Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają 28 50,91%
Zbudyniałe matki 0 0%
Rosną ciągle nasze brzuszki, coraz bardziej puchną nóżki 6 10,91%
Zbudynienia pełna głowa, nie opiszą tego słowa 5 9,09%
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki 10 18,18%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 6 10,91%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-20, 22:47   #1951
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Tzn mnie to wkurza i wkurzać będzie, tak samo jak porównywanie, ale może powinnam to sobie przemilczeć
a sama porownywalas i mowilas ze masz maly brzuch
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 23:01   #1952
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
a sama porownywalas i mowilas ze masz maly brzuch
Może faktycznie i w tę stronę nie powinnam ( bo chodziło mi w drugą). Chociaż ja to bym chciała już mieć taki ciążowy ewidentnie i stąd taka "samokrytyka"

A ostatnio siostra mojego tż powiedziała że jakiś dziwny ten mój brzuch ( sama wiem bo mam z tych "rozlanych" ) i jakoś tak dziwnie się poczułam i może przez to moje dzisiejsze refleksje

Każdy jest na swój sposób duży a na pewno każdy śliczny - z śliczną zawartością

Idę kimać bo moje dziecie ma dziś crazy dzień. Narobiło do wanny dwójkę, pierwszy raz i wolę już nie ryzykować co dziś jeszcze wyduma

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
ogłaszam ze na 80% bedzie druga corka
Gratki Dobrze że małż ma chociaż jednego chłopa w domu

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 23:03   #1953
Snow_White1
Wtajemniczenie

monia - gratki. Dobrze-dziewczyny nadganiaja, bo juz sie martwilam, ze mi zony dla synka braknie hihi
Stary 2013-05-20, 23:05   #1954
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sylwia cypr Pokaż wiadomość
ja jak juz sie zdecydujemy to napisze , ale zobaczyc zobacze dopiero jak polece do PL 31 maja, wiec dopiero wtedy moje odczucia przekaze jak wszystkiego podotykam ...... a to chyba bedzie dla Ciebie juz za pozno bo Ty tez wtedy w PL bedziesz
Widze ze Twoja siostra rodzila mniej wiecej tak jak moja szwagierka hehe bo oba bobasy miesieczne

I za wyniki - oby tak daleje
Ja jadę 5 czerwca, a chrzciny są dopiero pod koniec miesiąca więc chyba się akurat załapię na Twoją opinie
Moja też szwagierka nie siostra Także jesteśmy w tym samym klubie

monia, gratulacje!
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 23:09   #1955
rusałka_1
Zakorzenienie

Hej

Ja już po warsztatach Moda na Brzuszek, jestem wykończona. Jednak ponad 4h siedzenia na krześle mocno męczy. Ale warsztaty ciekawe, szczególnie wykłady położnej i o fotelikach samochodowych
Niestety nic nie wygrałam

Czy którejś wrocławskiej mamusi się udało?

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
hej

Kupiłam sobie dziś bio oil

Choróbsko mnie rozebrało Kaszlę jak szalona Boję się, że maleństwu coś będzie
Leż, odpoczywaj i leć do lekarza

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja tez uwielbiam, ale w ciąży nie oglądam
Ja też lubię thillery i horrory. Niestety nie odpuszczam w ciąży, przez co zdarzają mi się podczas oglądania spięcia brzucha (ze względu na stres i strach).

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość

Więc ja już po wizycie Wszystko w jak najlepszym porządku-mała się super rozwija.Żołądek,nereczki, pęcherz,serce,struktury wewnątrzczaszkowe -wszystko w jak najlepszym porządku Mój mały-wielki skarb waży już 480g Szyjka długa,płyn owodniowy w normie Maleńka machała łapeczkami podczas badania jakby mi mówiła "cześć mamusiu " Ależ jestem szczęśliwa
Super, cieszę się że dzidzia zdrowa

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Mój brzusio w 24 tygodniu + 5. Dziś mnie brzusio coś pobolewa ale miałam bardzo intensywny dzień, cały czas gdzieś latałam. Ciekawe czy mi L4 przedłuży
Bardzo ładny brzuszek i świetne spodnie.

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Wróciłam, jestem wprawdzie u rodziców, ale już Wam spiesze donieść, że z dzidziusiem i mamą wszystko dobrze. W 21t2d maluszek waży 490g i ma wszelkie parametry w normie (no, może tej wagi to nie dotyczy, bo podobno ponad średnią). Szyjka i wody ok, macica miękka.
Czyli wszystko cud miód, tylko mój gin jest jakiś ostrożny w ropoznawaniu płci, bo powiedział, że niedobrze w tym ułożeniu widać, no więc dalej nie ma czego dopisywać na I stronie.

Proszę tylko o dopisanie kolejnej wizyty na 19 czerwca o 8:45 (tym razem idziemy bez tatusia).

Dziękuję za kciuki
Gratulacje, a maluszek potrzyma was jeszcze w niepewności

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Noooooo a na badaniu...

Malutkie zdrowiutkie, wszystko ma na swoim miejscu, prawidłowo rozwinięte. Moja szyjka 5 cm, więc jest dobrze. Podejrzeliśmy dzidzi w 3d, mamy fotkę ale mało wyraźną, wygląda na nim jak panda Misiowy nosek i czarna otoczka oczka
Aaaaaaaaaaaa no i Zuzanna zostaje Zuzanną
Cytat:
Gratulacje!

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 23:09   #1956
Snow_White1
Wtajemniczenie

Mnie tez ostatnio dopada zgaga-jedzenie mi sie cofa...blee
Stary 2013-05-20, 23:10   #1957
marysia_258
Zadomowienie

witam
Czytam Was codzienne i staram się być na bieżąco ale jakoś tak ciężko jest mi wbić się do Was...

Gratuluję poznanych płci cieszę się że z Waszymi szkrabikami wszystko ok
Ja mam w czwartek wizytę także dowiem się co tam u mojego Bartoszka słychać Już nie mogę się doczekać!

Dziewczynki widziałyście to????
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/leka...,128209,w.html

PO PROSTU BRAK SŁÓW!!!!

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 23:14   #1958
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Odp: Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 20

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Ja tak średnio podchodzę do tych sesji brzuszkowych.
Moja kuzynka kiedyś wrzuciła na fejsa czy nk po czym poroniła (chyba 8 miesiąc) ...i coś mi zostało po tym zdarzeniu
Nie sądzę by poroniła od zrobienia zdjęcia.
Poza tym może nie każdy sie ze mną zgodzi, ale chciałabym mieć pamiątkę po dziecku, które było i które istniało, tak jak po zmarłych członkach rodziny.

U mnie w Pepco były bodziaki po 5 zł.Zakupiłam dla córki, bo dla małego właściwie mam już za dużo.
Trochę jestem w kropce bo chciałabym jej kupować jakieś dziewczęce ubranka,bo w końcu jest dziewczynka i ma prawo sie ubrać jak dziewczynka a z drugiej brat ich po niej nie ubierze.Wiec chyba to wypośrodkuje i będę kupować trochę damskich i trochę neutralnych, najwyżej wystawie na aukcji i kupię nowe dla małego.
Eh, jednak taniej jest mieć dzieci tej samej płci.

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Graruluję
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 23:15   #1959
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
witam

PO PROSTU BRAK SŁÓW!!!!
Już właśnie to się pojawiło na poprzedniej stronie. Koszmar! To potwory a nie ludzie
Stary 2013-05-20, 23:17   #1960
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Odp: Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 20

Jeszcze dodam, że te bodziaki są naprawdę prześliczne, więc polecam sie wybrać do Pepco, o ile to w każdym taka promocja jest.
Stary 2013-05-21, 00:13   #1961
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Mnie tez ostatnio dopada zgaga-jedzenie mi sie cofa...blee
Mi też :/ tzn. "tylko" cofa się jedzenie , zgagi nie mam.

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Nie sądzę by poroniła od zrobienia zdjęcia.
Poza tym może nie każdy sie ze mną zgodzi, ale chciałabym mieć pamiątkę po dziecku, które było i które istniało, tak jak po zmarłych członkach rodziny.

U mnie w Pepco były bodziaki po 5 zł.Zakupiłam dla córki, bo dla małego właściwie mam już za dużo.
Trochę jestem w kropce bo chciałabym jej kupować jakieś dziewczęce ubranka,bo w końcu jest dziewczynka i ma prawo sie ubrać jak dziewczynka a z drugiej brat ich po niej nie ubierze.Wiec chyba to wypośrodkuje i będę kupować trochę damskich i trochę neutralnych, najwyżej wystawie na aukcji i kupię nowe dla małego.
Eh, jednak taniej jest mieć dzieci tej samej płci.
Ja bym chciała sesję z brzuszkiem Najlepiej w długiej i zwiewnej sukience - ahhh... Z tym poronieniem to prawdziwe nieszczęście ale to na pewno nie przez zdjęcia tylko po prostu - tak się stało
Też kupowałam w pepco ostatnio body i pajacyka dla Staśka. O ile do pajacyka nie mam zastrzeżeń to body takiej sobie jakości ale w końcu za tę kasę to może być.

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość

PO PROSTU BRAK SŁÓW!!!!
Straszne! W Wielkiej Brytanii aborcja jest możliwa do 24 tygodnia (niedawno czytałam) - jak sobie pomyślę, ze mój Stasiek mas 24 tygodnie i jest dzieckiem tylko nieco mniejszym z niemal wszystkimi już narządami to jak sobie pomyślę że są ludzie dla których on nie jest jeszcze człowiekiem i gdyby nie daj Boże coś by się złego stało to jednak ma szanse na przeżycie - niewielkie ale ma!

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 00:44   #1962
Fikusek82
Wtajemniczenie

Pochwalę wam się moim brzuchaskiem w 18 tygodniu z wczorajszego wypadu na festyn.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20130518_180657.jpg (244,4 KB, 72 załadowań)

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 01:15   #1963
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Pochwalę wam się moim brzuchaskiem w 18 tygodniu z wczorajszego wypadu na festyn.
Bardzo ładny brzuszek Jesteśmy prawie na tym samym etapie - masz termin na dzień później niż ja
U mnie brzuszek jeszcze malutki, ale cierpliwie czekam aż w końcu się pojawi
Stary 2013-05-21, 01:23   #1964
Fikusek82
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Bardzo ładny brzuszek Jesteśmy prawie na tym samym etapie - masz termin na dzień później niż ja
U mnie brzuszek jeszcze malutki, ale cierpliwie czekam aż w końcu się pojawi
Mnie wywalilo tym razem o wiele wcześniej niż w poprzedniej ciąży, wtedy w 20 tygodniu jeszcze nie było nic widać i też nie mogłam się doczekać.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 01:51   #1965
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Mnie wywalilo tym razem o wiele wcześniej niż w poprzedniej ciąży, wtedy w 20 tygodniu jeszcze nie było nic widać i też nie mogłam się doczekać.

Czyli wygląda, że to bardzo typowe w drugiej (i dalszej) ciąży Ja się nie mogę doczekać, acz moje koleżanki, które mają ciąże już za soba mówią, żeby tak nie gadać bo pod koniec to już będe mieć brzucha dość. Tak czy siak, taki mały okrąglutki, żeby już się światu móc dumnie pochwalić to mógłby się już pojawić
Stary 2013-05-21, 06:51   #1966
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Tymon i Tymoteusz oba mi się bardzo podobają
Moze byc jeszcze Tymosz
Milego dnia!
Stary 2013-05-21, 07:28   #1967
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez rubinka25 Pokaż wiadomość
Polecam trylogię Millennium Stiega Larssona (o ile jeszcze nie czytałaś).

Mogę też polecić książki Lisy See - są to książki opowiadające o chińskiej kulturze, tradycjach i zwyczajach na przykładzie chińskich kobiet. Nie są to książki "lekkie i przyjemne". Poruszają tematy krępowania stóp, aranżowanych małżeństw, pozycji kobiety w Chinach, a nawet wielkiego głodu za panowania Mao. Generalnie czytając książkę zastanawiasz się czy skończy się happy endem - a w zasadzie czy po tym co bohaterka przeszła jest możliwy jakikolwiek happy end.
Dla tych bardziej wrażliwych odradzam czytanie w ciąży książek "Dziewczyna z Szanghaju" i "Marzenia Joy" (ta druga jest kontynuacją pierwszej), bo są to chyba najbardziej drastyczne z książek Lisy See.

No i jeszcze Carlos Ruiz Zafon. Zwłaszcza książki "Cień wiatru", "Gra anioła" i "Więzień nieba". Może zahaczają o fantastykę ale mi bardzo przypadły te książki do gustu. Mimo, że fantastyki też nie lubię.

