Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-21, 16:38   #4711
onaella
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Macie jakis przepis na filety z piekarnika?
ja ostatnio na szybko robiłam roladki z piersi w szynce parmeńskiej a w środku czarne oliwki i serek topiony.
Robiłam też ze szpinakiem i fetą, z rozgniecionymi brokułami też z fetą, z pieczarkami, z szynką i serem żółtym. Dobre też są z mięsem mielonym, różnymi mieszanymi warzywnymi farszami.
w sumie to bardzo często robię z tym co akurat mam w domu

a jak boisz się, że pierś Ci się nie zawinie dokładnie to ułóż na folii spożywczej (srebrnej) zawiń jak cukierka i do piekarnika. Fajnie też wcześniej podsmażyć w tej folii na patelni
po upieczeniu rozwijasz i masz idealne i kształtne roladki

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 16:46   #4712
mitabe
Rozeznanie

W Trójce mówią o forach dla mam z dzieciaczkami.

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 16:46   #4713
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
ale się wkurzyłam
jakieś dwie młodziutkie dziewczyny waliły mi do drzwi i obudziły dziecko

zapewne były to wyznawczynie jakiejś "cudownej" religii i chciały "porozmawiać". Niech spadają ode mnie.
I czy tak trudno zrozumieć, że jak ktoś puka kilka razy a nikt nie otwiera to labo nikogo nie ma w domu albo po prostu ktoś nie ma ochoty na odwiedziny. A te kretynki stały i waliły mi w drzwi
głupie mnie najbardziej wku*** jak ktoś chce wejsc na klatke i dzwoni do wszystkich mieszkańców nie czeka az jedna osoba otworzy tylko do wszystkich na raz i potem ja odbieram sasiadka i nie wiem kto do mnie mowi czego chce nosz ku** i jeszcze mi dziecko budzi

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Podejscie do dzisiejszego chustospaceru nr 2. Ja gotowa, wlos zrobiony, twarz zrobiona, maly wystrojony, zawiazany, ubieram buty, chce otworzyc drzwi - kluczy brak wszedzie szukalam, nigdzie nie ma! chyba nie jest mi dzisiaj dane wyjsc.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja miałam iśc na zwykły ubrałam się patrze z aokno a tam wielka czarna chmura to sie wróciłam... i co? burza nawet nie doszła

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
oczywiście, poproszę

A co Was przygnało do Krakowa? Praca?? ja bym chciała mieszkać w wa-wie. Kocham duże miasta

oo ja w wawie nie !

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Hej hej
Jesteście bezlitosne-kiedy ja to nadrobie?

Bokeh-nie wątpię że jesteś dobrym pracownikiem ale teraz różnie bywa,twój pracodawca okazał się nie tylko twoim szefem ale też człowiekiem. Jeśli Cię w jakiś sposób uraziłam- I 'm sorry

Black- stówka

Dzisiaj o mały włos byłabym świadkiem wypadku Starszy człowiek jechał na rowerze (bardzo miły pan z resztą) potem zszedł i chciał go wprowadzić na chodnik. Zahaczył o krawężnik i je.b na ulice. Akurat jechał tir z drzewem ale go wyminął na szczęście. Dobrze że ten rower go przeciągnął w stronę chodnika bardziej bo gdyby w drugą stronę to byłoby po dziadku Jezu jak mi go szkoda było.

Rodzice pojechali do miasta-kazałam kupić bobotik dla małego bo już nie wiem jak mam mu pomóc. Męczy się przy tych bąkach jak jasna cholera-ryk niesamowity aż płakać się chce.

