Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-21, 21:17   #4831
bokeh
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Nojapier###### co za ciemnota!!!!

Wracam do domu o całym dniu na uczelni i mama zdaje mi relację jak Ola.
Dała jej resztę szpinaku z ziemniakami, po czym podała sok. No bo przecież popić musi. Kur#a no tyle razy jej powtarzam że sok jest zamiast owoca jako posiłek. i że ma rumianek jej paarzyć. A najbardziej mnie wqrwiło jak jej to powiedziałam, a ona tak do Oli niby ,żarcikiem "a gadaj se matka, gadaj" i się cieszy chu wie z czego.
Nie będe więc kupowała soków, deserki ma jej dawac jak nie rozumie ;/

Stwierdziła, że jak otwieram sloiczek, to mam Oli dawać cały! Bo co to dla niej pół obiadku. Ale nie dociera do niej, że to dla tego żołądeczka nowość i trzeba trochę i obserwować czy nic się nie dzieje. Nie. "A co jej się po takim obiadku stanie?!"

Kupiłam tę kaszkę Hippa. (Szaja, te siarczany olałam, bo nawet mm je ma w składzie i inne kaszki, nie wiem jak holle) Ona wielką zwolenniczką kaszek bobovita. Więc patrzy na tę kaszke z mina kota srającego i mówi "Ile to?" (qwa nie nawidzę takiego prostackiego pytanie ILE TO?!) Wiedziałam jaki będzie komentarz, więc specjalnie zaniżyłam cenę i mówię 9 zł. No ku##a ja pier#### ile się nasłuchałam, że kupuję takie drogie i dziecko przyzwyczaję i już będe jej musiała te kaszkę kupować, że tyle dzieci się wychowalo na bobovicie i jest dobrze. A może ja ku### chcę wychowac na hippie? Z resztą - daje mi na te kaszki? Ch## ją obchodzi, mam prawo decydować co podaje mojemu dziecku.
"oooo, bo to takie wydziwianie, że niby bez cukru. A to wszstko to samo!"
no i oczywiście najlepszy tekst:
"no bo najgorsze jak się tych internetów oczyta i nic sobie powiedzieć nie da!"

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

CIEMNOTA jednym słowem.

A na co dzien jest ok ta moja mama no to się wyżaliłam
idę nadrabiać :p
aż sie sama zdenerwowalam jak czytałam, najbardziej mnie denerwuje jak osoby 3cie probują wciskać swoje sposoby wychowywania i poglady na rozne tematy, dla mnie jedyną osoba która na równi może decydować co jest dobre a co złe ejst tż, a jak słysze że ktos komentuje moj sposób postepowania z Hania to mnie nerwica bierze!
Stary 2013-05-21, 21:17   #4832
mala_19kw
Zakorzenienie

Meduza-jak to na jakie? nie psujące się

Fewcia-w sumie... W Końcu Pstryniu znalazł kręgosłup na all więc oko też powinni mieć

Boszzz mój dzieć mnie wykończy-wyobraźcie sobie że jeszcze nie śpi
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 21:17   #4833
LadyWhisper
Zakorzenienie

O, ja pisalam jakis czas temu, ze okres dostalam, nie dostalam w koncu, tzn brzuch mnie bolal okresowo i rano mialam leciutkie plamienie, ale podejrzewwam, ze wlasnie w tym czasie okres mialam dostac

Kiedy ten moj malz wroci

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 21:22   #4834
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
zagotowałabym sie po takim tekscie .. szczyt chamstwa i olewania ..
zagotowałam sie do granic, ale ledwo się powstrzymalam i nie darłam mordy (tzn tylko trochę ), bo
a)to moja mama
b) zajmuje się nią dużo i mi ogromnie pomaga

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

a moja siostra druga mundra: byłlam z nią w biedro i biore Oballa dla Oli. Na co ona: a po co Ci to ? ja bym tego nie brała, takie byle co i takie drogie. Ale ja ku### chcę i po co mi zagladaja w kieszeń ile na co wydaję, ja pier....................
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 21:22   #4835
calawdeszczu
Wtajemniczenie

dziewczyny,
widziałyście?
http://fakty.tvn24.pl/dzien-matki,327388.html

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 21:34   #4836
mala_19kw
Zakorzenienie

Charliz- nie mamy tej samej mamy?
Tekst o internecie identyko

albo:
-ja was czwórkę wychowałam i żyjecie? (no żyjemy,tak mnie nowości w jedzeniu uczyła że jestem wybredna jak pański piesek -ale jak się uważa że bezsensu kupować słoiczki bo to niedobre i on mi napewno nie będzie jadł no to cóż się dziwić? )
- nie sugeruj się tym co przeczytasz w książkach/internecie bo życie takie nie jest jak piszą (słuchaj doświadczonych-aha tak! I w zimę będę w sandałach chodzić-dziękuje )
-dziecko zrobiło ku.pe to brzuszek nie powinien go boleć (skąd ona to wzięła-nie wiem )

ahh dużo by można pisać...
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 21:36   #4837
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

powiem Wam, ze mam coraz większe problemy z przewijaniem/przebieraniem małego wije sie toto jak żmija, skacze po łózku, czasami siegam po pampersa a ten juz na brzuchu lezy, siły ma tyle że cięzko ręke zgiąc w łokciu jak sie zaprze. Takie gówniarstwo a spacyfiowac cięzko

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Jejku dziewczyny ale miałam stracha przed chwilą.
Siedzę sobie i nagle mnie złapał taki ból głowy ale to taki mocny jak nigdy w życiu, nie mogłam się ruszać, sama w domu, mówię żeby tylko mała mi nie zaczęła płakać. Dzwonie do teściowej żeby przyjechała z pracy bo ja nie dam rady. Mała w pisk i płacz, ja drgawki, myślę sobie k%$#^wa jakiegoś wirusa załapałyśmy równocześnie. Patrze w buzię a tam ząb Normalnie dolna jedynka, wzięłam łyżeczkę, dzwoni Od razu z tego stresu mi minęła głowa, wszystko się wyjaśniło, teściowa zabrała małą na spacer a ja siedzę w szoku kiedy ten ząb wylazł
gratuluję zębola

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Aha, dziewczyny chciałam Wam powiedzieć jaka przykrość mnie wczoraj spotkała w mieście... Szłam z moją mamą, Sade i Nailą po głównej ulicy w centrum i jakaś baba, która szła z naprzeciwka zaczyna recytować : murzynek bambo w afryce mieszka...itp itd... myślałam, że mnie rozniesie...oczywiście przeklnęłam na nią..i chciałam stanąć i rozkręcać akcję, ale mama mnie uspokoiła na szczęście...
chyba jakaś chora była? bo dorosła, normalna kobieta raczej tak się nie zachowa

mogłaś walnąć: "na rozstaju dróg straszna paskuda rozwiera swe uda"

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Dzięki, kochane.

Tak, od trzech dni tylko podczytuję, bo jakoś mało czasu ostatnio, spędzam większość poza domem i przysiadam do forum w czasie karmienia, gdy mam tylko jedną rękę do użytku. Ale wszystko sumiennie czytałam.
to tak, jak ja

Cytat:

Dała jej resztę szpinaku z ziemniakami, po czym podała sok. No bo przecież popić musi. Kur#a no tyle razy jej powtarzam że sok jest zamiast owoca jako posiłek. i że ma rumianek jej paarzyć. A najbardziej mnie wqrwiło jak jej to powiedziałam, a ona tak do Oli niby ,żarcikiem "a gadaj se matka, gadaj" i się cieszy chu wie z czego.

Stwierdziła, że jak otwieram sloiczek, to mam Oli dawać cały! Bo co to dla niej pół obiadku. Ale nie dociera do niej, że to dla tego żołądeczka nowość i trzeba trochę i obserwować czy nic się nie dzieje. Nie. "A co jej się po takim obiadku stanie?!"

Kupiłam tę kaszkę Hippa. (Szaja, te siarczany olałam, bo nawet mm je ma w składzie i inne kaszki, nie wiem jak holle) Ona wielką zwolenniczką kaszek bobovita. Więc patrzy na tę kaszke z mina kota srającego i mówi "Ile to?" (qwa nie nawidzę takiego prostackiego pytanie ILE TO?!) Wiedziałam jaki będzie komentarz, więc specjalnie zaniżyłam cenę i mówię 9 zł. No ku##a ja pier#### ile się nasłuchałam, że kupuję takie drogie i dziecko przyzwyczaję i już będe jej musiała te kaszkę kupować, że tyle dzieci się wychowalo na bobovicie i jest dobrze. A może ja ku### chcę wychowac na hippie? Z resztą - daje mi na te kaszki? Ch## ją obchodzi, mam prawo decydować co podaje mojemu dziecku.

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

CIEMNOTA jednym słowem.

Szkoda nerwów

Black, najlepsze życzenia kobito

I gratulacje za osiągnięcie wagi koguciej, Blogerko
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 21:36   #4838
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dziewczyny w czwartek promocja w rossmanie i gazetka dzieciowa w biedrze chyba zbankrutuje musze zamknac sie w domu i zgubic klucze
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 21:37   #4839
LadyWhisper
Zakorzenienie

Fewciu, ktora to Twoja siostra, pokaz pokaaaz!!!!! szukalam w googlach ale nie wiem ktora z tych dziewczyn moze nia byc

Cala, ano, to problem teraz jest, na slowo i ladne oczy nikt rocznego nie da, heh... wyobrazacie sobie, co sie bedzie dzialo w zusach po wejsciu ustawy? az sie boje....

Stary 2013-05-21, 21:37   #4840
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
jejjjjuuuu ale masz fajnie
ja to mojego bąbla nie mogę ani na macie, ani na leżaczku, ani huśtawce, ani nigdzie indziej zostawić bo jak chcę żeby gdziekolwiek poleżał to ciągle musi być zabawiany
a i tak najlepsze są ręce i to nie na siedząco
Skąd ja to znam, chyba taki sam model mamy

Cytat:
Aha, dziewczyny chciałam Wam powiedzieć jaka przykrość mnie wczoraj spotkała w mieście... Szłam z moją mamą, Sade i Nailą po głównej ulicy w centrum i jakaś baba, która szła z naprzeciwka zaczyna recytować : murzynek bambo w afryce mieszka...itp itd... myślałam, że mnie rozniesie...oczywiście przeklnęłam na nią..i chciałam stanąć i rozkręcać akcję, ale mama mnie uspokoiła na szczęście...

Aaa no i dzisiaj wpłaciłam zaliczkę za wycieczkę!!!! cieszę się normalnie jak dziecko...6 lat co najmniej nie byłam gdzieś daleko, wylegując się w ciepełku

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Taaaa dokładnie, też tylko na boczku, albo "prawie" na brzuchu
Co za franca wredna, chyba dała bym w papę

O jacie ale tam pięknie! Mi też się marzy Grecja, niestety na razie mogę sobie tylko marzyć.

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chcialam Wam się pochwalić, ze moje marzenie się spełniło ..
po kilku dniach zastoju na wadze, mój kurczak dzisiaj przekroczył 6 kg!!!
w końcu!!! i oficjalnie przestaje być kurczakiem

od weekendu chodzimy też bez gondolki, bo strasznie sie w niej gotowal ...
plakal nie jak mi sie zdawalo z nudow ale najzwyczajniej w swiecie przegrzewal sie tam strasznie, mimo ze wozilam go juz w samych bodziakach

a tak poza tym to u nas bez zmian raczej. skrocilam swoj wieczornyt relax do min, przez co nie wizazuje, nie mam czasu dla siebie, ale rano nie wstaje zmeczona jak juz Wam pisalam i ptzrez to czuje sie lepiej, nie zloszcze sie juz z byle powodu, nie przeszkadza mi to, ze sama siedze z dzieckiem i nie meczy mnie to juz.

ja tez zdychalam podczas ostatniej
Brawo Borys!

aaaa nie pochwaliłam się, Misiek ma już 68 cm i waży 7440 jest co nosić, nadgarstki mi już wysiadają. Idę się kąpać chyba i spać, bo młody ostatnio budzi się o 6.30 i matka koniec spania!
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 21:39   #4841
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Fewciu, ktora to Twoja siostra, pokaz pokaaaz!!!!! szukalam w googlach ale nie wiem ktora z tych dziewczyn moze nia byc

Cala, ano, to problem teraz jest, na slowo i ladne oczy nikt rocznego nie da, heh... wyobrazacie sobie, co sie bedzie dzialo w zusach po wejsciu ustawy? az sie boje....

Ty kobieto mnie nawet nie strasz bo wiesz ze ja juz po nocach nie śpie

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 21:40   #4842
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny w czwartek promocja w rossmanie i gazetka dzieciowa w biedrze chyba zbankrutuje musze zamknac sie w domu i zgubic klucze
Hahahahahahahaha obozesz, mika, chcesz sie zamienic????? Hahahaha bo ja wlasnie z domu sie wydostac nie moge, bo klucze zgubilam hahahaha

Stary 2013-05-21, 21:45   #4843
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:

CIEMNOTA jednym słowem.

heheh wiesz co, w śród rodzinki i moich znajomych nie słyszałam jeszcze, żeby była jakaś matka, która by się nie wtrącała w wychowywanie dziecka
jak następnym razem wyjdzie to nie zostawiaj jej soku...albo rozcieńcz go z wodą i potraktuj to nie jako posiłek tylko napój.. albo nie zostawiaj słoiczka z deserkiem tylko sok i tyle
jeśli zdarzyło się to jeden raz to przymknij na to oko, jeśli już któryś..to poważnie porozmawiaj

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40923847]

chyba jakaś chora była? bo dorosła, normalna kobieta raczej tak się nie zachowa

mogłaś walnąć: "na rozstaju dróg straszna paskuda rozwiera swe uda"

[/QUOTE]

być może, ale z zewn tego nie było widać
buhehehehehe
Stary 2013-05-21, 21:48   #4844
Konto usunięte

A to piosenka w ogóle jest, Pogodno to śpiewa
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 21:49   #4845
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hahahahahahahaha obozesz, mika, chcesz sie zamienic????? Hahahaha bo ja wlasnie z domu sie wydostac nie moge, bo klucze zgubilam hahahaha
Dam ci moje bo juz podlizyłam na biedre potrzebuje ok 90 zł a na koncie mam 40 zł i jeszcze rossman trzeba sie zaporzyczyc jakie szczescie ze w biedrze karta nie da sie płacic
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 21:53   #4846
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
zagotowałam sie do granic, ale ledwo się powstrzymalam i nie darłam mordy (tzn tylko trochę ), bo
a)to moja mama

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

a moja siostra druga mundra: byłlam z nią w biedro i biore Oballa dla Oli. Na co ona: a po co Ci to ? ja bym tego nie brała, takie byle co i takie drogie. Ale ja ku### chcę i po co mi zagladaja w kieszeń ile na co wydaję, ja pier....................
rozumiem, w koncu to mama .. tez pewnie postapilabym tak samo
ale to Ty jestes najwazniejsza osoba dla swojego dziecka, a jak ktos inny mowi do dziecka w taki sposob, to az mnie telepie ;|

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40923847]
I gratulacje za osiągnięcie wagi koguciej, Blogerko [/QUOTE]

czekałam, czekałam .. i doczekałam się
dziękuję
Stary 2013-05-21, 21:54   #4847
onaella
Zakorzenienie

Dziecię śpi, obyło się bez cyrku

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 21:54   #4848
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Heheh a wiesz, że nawet była gruba i jakaś taka lekko karłowata?
O, to powiedz mi jak jeżdżą Grecy? mam się czegoś obawiać? chcemy wynająć autko i objechać całą wyspę.. ale słyszałam, że dużo osób obawia się jeździć ze względu na wąskie drogi i fantazyjną jazdę greków?
O taaak Drogi takie na zaufanie-spady do morza nie zabezpieczone, dziury, raz wąsko raz szerzej a do tego jeżdzą jak święte krowy, do każdego muszą pomachać, zagadać zatrąbić, wyprzedzają cię, do tego motocykliści bez kasków, no dzicz Ale taki urok południowców chyba Ja tam miałam gacie pełne jak wynajeliśmy auto i na taki widok jechaliśmy gdzie spady były, jeszcze w ciąży byłam i się zarzygałam taka serpentyna
Cytat:

CIEMNOTA jednym słowem.

Jejkuuuuu Moja mama podobnie, pewnie by tak robiła jak Twoja. Nie przetłumaczysz, tylko ich sposób jest dobry a wszelkie nowości i gadżety zbędne.
Wrrr to co? Słodycze też jej będzie dawać za Twoimi plecami?;/
Cytat:
a)to moja mama

Jak chcesz możesz nawet za tysiąc złotych grzechotkę kupić, nikomu nic do tego!!!

Idę spać baby. I z niecierpliwością czekam na -40% <szatański śmiech>
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 21:54   #4849
Wisienka_0809
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
a wiesz, że Asia to moja koleżanka - sąsiadka jeszcze z rodzinnego domu? i jednocześnie siostra mojej najlepszej przyjaciółki?
No co Ty mówisz? Kurde, ten świat jest jednak naprawdę mały. Ale mówimy o tej samej Aśce? Bo tam są dwie, jedna masuje Polę, druga robi mi zabiegi krio i przy okazji jest narzeczoną mojego sąsiada.
A na pw odpiszę Ci jutro, dobrze?

W ogóle to HOPE, zauważyłam, że (zresztą jak i Little) jesteś takim samym nerwusem jak ja. I tak pomyślałam, że jak w któryś weekend nie chciałoby Ci się być na zajęciach, to zapraszam do mnie. Ja mieszkam w Gnojniku, więc na pewno tamtędy przejeżdżasz, jak jedziesz do Krakowa. Coś czuję, że mogłybyśmy się w wielu sprawach dogadać.

--------------------------

Zaraz mnie chuj jasny strzeli, krew nagła zaleje i śnieg spali. Ten komputer chodzi jak esiok.

Edytowane przez Wisienka_0809
Czas edycji: 2013-05-21 o 22:00
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 21:59   #4850
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
ale jaja...
Cytat:
heheh wiesz co, w śród rodzinki i moich znajomych nie słyszałam jeszcze, żeby była jakaś matka, która by się nie wtrącała w wychowywanie dziecka
jak następnym razem wyjdzie to nie zostawiaj jej soku...albo rozcieńcz go z wodą i potraktuj to nie jako posiłek tylko napój.. albo nie zostawiaj słoiczka z deserkiem tylko sok i tyle
jeśli zdarzyło się to jeden raz to przymknij na to oko, jeśli już któryś..to poważnie porozmawiaj

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

być może, ale z zewn tego nie było widać
buhehehehehe
wiesz tylko ona nie daje np. deserka i do tego sok, tylko sok jej wciska cały dzień i np. zaraz po obiadku (dziś szpinak)

Moja mama to nawet się nie wtraca tak mocno. myślałam, że będzie gorzej
Wiem, że szkoda nerwów. bo tak naprawdę to ona mi nie robi na złośc, tylko chce dla Oli jak najlepiej, jak każda babcia... Bo bobofrut , to jak SZAJA powiedziała, kiedyś taki rarytas był i ona jej daje, no bo jak ma to co ma nie dać No a z tą kaszką to wiem, że jej nie chodzi o pieniądze tak naprawdę, czy za droga... bo jak zmieniałam mleko na BD, (akurat po dotychczasowym były śluzowate kupki, to mówię aaaa zmienię skoro weszły i takie dobre i tanie ) to mi mówiła, że to niepotrzebne i żeby nie mieszać jej. No a niby tańsze? Po prostu ona ma swoje przekonania, bobovita jest jej najlepiej znana, moja siostrzenica to wcina i moja mama uważa, że to są najlepsze kaszki i tyle.

wezmę ją na sposob i nie będę kupowała soczków na zapas. Będzie albo deser albo sok. Albo sok zostawię w butelce rozcieńczony i niech jej podaje kiedy chce Nie ma co się drapać, bo mama to mama jednak
Stary 2013-05-21, 22:01   #4851
Kija80
Zadomowienie

O jaaa, ale maleńkie te czworaczki z Rudy, od 420 do 710 gramów! Z całego serca trzymam za nie kciuki i życzę im jak najlepiej ale to chyba mało prawdopodobne żeby takie malizny wyszły z tego całe i zdrowe :-(
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 22:04   #4852
Delicjanka
Zakorzenienie

dziewczyny, jak wasze dzidziusie teraz spią tzn w czym?? bo moja w bodziaku pajacu i lekkim spiworkuuuu
nie wiem czy nie zrezygnować z bodziaka i w samym pajacyku ją kłaść lulu hm..

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 22:04   #4853
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość
W ogóle to HOPE, zauważyłam, że (zresztą jak i Little) jesteś takim samym nerwusem jak ja.
wiecie co , ja tez jestem okropna jeśli o nerwy chodzi. Potrafię z mordą wyskoczyć o byle co i taką awanturę urządzić, patologia normalnie. TŻ tyle razy mi mówił, żebym nie dzialała w emocjach, bo źle na tym wyjdę.
Stary 2013-05-21, 22:07   #4854
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
O jaaa, ale maleńkie te czworaczki z Rudy, od 420 do 710 gramów! Z całego serca trzymam za nie kciuki i życzę im jak najlepiej ale to chyba mało prawdopodobne żeby takie malizny wyszły z tego całe i zdrowe :-(
ojej maluskie to mało powiedziane... miniaturki.. trzymam kciuuki!!

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
wiecie co , ja tez jestem okropna jeśli o nerwy chodzi. Potrafię z mordą wyskoczyć o byle co i taką awanturę urządzić, patologia normalnie. TŻ tyle razy mi mówił, żebym nie dzialała w emocjach, bo źle na tym wyjdę.
a ja wszystko w sobie dusze.. to jest jeszcze gorsze;/// no z babcią dyktatorką lat 82 czasem się pokłócę, czasem z matulą ale tak to niestety nie umiem się tak porzadnie pokłócić, tzt ma do mnie o to pretensje, ze sie nie kłócimy, a jak się kłócimy to ja się zamykam w sobie zaraz i ot, taka kłótnia nasza. No ale pracuje nad tym.. bo wiem że to bardzo złe.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 22:08   #4855
Wisienka_0809
Rozeznanie

Deli, moja Pola śpi tylko w bodziaku z krótkim i spapetki. Dzisiaj było trochę chłodniej, więc założyłam na bodziaka śpiochy i bez skarpetek.

O, Charliz, to jest nas więcej.
Tyle że ja to jestem taki dziwny przypadek, bo z jednej strony mogłabym się drzeć i wku.wiać o wszystko, a z drugiej - jeśli mam z kimś pogadać szczerze o tym co czuję, to nie potrafię i się zamykam.

Edytowane przez Wisienka_0809
Czas edycji: 2013-05-21 o 22:10
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 22:09   #4856
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
dziewczyny, jak wasze dzidziusie teraz spią tzn w czym?? bo moja w bodziaku pajacu i lekkim spiworkuuuu
zależy czy masz ciepło at home
ja mam taki pokój, że słońce zaglądacały dzień, więc ciepło, Ola spi w takim mega cienkim pajacyku bawełnianym albo bodziaku z długim i przykryta kołderką lub kocykiem.

Problem mam,bo sie rozkopuje cwaniara, nogami tak śmiesznie kołdrę zsuwa i lezy spokojnie dopiero jak odkryta. Musze chyba kupić śpiworek, mam ale taki duży, bo chyba na r.86 aż.
Stary 2013-05-21, 22:10   #4857
Konto usunięte

Dorka śpi w samym bodziaku z długim lub krótkim, nakryta kocykiem.
Stary 2013-05-21, 22:10   #4858
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
mój w śpiochach z długim rękawem i nóżkami zawsze, ale u nas jest zimniej niż w Pl.

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 22:11   #4859
bokeh
Zakorzenienie

śląskie dziołchy ! w klubie umieściłam link, wejdźxie w niego i zaznczcie kiedy Wam pasuje
Stary 2013-05-21, 22:12   #4860
charlizz
Zadomowienie

a wiecie co jest najgorsze? Wstyd mi z tego powodu strasznie, ale jak się kłócę z TŻem tak fest, to potrafię nie przebierać w słowach i takie rzeczy wykrzykuję, że potem mam wyrzuty sumienia jak stąd do Kambodży i przez kilka dni kolejnych poryczeć się potrafię, że mogłam mu tak przysrać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości