się posługiwać przez 3miesiące. Prawda? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów więcej i więcej ! PM201
Cytat:
ale brzuszek fakycznie wystaje
|
|
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie zawsze wszystko idzie najpierw w biodra i tyłek.
Tak wystającego brzucha chyba nie miałam nigdy, a ważyłam i 6 kg więcej niż teraz
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów więcej i więcej ! PM2013, cz.
Ile ty ważysz kruszyno?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3278 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów więcej i więcej ! PM2013, cz
Cytat:
Cytat:
cena rzeczywiście spora ale ja jestem zdania, że na swoim wyglądzie na ślub nie ma co oszczędzać (bez przesady oczywiście ).Ja za swój sobotni ślubny make up próbny zapłaciłam 70zł i byłam zachwycona Cytat:
my na pierwszym spotkaniu z księdzem jak poszliśmy na zapowiedzi to spisaliśmy od razu protokół tylko nie do końca chyba, przynajmniej tak coś kojarzę, że ksiądz tak mówił, że dokończymy na drugim spotkaniu 2 tygodnie przed ślubem, wtedy mamy mu przynieść zaświadczenie z poradni małżeńskiej i z USC, bo kurs i świadectwa już mieliśmy.
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów więcej i więcej !
Że niby
a ile masz wzrostu?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów więcej i wię
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów więcej i więcej ! PM2013, cz
Jedyne foto z gotowej poprawionej sukni, które pokażę poza klubem
|
|
|
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów więcej
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
Wygląda BOSKO!
Dawaj więcej
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
ona jest smietankowa?
|
#3285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() o teraz zobaczyłm zdjęcie, śliczna ![]() ja wciąż czekam na telefon z pracowni, mieli dzwonić w maju na pierwszą przymiarkę i niby jeszcze trochę maja zostało ale chciałabym żeby już się odezwali Jak nie zadzwonią do piątku to chyba w poniedziałek sama tam przedzwonię i się zapytam... denerwuję się jak cholera...ja właśnie siedzę i wypisuję zaproszenia w weekend wyruszamy rozwozić
Edytowane przez bride88 Czas edycji: 2013-05-20 o 21:03 |
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Ecru, a właściwie taki szampański ![]() Dzięki dziewczyny
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów więcej i więcej ! PM201
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3288 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów w
ja też mam dokładnie 158
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślu
Piona!!!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3290 | |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ennostiel, piękną masz suknię ![]() Cytat:
![]() a do ślubu miesiąc ![]() Ale za to inne sprawy posuwają się do przodu w weekend dokupiliśmy zapasową koszulę dla TŻ, kupiliśmy napoje gazowane, na dniach idziemy kupować wódkę
22.06.2013 Edytowane przez polee Czas edycji: 2013-05-20 o 21:09 |
|
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów więcej i więcej !
Moja karnacja ma biało-wstręt i wyglądam za trupio
|
|
|
|
#3292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciebie nie powinno kompletnie interesować czy koronka w jakiejś hurtowni jest czy nie ma, skoro zamawiałaś daną suknię, podpisywałaś umowę to powinna taka być i koniec kropka. Co to za salon takie jaj odwala?
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów więcej i wię
Jak i moja
![]() Później widząc moja suknie w porównaniu z biela miałam fobie :-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3294 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w tym modelu mogłam sobie wybrać koronkę jaką chciałam no i wybrałam podobno standardową z tego modelu .... jasne
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów więcej i więcej ! PM2013, cz.
W którym salonie?
|
#3296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. U mnie jest jasne rozgraniczenie - zaproszenie służy do zaproszenia ludzi i na ślub i na wesele, natomiast zawiadomienie jest po to, żeby kogoś poinformować o tym kiedy i gdzie biorę ślub, gdyby chciał przyjść do kościoła i uczestniczyć w ceremonii . Większy problem widzę w momencie dawania zaproszeń w obu tych przypadkach niż, gdy jest to wyraźne rozgraniczenie kogo się zaprasza, a kogo jedynie zawiadamia .Studiujesz na WZ, czy WE? .Mnie ten protokół najbardziej stresuje na chwilę obecną. No i teraz jeszcze kwestia dokumentów z USC. Jedyny możliwy termin, żeby je załatwić to 31 maja, a ślub mamy 31 sierpnia .
|
|
|
|
|
#3297 |
|
Raczkowanie
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
Mi o mały włos nie szyli w maji
|
#3299 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów więcej i wię
Cytat:
a skąd miałaś suknię?
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Witam się po ciężkim weekendzie W piątek rozesłaliśmy prawie wszystkie zaproszenia, które mieliśmy do wysyłki, w sobotę pierwsze 3 rozdane ![]() Ze złych wieści, wczoraj Tż w trakcie meczu miał wypadek No i pojechałam za nimi, jak go zobaczyłam to aż mi się słabo zrobiło. Siedział z kroplówką i ręka przy uchu, której nie był w stanie opuścić ani w żaden sposób przemieścić. I tak o to spędziliśmy wieczór niedzielni na SORze, nastawiali mu bark, zagipsowali po pępek...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

ale brzuszek fakycznie wystaje

Jeszcze mi sciemniała przez telefon, że ona ma mnie wykreśloną 

a do ślubu miesiąc