Ale miałam dzisiaj sen... Matko z córką Że mąż mnie zdradził na jakiejś imprezie z jakąś siksą
Wiecie jaką teraz zazdrość w sobie czuje i pragnienie na niego? a to tylko sen

Resztę niestety ale muszę nadrobić plociugi jedne

aha KUBUSIU PSTRYCZKOWY buziak od cioci za 5 mieszków. Pstryniu-tylko patrzeć jak zaraz Ci pannice do domu przyprowadzi

Cos ty ;* po prostu stwierdziłam że akurat do sformuowanie do sytuacji nie pasowało :P
Cytat:
Lady ale pomyśl, jaka radośc będzie jak już skończycie ten remont

Dostałyśmy paczuszkę z Bobovity "marchewka. pierwsza łyżeczka". Już nie mogę się doczekać rozszerzania diety, będziemy chyba to robić jako jedne z ostatnich

Obiecane zdjęcia mieszkania. Przepraszam tylko za bałagan, ale nie mam niani (Silver), tyko bardzo absorbujące dziecko
hahaha bałagan....a to dobre to ja swojego nie pokoazuje

Mam takie same podkładki

Oczywiście mieszkanko baaardzo ładne

Cytat:
ile bym dała za męża pedanta

patrzę na ceny locobelu - zwykły ok, cena do przejścia, ale ze wzorem załamałam się
ooo mąż pedant chociaż pewnie to też by było czasem dnerwujące

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2013-05-21 o 16:48
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 16:53   #4714
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Lady ja tylko przypominam, żebyś zbierała faktury! Można parę groszy z Urzędu skarbowego wyciągnąć Tylko musisz mieć tytuł prawny do budynku mieszkalnego.

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Bokeh, czasem przeszkadza pedantyzm. Ale tak zdrowo przeszkadza

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
W Trójce mówią o forach dla mam z dzieciaczkami.
o nas też???
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 17:05   #4715
ewadylewska
Zadomowienie

baby, czy dużo nosicie maluchy na rączkach??

tzn. jak płaczą to jaka reakcja jest, jeśli wiadomo, że się tylko znudziło????
Stary 2013-05-21, 17:06   #4716
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Lady ja tylko przypominam, żebyś zbierała faktury! Można parę groszy z Urzędu skarbowego wyciągnąć Tylko musisz mieć tytuł prawny do budynku mieszkalnego.

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Bokeh, czasem przeszkadza pedantyzm. Ale tak zdrowo przeszkadza

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

o nas też???

O Tobie, że oszukujesz że masz bałagan
Stary 2013-05-21, 17:09   #4717
LadyWhisper
Zakorzenienie

Ewa, najpierw staram się zabawić, poturlać, pogugać i poudawać kaczora Donalda, jak nie pomaga to na rączki
noe chyba, że się czegoś wystraszy i od razu płacze bardzo mocno to od razu na rączki.

Usypiać też czasem usypiam na rączkach, potem odkładam

no i dochodzi noszenie w chuście czyli dość często wychodzi

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

ale mi się dzisiaj nudzi, obożesz jeszcze tak mało piszecie

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 17:09   #4718
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
gdzie lecisz?
Poki co nigdzie, bo ceny lotow krajowych zbijaja mnie z nog

Cytat:
ja ostatnio na szybko robiłam roladki z piersi w szynce parmeńskiej a w środku czarne oliwki i serek topiony.
Robiłam też ze szpinakiem i fetą, z rozgniecionymi brokułami też z fetą, z pieczarkami, z szynką i serem żółtym. Dobre też są z mięsem mielonym, różnymi mieszanymi warzywnymi farszami.
w sumie to bardzo często robię z tym co akurat mam w domu

a jak boisz się, że pierś Ci się nie zawinie dokładnie to ułóż na folii spożywczej (srebrnej) zawiń jak cukierka i do piekarnika. Fajnie też wcześniej podsmażyć w tej folii na patelni
po upieczeniu rozwijasz i masz idealne i kształtne roladki
Dziekuje z feta i brokulami - to jest to!

Ale jak - folia na patelnie?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 17:09   #4719
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewadylewska Pokaż wiadomość

za dużo

14.08.2010
baby
Stary 2013-05-21, 17:09   #4720
ewadylewska
Zadomowienie

no to my tak samo, tylko się zastanawiam jak to pogodzić wszystko, ona domaga się rączek jak się znudzi, a ja też chciałabym mieć chwile wolnego z mężem

a nie tylko wtedy gdy Mała śpi, co trwa np.20 minut
Stary 2013-05-21, 17:17   #4721
LadyWhisper
Zakorzenienie

My mamy chwike wolnego dla siebie jak maly zasypia na noc

Ktoras kiedys pytala o cos przeciw komarom - znalazlam
http://chusty.info/forum/showthread....C5%82roczniaka

Zaczynam sie uczyc plecaczka chustowego

Stary 2013-05-21, 17:19   #4722
bokeh
Zakorzenienie

Ja nosze coraz wiecej.... pamietam jak miala miesiac dwa, cale dnie ogladalam seriale na laptopie a ona obok mnie lezala.... mhm.... moge se teraz o tym pomarzyc
Stary 2013-05-21, 17:25   #4723
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
O Tobie, że oszukujesz że masz bałagan
teraz to foch!
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 17:25   #4724
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Ja nosze coraz wiecej.... pamietam jak miala miesiac dwa, cale dnie ogladalam seriale na laptopie a ona obok mnie lezala.... mhm.... moge se teraz o tym pomarzyc
ja też,
co do seriali, wlasnie obejrzalam ostatni odcinek chirurgów 9 sezon i
a i co do tego noszenia jeszcze, myśle zeby sobie chuste kupić, ale nie wiem czy jest sens hmm....... w lato to chyba za gorąco bedzie co nie?jeju tyle bylo o tym a ja nie się wczytywałam bo jakos nie byłam do tego tak przekonana. Ajjjjjjjjć

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 17:29   #4725
onaella
Zakorzenienie

Bokeh obejrzałam sobie zdjęcia na Twoim blogu i boziuuuuu jak ja tęsknie już za Polską, za wiosną w niej

a wszystko przez Twoje cudne zdjęcia z wyjazdu do rodzinki

a jak Twój Hanulek się zmienił

14.08.2010
baby
Stary 2013-05-21, 17:35   #4726
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość

po prostu, jak się w coś zaczniesz wgłębiać to dopiero widzisz, ile to wszystko cholerstwo kosztuje

także kochana, przygotuj się na to i nie denerwuj
skąd ja to znam łazienke chcielismy zrobic za dyche, trzeba byłodac 13 tys w kuchni zrezygnowałam z połozenia płytek na podłodze tylko została drewniana podłoga która była wczesniej (ładne deski z pięknymi słojami ale co z tego jak mało praktyczna, cokolwiek upadnie i w desce slad zostaje...) bo zrobienie płytek wyniosłoby nas sporo ponad 3 tys. także, LADY, głowa do góry ale nie rozpędzaj sie za bardzo

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Dawid leży na brzuchu, ja w kuchni przy pierogach, kukam do niego a ten chusteczki wyciąga jedna za drugą
o boziu, ale aparat z niego
Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
No właśnie strach, co nie? Jeszcze jak się jest samemu w domu.

Dokładnie. Głupie zrobienie pokoju-gładzie nie gładzie, grunty. A już najwięcej kasy pochłaniają takie pierdoły jak końcówki listew przypodłogowych My do tej pory nie mamy listew

Chciałabym to widzieć.
bo prowizorki są najtrwalsze

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

dzis sie wazylam, wreszcie na wadze zobaczyłam 49 jeszcze troche!
w anoreksje chcesz nam wpasc? baty ci sie należą !

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Mogliśmy po prostu spróbować wrócić do siebie i kupić dom.
Nancy, po przeprowadzonym wczesniej wywiadzie i dowiedzeniu sie gdzie mieszkasz stwierdzam, że nie ma dobrego wyjscia z tej sytuacji. W Krakowie faktycznie ciezko z atmosferą dla malucha ale za to praca jest, a w naszych pipidówach o pracy to mozesz pomarzyc.... mnie zaproponowali w grudniu 1/3 etatu w podstawówce
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Rano wam pisałam że boli mnie lewe oko-teraz mi napuchło i boli bardziej. Mama mnie straszy że mam sobie jaj nie robić i jechać do lekarza (ja sercowa jestem).
co tu jeszcze robisz? a sio!
Cytat:
Chwilowo spal
Juz mu sie odwidzialo

Kurcze, nie mam ostatnio apetytu... Nic mi sie nie chce jesc, poza tym mam wrazenie, ze w kolko jem to samo - makaron/ryz/kasza z jakims sosem... Mam ochote na jakies nowe smaki, a nigdy np nie jadlam ryby z piekarnika... (zreszta rybe jadlam mniej razy niz mam palcow u rak )

Macie jakis przepis na filety z piekarnika?
i to mówi kobieta nad morzem mieszkająca

Cytat:

nosicie, nosicie- a jakże tancze z nim, huśtam, nosze zwyczajnie,a le staram sie tez bawic na dywanie, gugam po ichniemu, zabawiam pluszaczkami, turlam- kregosłupa na all jeszcze nie trafiłam- chyba Pstryczek wszystkie wykupiła

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Mały jeszcze spi to moze mi sie uda do klubu zerknąc
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 17:38   #4727
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
tak myśle, że nie zechce. Bo mój mąż jest niewierzący i nie mamy kościelnego.

o to może to taki okres z tymi oczkami.
Napewno jak poszukacie koscioła odpowiedniego to ochszcza u nas w zakonie cystersów takie trudne sprawy sie załatwia

Cytat:
o moja tez juz tak robi haha

na Politechnice Radomskiej oj przepraszam, teraz juz Uniwesytecie Technologiczno-Humanistycznym
noo z Rdm to qpa ludzi jezdzi do pracy..
Jesteś z Radomia ??
Mamy do siebie 50 km
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
hej!

Mój kubus konczy dziś 5 miesiecy!

nadrabiac....
Brawo dla Kubunia
Mój Jutro a pamietam jak czytałam ze na porodówke jedziesz i zaraz mi wody odeszły a to juz 5 miesięcy

Cytat:
O, wiem o co miałam pytać. Czy któraś po cc dostała z ubezpieczenia pieniądze? Bo koleżanka się ze mną kłóci, że to operacja i jak za każdą powinni zwrócić (PZU u mnie) kasę, bo mają tam napisane że za operacje czy coś tam
Ja dostałam z PZu z pobyt po cc
Cytat:
Dziekujemy badzo! Kubus przesyla kazdej cioci z osobna buziaczek-slodziaczek

przyszalalam na all , ale w koncu mlody ma "urodzinki", nie bede przecież dzieciakowi zalowac, nie?

hmmmm
roznice widze a propo przewrotu na brzusio, przewraca sie i to w tempie expresowym oraz w "mowie". a, i jest baaaardzo towarzyski, nawet w stosunku do zupelnie obcych osob.
natomiast nie przejawia zadnych checi "siadania", (tzn nie podnosi glowki jak jest na plecach, jak zlapie za raczki to tez nie bardzo chce sie podniesc) co mnie troche martwi....
Pokaż co kupiłaś

Cytat:
Marsi, a mnie dalej tak boli podczas, że czasem aż mi łzy lecą no taka ciasna jestem, że szok i się rozciągnąć już chyba nie rozciągnę przeraża mnie wizja drugiego porodu już nie wiem, co z tym robić.... Tzn ogółem jak już się uda wejść (bo czasem się nie uda ) to jest w miarę ok, orgazm jest :P ale pzy wychodzeniu zaś tak boli, że szok
Ja mam to samo i chyba juz nigdy sie nie rozciagne

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
oglądam, a raczej leci, bo to taka pora kiedy mamy najwspanialsze chwile w trójkę niedziela, poranna kawka, Ania nam guga, uwielbiam te momenty no ale tv oczywiście włączony

no aleee...!!! uważam,że ten program jest bardzo...nieetyczny? nie wiem jak to nazwać, ale robi ludziom wielką nadzieję, nie podoba mi się to, najpierw urządzasz wszystko po swojemu, dla siebie, a potem przyjdzie ci taka perfekcyjna pani domu (nienawidzę babska!!! ) i stwierdzi, że to źle, tamto źle, i pozbawia cię szans na lepsze życie
Mi strasznie nie podobało sie ze pokazywali dziecia ich nowe pokoje a potem co powiedza domku nie ma i pokoju tez nie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
fewciu ale ja robię carpacio z buraka chcesz przepis?
Żałujemy tego, że mieszkamy w Krakowie, teraz oboje widzimy, że w mniejszej miejscowości życie inaczej wygląda, spokojniej, a tutaj wszystko szybko, nawet na spacer z Małym nie ma gdzie pójść, dodatkowo mnie dobija to, że nikogo tu nie znam, sąsiedzi to tylko na dzień dobry, nie wchodzi się w jakieś bliższe relacje a w mojej czy męża rodzinnej miejscowości jest zupełnie inaczej. Mogliśmy po prostu spróbować wrócić do siebie i kupić dom.
My mielismy zostac w Krakowie ale w koncu wyszło inaczej ale teraz sie ciesze mysle ze mamy troche spokojniej choc czasem teskni mi sie do duzego miasta

Cytat:
ale się wkurzyłam
jakieś dwie młodziutkie dziewczyny waliły mi do drzwi i obudziły dziecko

zapewne były to wyznawczynie jakiejś "cudownej" religii i chciały "porozmawiać". Niech spadają ode mnie.
I czy tak trudno zrozumieć, że jak ktoś puka kilka razy a nikt nie otwiera to labo nikogo nie ma w domu albo po prostu ktoś nie ma ochoty na odwiedziny. A te kretynki stały i waliły mi w drzwi
Oststnio swiadkowie o Jezusie chcieli rozmawiac i obudzili JUlka myslałam ze zabjie
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 17:42   #4728
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Napewno jak poszukacie koscioła odpowiedniego to ochszcza u nas w zakonie cystersów takie trudne sprawy sie załatwia

Jesteś z Radomia ??
Mamy do siebie 50 km

Bo Ty chyba ze Starachowic? mój tesciu tam pracuje;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-05-21, 17:45   #4729
mitabe
Rozeznanie

Cytat:
Ewulka, czyli zasmakowała owsianka?
ja już powoli wprowadzam mleczko i na razie, odpukać, nic Małemu nie jest....
Jakie mleczko wprowadzasz? W jaki sposób i w jakich ilościach? Planujesz zrezygnować z kp? Sory za milion pytań ale interesuje mnie temat bo sama myśle co zrobić z moim kp i jak wprowadzić mm.

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 17:48   #4730
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie mleczko wprowadzasz? W jaki sposób i w jakich ilościach? Planujesz zrezygnować z kp? Sory za milion pytań ale interesuje mnie temat bo sama myśle co zrobić z moim kp i jak wprowadzić mm.
a chcesz wprowadzic mm?
ja daje małej mm, jutro minie tydzien, do czwartku mam podawac bo male mi nie przybiera na wadze od 2ch tygodni.
jak bys chciala wprowadzic mm to stopniowo, bo cyce moze urwac w czwartek/piatek bede wiedziala czy mam zrezygnowac z kp czy nie

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-05-21, 17:54   #4731
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
a chcesz wprowadzic mm?
ja daje małej mm, jutro minie tydzien, do czwartku mam podawac bo male mi nie przybiera na wadze od 2ch tygodni.
jak bys chciala wprowadzic mm to stopniowo, bo cyce moze urwac w czwartek/piatek bede wiedziala czy mam zrezygnowac z kp czy nie
duzo podajesz? jak czesto?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 17:55   #4732
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Bokeh obejrzałam sobie zdjęcia na Twoim blogu i boziuuuuu jak ja tęsknie już za Polską, za wiosną w niej

a wszystko przez Twoje cudne zdjęcia z wyjazdu do rodzinki

a jak Twój Hanulek się zmienił
cieszę się że moje zdjęcia wzbudzają w Tobie emocje, ale przykro mi że tęsknisz

