|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Meduza-jak to na jakie?
nie psujące się![]() Fewcia-w sumie... W Końcu Pstryniu znalazł kręgosłup na all więc oko też powinni mieć Boszzz mój dzieć mnie wykończy-wyobraźcie sobie że jeszcze nie śpi
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
O, ja pisalam jakis czas temu, ze okres dostalam, nie dostalam w koncu, tzn brzuch mnie bolal okresowo i rano mialam leciutkie plamienie, ale podejrzewwam, ze wlasnie w tym czasie okres mialam dostac
![]() Kiedy ten moj malz wroci
|
#4834 |
|
Zadomowienie
|
zagotowałam sie do granic, ale ledwo się powstrzymalam i nie darłam mordy (tzn tylko trochę
a)to moja mama b) zajmuje się nią dużo i mi ogromnie pomaga ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- a moja siostra druga mundra: byłlam z nią w biedro i biore Oballa dla Oli. Na co ona: a po co Ci to ? ja bym tego nie brała, takie byle co i takie drogie. Ale ja ku### chcę i po co mi zagladaja w kieszeń ile na co wydaję, ja pier.................... |
|
|
|
#4835 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny,
widziałyście? http://fakty.tvn24.pl/dzien-matki,327388.html
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
Charliz- nie mamy tej samej mamy?
Tekst o internecie identyko albo: -ja was czwórkę wychowałam i żyjecie? )- nie sugeruj się tym co przeczytasz w książkach/internecie bo życie takie nie jest jak piszą (słuchaj doświadczonych-aha tak! I w zimę będę w sandałach chodzić-dziękuje )-dziecko zrobiło ku.pe to brzuszek nie powinien go boleć (skąd ona to wzięła-nie wiem ) ahh dużo by można pisać...
|
#4837 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mogłaś walnąć: "na rozstaju dróg straszna paskuda rozwiera swe uda" Cytat:
Cytat:
![]() Black, najlepsze życzenia kobito ![]() I gratulacje za osiągnięcie wagi koguciej, Blogerko
|
|||||
|
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w czwartek promocja w rossmanie i gazetka dzieciowa w biedrze chyba zbankrutuje musze zamknac sie w domu i zgubic klucze
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu, ktora to Twoja siostra, pokaz pokaaaz!!!!!
szukalam w googlach ale nie wiem ktora z tych dziewczyn moze nia byc ![]() Cala, ano, to problem teraz jest, na slowo i ladne oczy nikt rocznego nie da, heh... wyobrazacie sobie, co sie bedzie dzialo w zusach po wejsciu ustawy? az sie boje....
|
#4840 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O jacie ale tam pięknie! Mi też się marzy Grecja, niestety na razie mogę sobie tylko marzyć. Cytat:
aaaa nie pochwaliłam się, Misiek ma już 68 cm i waży 7440 jest co nosić, nadgarstki mi już wysiadają. Idę się kąpać chyba i spać, bo młody ostatnio budzi się o 6.30 i matka koniec spania! |
|||
|
|
|
#4841 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty kobieto mnie nawet nie strasz bo wiesz ze ja juz po nocach nie śpie
|
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahahahahahaha obozesz, mika, chcesz sie zamienic????? Hahahaha bo ja wlasnie z domu sie wydostac nie moge, bo klucze zgubilam hahahaha
|
#4843 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak następnym razem wyjdzie to nie zostawiaj jej soku...albo rozcieńcz go z wodą i potraktuj to nie jako posiłek tylko napój.. albo nie zostawiaj słoiczka z deserkiem tylko sok i tyle ![]() jeśli zdarzyło się to jeden raz to przymknij na to oko, jeśli już któryś..to poważnie porozmawiaj ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40923847] chyba jakaś chora była? bo dorosła, normalna kobieta raczej tak się nie zachowa mogłaś walnąć: "na rozstaju dróg straszna paskuda rozwiera swe uda" [/QUOTE] być może, ale z zewn tego nie było widać ![]() buhehehehehe |
|
|
|
|
#4844 |
|
Konto usunięte
|
A to piosenka w ogóle jest, Pogodno to śpiewa
|
|
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo juz podlizyłam na biedre potrzebuje ok 90 zł a na koncie mam 40 zł i jeszcze rossman trzeba sie zaporzyczyc jakie szczescie ze w biedrze karta nie da sie płacic
|
|
#4846 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to Ty jestes najwazniejsza osoba dla swojego dziecka, a jak ktos inny mowi do dziecka w taki sposob, to az mnie telepie ;| ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40923847] I gratulacje za osiągnięcie wagi koguciej, Blogerko [/QUOTE]czekałam, czekałam .. i doczekałam się ![]() dziękuję
|
|
#4848 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Drogi takie na zaufanie-spady do morza nie zabezpieczone, dziury, raz wąsko raz szerzej a do tego jeżdzą jak święte krowy, do każdego muszą pomachać, zagadać zatrąbić, wyprzedzają cię, do tego motocykliści bez kasków, no dzicz Ale taki urok południowców chyba Ja tam miałam gacie pełne jak wynajeliśmy auto i na taki widok jechaliśmy gdzie spady były, jeszcze w ciąży byłam i się zarzygałam taka serpentyna![]() Cytat:
Wrrr to co? Słodycze też jej będzie dawać za Twoimi plecami?;/ Cytat:
Jak chcesz możesz nawet za tysiąc złotych grzechotkę kupić, nikomu nic do tego!!!Idę spać baby. I z niecierpliwością czekam na -40% ![]() <szatański śmiech>
|
|||
|
|
|
#4849 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale mówimy o tej samej Aśce? Bo tam są dwie, jedna masuje Polę, druga robi mi zabiegi krio i przy okazji jest narzeczoną mojego sąsiada.![]() A na pw odpiszę Ci jutro, dobrze? ![]() W ogóle to HOPE, zauważyłam, że (zresztą jak i Little ) jesteś takim samym nerwusem jak ja. I tak pomyślałam, że jak w któryś weekend nie chciałoby Ci się być na zajęciach, to zapraszam do mnie. Ja mieszkam w Gnojniku, więc na pewno tamtędy przejeżdżasz, jak jedziesz do Krakowa. Coś czuję, że mogłybyśmy się w wielu sprawach dogadać.![]() -------------------------- Zaraz mnie chuj jasny strzeli, krew nagła zaleje i śnieg spali. Ten komputer chodzi jak esiok. Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-05-21 o 22:00 |
|
|
|
|
#4850 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Moja mama to nawet się nie wtraca tak mocno. myślałam, że będzie gorzej Wiem, że szkoda nerwów. bo tak naprawdę to ona mi nie robi na złośc, tylko chce dla Oli jak najlepiej, jak każda babcia... Bo bobofrut , to jak SZAJA powiedziała, kiedyś taki rarytas był i ona jej daje, no bo jak ma to co ma nie dać No a z tą kaszką to wiem, że jej nie chodzi o pieniądze tak naprawdę, czy za droga... bo jak zmieniałam mleko na BD, (akurat po dotychczasowym były śluzowate kupki, to mówię aaaa zmienię skoro weszły i takie dobre i tanie wezmę ją na sposob i nie będę kupowała soczków na zapas. Będzie albo deser albo sok. Albo sok zostawię w butelce rozcieńczony i niech jej podaje kiedy chce Nie ma co się drapać, bo mama to mama jednak |
||
|
|
|
#4851 |
|
Zadomowienie
|
O jaaa, ale maleńkie te czworaczki z Rudy, od 420 do 710 gramów! Z całego serca trzymam za nie kciuki i życzę im jak najlepiej ale to chyba mało prawdopodobne żeby takie malizny wyszły z tego całe i zdrowe :-(
|
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jak wasze dzidziusie teraz spią tzn w czym?? bo moja w bodziaku pajacu i lekkim spiworkuuuu
nie wiem czy nie zrezygnować z bodziaka i w samym pajacyku ją kłaść lulu hm..
|
|
#4853 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co , ja tez jestem okropna jeśli o nerwy chodzi. Potrafię z mordą wyskoczyć o byle co i taką awanturę urządzić, patologia normalnie. TŻ tyle razy mi mówił, żebym nie dzialała w emocjach, bo źle na tym wyjdę.
|
|
|
|
#4854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- a ja wszystko w sobie dusze.. to jest jeszcze gorsze;/// no z babcią dyktatorką lat 82 czasem się pokłócę, czasem z matulą ale tak to niestety nie umiem się tak porzadnie pokłócić, tzt ma do mnie o to pretensje, ze sie nie kłócimy, a jak się kłócimy to ja się zamykam w sobie zaraz i ot, taka kłótnia nasza. No ale pracuje nad tym.. bo wiem że to bardzo złe.
|
|
|
#4855 |
|
Rozeznanie
|
Deli, moja Pola śpi tylko w bodziaku z krótkim i spapetki. Dzisiaj było trochę chłodniej, więc założyłam na bodziaka śpiochy i bez skarpetek.
O, Charliz, to jest nas więcej. Tyle że ja to jestem taki dziwny przypadek, bo z jednej strony mogłabym się drzeć i wku.wiać o wszystko, a z drugiej - jeśli mam z kimś pogadać szczerze o tym co czuję, to nie potrafię i się zamykam. Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-05-21 o 22:10 |
|
|
|
#4856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam taki pokój, że słońce zaglądacały dzień, więc ciepło, Ola spi w takim mega cienkim pajacyku bawełnianym albo bodziaku z długim i przykryta kołderką lub kocykiem. Problem mam,bo sie rozkopuje cwaniara, nogami tak śmiesznie kołdrę zsuwa |
|
|
|
|
#4857 |
|
Konto usunięte
|
Dorka śpi w samym bodziaku z długim lub krótkim, nakryta kocykiem.
|
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
mój w śpiochach z długim rękawem i nóżkami zawsze, ale u nas jest zimniej niż w Pl.
|
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
śląskie dziołchy ! w klubie umieściłam link, wejdźxie w niego i zaznczcie kiedy Wam pasuje
|
#4860 |
|
Zadomowienie
|
a wiecie co jest najgorsze? Wstyd mi z tego powodu strasznie, ale jak się kłócę z TŻem tak fest, to potrafię nie przebierać w słowach
i takie rzeczy wykrzykuję, że potem mam wyrzuty sumienia jak stąd do Kambodży i przez kilka dni kolejnych poryczeć się potrafię, że mogłam mu tak przysrać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.

no to się wyżaliłam 
nie psujące się

)
)
wije sie toto jak żmija, skacze po łózku, czasami siegam po pampersa a ten juz na brzuchu lezy, siły ma tyle że cięzko ręke zgiąc w łokciu jak sie zaprze. Takie gówniarstwo a spacyfiowac cięzko
Normalnie dolna jedynka, wzięłam łyżeczkę, dzwoni

i takie rzeczy wykrzykuję, że potem mam wyrzuty sumienia jak stąd do Kambodży i przez kilka dni kolejnych poryczeć się potrafię, że mogłam mu tak przysrać