|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Dzięki, kochane.
Tak, od trzech dni tylko podczytuję, bo jakoś mało czasu ostatnio, spędzam większość poza domem i przysiadam do forum w czasie karmienia, gdy mam tylko jedną rękę do użytku. Ale wszystko sumiennie czytałam. |
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie az dwa razy zapytałam czy aby na pewno to za drugim razem spojrzaa na mnie jak na głupią że przecież mówi że za dwa
|
#4806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co to za krem z ziaji?
|
|
|
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
a ja niestety nie mam żadnego
![]() pewnie jak będę w Pl to już nigdzie nie znajdę
|
|
|
|
#4809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze jest na miejscu
czekam do jutra i jak się nie poprawi to wymienię na nowe ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Blogerko- brawa dla twojego chłopca Cieszę się że udało się dobrnąć do szóstki Meduza- za zębala.
|
#4811 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4812 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje dzieciaki dziś przechodzą same siebie
|
|
|
|
#4813 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla Naili też piorę i na pewno do roku będę prała - już dawno nie wyparzam ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takim sposobem nie jadlam jeszcze kolacji i jestem zmuszona czekac na meza az wroci od tesciow. a wroci pewnie o 29.00
|
|
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie bliża się 20 więc idę kąpać i usypiać, ciekawe tylko jakie cyrki mnie czekają
|
|
|
|
#4816 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
Oki, ja zmykam spaciu bo pewnie czeka mnie jutro wczesne wstawanie...
Kiedy ranne wstaja zorze tralalala.... Dobranoc! |
|
|
|
#4819 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooo ja nigdzie go nie widziałam... gdzie kupiłaś? w aptece, rossmannie? ile zapłaciłaś? wiesz może ile kosztowało mleczko do ciała z tej serii? |
|
|
|
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4821 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
![]() Cytat:
W końcu ktoś zauważył. A miało być jak najmniej widoczne ![]() Cytat:
Cytat:
Nabijacie się ze mnie! ![]() Cytat:
Kochaną ja pierwsze słyszę o jakichkolwiek pismach o pieniądzach z Pitow. To mogło być niestety pismo że pieniążki z planowanego zwrotu zostały zajęte przez komornika,np na mandat. A druga możliwa sytuacja to taka że nie mieliście konta podanego,awizo mogliście nie odebrac więc mogło przjść pismo żeby odebrac pieniążki z kasie urzędu. Cytat:
co za baby Ja na prawde lubie porządek!Cytat:
Moja siostra była twarzą tej drogerii jesienią i zimą ![]() już się załamała :p Właśnie ja chyba też,ale taka...hmm... Dziwna. Przede wszystkim bezbolesna. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||||
|
|
|
#4822 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja nigdy nie używałam tego (prócz zajęć w szkole i na uczelni ) Bo chcę żeby ten posiew dobrze małemu wyszedł.Fajnie mieszkacie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Misiaczek dzisiaj nieswój po tym szczepieniu, spał od jedenastej do 16 z przerwami na cyca, po kąpieli o 20 zasnął. Bida moja kochana. Mama jutro jedzie do siostry, do 15 będę sama z młodym, mam nadzieję że jakoś go ogarnę. Idę dalej czytać. |
||||||||
|
|
|
#4823 | |||
|
Zadomowienie
|
Me too
![]() W ogóle zauważyłam, że jak coś napiszesz, że lubisz to ja jak takie dziecko, że też Nie moja winaCytat:
Super, nie znam tej wyspy, moi rodzice mieszkają zupełnie po drugiej stronie, na Samos Ale tam nie ma piaszczystych plaż a na Zakynthos widzę są![]() Przykro, że boli ale wiesz Lepiej, że jest....Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ano u nas zębol temat naber łan dziś Oczywiście +10000 rad i wtrąceń ale już to pomijam![]() Kładę się niedługo bo mimo, że NIC dziś nie zrobiłam to ten dzień wymaglował mnie do reszty
|
|||
|
|
|
#4824 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
Poszukaj oka na allegro ![]() Serio,to mam nadzieję że to nic poważnego ![]() Cytat:
mój czasem z pracy wraca właśnie o tej godzinie Cytat:
Dobrej nocy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#4825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O, to powiedz mi jak jeżdżą Grecy? mam się czegoś obawiać? chcemy wynająć autko i objechać całą wyspę.. ale słyszałam, że dużo osób obawia się jeździć ze względu na wąskie drogi i fantazyjną jazdę greków?
|
|
|
|
|
#4826 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brawa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4827 |
|
Zadomowienie
|
Nojapier###### co za ciemnota!!!!
Wracam do domu o całym dniu na uczelni i mama zdaje mi relację jak Ola. Dała jej resztę szpinaku z ziemniakami, po czym podała sok. No bo przecież popić musi. Kur#a no tyle razy jej powtarzam że sok jest zamiast owoca jako posiłek. i że ma rumianek jej paarzyć. A najbardziej mnie wqrwiło jak jej to powiedziałam, a ona tak do Oli niby ,żarcikiem "a gadaj se matka, gadaj" i się cieszy chu wie z czego. Nie będe więc kupowała soków, deserki ma jej dawac jak nie rozumie ;/ Stwierdziła, że jak otwieram sloiczek, to mam Oli dawać cały! Bo co to dla niej pół obiadku. Ale nie dociera do niej, że to dla tego żołądeczka nowość i trzeba trochę i obserwować czy nic się nie dzieje. Nie. "A co jej się po takim obiadku stanie?!" Kupiłam tę kaszkę Hippa. (Szaja, te siarczany olałam, bo nawet mm je ma w składzie i inne kaszki, nie wiem jak holle) Ona wielką zwolenniczką kaszek bobovita. Więc patrzy na tę kaszke z mina kota srającego i mówi "Ile to?" (qwa nie nawidzę takiego prostackiego pytanie ILE TO?!) Wiedziałam jaki będzie komentarz, więc specjalnie zaniżyłam cenę i mówię 9 zł. No ku##a ja pier#### ile się nasłuchałam, że kupuję takie drogie i dziecko przyzwyczaję i już będe jej musiała te kaszkę kupować, że tyle dzieci się wychowalo na bobovicie i jest dobrze. A może ja ku### chcę wychowac na hippie? Z resztą - daje mi na te kaszki? Ch## ją obchodzi, mam prawo decydować co podaje mojemu dziecku. "oooo, bo to takie wydziwianie, że niby bez cukru. A to wszstko to samo!" no i oczywiście najlepszy tekst: "no bo najgorsze jak się tych internetów oczyta i nic sobie powiedzieć nie da!" ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- CIEMNOTA jednym słowem. A na co dzien jest ok ta moja mama no to się wyżaliłam idę nadrabiać :p |
|
|
|
#4828 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4829 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, znalazłam środek na komary i inne owady dla takich małych dzieciaczków
w smyku, 10.99zł o, taki: http://www.smyk.com/sio-preparat-prz...t-niemowlaka-p ma napisane, że bezpieczny dla dzieci od 1. miesiąca życia. |
|
|
|
#4830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

Ale wszystko sumiennie czytałam. 

czekam do jutra i jak się nie poprawi to wymienię na nowe
Cieszę się że udało się dobrnąć do szóstki
wyobraz sobie, ze my mielismy na odswiezenie i doprowadzenie do stanu uzywalnosci mieszkania( inaczej tego nazwac nie moge...) uwaga.... 5 tysiecy ;] Wlacznie z meblami do sypialni i salonu.... jedno wielkie g... ale zyc musimy poki co xd

takim sposobem nie jadlam jeszcze kolacji i jestem zmuszona czekac na meza az wroci od tesciow. a wroci pewnie o 29.00 

chyba, ze znowu mameja cos pomieszal a listu znalezc nie moge.
Normalnie dolna jedynka, wzięłam łyżeczkę, dzwoni