A teraz zabieram się za książkę Danuty Wałęsy. Czytała któraś? Warta przeczytania jest ta książka?
jej ale mamy podobne gusta. przeczytalam wszystko oprocz lisy wiec chyba od tego zaczne a potem coben bo duzo z was o nim pisze

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Czy mi się zdaje, czy ktoś kiedyś podawał przepis na ciasto marchewkowe?

jak zaraz przesune sie na komp to przesle pyszny przepis. kwestii smaku nie polecam przepisow bo niestety tam sa ladniejsze zdjecia od smaku, aczkolwien ten przepis z serkiem jest dosc dobry

natomiast dla mnie sezon na marchewkowe zaczyna sie jesienia bo to takie piernikowe ciasta raczej sa, a teraz to owocowe najbardziej lubie

Cytat:
zupelnie po porodze a w trakcie karmienia to masz tylko dwie metody: prezerwatywa i 1 rodzaj tabletek anty (chyba dwuskladnikowe to sie nazywa). ew mozna liczyc na szczescie a po karmieniu to mozesz wszystko:
- talbety - rozwala w koncu watrobe, ale czasem mozna dobrze dobrać
-implanty - jak nie przypasuja to lipa, ale metabolizuja sie w nerkach
- plastry jw. ale mozesz po miesiacu spokojnie zrezygnowac
- wklaka domaciszna - niby ok ale ma tez sporo minusow, od mocniejszych krwawien, po nadżerki, jest droga i zwykle na 5 lat, trzeba sie liczyc ze zrobieniem zabiegu itd.
- krazek dopochwowy nouvaring czy jakos tak - nad tym sie zastanawiam, ponoc tak jak plastry tyle ze nie przyklejasz a wkladasz sobie i dziala miejscowo, jedna znajoma wizazanka miala i sobie chwalila
- zastrzyk - tu juz gorzej, bo jest raz na 3 mies. jak ci nie podejdzie to 3 mies sie meczysz...

uzywalam krazkow i to jest mega rewelacja tyle ze sa dosc drogie. nie mialam zadnych skutkow ubocznych jak po pigulach a dzialanie to samo. od 2.5 roku nie stosowalam nic i narazie nie bede sie tym zamartwiac bo dosc szybko chce miec drugie dziecko, potem sie bede tym martwic

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ty masz jakiś 25 tc?
Bo od 20 tc mogą być przepowiadające

To obie mamy 3d/4d w czwartek

To idę się rozejrzeć.
Może możecie polecić jakiś dobry i niedrogi ciśnieniomierz??
w mojej rodzinie mam b duzo doswiadczen z cisniomierzami i niestety te tanie dziala swietnie tyle ze b czesto zafalszowuja wynik a nie ma jak tego speawdzic. a polecalabym pozyczyc od kogis albo z tych punktow medycznych gdzie sie wypozycza kule, stabilizatory i laktatory

bylam wczoraj dokonczyc usg 4d bo ostatnio sie glowka schowala. i coz kolejny raz sie schowala, mam zdjecia ale bardzo znieksztalcone. jedyne co jest ekstra ti filmik na ktorym maly ziewa. da sie tuwstawiac filmiki?

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 07:35   #1968
kaska87
Zakorzenienie

cześć
Cytat:
łoo dziewczyny prowadzą hehe a czemu taka reakcja?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 07:39   #1969
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Agusiamaskotka, a jaki masz ten kaszel? Taki z oskrzeli z wydzielina, czy tylko gilgotki w gardle? A gilgotki i takie ataki kaszlu, ze tez nie raz popuscilam, bralam sol emska, pilam tabletki w wodzie rozpuszczone (bez recepty) i wapno, bo poki nie ma zielonej wydzieliny, to prawdopodobnie alergia :/

Cos mnie wczoraj brzuch bolal tak mnie ciagnelo z lewej strony.. Wzielam no-spe 40mg i lezalam, ale nawet w nocy ciagnelo... Czasem tak mam, ze brzuch pobolewa i wtedy nagle wywala wiekszy, ale dziwne, ze teraz z jednej tylko. Myslicie, ze dziec mi moze na cos naciskac?
Dobrze, ze mam dzis usg...

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 07:44   #1970
butterfly20
Zakorzenienie

Czeeeść

Mam ostatnio jakieś depresyjne dni...cóż ja mam ze sobą zrobić?

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Ja tak średnio podchodzę do tych sesji brzuszkowych.
Moja kuzynka kiedyś wrzuciła na fejsa czy nk po czym poroniła (chyba 8 miesiąc) ...i coś mi zostało po tym zdarzeniu

Mi się marzy jedno zdjątko- jak już będę miała wiiiiielki brzuchol to żeby narysować na nim uśmiechniętą buźkę
Co do sesji to kiedyś myślałam,że będę chciała. A teraz już nie chcę.Wystarczą mi domowe fotki,bo i tak czuję się brzydko. Za to Mała na pewno będzie miała sesję jak się urodzi

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
U nas ostatnio stanelo na Julku. Tylko ze mi sie podoba Julian a TZtowi Juliusz. Poza tym tez podoba nam sie Tymek i tutaj tez mamy roznice zdan - mi podoba sie Tymon a mezowi Tymoteusz. No i jak sie tu dogadac...
W naszym otoczeniu jest strasznie dużo Julków Nie wiem no, zależy jak się Wam podoba. Mojemu mężowi bardzo się nie podoba.
A Tymek fajnie

Cytat:
A ja wam powiem, że ja to ogólnie nie czaję takich komentarzy " ale malutki", "malusieńki ten brzuszek" i inne takie (. Mam wrażenie, że większość dziewczyn (ofc nie wszystkie) czeka aż ten brzuszek będzie widoczny i wolałoby usłyszec że jest już duży. Szczególnie jak widzę na mieście takie dumne mamusie z wypiętym i wyeksponowanym bamboszkiem itp.y Sorry takie moje przemyślenia, ale ja ogólnie mam dziś dzień z strony więc pewnie się czepiam
Eeetam, przesadzasz. Ja z kolei nie chciałabym,żeby ktoś mi mówił,że ogromny. I boję się,żeby go nie wybiło na koniec za bardzo.
W niedzielę spotkałam dużo rodziny i znajomych, każdy mi mówił,że malutki i wcale mnie to nie dotknęło

Cytat:
cotynato nie wpadłabym na to i nie odbieram tego w taki sposób
Noo ja też

Cytat:
To super

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Hej

Ja już po warsztatach Moda na Brzuszek, jestem wykończona. Jednak ponad 4h siedzenia na krześle mocno męczy. Ale warsztaty ciekawe, szczególnie wykłady położnej i o fotelikach samochodowych
Niestety nic nie wygrałam
I co mówili o fotelikach??

Co z Ladan...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 07:47   #1971
kaska87
Zakorzenienie

mam informację od Ladan! wszystko oki i dzisiaj będzie na wizażu, ale nie napisałam jej, że dostanie baty, że tak długo musiałyśmy się stresować

Stary 2013-05-21, 07:51   #1972
t_89
Zakorzenienie

Hej, a co jest w pepco bo mi cos przelecialo, ze jakies promocje ?

Ja dzisiaj ide do kolezanki bo chciala zdj z wesela zobaczyc
Musze sie pochwalic, ze juz kieruje samochodem i nwet mi idzie tz mnie czasami zjedzie ale jakos przezyje
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 07:53   #1973
kaska87
Zakorzenienie

ja miałam straszną noc, plecy mnie bolały przy łopatkach, a o biodrze to już nie wspomnę próbowałam z poduchami, ale to nic nie dało
poza tym jakoś dziwnie się czuję jakbym jakiegoś doła miała, ale nie związanego z ciążą tylko tak ogólnie i jeszcze obudziłam się z brzuchem napiętym i bolącym ehh

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-05-21 o 07:57
Stary 2013-05-21, 07:56   #1974
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
mam informację od Ladan! wszystko oki i dzisiaj będzie na wizażu, ale nie napisałam jej, że dostanie baty, że tak długo musiałyśmy się stresować
oooo jak dobrze że wszystko ok, czekamy zatem na Nią

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
Hej, a co jest w pepco bo mi cos przelecialo, ze jakies promocje ?

Ja dzisiaj ide do kolezanki bo chciala zdj z wesela zobaczyc
Musze sie pochwalic, ze juz kieruje samochodem i nwet mi idzie tz mnie czasami zjedzie ale jakos przezyje
body za 4,99 zł z krótkim rękawem

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 07:56   #1975
Zakorzenienie

Cytat:
uff, dobrze że wszystko ok i że wreszcie się odezwała!
Ale baty i tak dostanie
Stary 2013-05-21, 07:57   #1976
t_89
Zakorzenienie

Juz niedlugo trzeba pomyslec nad zakupami, czerwiec prawie,AAAAAAAAAAAAA zostalo mi 3 miesiace jakos nie moge sobie wyobrazic jak juz bedzie na swiecie. U mnie chyba zostanie NELA o ile tz sie nie odmieni

Oooo to faktycznie w czwartek pojde, ale wolalabym z dlugim bo z krotkim juz mam sporo
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 08:08   #1977
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Passion gratuluje córeczki

Wybieram się na weekend do Krakowa na zajęcia. W sobotę kończę już po 12 więc stwierdziłam, że poszłabym sobie do którejś z galerii. Wiecie może czy są w sklepach jakieś promocje? Dla Dzidziusia i może i dla mnie?
hmmm a skad sie wybierasz? w sensie nie widzialam jakis wielkich promocji, pewnie standart w sieciowkach. to co moge polecic to tesco na kapelance- jest duze i ma duzy wybor dzieciowych rzeczy. ekstra market dla bobasow entliczek pentliczek - wszystkie akxesoria ubranka wozki dwa duze pietra (wielkosc dwoch biedronek) i jeszcze jest sklep z wozkami dla dzieci gdzie wozki sa wystawione na parkingu jak samochody i tez tego duzo, jak jestes zainteresowana to pisz dam ci namiary jak dojechac

Cytat:
Mi ostatnio tez taka pileczka wybila... Bratowa ktora jest fotografem juz zapowiedziala ze niedlugo robimy sesje brzuszkowa

ekstra! !!! uwazam ze to swietna pamiatka. my chcielismy rowniez ale balam sie czy damy rade z kasa i jak bylismy na weselu przyjaciolki to fotograf (tez byl na naszym slubie) podszedl pogratulowal (bylam w szoku ze juz widzial) i zaproponowal nam sesje po kosztach. wiec pewnie pod koniec czerwca bedziemy pozowac hihi

Cytat:
U nas ostatnio stanelo na Julku. Tylko ze mi sie podoba Julian a TZtowi Juliusz. Poza tym tez podoba nam sie Tymek i tutaj tez mamy roznice zdan - mi podoba sie Tymon a mezowi Tymoteusz. No i jak sie tu dogadac...

jej my z mezem mamy istny problem. dla corek 5 wybranych imion i pewniak ze pierwsza to Zoska a tu zonk bo syn i ani mi ani jemu nie podoba sie zadne imie. mial byc franek ale frankow teraz duzo i do tego papiez wiec napewno nie bedzie. stanelo na Macku ale jeszcze myslimy o Adasiu, Nikodemie ja o Ignasiu.
wszysrkim Maciek sie podobal az ostatnio moje przyjaciolki ze Maciek z klanu ze brzydko i ze w ogole. nie ze sie przejmuje ale przy takim duzym niezdecydowaniu kazda opinia psuje mi obraz

Cytat:
A ja wam powiem, że ja to ogólnie nie czaję takich komentarzy " ale malutki", "malusieńki ten brzuszek" i inne takie (. Mam wrażenie, że większość dziewczyn (ofc nie wszystkie) czeka aż ten brzuszek będzie widoczny i wolałoby usłyszec że jest już duży. Szczególnie jak widzę na mieście takie dumne mamusie z wypiętym i wyeksponowanym bamboszkiem itp.y Sorry takie moje przemyślenia, ale ja ogólnie mam dziś dzień z strony więc pewnie się czepiam
heh troche sue zgafzam bo moj jest juz naprawde duzy i chodzedumna jak paw, ale mam inne znartwienie teraz. ze skiro teraz jest duzy to bedzie tak wielji ze bede sie toczyc potem i najchetniej to bym chciala zeby juz taki zostal do porodu. babie w ciazy nie dogodzisz

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 08:08   #1978
teacherka
Zakorzenienie

Nie wiem co robić, kaszlę ciągle paskudnie, wczoraj przez to wymiotowałam i dziś już też... ;(;( Ni emam sił...

Lekarz....?
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 08:11   #1979
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Nie wiem co robić, kaszlę ciągle paskudnie, wczoraj przez to wymiotowałam i dziś już też... ;(;( Ni emam sił...

Lekarz....?
no raczej tak , idź ,niech Cię przebada i sprawdzi co i jak

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 08:12   #1980
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość

body za 4,99 zł z krótkim rękawem
Z długim są chyba za 6 zł.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości