|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6871 |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
I ja witam południową porą.
Znów miałam problemy z dodaniem postu ![]() Nie wiem czy tylko świeżynki tak sprawdzają na początku, ale to głupota bo później i tak posty nie są dodane ![]() MyaDiva widziałam Twoje cudeńka ![]() ![]() Ale po poprawce to cudo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6872 |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Znów miałam problemy z dodaniem postu ![]() Nie wiem czy tylko świeżynki tak sprawdzają na początku, ale to głupota bo później i tak posty nie są dodane ![]() MyaDiva widziałam Twoje cudeńka ![]() ![]() Ale po poprawce to cudo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6873 |
Raczkowanie
|
Znów nie moge dodawac postow
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6874 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() |
#6875 |
Raczkowanie
|
Równiez to samo pytanie wysłałam kliniki w której idę na operacje biustu i dostałam taka odpowiedź:
......"Jeśli Pani schudnie to zmieni się sylwetka natomiast wielkość piersi nie ulegnie zmianie. Sytuacja wyglądałaby inaczej gdyby miała Pani duży biust i planowała schudnąć 30kg, ale ponieważ w tej chwili Pani piersi są niewielkie to też niewiele mogą się zmienić.".... No i troszkę sie uspokoiłam ![]() Ale dalej stres jest i ten strach przed operacją. I równiez nie moge się doczekac kiedy to ja będę mogła sie wreszcie swoimi pochwalić hehe Bo na razie to ja nie mam czym ![]() ![]()
![]() |
#6876 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Lauren różnica jest znaczna, teraz twoje piersi są naprawdę piękne ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Aj przepraszam zapomniałam się przywitać , Dzień dobry ![]()
![]() |
#6877 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() lauren twoje piersi są piękne i nie biją sztucznością kochana ![]() beatrise zostało ci tylko 3 dni jak tam samopoczucie?
![]() |
#6878 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() |
#6879 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ten kostium kupiłam w Housie w outlecie za 19zł. Musze powiedziec, że teraz większośc kostiumów jest na mnie za mała i wybierałam tylko te największe miski ![]() Ten ze zdjęć ma na metce L no ale różnie to bywa, przymierzałam też jakiś z miską XL i też był dobry ;D A tak wogóle to różnice widac tylko w kostiumie a jak chodze w ubraniu to praktycznie wogóle- za sprawą tego, że kiedyś chodziłam tylko w mega push upach
28 list. 2012 ![]() Edytowane przez lauren25 Czas edycji: 2013-05-20 o 13:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6880 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj mam stasznego stresa i narasta on każdego dnia. Nie wiem jak dam rady 5h przed operacja nic nie jesc i nic nie pic. Pamiętam, jak jedna z naszych koleżanek na forum pisała tez o tym. Wiem , ze da sie to przeżyć, ale ... i tak się boje.
![]() ![]() |
![]() |
#6881 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#6882 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
trzymam kciuki! postaraj się dużo pracować, ja tak miałam tuż przed operacją i nie było czasu na stres, a jak już wejdziesz do kliniki to nie ma czasu nawet się za dużo stresować, będzię dobrze! zawsze mozesz tutaj się wyżalić, mnie to już chyba dziewczyny miały dość tak marudziłam po operacji ![]()
![]() |
#6883 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny, możecie mnie również dopisać do wyliczanki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6884 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]() Lauren cudowne zdjęcia ![]() ![]() Miłego popołudnia ![]()
#6885 |
Raczkowanie
|
Morgen, Dzień Dobry, Hello
Witam Was - wszystkich nowych i "starych" bywalców. Sto lat tu nie pisałam...
![]() |
#6886 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny, jestem tu nowa tzn piszę pierwszy raz ale podczytuje Was od jakiegos czasu...Termin operacji mam na 22 maj ...tak juz za dwa dni...i dopadł mnie stres...pierwszy raz bo do tej pory nie mialam czasu o tym myslec...przeraza mnie jedno ze po tygodniu musze byc w pracy ...mam pytanie czy po tygodniu dam rade prowadzic samochód?? bardzo proszę o odpowiedź...
|
![]() ![]() |
![]() |
#6887 | |
Zakorzenienie
|
hej
tak po łebkach doczytałam troszkę.Znów doszły nowe biuściaste ![]() Mnie połamał wirus jakiś ![]() ![]() Cytat:
![]() Już w grudniu robiłam nieśmiałe przymiarki, jakoś przed świętami,nawet tego "e" kupiłam,a mi nie podszedł. I tak dojrzewałam,aż nadszedł ten piękny dzień. To wszystko w głowie siedzi. To mój kolejny spełniony krok w drodze po biuścik. W środę mam ostatnią wizytę u stomatologa i wprawienie mostu. Pozostaje dopieścić figurkę.Dietkę trzymam, ćwiczę więc jestem na bdb drodze. wybielałyście ząbki? co polecicie?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2013-05-20 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6888 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie dzisiaj cały dzień była patelnia, czekam, aż trochę deszczu spadnie, bo warzywka posiałam ![]() Cytat:
![]() Kiedyś, przed operacją pisałam, jak mąż zagapił się na dziewuchę z wielkim biustem i dekoltem do pępka. Teraz sama mam ogromną ochotę taki dekolt założyć i pokazać wszystkim, jakie mam śliczne piersi ![]() ![]() ![]() Piszecie tu o krostkach, a ja nie wiem dlaczego, ale mnie dość mocno wysypało na dekolcie i między piersiami. Takie małe ropne wypryski ![]() ![]() Katarzynko, Ty masz chyba najbardziej i najskrupulatniej przemyślany plan zdobycia piersi, normalnie koronkowa robota ![]()
Szamanka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2013-05-20 o 20:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#6889 |
Zadomowienie
|
aniko a może uczulenie masz na jakiś kosmetyk?
#6890 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I bólu się boję... w palec się zaciąć to boli i piecze, to jak to musi...? Panika w rozkwicie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6891 | ||||
Zakorzenienie
|
Siwa- oj dawno Cię nie było ! witaj, witaj
![]() Katarzynkaoo - trzymam mocno kciuki za Ciebie! aż miło czytać jak dążysz do celu! gratuluje kolejnego kroku- super że się pozbyłaś nałogu !! jak piszesz w głowie siedzi więcej niż przypuszczamy. Brawo!!! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Sama miałam rozciągnięte piersi po ciąży, też schudłam po ciąży ponad 20kg - podobnie jak Ty. Średnio ważyłam 50kg . Jak ważyłam 54-55 wyglądałam fajnie - jak mi spadało 5 kilo już wyglądałam mizernie. Piersi nie miałam małych i przyklejonych do klatki- były puste i opadające, a jak chudłam te 4-5kilo wyglądały dużo gorzej. Podejrzewam że i Ty masz w tej chwili piersi luźne i opadające (choć napisane jest powyżej że masz w tej chwili "niewielkie piersi "co brzmi inaczej niż puste i opadające ![]() Mi się wydaje że jeśli nie będziesz się odchudzać lub ograniczać jedzenia po operacji nic złego się nie stanie. Tylko tyle- nie odchudzaj się i odżywiaj się dobrze i wartościowo. Super że spytałaś lekarza, bardzo dobrze - uspokoiłaś się a lekarz dostał sygnał że jesteś świadomą pacjentką. Troszkę mnie martwi że lekarz widzi różnicę w wyglądzie piersi dopiero po spadku wagi 30kg- ło matko kochana, po takiej utracie wagi nie jest różnica a masakra ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Te krostki może faktycznie na tle uczuleniowym, albo może od jakiegoś łańcuszka albo wisiorka, a może meszki - albo odwrotnie czyli preparat na komary ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6892 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry.
Jestem tu od kilku dni, ale te dni wystarczyły mi na podjęcie decyzji o operacji powiększenia piersi, a to wszystko dzięki Wam. Rok temu byłam na konsultacji u doktora, ale wymiękłam po tym jak Pan Doktor stwierdził, że mam piękne piersi. Do ostatecznej decyzji pchnęło mnie to że widzę jakie jesteście silne i jak się wspieracie, choć przeczytałam zaledwie kilkadziesiąt stron bo na tyle wystarczyło mi sił przez te kilka dni. Postanowiłam dołączyć się do dyskusji, gdyż potrzebuję kogoś kto nie pozwoli mi zwątpić i w końcu będę miała na tyle odwagi by umówić się na BioDynamic i powziąć dalsze kroki, które miałam już w planach rok temu. Chcę być w końcu usatysfakcjonowaną, pewną siebie kobietą, tylko dalej się strasznie boję... Edytowane przez aniaania1992 Czas edycji: 2013-05-22 o 06:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#6893 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Lauren wysłałam zaproszenie by móc się trochę pozachwycać Twoją metamorfozą ![]() Mayu mam pytanie kosmetyczne, bo wiem że bardzo świadomie dobierasz sobie produkty. Czy uzywasz może BB creamu? Bo zastanawiam się czy nie odstawić mojego podkładu max factor i nie kupic sobie czegoś lżejszego. Tylko nie wiem jak to się sprawdza na dość problematycznej buzi, lekko przetłuszczającej się z niedoskonałościami? Może któraś z Was dziewczyny może coś polecić w tym temacie? A propos polecania to i ja coś z doświadczenia podpowiem: świetne, trwałe lakiery na lato - Pease (11 zł/szt). Właśnie się zaopatrzyłam w dwa cudne kolory - delikatny, lekko przyciemniony fiolet i miętowy.. mniam. ![]() Katarzynko - gratuluję silnej woli. No i tej konsekwencji w drodze do zamian ![]() Bimbałki - zobacz ile nas tu - po. Wszystkie przeszłyśmy to, a minęło tak szybko, że już w większości zapomniałyśmy o tych początkowych niedogodnościach. P operacji było ciężko. Ale trudne chwile trwały do 5 dnia. Postaraj się teraz zorganizować sobie wszystko tak byś w domu czuła sie wygodnie i bezpiecznie. Anika - zdecydowanie bluzki z dekoltem stały się teraz baaaardzo pożądane. Ja otwierając szafę myśle: hmmm... co podkreśli moje cudne piersi? Teraz tylko brakuje mi trochę odpowiednich okoliczności do noszenia takich ubrań, bo w pracy dress code, a po - zwykle z dzieciakami na sportowo. Ale coś się zorganizuje ![]() A co do tych krostek na dekolcie - to nie jest to związane z ciepłem? Zgrzane spocone miejsca często tak reagują. Skóra się tam nie przetłuszcza? Może jakiś tonic antybakteryjny? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6894 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, czy moge tu wrzucic link ze stanikiem ktory mi sie podoba czy to zakazane, chcialam poznac wasze opinie czy sie nadaje na ten okres 6 tyg po operacji
|
![]() ![]() |
![]() |
#6895 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
miło że do nas dołączyłaś! zapraszam Cię na pierwszą stronie naszego wątku do pierwszego postu- tam znajdziesz nasze zasady które pozwalają nam na unikanie nieporozumień. Między innymi nie używamy nazwisk lekarzy - bardzo proszę byś edytował swój post i usunęła z niego nazwisko. Co do systemu BioDynamic- nie jest to żadne rewolucyjne urządzenie, to raczej kolorowe fiku-miku które ma zrobić wrażenie na pacjentkach. Sama miałam przyjemność poddać się takiej symulacji - lekarka wybrała mi 350 a to cudo potem coś ponad 200 ![]() ![]() ![]() ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-05-21 o 11:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#6896 |
Raczkowanie
|
http://sewel.pl/product-pol-1938-Top...ROTEGEE-D.html
oczywiście roxmiar juz wybiore po operacji - o ile mi go nie odradzicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6897 |
Rozeznanie
|
Gawisz powiem Ci z własniego doświadczenia. Mam skórę mieszaną/tłustą i wystarczy jedno posmarowanie twarzy czymś dla niej niepasującym i nastepnego dnia jest katastrofa
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6898 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() aniaania1992 ale nie piszesz dlaczego? Dlaczego chcesz się poddać operacji? Jaki jest problem? Są małe? Puste, obwisłe, asymetryczne? Lekarz mówi: piękne? 1992 w Twoim nicku to data urodzenia? Napisz coś o sobie, jakie masz wymiary - wzrost, wagę obwód pod i w biuście. Czy już rodziłaś/karmiłaś? Każda z nas miałajakiś powód, problem, który pchał nas do takiej decyzji. To nie zabieg kosmetyczny, tylko poważna operacja, która niesie za sobą konsekwencje na całe życie. Tu nie chodzi o to, żeby ktoś nie pozwolił Ci wątpić, tylko o to żebyś była Ty - sama bez żadnej namowy pewna, że chcesz tego. My tu rozmawiamy, przedstawiamy własne opinie, dzielimy się doświadczeniem, wspieramy w trudniejszych momentach, ale nie namawiamy, nie reklamujemy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6899 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
![]() tez mnie troche nie bylo troszke nadrobilam ake wszystkiego sie nie da ![]() Lauren Kobito super wygladasz ![]() ![]() ![]() Unsafe u Ciebie tez bylam wdech zapiera oczywiscie ![]() ![]() Ja sobie kupilam piekna bluzke jest piekna ![]() ![]()
#6900 |
Raczkowanie
|
Witam i ja.
Od razu przepraszam za nadmiar jednakowych postów ![]() Na syfki mogę wam poradzić tormentiol tylko trzeba bardzo uważać, bo brudzi i później nie da się doprać. Działa świetnie, ale trzeba używać ze starymi niepotrzebnymi ciuchami. Co do kremów to tu w UK garnier wprowadził nowe kremy nie wiem czy są już dostępne w PL. Dostałam próbki i jeden naprawde świetnie mi pasuje. Zaraz cyknę zdjęcie z ulotki. Dostałam 3 próbki niebieski jak dla mnie zbyt tłusty nie wchłania się szybko i czuć go na skórze. Pomarańczowy okazał się hitem dla mnie lekki, orzeźwiający i pięknie pachnie mam jeszcze żółty jeszcze nie testowałam. Przepraszam, że tak ogólnikowo piszę, ale jeszcze was nie znam i zapominam nicki :P Nie wiem czy tak mogę jeżeli nie to zaraz edytuję. http://www.freebeauty.tv/wp-content/...h-products.jpg Edytowane przez MyLifeMySoul Czas edycji: 2013-05-21 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.