Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 230 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-20, 11:50   #6871
MyLifeMySoul
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

I ja witam południową porą.

Znów miałam problemy z dodaniem postu
Nie wiem czy tylko świeżynki tak sprawdzają na początku, ale to głupota bo później i tak posty nie są dodane

MyaDiva widziałam Twoje cudeńka Po tej pierwszej operacji to szok, jak można komukolwiek zrobić coś takiego
Ale po poprawce to cudo
MyLifeMySoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 11:51   #6872
MyLifeMySoul
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Nie wiem czy tylko świeżynki tak sprawdzają na początku, ale to głupota bo później i tak posty nie są dodane

MyaDiva widziałam Twoje cudeńka Po tej pierwszej operacji to szok, jak można komukolwiek zrobić coś takiego
Ale po poprawce to cudo
Stary 2013-05-20, 11:53   #6873
MyLifeMySoul
Raczkowanie

Znów nie moge dodawac postow
Stary 2013-05-20, 11:57   #6874
MyLifeMySoul
Raczkowanie

Ale po poprawce to cudo
Stary 2013-05-20, 11:58   #6875
beatrise
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatrise Pokaż wiadomość
Hmmm teraz tak myślę czy nie przełożyć tej operacji może na wrzesień
Równiez to samo pytanie wysłałam kliniki w której idę na operacje biustu i dostałam taka odpowiedź:

......"Jeśli Pani schudnie to zmieni się sylwetka natomiast wielkość piersi nie ulegnie zmianie. Sytuacja wyglądałaby inaczej gdyby miała Pani duży biust i planowała schudnąć 30kg, ale ponieważ w tej chwili Pani piersi są niewielkie to też niewiele mogą się zmienić."....

No i troszkę sie uspokoiłam

Ale dalej stres jest i ten strach przed operacją.
I równiez nie moge się doczekac kiedy to ja będę mogła sie wreszcie swoimi pochwalić hehe Bo na razie to ja nie mam czym
Stary 2013-05-20, 12:43   #6876
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!

Za tydzień mija mi pół roku
Z tej okazji wrzucam nowe zdjęcia i dla porównania stare w kostiumie kąpielowym

Nie da się ukryć, że jest różnica- wyraźna i jak je teraz oglądam to nie wiem czy wogóle wrzucać takie zdjęcia na fb żeby nie było sensacji

Na niektórych wydaje mi się, że bije sztucznością

Czekam na Wasze opinie tzn moich znajomych

pozdrawiam Was!!!

Lauren różnica jest znaczna, teraz twoje piersi są naprawdę piękne

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Aj przepraszam zapomniałam się przywitać , Dzień dobry
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 13:52   #6877
ninka28
Raczkowanie

hej dziewczyny piękna pogoda oby tak do końca lata
lauren twoje piersi są piękne i nie biją sztucznością kochana
beatrise zostało ci tylko 3 dni jak tam samopoczucie?

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 13:53   #6878
MyLifeMySoul
Raczkowanie

Ale po poprawce to cudo
Stary 2013-05-20, 13:56   #6879
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
Lauren super fotkiwiadomo widac znaczna roznice

ja kiedys dodalam fotke na fb ale normalna tunika pod szyje( jakos miesiac po op) teraz sa jakby wieksze a ktos mi pisze pod fotka ze chyba mi cos uroslo
heheh no a jak przytylam

u Ciebie tez wiadomo widac roznicei tak ma byc gorzej jak by byly takie same heheh
powiedz mi jaki masz rozmiar stanikia w tym bikini??ja szukam jakiejs przepaski bo nie lubie jak mi sie ramiaczka odbiajaja
chcialabym calzedonie ale u mnie chyba nie ma tego sklepu
musze poszukac
HeJ!

Ten kostium kupiłam w Housie w outlecie za 19zł. Musze powiedziec, że teraz większośc kostiumów jest na mnie za mała i wybierałam tylko te największe miski
Ten ze zdjęć ma na metce L no ale różnie to bywa, przymierzałam też jakiś z miską XL i też był dobry ;D

A tak wogóle to różnice widac tylko w kostiumie a jak chodze w ubraniu to praktycznie wogóle- za sprawą tego, że kiedyś chodziłam tylko w mega push upach

Edytowane przez lauren25
Czas edycji: 2013-05-20 o 13:58
lauren25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 13:57   #6880
beatrise
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny piękna pogoda oby tak do końca lata
lauren twoje piersi są piękne i nie biją sztucznością kochana
beatrise zostało ci tylko 3 dni jak tam samopoczucie?

Oj mam stasznego stresa i narasta on każdego dnia. Nie wiem jak dam rady 5h przed operacja nic nie jesc i nic nie pic. Pamiętam, jak jedna z naszych koleżanek na forum pisała tez o tym. Wiem , ze da sie to przeżyć, ale ... i tak się boje.
Stary 2013-05-20, 14:39   #6881
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:
Oj mam stasznego stresa i narasta on każdego dnia. Nie wiem jak dam rady 5h przed operacja nic nie jesc i nic nie pic. Pamiętam, jak jedna z naszych koleżanek na forum pisała tez o tym. Wiem , ze da sie to przeżyć, ale ... i tak się boje.
To jeszcze trzy dni Zafunduj sobie relaks, żeby nie oszaleć z nerwów.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-20, 14:41   #6882
korolowa
Rozeznanie

Cytat:

trzymam kciuki! postaraj się dużo pracować, ja tak miałam tuż przed operacją i nie było czasu na stres, a jak już wejdziesz do kliniki to nie ma czasu nawet się za dużo stresować, będzię dobrze! zawsze mozesz tutaj się wyżalić, mnie to już chyba dziewczyny miały dość tak marudziłam po operacji ale to pomaga.
Stary 2013-05-20, 15:32   #6883
GosiaNero
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny, możecie mnie również dopisać do wyliczanki data operacji już 27.05 póki co jest lekki stresik, ale już nie mogę się doczekać !
GosiaNero jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 15:42   #6884
Saba08
Zadomowienie

cześć dziewczyny znowu ochłodzenie, ja się zastanawiam, czy będzie lato w tym roku

Lauren cudowne zdjęcia Ale ja na fb bym nie wrzucała, bo każdy zauważy różnicę

Miłego popołudnia
Stary 2013-05-20, 16:59   #6885
siwa124
Raczkowanie

Morgen, Dzień Dobry, Hello
Witam Was - wszystkich nowych i "starych" bywalców. Sto lat tu nie pisałam...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-20, 17:38   #6886
kas222
Przyczajenie

Czesc dziewczyny, jestem tu nowa tzn piszę pierwszy raz ale podczytuje Was od jakiegos czasu...Termin operacji mam na 22 maj ...tak juz za dwa dni...i dopadł mnie stres...pierwszy raz bo do tej pory nie mialam czasu o tym myslec...przeraza mnie jedno ze po tygodniu musze byc w pracy ...mam pytanie czy po tygodniu dam rade prowadzic samochód?? bardzo proszę o odpowiedź...
kas222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 19:27   #6887
katarzynka00
Zakorzenienie

hej
tak po łebkach doczytałam troszkę.Znów doszły nowe biuściaste fajnieeee
Mnie połamał wirus jakiś potem komp się popsuł.Próbowałam zajrzeć na innym, ale prędkość powalała a cierpliwość się kończyła

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Wiadomo ze dla swojego bezpieczeństwa trzeba wszystko jak na spowiedzi powiedzieć , nie mam zamiaru niczego ukrywać . Na dzień dzisiejszy dla mnie najgorsza jest kwesti papierosów, niestety palę i wiem ze muszę totalnie odstawić . Mam wsparcie bo moja przyjaciółka tez robi ze mną odwyk nikotynowy. Już zakupilam tabletki bo plastry na mnie nie działają i mam nadzieje ze się uda. W ciąży nie palilam bo miałam motywacje ale jak przestawalam karmić to zaraz fajek szedł w ruch . Bleeee już mam dość tego nałogu
a mi udało się rzucić, ot tak po prostu.Mówiłam że nadejdzie taki dzień i nadszedł.Ostatniego papierosa wypaliłam 9maja i jestem z siebie STRAAASZNIE zadowolona
Już w grudniu robiłam nieśmiałe przymiarki, jakoś przed świętami,nawet tego "e" kupiłam,a mi nie podszedł.
I tak dojrzewałam,aż nadszedł ten piękny dzień.
To wszystko w głowie siedzi.
To mój kolejny spełniony krok w drodze po biuścik.
W środę mam ostatnią wizytę u stomatologa i wprawienie mostu.
Pozostaje dopieścić figurkę.Dietkę trzymam, ćwiczę więc jestem na bdb drodze.

wybielałyście ząbki? co polecicie?
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

Edytowane przez katarzynka00
Czas edycji: 2013-05-20 o 19:29
katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 20:15   #6888
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny znowu ochłodzenie, ja się zastanawiam, czy będzie lato w tym roku
Będzie, będzie, musi być .
U mnie dzisiaj cały dzień była patelnia, czekam, aż trochę deszczu spadnie, bo warzywka posiałam
Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Morgen, Dzień Dobry, Hello
Witam Was - wszystkich nowych i "starych" bywalców. Sto lat tu nie pisałam...
Hej Siwa

Kiedyś, przed operacją pisałam, jak mąż zagapił się na dziewuchę z wielkim biustem i dekoltem do pępka. Teraz sama mam ogromną ochotę taki dekolt założyć i pokazać wszystkim, jakie mam śliczne piersi . Ech, że też na takim zadupiu mieszkam . Czekam na wakacje, by wyjechać gdzieś, gdzie mnie nie znają i pośmigać w super opiętych topikach....

Piszecie tu o krostkach, a ja nie wiem dlaczego, ale mnie dość mocno wysypało na dekolcie i między piersiami. Takie małe ropne wypryski . Sudocremu nie lubię i w sumie to nie wiem, czym je potraktować - tribiotic, octenisept, a może coś innego? I od czego te krostki?

Katarzynko, Ty masz chyba najbardziej i najskrupulatniej przemyślany plan zdobycia piersi, normalnie koronkowa robota

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2013-05-20 o 20:19
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 20:31   #6889
Saba08
Zadomowienie

aniko a może uczulenie masz na jakiś kosmetyk?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-20, 21:51   #6890
Bimbalki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Hihi to dwa dni jesteś do przodu dobre i dwa dnie wcześniej, pamiętam jak się nóżkami przebiera przed operacją
Nie wszyscy mają krostki na dekolcie więc spokojnie. Ja akurat miałam i często inne dziewczynki piszą że mają kłopoty z cerą i dekoltem. Dlatego wpisałyśmy "coś na wypryski" na naszą listę "przydatnych rzeczy po operacji" bo często ten problem się pojawiał na forum. Może jakby stosunkowo wcześnie stosować odpowiedni płyn do mycia i coś na ochronę
warstwy lipidowej problem by był mniejszy No nie wiem, warto próbować. Ja za drugim razem byłam przygotowana i nie było już tak źle. Ale oczywiście nie każdego musi wysypać - więc każdy musi sam zdecydować czy zapobiegać czy reagować jak już problem wystąpi
Oj, ja już przebieram nogami... Z dnia na dzień boję się coraz bardziej. Tak głupio byłoby zrobić sobie krzywdę na własne życzenie... W gazetach ciągle o tej Szwedce...
I bólu się boję... w palec się zaciąć to boli i piecze, to jak to musi...?
Panika w rozkwicie
Bimbalki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 23:00   #6891
MyaDiva
Zakorzenienie

Siwa- oj dawno Cię nie było ! witaj, witaj

Katarzynkaoo - trzymam mocno kciuki za Ciebie! aż miło czytać jak dążysz do celu! gratuluje kolejnego kroku- super że się pozbyłaś nałogu !! jak piszesz w głowie siedzi więcej niż przypuszczamy. Brawo!!!

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
Lauren super fotkiwiadomo widac znaczna roznice

ja kiedys dodalam fotke na fb ale normalna tunika pod szyje( jakos miesiac po op) teraz sa jakby wieksze a ktos mi pisze pod fotka ze chyba mi cos uroslo
heheh no a jak przytylam

u Ciebie tez wiadomo widac roznicei tak ma byc gorzej jak by byly takie same heheh
no to ukryłaś piersi pod tuniką

Cytat:
Równiez to samo pytanie wysłałam kliniki w której idę na operacje biustu i dostałam taka odpowiedź:

......"Jeśli Pani schudnie to zmieni się sylwetka natomiast wielkość piersi nie ulegnie zmianie. Sytuacja wyglądałaby inaczej gdyby miała Pani duży biust i planowała schudnąć 30kg, ale ponieważ w tej chwili Pani piersi są niewielkie to też niewiele mogą się zmienić."....

No i troszkę sie uspokoiłam

Ale dalej stres jest i ten strach przed operacją.
I równiez nie moge się doczekac kiedy to ja będę mogła sie wreszcie swoimi pochwalić hehe Bo na razie to ja nie mam czym
no tak jak jest niewiele i jeszcze z tego znika to w sumie żadna różnica że zostaje nic- czyli sama skóra
Sama miałam rozciągnięte piersi po ciąży, też schudłam po ciąży ponad 20kg - podobnie jak Ty. Średnio ważyłam 50kg . Jak ważyłam 54-55 wyglądałam fajnie - jak mi spadało 5 kilo już wyglądałam mizernie. Piersi nie miałam małych i przyklejonych do klatki- były puste i opadające, a jak chudłam te 4-5kilo wyglądały dużo gorzej. Podejrzewam że i Ty masz w tej chwili piersi luźne i opadające (choć napisane jest powyżej że masz w tej chwili "niewielkie piersi "co brzmi inaczej niż puste i opadające ) . Po moich piersiach było widać różnicę. Napisałaś wcześniej że chudniesz tak zawsze- a więc że "na lato zawsze Ci spada pięć kilo". Więc tak sobie myślę że sama powinnaś wiedzieć czy po Twoich piersiach widać te 5 kg.
Mi się wydaje że jeśli nie będziesz się odchudzać lub ograniczać jedzenia po operacji nic złego się nie stanie. Tylko tyle- nie odchudzaj się i odżywiaj się dobrze i wartościowo. Super że spytałaś lekarza, bardzo dobrze - uspokoiłaś się a lekarz dostał sygnał że jesteś świadomą pacjentką. Troszkę mnie martwi że lekarz widzi różnicę w wyglądzie piersi dopiero po spadku wagi 30kg- ło matko kochana, po takiej utracie wagi nie jest różnica a masakra No ale może chciał Cię uspokoić.
Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Będzie, będzie, musi być .
U mnie dzisiaj cały dzień była patelnia, czekam, aż trochę deszczu spadnie, bo warzywka posiałam

Hej Siwa

Kiedyś, przed operacją pisałam, jak mąż zagapił się na dziewuchę z wielkim biustem i dekoltem do pępka. Teraz sama mam ogromną ochotę taki dekolt założyć i pokazać wszystkim, jakie mam śliczne piersi . Ech, że też na takim zadupiu mieszkam . Czekam na wakacje, by wyjechać gdzieś, gdzie mnie nie znają i pośmigać w super opiętych topikach....

Piszecie tu o krostkach, a ja nie wiem dlaczego, ale mnie dość mocno wysypało na dekolcie i między piersiami. Takie małe ropne wypryski . Sudocremu nie lubię i w sumie to nie wiem, czym je potraktować - tribiotic, octenisept, a może coś innego? I od czego te krostki?
U nas nadal deszcz- dojdzie i do Ciebie musi być sprawiedliwość . Hihi a jak wyjedziecie na urlop poszalejesz na całego nie będziesz chciała wracać. A jak wrócisz nie będziesz chciała dłużej się ukrywać
Te krostki może faktycznie na tle uczuleniowym, albo może od jakiegoś łańcuszka albo wisiorka, a może meszki - albo odwrotnie czyli preparat na komary.

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Bimbalki Pokaż wiadomość
Oj, ja już przebieram nogami... Z dnia na dzień boję się coraz bardziej. Tak głupio byłoby zrobić sobie krzywdę na własne życzenie... W gazetach ciągle o tej Szwedce...
I bólu się boję... w palec się zaciąć to boli i piecze, to jak to musi...?
Panika w rozkwicie
Strach jest zdrowym objawem zajmij się czymś- hihi może remoncik jakiś wymyśl albo zorganizuj przyjęcie na 20 osób i sama wszystko przygotuj Skoro chcesz tej operacji musisz mieś powody by podjąć ryzyko Bo każda operacja jest ryzykiem i zawsze to powtarzamy!!! To zawsze musi być świadoma, przemyślana i dojrzała decyzja. Bo jeśli nie masz powodów, robisz operację dla kaprysu i tylko dla chęci posiadania dużego biustu- dobrze radzę zabieraj nogi za pas póki jeszcze możesz. Nie warto dla takich przesłanek ryzykować zdrowia i życia.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 06:13   #6892
aniaania1992
Raczkowanie

Dzień dobry.
Jestem tu od kilku dni, ale te dni wystarczyły mi na podjęcie decyzji o operacji powiększenia piersi, a to wszystko dzięki Wam. Rok temu byłam na konsultacji u doktora, ale wymiękłam po tym jak Pan Doktor stwierdził, że mam piękne piersi. Do ostatecznej decyzji pchnęło mnie to że widzę jakie jesteście silne i jak się wspieracie, choć przeczytałam zaledwie kilkadziesiąt stron bo na tyle wystarczyło mi sił przez te kilka dni. Postanowiłam dołączyć się do dyskusji, gdyż potrzebuję kogoś kto nie pozwoli mi zwątpić i w końcu będę miała na tyle odwagi by umówić się na BioDynamic i powziąć dalsze kroki, które miałam już w planach rok temu. Chcę być w końcu usatysfakcjonowaną, pewną siebie kobietą, tylko dalej się strasznie boję...

Edytowane przez aniaania1992
Czas edycji: 2013-05-22 o 06:27
aniaania1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 07:53   #6893
gawisz
Raczkowanie

Witam
Lauren wysłałam zaproszenie by móc się trochę pozachwycać Twoją metamorfozą

Mayu mam pytanie kosmetyczne, bo wiem że bardzo świadomie dobierasz sobie produkty. Czy uzywasz może BB creamu? Bo zastanawiam się czy nie odstawić mojego podkładu max factor i nie kupic sobie czegoś lżejszego. Tylko nie wiem jak to się sprawdza na dość problematycznej buzi, lekko przetłuszczającej się z niedoskonałościami?
Może któraś z Was dziewczyny może coś polecić w tym temacie?
A propos polecania to i ja coś z doświadczenia podpowiem: świetne, trwałe lakiery na lato - Pease (11 zł/szt). Właśnie się zaopatrzyłam w dwa cudne kolory - delikatny, lekko przyciemniony fiolet i miętowy.. mniam.

Katarzynko - gratuluję silnej woli. No i tej konsekwencji w drodze do zamian

Bimbałki - zobacz ile nas tu - po. Wszystkie przeszłyśmy to, a minęło tak szybko, że już w większości zapomniałyśmy o tych początkowych niedogodnościach. P operacji było ciężko. Ale trudne chwile trwały do 5 dnia. Postaraj się teraz zorganizować sobie wszystko tak byś w domu czuła sie wygodnie i bezpiecznie.

Anika - zdecydowanie bluzki z dekoltem stały się teraz baaaardzo pożądane. Ja otwierając szafę myśle: hmmm... co podkreśli moje cudne piersi? Teraz tylko brakuje mi trochę odpowiednich okoliczności do noszenia takich ubrań, bo w pracy dress code, a po - zwykle z dzieciakami na sportowo. Ale coś się zorganizuje
A co do tych krostek na dekolcie - to nie jest to związane z ciepłem? Zgrzane spocone miejsca często tak reagują. Skóra się tam nie przetłuszcza? Może jakiś tonic antybakteryjny?
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2013-05-21, 08:16   #6894
ladybarque
Raczkowanie

Dziewczynki, czy moge tu wrzucic link ze stanikiem ktory mi sie podoba czy to zakazane, chcialam poznac wasze opinie czy sie nadaje na ten okres 6 tyg po operacji
ladybarque jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 11:25   #6895
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladybarque Pokaż wiadomość
Dziewczynki, czy moge tu wrzucic link ze stanikiem ktory mi sie podoba czy to zakazane, chcialam poznac wasze opinie czy sie nadaje na ten okres 6 tyg po operacji
Wrzuć, najwyżej wypikasz jutro albo sobie jakoś inaczej poradzimy. Dobre staniki dla nas są na wagę złota

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość

Mayu mam pytanie kosmetyczne, bo wiem że bardzo świadomie dobierasz sobie produkty. Czy uzywasz może BB creamu? Bo zastanawiam się czy nie odstawić mojego podkładu max factor i nie kupic sobie czegoś lżejszego. Tylko nie wiem jak to się sprawdza na dość problematycznej buzi, lekko przetłuszczającej się z niedoskonałościami?
Może któraś z Was dziewczyny może coś polecić w tym temacie?
A propos polecania to i ja coś z doświadczenia podpowiem: świetne, trwałe lakiery na lato - Pease (11 zł/szt). Właśnie się zaopatrzyłam w dwa cudne kolory - delikatny, lekko przyciemniony fiolet i miętowy.. mniam.

Katarzynko - gratuluję silnej woli. No i tej konsekwencji w drodze do zamian

Bimbałki - zobacz ile nas tu - po. Wszystkie przeszłyśmy to, a minęło tak szybko, że już w większości zapomniałyśmy o tych początkowych niedogodnościach. P operacji było ciężko. Ale trudne chwile trwały do 5 dnia. Postaraj się teraz zorganizować sobie wszystko tak byś w domu czuła sie wygodnie i bezpiecznie.

Anika - zdecydowanie bluzki z dekoltem stały się teraz baaaardzo pożądane. Ja otwierając szafę myśle: hmmm... co podkreśli moje cudne piersi? Teraz tylko brakuje mi trochę odpowiednich okoliczności do noszenia takich ubrań, bo w pracy dress code, a po - zwykle z dzieciakami na sportowo. Ale coś się zorganizuje
A co do tych krostek na dekolcie - to nie jest to związane z ciepłem? Zgrzane spocone miejsca często tak reagują. Skóra się tam nie przetłuszcza? Może jakiś tonic antybakteryjny?
Mnie BB niestety zapychają - próbowałam kilka , wszystkie wyleciały z hukiem. Widziałam w aptece BB tej firmy którą tak lubię i nigdy się nie zawiodłam na ich dermokosmetykach. Już mnie kusiło żeby sprówać już go miałam w ręku ale kupiłam w końcu krem odżywczy z filtrem . Kilka dni go stosuję i jest coraz ładniej- hihihi i znowu mi ten BB po głowie chodzi

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Napisane przez aniaania1992 Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Jestem tu od kilku dni, ale te dni wystarczyły mi na podjęcie decyzji o operacji powiększenia piersi, a to wszystko dzięki Wam. Rok temu byłam na konsultacji u dr Oxxxxx, ale wymiękłam po tym jak Pan Doktor stwierdził, że mam piękne piersi. Do ostatecznej decyzji pchnęło mnie to że widzę jakie jesteście silne i jak się wspieracie, choć przeczytałam zaledwie kilkadziesiąt stron bo na tyle wystarczyło mi sił przez te kilka dni. Postanowiłam dołączyć się do dyskusji, gdyż potrzebuję kogoś kto nie pozwoli mi zwątpić i w końcu będę miała na tyle odwagi by umówić się na BioDynamic i powziąć dalsze kroki, które miałam już w planach rok temu. Chcę być w końcu usatysfakcjonowaną, pewną siebie kobietą, tylko dalej się strasznie boję...
Dzień dobry,
miło że do nas dołączyłaś! zapraszam Cię na pierwszą stronie naszego wątku do pierwszego postu- tam znajdziesz nasze zasady które pozwalają nam na unikanie nieporozumień. Między innymi nie używamy nazwisk lekarzy - bardzo proszę byś edytował swój post i usunęła z niego nazwisko.
Co do systemu BioDynamic- nie jest to żadne rewolucyjne urządzenie, to raczej kolorowe fiku-miku które ma zrobić wrażenie na pacjentkach. Sama miałam przyjemność poddać się takiej symulacji - lekarka wybrała mi 350 a to cudo potem coś ponad 200 Ten program dobiera implanty bardzo zachowawczo, wg wzorów jakie "ktoś" wrzucił w program. Do tych wzorów lekarz wpisuje Twoje wymiary- ot i cała filozofia Najlepiej implanty dobierze lekarz który ma praktykę i doświadczenie, widzi Cię , może dotknąć Twoje piersi i słyszy o co prosisz. Zdać się na komputer do tego często za dodatkową dopłatą co dla mnie jest już zupełnie niezrozumiałe (czemu mamy dopłacać za coś co jest w zastępstwie wiedzy lekarza? )

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2013-05-21 o 11:26
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 11:43   #6896
ladybarque
Raczkowanie

http://sewel.pl/product-pol-1938-Top...ROTEGEE-D.html

oczywiście roxmiar juz wybiore po operacji - o ile mi go nie odradzicie
ladybarque jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 11:51   #6897
unsafe_girl
Rozeznanie

Gawisz powiem Ci z własniego doświadczenia. Mam skórę mieszaną/tłustą i wystarczy jedno posmarowanie twarzy czymś dla niej niepasującym i nastepnego dnia jest katastrofa Testowałam kilka BB kremów i wszystkie mnie zapychają, skóra się mega świeci, a rano lepiej nie patrzeć w lustro.. Wiem, że Garnier ma w ofercie BB do mieszanej/tłustej cery, ale nie skusiłam się na niego, bo opinie mnie nie przekonały.
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2013-05-21, 12:56   #6898
gawisz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Gawisz powiem Ci z własniego doświadczenia. Mam skórę mieszaną/tłustą i wystarczy jedno posmarowanie twarzy czymś dla niej niepasującym i nastepnego dnia jest katastrofa Testowałam kilka BB kremów i wszystkie mnie zapychają, skóra się mega świeci, a rano lepiej nie patrzeć w lustro.. Wiem, że Garnier ma w ofercie BB do mieszanej/tłustej cery, ale nie skusiłam się na niego, bo opinie mnie nie przekonały.
Dzięki Unsafe za opinię. Dokładając jeszcze to co napisała Maya to sobie odpuszczę Tak właśnie przypuszczałam, że tego typu wynalazki 5w1 to nie dla mnie.

aniaania1992 ale nie piszesz dlaczego? Dlaczego chcesz się poddać operacji? Jaki jest problem? Są małe? Puste, obwisłe, asymetryczne? Lekarz mówi: piękne? 1992 w Twoim nicku to data urodzenia? Napisz coś o sobie, jakie masz wymiary - wzrost, wagę obwód pod i w biuście. Czy już rodziłaś/karmiłaś? Każda z nas miałajakiś powód, problem, który pchał nas do takiej decyzji. To nie zabieg kosmetyczny, tylko poważna operacja, która niesie za sobą konsekwencje na całe życie. Tu nie chodzi o to, żeby ktoś nie pozwolił Ci wątpić, tylko o to żebyś była Ty - sama bez żadnej namowy pewna, że chcesz tego. My tu rozmawiamy, przedstawiamy własne opinie, dzielimy się doświadczeniem, wspieramy w trudniejszych momentach, ale nie namawiamy, nie reklamujemy.
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 12:58   #6899
Olivkaa200
Zakorzenienie

Witam dziewczyny

tez mnie troche nie bylo troszke nadrobilam ake wszystkiego sie nie da

Lauren Kobito super wygladasz moim zdaniem widac ze masz zelki ale co Ty bedziesz sie tym martwic???niech sie martwia te co nie maja nic dla nas to juz przeszlosc)

Unsafe u Ciebie tez bylam wdech zapiera oczywiscie szukam takiego topu czarnego w new yorkerze kupilas?ostatnio bylam i nie widzialam

Ja sobie kupilam piekna bluzke jest piekna na poczatku mialam latac w niej bez stanika ale chyba sie zdecyduje na takie topik chociaz

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 13:21   #6900
MyLifeMySoul
Raczkowanie

Witam i ja.
Od razu przepraszam za nadmiar jednakowych postów

Na syfki mogę wam poradzić tormentiol tylko trzeba bardzo uważać, bo brudzi i później nie da się doprać. Działa świetnie, ale trzeba używać ze starymi niepotrzebnymi ciuchami.

Co do kremów to tu w UK garnier wprowadził nowe kremy nie wiem czy są już dostępne w PL. Dostałam próbki i jeden naprawde świetnie mi pasuje.
Zaraz cyknę zdjęcie z ulotki.
Dostałam 3 próbki niebieski jak dla mnie zbyt tłusty nie wchłania się szybko i czuć go na skórze. Pomarańczowy okazał się hitem dla mnie lekki, orzeźwiający i pięknie pachnie mam jeszcze żółty jeszcze nie testowałam.

Przepraszam, że tak ogólnikowo piszę, ale jeszcze was nie znam i zapominam nicki :P

Nie wiem czy tak mogę jeżeli nie to zaraz edytuję.
http://www.freebeauty.tv/wp-content/...h-products.jpg

Edytowane przez MyLifeMySoul
Czas edycji: 2013-05-21 o 13:27
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości