Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-21, 13:57   #4651
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

ALALALALA wywołuje Cie do tablicy
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 13:59   #4652
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Fewcia, boskie mieszkanie!!!
jaki bałagan, bożesz, mam wrzucić mój bałagan?
ta ściana!!!!!!!!!!!!!!! chcę taką!!!
zgadzam się, boska jest ta ściana!!!

też taką chciałam, tylko u nas trochę większa ta ściana by była (i nie na kuchnię, tylko z wnęką na tv ) ale by nas ten kamień wyszedł NAJTANIEJ 1000zł a że byliśmy już na końcu remontu, wcześniej wydaliśmy już 40 000 to zrezygnowaliśmy, i właśnie zaczęłam żałować czemu brak pieniądzy tak bardzo ogranicza??!! tak nie powinno być

ale fewciu, jeszcze raz - przepięknie masz!

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 14:05   #4653
LadyWhisper
Zakorzenienie

dziewczynki, a gdzie można dostać lacobel?
bo mój mąż myślał, że się jedzie do ikei kupuje zawozi i wiesza na ścianie i właśnie go uświadomiłam, że tak to nie działa, więęęęęęc laski ze Śląska, które miały remont i lacobel kładły (Ewulka? )możecie podać jakieś namiary?

Fewciu, btw, piękną masz lodówkę

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 14:08   #4654
meduzza
Zadomowienie

Jejku dziewczyny ale miałam stracha przed chwilą.
Siedzę sobie i nagle mnie złapał taki ból głowy ale to taki mocny jak nigdy w życiu, nie mogłam się ruszać, sama w domu, mówię żeby tylko mała mi nie zaczęła płakać. Dzwonie do teściowej żeby przyjechała z pracy bo ja nie dam rady. Mała w pisk i płacz, ja drgawki, myślę sobie k%$#^wa jakiegoś wirusa załapałyśmy równocześnie. Patrze w buzię a tam ząb Normalnie dolna jedynka, wzięłam łyżeczkę, dzwoni Od razu z tego stresu mi minęła głowa, wszystko się wyjaśniło, teściowa zabrała małą na spacer a ja siedzę w szoku kiedy ten ząb wylazł
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 14:09   #4655
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Dziękuję Wam wszystkim za miłe komentarze naszego M
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
FEWCIA- Ty przekoro, gdzie ten bałagan? Ty chyba pylki w locie łapiesz a dziecko to tylko na zdjęciach masz bo dzieciowego bałaganu niet piękne masz mieszkanie

powiem Wam, ze mam coraz większe problemy z przewijaniem/przebieraniem małego wije sie toto jak żmija, skacze po łózku, czasami siegam po pampersa a ten juz na brzuchu lezy, siły ma tyle że cięzko ręke zgiąc w łokciu jak sie zaprze. Takie gówniarstwo a spacyfiowac cięzko
Kurzu to akurat nie widać na szczęście
Moja tez się zapiera w łokciach i ani ją rusz

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
he he, corsa moj pierwszy samochod, kupiony za wlasne pieniazki (caly rok na niego ciulalam ), tylko ze to corsa B byla. eh, piekne czasy a audica w kombiaku?

cudne masz to mieszkanie!!!!!!!!!!!
Dziękuję

Nie lubię samochodów w kombi, wiem, że są praktyczniejsze przy dziecku szczególnie, ale ja wolę sedan
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 14:11   #4656
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
bo mój mąż myślał, że się jedzie do ikei kupuje zawozi i wiesza na ścianie i właśnie go uświadomiłam, że tak to nie działa, więęęęęęc laski ze Śląska, które miały remont i lacobel kładły (Ewulka? )możecie podać jakieś namiary?

kochana, my mamy lacobel w szafie przesuwnej (mąż sam robił ) i kupował go gdzieś w zabrzu ale teraz jest na prezentacji i nie mogę do niego zadzwonić, mogę ci dać znać po południu jak przyjdzie z pracy?

