Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-21, 11:22   #2791
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI

Cześć wszystkim!

U Was też jest taka piękna pogoda? Piękne słońce, ale i delikatny wietrzyk, więc nie ma skwaru i na dworze jest idealnie mogłabym zamiast w biurze spędzić cały dzień na dworze... ale rano zwlekłam się z łóżka i przed pracą byłam jeszcze na siłowni - dawno mi się tak dobrze nie ćwiczyło i dawno nie miałam tyle energii co teraz zaraz się okaże, że się uzależnię od ruchu

A przy okazji zapraszam do mnie na notkę o oleju do włosów Khadi
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 11:42   #2792
aSHa85
Zadomowienie

ja wczoraj ponad godzinę zabierałam się za mój trenig, a po pół godziny mojego marsz-biegu miałam tyle enegii że mogłabym jeszcze chodzić - najgorsze jest u mnie zabranie się do tego i prawie codziennie muszę się prawie, że do tego zmuszać - a po ćwiczeniach mam mnóstwo pozytywnej enegrii
Stary 2013-05-21, 12:07   #2793
pannanika
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim!

U Was też jest taka piękna pogoda? Piękne słońce, ale i delikatny wietrzyk, więc nie ma skwaru i na dworze jest idealnie mogłabym zamiast w biurze spędzić cały dzień na dworze... ale rano zwlekłam się z łóżka i przed pracą byłam jeszcze na siłowni - dawno mi się tak dobrze nie ćwiczyło i dawno nie miałam tyle energii co teraz zaraz się okaże, że się uzależnię od ruchu

A ja tak jak wczoraj ubrałam się za ciepło, tak dzisiaj mi wieje :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-05-21, 12:17   #2794
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć wszystkim!

U mnie właśnie burza

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 12:57   #2795
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość

Przepraszam, to ktoś idzie do lekarza czy do cyrku ? Fakt, że milej jest, gdy lekarz nie traktuje człowieka obcesowo ("wejdzie", "rozbierze się", "usiądzie" ), ale bez przesady, ma mnie wyleczyć, a nie zapewniać rozrywkę.
He he ludziom nie dogodzisz
Cytat:
Cześć wszystkim!

U mnie słońce się schowało za chmury

U mnie makijaż najlepsze zmalowałam go wczoraj zrobiłam ponad 100 zdjęć obrobiłam a potem stwierdziłam, że to nie to i dziś malowałam się od nowa
Stary 2013-05-21, 13:26   #2796
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Do mnie właśnie zbliża się jakaś burza
Wzięłam się dziś za lakiery i wyczyściłam wszystkie szyjki buteleczkom. Teraz chodzę jak naćpana
No i z rana jako, że spać nie mogłam, to zmieniłam nieco wygląd bloga, wywaliłam co niepotrzebne gadżety, poukładałam i chyba jest lepiej
Stary 2013-05-21, 13:42   #2797
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Też czasem nie rozumiem ludzkich motywów. Od dwóch lat chodzę do świetnej lekarki, która bez problemu odczytuje wyniki badań, zapisuje skuteczne leki i tłumaczy, co leży u źródeł problemu. Gdy zajrzałam na jej profil, to zdębiałam. Zbiera mnóstwo negatywnych ocen za brak uśmiechu. Dla mnie jest to najmniej istotne kryterium. Uśmiechy zawsze mogę pooglądać w telewizji, a w gabinecie liczy się dla mnie spokój i opanowanie.
Ja miałam inną sytuację- wchodząc do gabinetu uśmiechnęłam się. Po czym baba (baba, bo nie lekarz w takim wypadku) zdiagnozowała, że symuluję i nic mi nie jest. No cóż, było. Gdyby nie upór i chodzenie po lekarzach, kto wie co by teraz było.

Cytat:
Napisane przez madlen345 Pokaż wiadomość

Co do lekarzy, wczoraj byłam i sama sobie postawiłam diagnozę, że mam zapalenie gardła i krtani. No a lekarz tylko wypisał mi leki, dostałam antybiotyk. Po co ja się pytam oni tam są, chyba nie po to by się nas pacjentów pytać co mi dolega z ledwością dostałam skierowanie na badanie krwi...szkoda słów.
Zmień rodzinnego. Ja po latach zmieniłam i nie wiedziałam, że lekarz może tak się przejmować pacjentem.
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 16:59   #2798
Kle_oo
Zadomowienie

Zmiana lekarza to może być bardzo dobry pomysł.

Zmieniłam kolor włosów http://maria-n.blog.pl/2013/05/21/mo...-kolor-wlosow/
Kle_oo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 17:13   #2799
ama09
Zakorzenienie

Idziemy z TŻ jutro do kina, tylko to ja mam wybrać film. Polecacie coś?
Myślałam o : Oszukane, 28 pokoi hotelowych..
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 17:42   #2800
kasiaj85
Moderator

u mnie burza <3
małżon powiedział na głos "oj chyba burza będzie zaraz" i zagrzmiało 2sek później. Jasnowidz jakiś, zaczynam się go bać.

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 17:45   #2801
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
u mnie burza <3
małżon powiedział na głos "oj chyba burza będzie zaraz" i zagrzmiało 2sek później. Jasnowidz jakiś, zaczynam się go bać.
Tylko do mnie tej burzy nie przysyłać.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 18:30   #2802
_kurka_
Raczkowanie

A u mnie piękne słońce!

A propos ćwiczeń, ja się ostatnio uzależniłam od rolek i codziennie muszę chociaż chwilę pojeździć Polecam

Cytat:
Napisane przez april:) Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Dziś mój pierwszy dzień pracy Kurczę, ale ten czas się wlecze...w sumie już wszystko co miałam zaplanowane na dziś zrobiłam, a siedzieć trzeba do 16.00 Coś czuję, że przemęczać się tutaj nie będę Tylko babki w pracy są trochę dziwne- rozmawiają między sobą, a mnie zlewają No, ale może atmosfera się trochę rozkręci później...
Może Cię sprawdzają ;>

Cytat:
Napisane przez pannanika Pokaż wiadomość
Mnie w pracy też to zawsze wkurzało, chociaż z drugiej strony pracowałam na godziny więc jakoś się się siedziało :P Ale gorzej na uczelni, jak się siedzi na kompletnie idiotycznych zajęciach, z których nic się nie wynosi, a w domu czeka miliard rzeczy do zrobienia...
No na mojej uczelni w tym semestrze sa prawie same takie zajęcia. A jak coś ciekawego się znajdzie to prowadzący do dupy. Chociaż i tak najgorzej jest na angielskim, na którym mamy "lożę szyderców" która perfidnie obgaduje Cię za plecami, zawsze wychodzę wnerwiona. Nie dość, że nic nie robimy, to jeszcze trzeba się kisić z debilami...

Edytowane przez _kurka_
Czas edycji: 2013-05-21 o 18:42
_kurka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 19:09   #2803
april:)
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, znam ten ból pracuję do 17, a często już 13.30-14 kończę robić to co mam na dany dzień zaplanowane i tylko ewentualnie na maile odpowiadam, a tak to zabijam czas

Zapraszam do mnie na post o moich ulubionych zdzierakach do ciała
Mnie drażni właśnie takie zabijanie czasu, a jak sobie pomyślę ile rzeczy przez ten czas mogłabym zrobić to już w ogóle ciśnienie mi skacze Następnym razem jak będę miała taki luz to chyba zacznę pisać posty na bloga, bo jak wracam do domu to czas mi mija ekspresowo

Cytat:
Mnie strasznie denerwuje takie marnotrawienie czasu (bo jak to inaczej nazwać?) - jak sobie pomyślę, ile rzeczy normalnie bym zrobiła w czasie tych kilku godzin, gdy siedzę i patrzę bezproduktywnie w monitor to tylko się wkurzam...
dokładnie

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Ja co prawda aktualnie bezrobotna, ale w byłej pracy też się często irytowałam, że tak bezczynnie muszę siedzieć, podczas gdy w domu tyle roboty na mnie czekało
Hehe, czyli nie tylko ja tak mam

Cytat:
Mnie w pracy też to zawsze wkurzało, chociaż z drugiej strony pracowałam na godziny więc jakoś się się siedziało :P Ale gorzej na uczelni, jak się siedzi na kompletnie idiotycznych zajęciach, z których nic się nie wynosi, a w domu czeka miliard rzeczy do zrobienia...
O tak, na uczelni to czasami była dopiero strata czasu...w pracy przynajmniej za takie siedzenie płacą

Cytat:
Napisane przez _kurka_ Pokaż wiadomość

Może Cię sprawdzają ;>
.
Może Dziś już było lepiej, więc może muszą się po prostu przyzwyczaić, że już nie siedzą we dwie, ale też ze mną
No i dzisiaj czas nawet szybciej zleciał, nie musiałam go jakoś specjalnie zabijać

A w czw podpisujemy umowę o wynajem mieszkanka Już nie mogę się doczekać przeprowadzki i... parapetówki
april:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 19:19   #2804
pannanika
Zakorzenienie

No hej dziewczyny

Myślałam, że uda mi się dzisiaj porządniej przetestować nowe rolki, ale jakoś wieje, zmęczona jestem i uczyć się powinnam :P
Najadłam się strasznie, może jak chwilę poleżę to mi się bardziej zachce
Stary 2013-05-21, 19:47   #2805
madlen345
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kle_oo Pokaż wiadomość
Zmiana lekarza to może być bardzo dobry pomysł.

Zmieniłam kolor włosów http://maria-n.blog.pl/2013/05/21/mo...-kolor-wlosow/
No też tak sądzę, że będę musiała zmienić lekarza. Już z resztą z rodzicami myśleliśmy o tym wcześniej ...

Zaraz luknę :P

Poszłabym na Oszukane do kina gdyby u mnie było kino;p
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 21:46   #2806
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Jeżu, jak mnie dzisiaj głowa boli.
A rozbolała mnie dzisiaj jeszcze bardziej, jak zobaczyłam ceny dziecięcych ubranek. Cztery dychy za czapeczkę? Serio?
Strasznie drogie są ubranka dla dzieci. W sumie kosztują czasem więcej niż te dla dorosłych

Cytat:
Bo dzieciaki to najlepiej jest ubierać w lumpeksach
Dzisiaj przyjechała do mnie moja bratowa, zaciągnęłam ją na ciuchy. Upolowałam piękną długą spódnicę i 3 sukienki
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 23:14   #2807
Kle_oo
Zadomowienie

Jawybrałam się dziś do okolicznych sklepów odziezowych,ale ceny wysokie bardzo. Więc robie kolejne podejście do zakupów przez allegro-oby udane
I zrobiło się jakby chłodniej-w nocy może pdać,ale rano sobie nie życzę
Kle_oo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 23:28   #2808
kasiaj85
Moderator

ama - jak tam sytuacja u Ciebie? coś się wyjaśniło???

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 00:08   #2809
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
TO u mojej było, że brak jej empatii i współczucia, przy czym wcale tego nie zauważyłam. Sama pokonała poważną chorobę i wie co to znaczy cierpieć, ale czy to znaczy że każdemu ma w gabinecie dawać filiżankę herbaty, poplotkować o losowej sąsiadce a na odchodne dać katalog trumien "bo ciężka choroba"?! No way, wg mnie to dobrze, że motywuje do życia.
Brak uśmiechu i chęci do rozmów niezwiązanych z problemem nie oznacza, że lekarzowi brakuje empatii. Mama mojego kolegi pracuje w przychodni i nie lubi sytuacji, gdy ktoś przychodzi do niej na pogaduchy, bo uważa, że w ten sposób zabiera miejsce innym osobom, przez to uchodzi za osobę mało sympatyczną, aczkolwiek jest świetnym lekarzem nie traktuje ludzi przedmiotowo. Po prostu wykonuje swoje obowiązki.
Cytat:

Przepraszam, to ktoś idzie do lekarza czy do cyrku ? Fakt, że milej jest, gdy lekarz nie traktuje człowieka obcesowo ("wejdzie", "rozbierze się", "usiądzie" ), ale bez przesady, ma mnie wyleczyć, a nie zapewniać rozrywkę.
A propos rozrywki, to miałam dzisiaj pobieranie krwi. Przede mną pielęgniarka kłuła młodego chłopaka, który nie czuł się zbyt komfortowo. Po chwili pielęgniarka stwierdziła, że powinien się uśmiechać Ta sytuacja była co najmniej dziwna. W związku z tym, że w gabinecie było stosunkowo mało spirytusu, potem żartowałam sobie z moim TŻtem, że pielęgniarka pewnie "zatankowała", dlatego wymuszała na pacjentach uśmiech podczas poboru krwi:P

Cytat:
Napisane przez _kurka_ Pokaż wiadomość
No na mojej uczelni w tym semestrze sa prawie same takie zajęcia. A jak coś ciekawego się znajdzie to prowadzący do dupy. Chociaż i tak najgorzej jest na angielskim, na którym mamy "lożę szyderców" która perfidnie obgaduje Cię za plecami, zawsze wychodzę wnerwiona. Nie dość, że nic nie robimy, to jeszcze trzeba się kisić z debilami...
W liceum nie lubiłam zajęć z angola. W swojej grupie miałam lożę szyderców i reszta nie chciała się odzywać. Na studiach było lepiej, bo tylko jedna koleżanka naśmiewała się z innych, ale sama popełniała największe gafy
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 09:22   #2810
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry

A mnie ostatnio strasznie wkurza mój aparat no za cholerę nie mogę zrobić dobrych zdjęć i jeszcze ostatnio mam jakiegoś blogowego doła mam wrażenie ze stoję w miejscu

Ech chociaż pogoda ładna
Stary 2013-05-22, 10:27   #2811
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

A mnie ostatnio strasznie wkurza mój aparat no za cholerę nie mogę zrobić dobrych zdjęć i jeszcze ostatnio mam jakiegoś blogowego doła mam wrażenie ze stoję w miejscu

Ech chociaż pogoda ładna
Mam to samo :P

Dzień dobry ^^
Stary 2013-05-22, 11:46   #2812
aSHa85
Zadomowienie

Cytat:
No hej dziewczyny

Myślałam, że uda mi się dzisiaj porządniej przetestować nowe rolki, ale jakoś wieje, zmęczona jestem i uczyć się powinnam :P
Najadłam się strasznie, może jak chwilę poleżę to mi się bardziej zachce
ja jak przychodzę z pracy, robię obiad a po obiedzie muszę się położyć choć na półgodzinki, bo też jakaś zmęczona chodzę (ale to dlatego że śpię 6-7 godzin) ale za to jak przychodzi 23 to zasnąć nie mogę.. i tak w kółko
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ech chociaż pogoda ładna
u mnie też coś słabo ostatnio... zdjęć nie mam kiedy robić, a jak się zabieram to słońce znika i wychodzą nie za ciekawe... marzy mi się lustrzanka
Stary 2013-05-22, 12:11   #2813
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Ale się wkuźwiłam w pracy
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 13:02   #2814
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
Co się dzieje?

Ja byłam na zakupach spożywczo-przemysłowych i zakupiłam kilka bibelotów typu świeczniki , kocyk czy skrzynka na śrubki Nieco poprawiłam sobie zakupami humor po tym jak się okazało, że dalej nie mam mojego dowodu osobistego do odebrania w USC A chciałam tyle pozałatwiać jak już dostanę ten dowód

Z zastojem na blogu mam podobnie. Dwoję się, troję, kombinuję, staram się, a tu lipa. Też mam wrażenie, że stoję w miejscu. Nic to, trudno, bywają gorsze okresy (choć u mnie to standard).
Stary 2013-05-22, 13:10   #2815
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:

Z zastojem na blogu mam podobnie. Dwoję się, troję, kombinuję, staram się, a tu lipa. Też mam wrażenie, że stoję w miejscu. Nic to, trudno, bywają gorsze okresy (choć u mnie to standard).
To chyba taki okres... Ja pod wczorajszą notką mam na przykład całe 2 komentarze chociaż wyświetleń znowu miała normalną ilość
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 13:20   #2816
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aSHa85 Pokaż wiadomość
u mnie też coś słabo ostatnio... zdjęć nie mam kiedy robić, a jak się zabieram to słońce znika i wychodzą nie za ciekawe... marzy mi się lustrzanka
O też mi się marzy coś lepszego na lustrzankę mnie nie stać myślę o jakimś aparacie ale to dopiero jak wrócę z Niemiec i będę wiedziała ile mogę na niego przeznaczyć
Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
Co sie stało?
Cytat:
Mam to samo :P

Dzień dobry ^^
Czyli nie jestem sama
Cytat:
No właśnie i jeszcze ten aparat mnie dobija
Stary 2013-05-22, 13:24   #2817
Soso
Zakorzenienie

Podejmujecie wspołpracę z lovemegreen? Tzn. wiem, ze karoo podejęła, ale ktoś jeszcze?
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 13:31   #2818
ama09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
ama - jak tam sytuacja u Ciebie? coś się wyjaśniło???
Nic nowego. Jesteśmy razem.
Powoli wracam do życia.
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 13:46   #2819
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

W pracy mamy kobietę do sprzątania, dzisiaj skończyła o 11 ale wpisala sobie, że pracuje do 12. I oczywiście, uchodzi jej to na sucho bo a) jest lekko upośledzona b) 'chodzi' z bratem właściciela baru. Ale nam to pół godziny przerwy odliczają codziennie
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 13:47   #2820
madlen345
Zakorzenienie

Hej

dzisiaj leżę i dochodzę do zdrowia pod kocykiem. Noc miałam tragiczną ledwo spałam ehh.
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości