|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10021 | ||||
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Cytat:
Ale Ci zazdroszczę.. !! ![]() Cytat:
Dzięki. Ale to wszystko robota TŻa. Ja sie dopiero będę od niego uczyć robić takie cuda.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam na gronie, ale się tam nie udzielam. Na epulsie też mam i to nawet od czterech lat. Tak BTW, to jestem tam moderatorką na forum.
|
|
|
#10022 |
|
Zadomowienie
|
ślimaczku-poszukam gdzieś
![]() em-jaka fucha ^^ Wizaż to naprawdę zło... ![]() Idę się uczyć, bo później będę sobie wieczór filmowy robić, a chcialabym jednak zdać tę maturę .dobranoc, do jutra Smacznego, ładnego, kolorowego jajeczka jutro na śniadanku
|
|
#10023 |
|
Zadomowienie
|
na epulsie?
wow ![]() a jaki masz tam nick? na pomorzu wiekszosc ludzi ma epulsa ![]() nei wiem dlaczego
|
#10024 |
|
Konto usunięte
|
Wpisz w wyszukiwarke Durga i miasto Wrocław - powinno wyświetlić
![]() Tylko, ż eja na gronie sie nie udzielałam nigdy, zalozyłam sobie konto bo koleżanka mnie anmowiła, ale jest tam za duzy chaos jak dla mnie - nie mniej jednak loguję się tam prawie codziennie ![]() Agosek tak Twojego i Ślimaczka
|
|
|
|
#10025 |
|
Zadomowienie
|
Durga-jakie skuteczne jesteśmy ^^, dobrze, że jesteś
![]() teraz to na serio idę , tak tylko zajrzałam
|
|
#10026 |
|
Zakorzenienie
|
agosek czerwone super
ja mam konto i na gronie i na epulsie, ale hasel i loginow oczywiscie nie pamietam. epuls wydawal mi sie dziecinny i jak juz ktos pisal troche chaotyczny, moze 3 dni tam wchodzilam i przestalam, tak samo grono. jedynie wizaz mnie wciagnal na dobre durga wracaj, pisz czesciej i sie nie przejmuj R.
|
#10027 | |
|
|
Szczerze mówiąc, nic przyjemnego.
![]() Cytat:
![]() Obiecane zdjęcie TŻa. http://xs514.xs.to/xs514/07146/tz.jpg
|
|
|
#10028 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
prawie jak TŻ ale widac, ze fajny
.czy to Ty? Ktoś głaszcze mnie po włosach nie mówiąc prawie nic. Edytowane przez ślimaczek Czas edycji: 2007-04-07 o 21:32 |
|
|
|
|
#10029 |
|
Wtajemniczenie
|
em => widać, że fajny Tż
|
#10030 |
|
Zakorzenienie
|
Ajj za dużo jak dla mnie napisałyście!!Jak coś poplątam to przepraszam
Blaque: Już z TŻ powiedzmy,ze się wyjaśniło i jest lepiej.Jednak ja dalej jestem bez humoru jakoś A mnie nauczyła mama.Właśnie ją jadlam na kolacje Boskie zdjęcia i twoje przy świątecznych wyrobach i TŻ-ta Podobają mi się takie typowo wiosenno-świąteczne fotki. No i widze,że TŻ ma talent do robienia zdjęć. Wczoraj bawiłam się pisankami (dekorowaniem jajek) z młodszym bratem.Niestety wyszły tragicznie Ślimaczku: Uważam,ze jestem osobą pewną siebie ( co nie znaczy,że zawsze) Ale od liceum przestałam być nieśmiałą,szarą myszką i ludzie uważają mnie o dziwo właśnie za przebojową i taką zwariowaną (ja mówie,że dziwną ) osobe Mathilda Kocham Johnego Deppa i dlatego też uwielbiam Piratów.Czekam tylko na najnowszą część,żeby wybrać się do kina.Tej film bez niego byłby nudnawy. Ponoć premiera w maju Kasiu Przepis na sałatke wykorzystam mimo,że jestem leniem kulinarnym.Wole degustować niż robić U ginekologa byłam rok temu i mam wręcz traumatyczne wspomnienia. Pani ginekolog okazała mało zrozumienia i brakiem profesjonalizmu. Teraz wybieram się do jakiegoś miłego pana Z Iżycjady przeczytałam sporo książek.Najbardziej lubie Ide. Laylaa:Ja też chce!! Zabierz mnie ze sobą Durga: Dobrze,że już jesteś Mam konto na EPULSIE
|
|
|
|
#10031 |
|
Zakorzenienie
|
Ślimaczku: Zaprosiłam cię do znajomych na epulsie
![]() Przepraszam,za post nad postem. |
|
|
|
#10032 |
|
Zadomowienie
|
moja siostra to typowe dziecko epulsa
![]() ja sie na tym nie znam, a ona smiga jak glupia ![]() ja mam raczej dlatego, ze chyba cala moja klasa ma i jakos tak wyszlo ![]() chyba ide cwiczyc ![]() czas na a6w ![]() jakoze juz dzisiaj mnie tu nie bedzie zycze Wam pogodnych i wesolych swait. Smacznego jajka, pysznych ciast, mokrego dyngusa, duzo jajcOw i odwiedzin zajaca
|
#10033 |
|
Zakorzenienie
|
slimaczek ja tez zycze wesolych swiat
em, marta chetnie bym Was zabrala
|
#10034 |
|
Zadomowienie
|
laylaa-to ja tez chcę
![]() (Fizycznie mnie tu nie ma -fizycznie to piszę pracę na ustną z polskiego )
|
|
#10035 |
|
Zakorzenienie
|
Na epulsie kiedyś miałam konto, ale nigdy nie wgłębiałam się w to zbytnio, teraz już chyba nawet konta nie ma. Na gronie nigdy. Jedynie na fotce się lansuję buahahah.
Durga Już myślałam, że się tu nie pojawisz Zafarbowałaś włosy, czy to tylko takie zdjęcie, że wydają się ciemniejsze, niż kiedyś?Ale się jutro objem, nie ma to jak wielkanocne śniadanie ![]() EDIT: Leci Terminal, ale... jak zwykle nie chce mi się oglądać, wolę siedzieć przy kompie. Niby mogłabym wszystko naraz, tzn. włączyć TV w pokoju, gdzie mam komputer, ale jakoś... no, nie chce mi się
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#10036 | |
|
|
Dziękuję w imieniu TŻa.
![]() Cytat:
![]() A tymczasem.. dobranoc.
|
|
|
#10037 |
|
Zakorzenienie
|
Em dobranoc
![]() A co tu tak ucichło? Uu ![]() Siedzę z maseczką, przez co czuję, jakbym miała kamienną twarz /ojej jaki bezsens/, gram w snookera i od godziny wybieram się spać. Oglądam "Trujący Bluszcz", podobno znane. Jak narazie podoba mi się. To pomarudziłam, koniec.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#10038 |
|
Raczkowanie
|
oj snookera uwielbiam ale oglądać
a ja pofarbowałam włoski i jestem bardzo zadowolona z kolorku słucham jakiegos disco polo ale to bardzo poprawia humor "Cliver - lekarstwo na gorzkie łzy" ![]() wieś tańczy i śpiewa ale słuchając na pewno sie uśmiechniecie co do maseczek -nie lubie nawet nie wiem czemu A właśnie - jakie są wasze ulubione kosmetyki? ja jestem zakochana w błyszczykach wszelkiego rodzaju
|
#10039 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeżeli chodzi o kosmetyki, to skromnie.
Wszędzie, to biorę ze sobą tylko balsam do ust, a tak to tusz, bywa że kredka, kremik matujący i voila /czy jak tam się to pisze /. Jak wargi w dobrym stanie, to balsam zastępuję błyszczykiem, ale najbardziej lubię 'gołe' wargi A słucham teraz Cinq G i EastWest Rockers
Choose life.' |
|
|
|
#10040 |
|
|
Bez pomadki ochronnej i kremu nawilżającego.
![]() A tak poza tym, to kocham wszystkie moje kosmetyki, których mam mnóstwo.
|
|
#10041 |
|
Zakorzenienie
|
Bez błyszczyka lub pomadki ochronnej nie wyjde z domu
![]() Do szkoły nosze też zawsze lusterko z szzotką do włosów i mgiełke waniliową (kocham No a na twarzy obowiązkowo krem nawilżający lub matujący i odrobina sypkiego pudru ![]() Już po mszy rezurekcyjnej. Zamiast Wielknanocy mam Boże Narodzenie bo tyle śniegu. A ja juz nie chce śniegu!! Nie chce zimy Wesołych Świąt kochane |
|
|
|
#10042 | |
|
|
Cytat:
U mnie na szczęście wiosna. Gdzie mieszkasz? Mam nadzieję, że daleko ode mnie. Nienawidzę śniegu..
|
|
|
#10043 |
|
Zakorzenienie
|
Em:Pada całą noc i jest tyle,że można spokojnie bałwana ulepić noo albo zajączka
Mieszkam w województwie Podlaskim Tam wszędzie ponoc śnieg,ale słoneczko swieci już na szczęście.Łee nie chce tego śniegu!! Chce znów wiosne!! |
|
|
|
#10044 |
|
Rozeznanie
|
kar0luch ja nie wychodze z domu bez balsamu do ust,kremu nivea i paczki chusteczek
Agosek ładniutkie te buciki,u siebie kupilas? Hyy..ja juz po sniadanku Wam tez zycze dobrego jaja,ale o tym nie wiecieA tak z innej beczki...balujecie gdzies dzisiaj?
|
|
|
|
#10045 |
|
Zadomowienie
|
Wpadłam się pożegnać
)Nawet nie mam za bardzo czasu żeby przeczytać to co napisałyście ale zamierzam nadrobić później zaległości No i wesołych życze
|
#10046 |
|
Zakorzenienie
|
Śnieg?
Dobrze, że mieszkam po zupełnie drugiej stronie Polski U mnie już wiosenka ![]() Okej, to teraz życzenia: Życzę Wam Wesołych Świąt ![]() Amanda miłego pobytu
Choose life.' |
|
|
|
#10047 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I buciki czerwone Cytat:
Życzę duuużo słoneczka!!!!!! Cytat:
Durga, nie przejmuj się R. nie możesz nas opuścić przez niego, bo jak tak zrobisz to pojadę i skopie mu tam du***e Pisz pisz
|
|
#10048 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce wyjsc na jakas podernice ale b. lubie sie malowac i ciezko mi wymienic kilka podstawowych rzeczy.. ale chyba bylby to roz, tusz i srebrno-szary cien lubie sobie eksperymentowac z cieniami, ale ostatnio oczy podkreslam mniej niz kiedys. gdy wychodze zabieram ze soba jedynie szminke, bo nie mam potrzeby poprawiania makijazu np w szkole. (co innego calonocna impreza, kiedy rano wyglada sie dosc srednio). poza tym nie wyjde bez portfela, telefonu czesto nie zabieram, np do szkoly prawie nigdy bo nie jest mi potrzebny.
|
#10049 |
|
Zakorzenienie
|
a to moje oko (ze studniowki tzta), kiedys podobnie malowalam sie tez na codzien ale uznalam, ze to za mocno i lepiej mi bez tej mocnej czerni
teraz zauwazylam ze mam tu mocno powiekszone zrenice ![]() ![]() moje swieta do kitu. bylam w kosciele a potem szlam z matka do ciotki, ale wrocilam do domu w polowie drogi, tak mnie zdenerwowala (zapytala m.in po co ja zyje ). rano nie podzielilam sie z nia jajkiem i nie zamierzam sie dzis odzywac. nienawidze swiat!!
|
#10050 |
|
Zakorzenienie
|
Skąd ja to znam... niby tacy dorośli, nie? A czasami ich zachowanie poniżej poziomu... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.

eeeej ale zdjecie TŻ'ta prosimy...!