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
Stary 2013-05-21, 14:14   #4657
Debrah
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
KP. Byłaś wytrwała i Ci się udało!
U mnie też się nie rzucili na oballe. Bądź co bądź gdyby nie WY to bym na nie nawet nie spojrzała za tę cenę

Ale nie, tak na poważnie to Deli, przyznaj się, że zrobiłaś jej rzęsy z grupona

I co tam planujecie kupić kobiety? Ja na pewno tusz, korektor i jakąś szminkę Ale nie wiem czy nie dostanę pi$%^ca na lakiery

No właśnie Debrah... Mówiła, że coś planuje? Może ktoś do niej napisze smska?

Cudowne jak dla mnie W ogóle to z tym się chyba trzeba urodzić, w życiu bym niektórych kolorów nie zestawiła a okazuje się, że świetnie do siebie pasują

Ja też, ja też. Ma świetny głos

Black Sto lat sto lat niechaj żyje naaaaam O jak spojrzałam na tą emotkę to mi się imprezy zachciało

U mnie w łikend dni mojego miasta będą: Wilki, Zakopałer (Sebastian) i Bednarek. A TŻ pracuje;/
Scigam się z wątkiem i usiłuję nadrobić....zatrzymałam się w tym miejscu i tak mi się miło zrobiło, że ktoś zauważył moją nieobecnośç, że stwierdziłam, że już teraz się odniosę, może będzie łatwiej się wbić w wątek.

Jestem, ostatnio mam jakoś dużo na głowie, stąd mniej piszę. Jak już czas jest to nadrabiam, zanim dojdę do końca to znowu coś wypada, i koniec końców nie nadążam, żeby coś napisać. Zaciekawiły mnie tematy wnętrzarskie - aczkolwiek sama będę się urządzać chyba za milion lat, bo mieszkania nima:P
Ale, że czytałam z telefonu to zdjęć nie widziałam (gupia aplikacja;/) i dopiero będę się jakoś cofać, żeby zobaczyć..

Jak już jestem przy temacie - oglądacie może "bitwę o dom"?
Pstryczku : gratki dla malucha za 5mcy!

Potem się poodnoszę jeszcze, na razie napiszę co u nas!
Dziś kończymy [b] 4 miesiące ![\b]
Z tej okazji nabyłam wczoraj różowego oballa!

Nancy : kupowałam około 20:00 i w mojej biedrze było ich dużoooo - nie cieszyły się zbytnim zainteresowaniem.

wczoraj mała po raz pierwszy obróciła się z brzuszka na plecy (z pleców na brzuch jeszcze nie umiemy)

idę nadrabiać dalej.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 14:18   #4658
e_vel
Wtajemniczenie

Hej... nie ma szans zebym Was nadrobiła... Sobota i niedziela z małżem spędzona me pozytywnie - gorzej z resztą rodziny (torchę w klubie)

Maja dziś przespała całą noc w łóżeczku Tylko o 5 rano jak zaczęła się wiercić na śpiocha jej dałam butlę A ja zamiast spać to tak się przyzwyczaiłam do wstawania o 4.30 że do 5.30 nie mogłam zasnąć
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 14:19   #4659
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

oglądam, a raczej leci, bo to taka pora kiedy mamy najwspanialsze chwile w trójkę niedziela, poranna kawka, Ania nam guga, uwielbiam te momenty no ale tv oczywiście włączony

no aleee...!!! uważam,że ten program jest bardzo...nieetyczny? nie wiem jak to nazwać, ale robi ludziom wielką nadzieję, nie podoba mi się to, najpierw urządzasz wszystko po swojemu, dla siebie, a potem przyjdzie ci taka perfekcyjna pani domu (nienawidzę babska!!! ) i stwierdzi, że to źle, tamto źle, i pozbawia cię szans na lepsze życie

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
Stary 2013-05-21, 14:24   #4660
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

ja oglądałam, bo koleżanka tam brała udział, ale niestety odpadli w pierwszym odcinku wkurzyłam się i przestałam oglądać

Ewulka pewnie, że poczekam, aż tak się nie spieszy
szkoda, że nie zgrałam zdjęć od męża z komórki, bo bym wam pokazała, jak teraz wsio wygląda

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 14:25   #4661
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
FEWCIA co robisz z zamiokulkasem ze ci tak rosnie? mój jakis opiesząły w tym względzie...
Jeśli chodzi Ci o ten w dużej doniczce, to... nie wiem Nienawidzę kwiatów doniczkowych i gdyby nie mąż nie miałabym żadnego, nawet kaktusa
Dostał go kiedyś w pracy i rośnie jak szalony, stoi w dość ciemnym miejscu i mąż go podlewa dwa razy w tygodniu. I musieliśmy go już przesadzać...

Cytat:
Fewcia, boskie mieszkanie!!!
jaki bałagan, bożesz, mam wrzucić mój bałagan?
ta ściana!!!!!!!!!!!!!!! chcę taką!!!
Dziękuję
Ściana to pomysł męża, ja byłam przeciwna. Ale ostatecznie wygląda dobrze

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
zgadzam się, boska jest ta ściana!!!

też taką chciałam, tylko u nas trochę większa ta ściana by była (i nie na kuchnię, tylko z wnęką na tv ) ale by nas ten kamień wyszedł NAJTANIEJ 1000zł a że byliśmy już na końcu remontu, wcześniej wydaliśmy już 40 000 to zrezygnowaliśmy, i właśnie zaczęłam żałować czemu brak pieniądzy tak bardzo ogranicza??!! tak nie powinno być

ale fewciu, jeszcze raz - przepięknie masz!
Dziękuję Ale to jakiś drogi kamień wybrałaś, my płaciliśmy 50zł za metr. Zgadzam się, że fundusze ograniczają. Nas wykończenie kosztowało bagatela 50 000zł! (mieliśmy gołe ściany, bez drzwi, bez parapetów - stan developerski) Nie wiem jak my to zrobiliśmy??

Cytat:

ja eż kocham moją lodówkę, jakkolwiek miałoby to zabrzmieć

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Jejku dziewczyny ale miałam stracha przed chwilą.
Siedzę sobie i nagle mnie złapał taki ból głowy ale to taki mocny jak nigdy w życiu, nie mogłam się ruszać, sama w domu, mówię żeby tylko mała mi nie zaczęła płakać. Dzwonie do teściowej żeby przyjechała z pracy bo ja nie dam rady. Mała w pisk i płacz, ja drgawki, myślę sobie k%$#^wa jakiegoś wirusa załapałyśmy równocześnie. Patrze w buzię a tam ząb Normalnie dolna jedynka, wzięłam łyżeczkę, dzwoni Od razu z tego stresu mi minęła głowa, wszystko się wyjaśniło, teściowa zabrała małą na spacer a ja siedzę w szoku kiedy ten ząb wylazł
Ale lepiej już się czujesz?
Brawo za ząbek!
Stary 2013-05-21, 14:28   #4662
Lenova
Wtajemniczenie

Witajcie
My już wróciliśmy do domu od mojej mamy ze wsi,już po chrzcinach i urlopie.
Mimo wszystko(k.) było baardzo fajnie ! Świeże wiejskie powietrze chyba Blance bardzo posłużyło bo nauczyła się łądnie spać w ciągu dnia i w nocy.
Wczoraj to mi się nudziło, przespała cały dzień i całą noc

Tak lekko i szybko Was przeleciałam, mniej więcej wiem o co chodzi, ale nie odnoszę się bo teraz mam trochę mało czasu.

Widziałam jakieś foty mieszkania- super urządzone i czyściutkie ! nie to co u mnie :P

Black stoo lat !
Kubuś pstryczkowy gratuluję 5 miesięcy

Pisałyście o skazie i o plamkach. My jesteśmy na pepti i nadal plamki na policzku się pojawiają od czasu do czasu , maść ze sterydem nie pomaga no i już nie wiem czym mam ją smarować

Mazowszanki kiedy robimy sabat w Wawie?

Lecę się rozpakowywać i sprzątać chałupę .

do później
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 14:29   #4663
litllesweetangel
Lurker ;)

Ale zapieprzacie....

Co utkwilo w glowie:

Pstryczkowa jezuniu to juz 5 miesiecy!!! Jak ten czas mija! Gratulejszyn ucaluj dzidziola od cioci i kluski

Fewcia masz w kuchni dokladnie takie meble jakie bym chciala w naszej! Robilas na wymiar? Duzo placiliscie?

Ewulka 40 tysi wyobraz sobie, ze my mielismy na odswiezenie i doprowadzenie do stanu uzywalnosci mieszkania( inaczej tego nazwac nie moge...) uwaga.... 5 tysiecy ;] Wlacznie z meblami do sypialni i salonu.... jedno wielkie g... ale zyc musimy poki co xd

Jakby nam chuje pozwolili wykupic to mieszkanie to bysmy zaszaleli i zrobili jak nam sie marzy

Co do kasy z ubezpieczenia chuj mnie strzela, ze nie pojechalam podpisac papierka... byla oferta dla naszej firmy, bez karencji a mi glupiej sie nie chcialo jechac bo zimno bylo. A za te moje 14 dni w szpitalu troche bym dostala...

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 14:31   #4664
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Scigam się z wątkiem i usiłuję nadrobić....zatrzymałam się w tym miejscu i tak mi się miło zrobiło, że ktoś zauważył moją nieobecnośç, że stwierdziłam, że już teraz się odniosę, może będzie łatwiej się wbić w wątek.

Jestem, ostatnio mam jakoś dużo na głowie, stąd mniej piszę. Jak już czas jest to nadrabiam, zanim dojdę do końca to znowu coś wypada, i koniec końców nie nadążam, żeby coś napisać. Zaciekawiły mnie tematy wnętrzarskie - aczkolwiek sama będę się urządzać chyba za milion lat, bo mieszkania nima:P
Ale, że czytałam z telefonu to zdjęć nie widziałam (gupia aplikacja;/) i dopiero będę się jakoś cofać, żeby zobaczyć..

Nancy : kupowałam około 20:00 i w mojej biedrze było ich dużoooo - nie cieszyły się zbytnim zainteresowaniem.

wczoraj mała po raz pierwszy obróciła się z brzuszka na plecy (z pleców na brzuch jeszcze nie umiemy)

idę nadrabiać dalej.
wielkie brawa dla Amelki za nowe osiagniecia i buziaki w miesiecznice

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
oglądam, a raczej leci, bo to taka pora kiedy mamy najwspanialsze chwile w trójkę niedziela, poranna kawka, Ania nam guga, uwielbiam te momenty no ale tv oczywiście włączony

no aleee...!!! uważam,że ten program jest bardzo...nieetyczny? nie wiem jak to nazwać, ale robi ludziom wielką nadzieję, nie podoba mi się to, najpierw urządzasz wszystko po swojemu, dla siebie, a potem przyjdzie ci taka perfekcyjna pani domu (nienawidzę babska!!! ) i stwierdzi, że to źle, tamto źle, i pozbawia cię szans na lepsze życie
tez jej nie lubie

dla fanek serialu "39 i pół"- od wczoraj lecą odcinki na TVN 7 o 18 uwielbiam
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 14:31   #4665
hope01
Zakorzenienie

Dadi był wczoraj taki grzeczny, że dzisiaj sobie musi odbić... ZAWSZE wtedy, kiedy ja mam robotę tu: sprzątanie i nauka na egzamin na sobotę

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 14:32   #4666
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
hej!

Mój kubus konczy dziś 5 miesiecy!

nadrabiac....
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 14:33   #4667
hope01
Zakorzenienie

Jeszcze takie pytania mi się nasuwają:
-do kiedy się pierze w dziecięcym proszku
-kiedy odchodzimy od wyparzania butelek? (nnigdy? )

Stary 2013-05-21, 14:37   #4668
litllesweetangel
Lurker ;)

Hope
-my juz nie pierzemy w dzieciecym. Poki co nie ma zadnej reakcji alegicznej, mala ma 3 miesiace.
-wyparzam lub wygotowuje butle raz w tygodniu, myje po karmieniach w goracej wodzie.

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 14:40   #4669
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Fewcia masz w kuchni dokladnie takie meble jakie bym chciala w naszej! Robilas na wymiar? Duzo placiliscie?
...
tak, meble były robione pod wymiar kuchni. Nie potrafię powiedzieć ile kosztowała sama kuchnia, bo braliśmy pakiet:
-meble kuchenne
- szafa wnekowa w przedpokoju
- szafa wnękowa w sypialni
- łózko do sypialni
- komoda i szafka nocna
Razem zapłaciliśmy z montażem 15.000zł.
Stary 2013-05-21, 14:47   #4670
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość

Mazowszanki kiedy robimy sabat w Wawie?

Lecę się rozpakowywać i sprzątać chałupę .

do później
ja moge po mojej obronie czyli od 2 lipca chyba ze nie zdam

wlasnie mialam sie szykowac do wyjscia na spacer, wychodze na balkon sprawdzić jak ubrać małą a na niebie przeogromna granatowa chmura to sobie poszłam ;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2013-05-21 o 14:51
Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 14:48   #4671
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Lady ale pomyśl, jaka radośc będzie jak już skończycie ten remont

Dostałyśmy paczuszkę z Bobovity "marchewka. pierwsza łyżeczka". Już nie mogę się doczekać rozszerzania diety, będziemy chyba to robić jako jedne z ostatnich

Obiecane zdjęcia mieszkania. Przepraszam tylko za bałagan, ale nie mam niani (Silver), tyko bardzo absorbujące dziecko
Przepiękne i do tego skończone co do końcówki listewki, co nam się nigdy nie zdarza przy remontach
Poza tym BAŁAGAN chyba z nas kpisz troszeczkę Zresztą w takim mieszkaniu trudno o bałagan. Nasze to graciarnia-głównie przez TZta lutownice, komputery, głośniki, kaski od motoru no cuda wianki
Cytat:

idę nadrabiać dalej.
4 miesiące to już nie przelewki

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi Ci o ten w dużej doniczce, to... nie wiem Nienawidzę kwiatów doniczkowych i gdyby nie mąż nie miałabym żadnego, nawet kaktusa
Dostał go kiedyś w pracy i rośnie jak szalony, stoi w dość ciemnym miejscu i mąż go podlewa dwa razy w tygodniu. I musieliśmy go już przesadzać...

Dziękuję
Ściana to pomysł męża, ja byłam przeciwna. Ale ostatecznie wygląda dobrze

Dziękuję Ale to jakiś drogi kamień wybrałaś, my płaciliśmy 50zł za metr. Zgadzam się, że fundusze ograniczają. Nas wykończenie kosztowało bagatela 50 000zł! (mieliśmy gołe ściany, bez drzwi, bez parapetów - stan developerski) Nie wiem jak my to zrobiliśmy??

ja eż kocham moją lodówkę, jakkolwiek miałoby to zabrzmieć

Ale lepiej już się czujesz?
Brawo za ząbek!
To nieźle-w bitwie o dom za 25 tys. robią łazienkę
Mi z tego wszystkiego przeszło ale co się zestresowałam... Wiesz: tu mała piszczy, ja prawie wymiotuje, biegam dzwonie do przychodni nie wiem po co, mierze jej temperaturę, wciskam jedzenie, suszarka, zabawki a ona kurde ząb
Cytat:
wielkie brawa dla Amelki za nowe osiagniecia i buziaki w miesiecznice

tez jej nie lubie

dla fanek serialu "39 i pół"- od wczoraj lecą odcinki na TVN 7 o 18 uwielbiam
Lubię
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Dadi był wczoraj taki grzeczny, że dzisiaj sobie musi odbić... ZAWSZE wtedy, kiedy ja mam robotę tu: sprzątanie i nauka na egzamin na sobotę
Ooo tak-właśnie dzis to miałam-siekła mnie migrena czy coś, myślę sobie: tylko nie płacz tylko nie płacz a ta ryk.
Cytat:
Ja już przeszło miesiąc nie piorę.
Mam nadzieję, że kiedyś tak, no bez przesady

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Pstryniu 5 miesięcy?! Olaboga!!!
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 14:52   #4672
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj przez pomyłkę wrzuciłam do prania dziecięcego kapsułkę ze zwykłym proszkiem więc od wczoraj
z resztą Mały ciągle leży na naszej pościeli, przytula się do naszych ciuchów i nic się nie dzieje więc powinno być ok

yyyy.... rzadko kiedy wyparzam. Myję zwykłym płynem do mycia naczyń (jedynie gąbkę mam oddzielną) i jest ok
mam specjalne torebki do wyparzania do mikrofalówki ale naprawdę rzadko wyparzam.

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 15:12   #4673
nafiyqa
Zakorzenienie

fewciu, piekne mieszkanko
Nos Ci dlugi urosnie od tych klamstw z balaganem
Ojj, chyba nie jestes w mojej ekipie, jesli chodzi o marudzace dzieci

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 15:12   #4674
mala_19kw
Zakorzenienie

Fewcia- no nie wyłamie się ale GDZIE TEN BAŁAGAN ? bo się doszukać nie mogę
U mnie to dopiero istny burdel-ale cóż się dziwić jak dysponuje TYLKO JEDNYM pokojem 4/4 . W dodatku brak perspektyw na lepsze warunki póki co... Ehh zazdroszczę wam tych swoich czterech kącików (ale to zdrowa zazdrość ).

MEDUZA-mnie jakiś czas temu taki ból złapał. Z tyłu głowy-takie jakby kłócie. Ubierałam wtedy małego na łóżku-o matko! nic nie mogłam zrobić-ani się wyprostować ani ruszyć gwałtownie,no nic kompletnie Miałam wrażenie że głowę mi rozsadzi'mama zajęła się Oskarem dopóki mi nie przeszło. Taką akcje miałam dwa razy po jakieś pół godziny. Nikomu nie życzę
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 15:12   #4675
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Ale mi dzisiaj szczęka opadla Poszłam do przedszkola po Grześka. Czekając aż się skończy bawić patrzyłam sobie jak dziewczynki rysują przy stoliku. No i siedziała najbliżej mnie taka blondyneczka, jedna z najładniejszych w grupie, taki aniołeczek z loczkami i rumianymi policzkami. Kojarzę dziewczynkę, grzeczna spokojna mała, bardzo fajni rodzice. Coś tam sobie pisała na kartce więc się zaczęłam przyglądać a tam napis - pisownia oryginalna - DUPA ŚURAK i imię i nazwisko kolegi z grupy. Po czym mała narysowała męskie przyrodzenie, nawet jej to dość dobrze wyszło No i teraz się zastanawiam czy moja Ania za te 5 lat też mi będzie wywijać takie numery...

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Wlasnie sie zorientowalam. Dzis mamy z tz piata rocznice bycia razem.

Yae zaczela pelzac!! Zostawilam ja na brzuszku na jej materacu i zajelam sie sprzataniem. Po ok. 5 minutach przychodze a ona w polowie naszego materaca. Do tego jakims cudem przesunela grzechotke. Zadziwiajace sa te umiejetnosci nabywane z dnia na dzien...
100 lat!

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Pierwsza jestem Dziś pobudka o 5 Igi właśnie pełza po kocu za oballem i pluje. Podpełza, odpycha oballa, robi pfffffffffff i znowu pełznie do oballa

Nagraj go

Cytat:
My dzis nocke calkiem calkiem przespana!!!!!!!! Tzn za wielie nie kumalam, ale wydaje mi sie, ze pospalismy teraz czekam na drzemke Pietraszka i tez sie drzemne.
Malego przetransportowalam w dzien z kanapy na podloge, jak on takie cuda wyczynia to sie boje go juz zostawiac.

a! Bo zapomnialam wam napisac, ze wczoraj siedziaalam z wami na wizazu i co? Dziecia zostawilam na pleckach za chwile wielkie jeki i juz byl na brzusiu ani tego nie widzialam. Teraz sie obraca co chwile, co prawda nie tak zgrabnie jak Nailah Djerby, ale zawsze cos aaaaa no i za chiny nie chce sie majtnac z brzuszka na pleckipare razy zrobil i mu sie odwidzialo.....

No brawo Pietraszko, wreszcie się udało Michaś też zapomniał jak się przewrócić z brzucha na plecy, a z pleców na brzuch parę dni temu się nauczył.

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
laurka ja myślę, że to nic poważnego tylko zanieczyszczenie ale mogę się mylić w końcu nie jestem lekarzem napisz jak będziesz po lekarzu
Lekarka powiedziała że wynik na granicy, że na wszelki wypadek da mu furaginę i za tydzień powtórka z rozrywki. Zobaczymy. Też mówiła że pewnie zanieczyszczona próbka.

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Jeszcze raz!!! Co jest!!!
o maj gad

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Moja Daria też tak robi od 3 tygodni

Super Twój synuś

Właśnie Daria tak ostatnio zrobiła jak jadła marchewkę
MA SA KRA

Łobuzy z tych naszych dzieciaków

Cytat:
hej!

Mój kubus konczy dziś 5 miesiecy!

nadrabiac....
STO LAT Kubuniu!

Cytat:
O, wiem o co miałam pytać. Czy któraś po cc dostała z ubezpieczenia pieniądze? Bo koleżanka się ze mną kłóci, że to operacja i jak za każdą powinni zwrócić (PZU u mnie) kasę, bo mają tam napisane że za operacje czy coś tam
Nie dostałam Zrestą musiała bym mieć przynajmniej 4 dniową hospitalizację a ja po 2 byłam w domu.

Cytat:

Aaaaaa mialam zapytac!!!! Czy wasze dzieciaczki tez caly czas pompuja dloniami???? Moj to pompuje jakby mial najprawdziwsza pompe w lapkach i dawaj
Nie, ale mój ciągle się klepie ręką w udo
Tu mój śmieszek
http://www.youtube.com/watch?v=C3kfJtGOcpQ

Dziś mieliśmy szczepienie, płakał okropnie, teraz śpi od 12 z przerwami na cyca

Black 100 lat!

Sylwietta Tym chłopom to się głaskanie kijem po plecach należy

Lecę dalej nadrabiać
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 15:13   #4676
hope01
Zakorzenienie

hmmm... bo wyparzanie roboty dodaje...

napisałam Wam coś w k

Stary 2013-05-21, 15:16   #4677
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm... bo wyparzanie roboty dodaje...

a wyparzasz za każdym razem?

14.08.2010
baby
Stary 2013-05-21, 15:23   #4678
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
a wyparzasz za każdym razem?

Stary 2013-05-21, 15:23   #4679
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
fewciu, piekne mieszkanko
Nos Ci dlugi urosnie od tych klamstw z balaganem
Ojj, chyba nie jestes w mojej ekipie, jesli chodzi o marudzace dzieci
mam męża pedanta, sama też lubię porządek i uwierz mi, to jest bałagan
Wypiujesz mnie z "Klubu kobiet uciśnionych" ?

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Fewcia- no nie wyłamie się ale GDZIE TEN BAŁAGAN ? bo się doszukać nie mogę
U mnie to dopiero istny burdel-ale cóż się dziwić jak dysponuje TYLKO JEDNYM pokojem 4/4 . W dodatku brak perspektyw na lepsze warunki póki co... Ehh zazdroszczę wam tych swoich czterech kącików (ale to zdrowa zazdrość ).
j.w
Stary 2013-05-21, 15:24   #4680
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze, to może i ja powinnam

14.08.2010
baby
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości