|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
|
|
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;40903006]Dzięki
[/QUOTE]Odstraszacz :P |
|
|
|
#4863 |
|
Konto usunięte
|
Szaruch, a jak tam Twoje sprawy związkowe? Bo piszesz, że się zakochałaś :P
|
|
|
|
#4864 |
|
Zadomowienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;40907547]Szaruch, a jak tam Twoje sprawy związkowe? Bo piszesz, że się zakochałaś :P[/QUOTE]
jak będzie wiadomo w którą stronę to wszystko pójdzie to dam znać
|
#4865 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4866 | |||
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewuszki
Cytat:
Bańka, czytam jak wymiatasz i oczom nie wierzę, w ogóle wyjdź, znowu przyjdzie lato i będziesz idealna! Gratulować! [1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;40860897] Oooo, Boże, mój TŻ też nie lubi ombre, mówi, że to wygląda jak niezafarbowane włosy A moim zdaniem to zależy jakiego jest koloru i na jakich włosach. Jakbym zobaczyła dziewczynę w koszuli w kratę, trampkach i podartych jeansach, to bym pomyślała, że menelka, ale jak na paniusi wymalowanej, to nawet spoko [/QUOTE] Hahaha mój to samo! Mówi, że mu to przypomina takiego redneka Ale ja też idę jutro do fryzjera i się rozjaaaaaaśniam (tzn taki jest plan, ale nie wiem czy mi fryzjer pozwoli ) ![]() Cytat:
Homeland skończyliśmy, Gra o Tron Cytat:
![]() [1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;40893823] Ale mnie komary pogryzły! Byłam wczoraj na takiej siłowni na powietrzu, ale żeby się tam dostać, to trzeba minąć chmary komarów.[/QUOTE] Piona, mam jakieś 25 ugryzień na plecach i tyłku, nawet na głowie (poszłam się wysikać do lasu koło bagien, 100 pkt dla mnie) Swęęęęęęęęędzi!ACHTUNG ACHTUNG! Chciałam się pochwalić, otworzyli nam dokładnie pod nosem nową piękną siłownię i udało mi się zaciągnąć TŻa!!! Poszliśmy w piątek, ja tam walnęłam 45min na bieżni bo siłowni nie lubię, ale TŻ złapał bakcyla, przypomniało mu się jak to fajnie. Kupił karnet, wczoraj był już drugi raz. Sukces!!!!!!!! Poza tym jaram się, bo na tej siłowni mają wprowadzić zajęcia Cross-Fit, zawsze chciałam spróbować ![]() Jem pięknie (no... w weekend było trochę gorzej), biegam, ćwiczę z Ewą i Szalinką i w ogóle szalejęęęęęę. Będzie pięknie na lato
|
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeeeeeeeeeeeść Słodziaki
|
#4868 |
|
Konto usunięte
|
WOW, Karola, to faktycznie sukces, pamiętam jeszcze co niedawno pisałaś o trybie życia TŻ
![]() Pamiętajcie, że w niedzielę Dzień Matki, Przytulaski Okres mi się spóźnia Nawet teraz jak to piszę, to mnie brzuch boli.
Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2013-05-21 o 13:27 |
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
Mój facet mi napisał, że jestem jego księżniczką <3
A dietowo "bezsęsu"
|
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4871 |
|
Konto usunięte
|
Psyhe pierdzi serduszkamiiiiiii
![]() Monia, o jak pięknie Ja bym z moją siorą też się mogła złożyć na fryzjera, albo jakieś spa, ale ona zawsze robi beznadziejne prezenty typu książka/film itp. Bleee, ja uważam, że kobiecie to się powinno dać albo biżuterię, albo kosmetyk, albo coś do ubrania, albo właśnie jakiś karnet/na fryzjera lub to, co sama sobie wybierze. Mojemu ojcu też zawsze nakupuje książek, a potem ma pretensje, że raz przeczyta i to potem stoi na półce.
Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2013-05-21 o 19:25 |
|
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;40920544]Psyhe pierdzi serduszkamiiiiiii
![]() Monia, o jak pięknie Ja bym z moją siorą też się mogła złożyć na fryzjera, albo jakieś spa, ale ona zawsze robi beznadziejne prezenty typu książka/film itp. Bleee, ja uważam, że kobiecie to się powinno dać albo biżuterię, albo kosmetyk, albo coś do ubrania, albo właśnie jakiś karnet/na fryzjera lub to, co sama sobie wybierze. Mojemu ojcu też zawsze nakupuje książek, a potem ma pretensje, że raz przeczyta i to potem stoi na półce.[/QUOTE]Ja zawsze staram się albo dać na fryzjera albo iść z mamą na zakupy i fundnąć jej jakąś bluzkę czy spódnicę. Wiem przynajmniej, że z tego się ucieszy :P Miałam upiec udko na obiad, ale zaczęłam obierać ze skóry, wycinać tłuste kawałki i wylądowało w koszu. Obrzydziło mnie
|
|
|
|
#4873 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze, no mam nadzieję... wydaje mi sie, że tyłek mi obwisł i w ogóle bieda już nie mogę się doczekać!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby stale miał zapał! oby wytrzymał do pierwszych efektów, to łatwiej będzie mu zostać ! ooo bozeboze, Karola, pójdziesz na cross fit?! szacun, dla mnie to przerzeźnia ![]() weekendy rządzą się swoimi prawami pisz co u Ciebie [1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;40914032] Pamiętajcie, że w niedzielę Dzień Matki, Przytulaski Okres mi się spóźnia Nawet teraz jak to piszę, to mnie brzuch boli.[/QUOTE]pamietam e tam nie jesteś , bedzie bobo ! ![]() Cytat:
![]() to bardzo dobrze, rób tak, żeby zawsze widział w Tobie księżniczkę ![]() laski, jeździcie na rowerach? chcę sobie kupić, ale nie wiem, na co powinnam zwrócić uwagę - tak z typowo damskiej perspektywy :Pw sumie wiem już jak wygląda, w sensie widzę go w wyobraźni;p
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Bania
To zależy do czego ma być ten rower :P Mój kolega kupił ostatnio kolażówkę, ma ekstra cienkie koła Ale dał za nią ponad 2tys, dla mnie to za dużo jak na rower :PMoje dwa kółka stoją na wiosce od hmm 8 lat Pojechałam za małolata z bratem na wieś (50km ) rowerami i mój tak już został, nie dałam rady nim wrócić A teraz zrobiłam się za wygodna na rower - dupa w samochód i przed siebie :P
|
|
|
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam Wam się pochwalić
Żałuję, że nie zrobiłam całościowego zdjęcia. Do celu jeszcze jakieś 8kg., ale już jest progres |
|
|
|
#4876 |
|
Konto usunięte
|
Uuuu, Moniczka, jaka zmiana! Super! Ile masz w talii i w pasie?
Jezu, jak szybko chudniesz! Zazdraszczam.Ja bym Wam też pokazała swoją, ale się wstydzę zdjęć "przed" Może w sierpniu Ale wiecie, kupiłam rurki bordowe, strasznie mi się podobają, ale chyba byłam grubsza jak je kupowałam, bo były opięte jak normalne rurki, a teraz wiszą wszędzie, jak u dziecka z sierocińca, nie nadają się do założenia Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2013-05-21 o 20:36 |
|
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;40922155]Uuuu, Moniczka, jaka zmiana! Super! Ile masz w talii i w pasie?
Jezu, jak szybko chudniesz! Zazdraszczam.Ja bym Wam też pokazała swoją, ale się wstydzę zdjęć "przed" Może w sierpniu Ale wiecie, kupiłam rurki bordowe, strasznie mi się podobają, ale chyba byłam grubsza jak je kupowałam, bo były opięte jak normalne rurki, a teraz wiszą wszędzie, jak u dziecka z sierocińca, nie nadają się do założenia Nie mam pojęcia jak cm bo nie mam centymetra w chacie. I na razie nie chcę mieć bo u rodziców miałam manię mierzenia A czy szybko? Żebym się wzięła za ćwiczenia pewnie byłoby szybciej. Może w końcu nauczę się systematyczności. Póki co odnoszę sukcesu na polu żarcia :P Pokaż się, mi też jest wstyd! Wstyd, że tak wyglądałam Teraz też do ideału dużo mi brakuje, ale grunt, że jest lepiej. A nie gorzej ![]() Bordowe rurki Wiecie, że ja nie mam kolorowych spodni tylko ciemne, białe i kremowe.
|
|
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;40920544]
Monia, o jak pięknie Ja bym z moją siorą też się mogła złożyć na fryzjera, albo jakieś spa, ale ona zawsze robi beznadziejne prezenty typu książka/film itp. Bleee, ja uważam, że kobiecie to się powinno dać albo biżuterię, albo kosmetyk, albo coś do ubrania, albo właśnie jakiś karnet/na fryzjera lub to, co sama sobie wybierze. Mojemu ojcu też zawsze nakupuje książek, a potem ma pretensje, że raz przeczyta i to potem stoi na półce.[/QUOTE]eee, dla jednej mamy fajniejsze jest spa, a dla drugiej - książka :P np. moja woli książkę . dlatego nie mów, że to bezndziejny prezent, bo serduszko mi pęka na miliard kawałeczków ;( xD moi rodzice lubią książki, mają ich miliard zawsze jak pytamy co im kupić, to odpowiedź brzmi - książkę Cytat:
![]() ja wolę sama. nie daj boże z tzem ble , nie znoszę tego
|
|
#4879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla siebie wolę sama, ewentualnie z R. Ale i tak jak idę z tż to zazwyczaj czegoś tam nie kupię, a potem wracam po to sama :P |
|
|
|
|
#4880 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chcę drogiego roweru, nie znam się na nich, chcę coś najprostszego (a przy okazji ładnego :P), za max 1500 zł. Boję się, że mi menele zwiną sprzed marketu o boze, przejechałaś 50 km na rowerze?! podejrzewam, że w ciągu całego życia przejechałam neiwiele więcej ja też mam jakiś stary rower, ale on jest już podniszczony , nie nadaje sie Cytat:
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;40922155] Ja bym Wam też pokazała swoją, ale się wstydzę zdjęć "przed" Może w sierpniu Ale wiecie, kupiłam rurki bordowe, strasznie mi się podobają, ale chyba byłam grubsza jak je kupowałam, bo były opięte jak normalne rurki, a teraz wiszą wszędzie, jak u dziecka z sierocińca, nie nadają się do założenia nas się wstydzisz?! pewnie że nie będziemy się śmiać no co Ty? to ładnie schudłaś! Cytat:
ja miałam bordowe jegginsy, ale wku.wia mnie ten kolor, oddałam koleżance :P Monia kup jakieś kolorowe portasy ! ja bardzo lubię, chociaż unikam noszenia spodni wiosną i latem, szczerze mówiąc, to ine pamiętam kiedy ostatnio miałam długie spodnie na tyłku :P
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2013-05-21 o 22:03 |
|||
|
|
|
#4881 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dobra, pewnie niedługo zbiorę się na odwagę i Wam pokażę kompromitujące mnie zdjęcia ![]() Ja mam miętowe, koralowe i bordowe, a tak to też u mnie królują jeansy. Mam jeszcze białe i kremowe portki. Cytat:
"to jak dla dziwki, to beznadziejnie wykonane, to ma głupi materiał, a too, w ogóle co to jest?!". Wolę chodzić sama. Z kolei jak chodzę z mamą, to wytyka mi wszystkie wady mojej figury: "nooo, w tej dobrze wyglądasz, bo tuszuje to i to". Ale czasem dobrze jak ktoś doradzi szczerze, tylko to marudzenie mnie wkurza Albo mój TŻ już wychodzi przed sklep, bo mu gorąco, w Rossmannie duszno mu od zapachów, w innych sklepach za głośno gra muzyka itp. On to lubi usiąść w strefie hot-spot i czekać na mnie dwie godziny, naprawdę, bardzo pomocna jest mi jego obecność.Cytat:
Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2013-05-21 o 23:38 |
||||
|
|
|
#4882 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dlaczego ja miałabym się śmiać? Albo bez przesady z tym ostatnim. ![]() Alma mater pokaż Ja mam chwilowo zdjęcia "przed" |
|||
|
|
|
#4883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz idę obczaić, ile w ogóle uda mi się przejechać i czy jest sens kupna :PCytat:
![]() podziękuj temu swojemu blondynowi, wcześniej byłaś nie do wytrzymania Wróciłam z aerobiku, umieram :P wiecie co, notorycznie zapominam jakiejś części odzieży i w ostatniej chwili muszę iść coś dokupić poszłabym na ten rower, ale na niebie wiszą czarne chmury. boję się , że zmoknę a gdzie was wywiało obiboki i grubasy? proszę szybko kończyć ten wątasek! pora na szóstą? siódmą? edycję!
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
Psyche,
Był już seks? ![]() No jeszcze niewiele ponad 100 postów, dajemy!
|
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
jestę kolarzę
przejechałam 12 km
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
Bania ja mam różową damkę jeszcze z komunii
![]() Monia nie było zboku:P |
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
Pytacie co u mnie.
Nauka, dużo seksu i zielonej herbaty - to tak w skrócie A na poważnie to było kilka problemów, ale udało mi się je rozwiązać z niewielkim wkładem wysiłku ))Jutro piszę okropnego kolosa zaliczeniowego i jeśli go zdam to spiję się jak głupia - przynajmniej taką mam nadzieję! Astma - no cóż, przestajemy się dogadywać i mój organizm dostał wszystkich skutków ubocznych. Po wzięciu dawki trzęsą mi się dłonie, cholernie boli mnie serce i do tego mam przyśpieszoną akcję. Pora wrócić do lekarza! Z TŻ wszystko w jak najlepszym porządku ) We wrześniu planujemy wakacje, bo póki co pochłania Go praca!Monia piękny efekt! Psyhe nadrabiaj ten seks jak najszybciej NIE TAK CIĘ WYCHOWAŁYŚMY!
|
#4889 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uprawiałam jogę ostatnio! a potem sie spiłam ![]() z TZ sie rozstalam, raczej definitywnie. nie widze tego w ogole. ale juz sie ustawia kolejka ja nie wiem co w sobie mam, ale, bez żadnego samozachwytu ani zadzierania nosa - niemal zawsze dwóch-trzech adoratorów się kręci w okół mnie
|
|
#4890 |
|
Konto usunięte
|
Szaruch, a mieszkaliście ze sobą?
Ja jutro idę zrobić badanie krwi, mama mnie wykopała, bo same robią mi się siniaki na nogach i nie wiem od czego to. Próbowałam zdiagnozować się na necie, ale jak przeczytałam, że białaczka, to dałam sobie spokój |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

Piekarnik Laury

Nawet teraz jak to piszę, to mnie brzuch boli.

chcę sobie kupić, ale nie wiem, na co powinnam zwrócić uwagę - tak z typowo damskiej perspektywy :P
) rowerami i mój tak już został, nie dałam rady nim wrócić
zawsze jak pytamy co im kupić, to odpowiedź brzmi - książkę 
NIE TAK CIĘ WYCHOWAŁYŚMY!