A co do Hanci to ja nie widze że się zmienia :P tzn niby widze ale wiadomo jak tak codziennie sie widzi to nie zauważa się

Mała!!! do lekarza
Stary 2013-05-21, 17:56   #4733
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
co tu jeszcze robisz? a sio!
i to mówi kobieta nad morzem mieszkająca
Ejj, to dlatego, ze zawsze myslalam, ze nie lubie ryb.
Ale niedawno skropilam dorsza maksymalna iloscia cytryny i stwierdzam, ze nie jest taki zly

Poza tym, jak to szaja mowi, jestem ekonawiedzona, a rybki zdrowe, takze wypadaloby czasem zjesc

Cytat:
Ale Lady mowi chyba o tym, ze wprowadza mleko do wlasnej diety, a nie malucha

Stary 2013-05-21, 17:57   #4734
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
raz lub dwa razy dziennie mała je 150-180 ml. A Ty;>

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-05-21, 17:58   #4735
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa;40918578/QUOTE

Ja dostałam z PZu z pobyt po cc
no a zaznaczałaś choroba czy wypadek w formularzu? ja byłam 4 dni

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 17:58   #4736
LadyWhisper
Zakorzenienie

Mitabe, sobie wprowadzam mleko, bo Maly skaze mial i na miesiac musialam zrezygnowac z nabialupoki co nie zamierzam rezygnowac z kp, oooo nie

Stary 2013-05-21, 18:00   #4737
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Ale niedawno skropilam dorsza maksymalna iloscia cytryny i stwierdzam, ze nie jest taki zly
o tak, dorsz pycha!! mniiam mniam
ale pstrąga ostatnio kupiłam i taki suchy, bleeeeeeh.
Co do morza, kiedyś oglądałam (chyba interwencja) w tv jak to smażą ryby w budkach nad morzem. Syf i malaria. ;p

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Mitabe, sobie wprowadzam mleko, bo Maly skaze mial i na miesiac musialam zrezygnowac z nabialupoki co nie zamierzam rezygnowac z kp, oooo nie
ja tez nie chce rezygnować z kp ale jak lekarka stwierdzi po wyniach ze lepiej przejsc na mm to tak zrobie.

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-05-21, 18:04   #4738
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Bo Ty chyba ze Starachowic? mój tesciu tam pracuje;p
Tak

Cytat:

Poza tym, jak to szaja mowi, jestem ekonawiedzona, a rybki zdrowe, takze wypadaloby czasem zjesc

Ale Lady mowi chyba o tym, ze wprowadza mleko do wlasnej diety, a nie malucha
Ja tez troche ekonawiedzona a ryby uwielbiam

Cytat:
no a zaznaczałaś choroba czy wypadek w formularzu? ja byłam 4 dni
Choroba ale juz 4 miesiace temu składalam
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 18:09   #4739
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:

Niestety sporo i usypianie też jest na rękach, chyba że uśnie przy jedzeniu, ale to się rzadko zdarza.

Ja za rybami nie przepadam, ale jem raz w tygodniu, bo szybko się robi I jem tylko mirunkę

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 18:18   #4740
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
o tak, dorsz pycha!! mniiam mniam
ale pstrąga ostatnio kupiłam i taki suchy, bleeeeeeh.
Co do morza, kiedyś oglądałam (chyba interwencja) w tv jak to smażą ryby w budkach nad morzem. Syf i malaria. ;p
Wiem o jaki program chodzi - porazka, co?

Napalilam sie na te rybe. Obiad na jutro juz mam, ale w czwartek lece do rybnego

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości