|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
troszkę pod kolanem, hmm.. zaraz znajdę jakieś zdjęcie kolana i ci zaznacze, bo nie potrafię tego precyzyjnie określić słowami
|
#3482 |
|
Spaceroholiczka
|
Ja kwasiłam się tylko dwa razy dzięki Kascysko
Po złuszczeniu nie mogłam się nadziwić, jaką mam cerę, ale nie było to warte poparzenia. Nigdy więcej, za dużo cierpię
|
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Żanetko, to jest mniej więcej pomiędzy tymi dwoma wypukłościami.. i promieniuje w stronę piszczela.
|
#3484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz znowu przybyło po 2cm w talii i biodrach, ale mam zamiar to spalić z nawiązką
|
|
#3485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja kocham z shea, glinką ghassoul, z zieloną też mi służy Kascysko z tego co pamiętam lubi tą z zieloną glinką i drożdżową drożdżową też kręconowłosa chwali...
|
|
#3486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
odmrożona skóra nie jest fajna. W szpitalu mi kiedyś odmroziły skórę na udzie. Po w nocy mi okład na kolano walnęły pielęgniarki i się zsunął na udo. A ja spałam i tak do rana.
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
A te maski kallosa to m.in ta? W sumie nie jest droga na allegro za 9 zł widziałam
Sory, że tak zamęczam was pytaniami ale jestem jeszcze zilona w temacie włosów i licze na waszą pomoc |
|
|
|
#3488 |
|
Wtajemniczenie
|
Say
to idź do lekarza bo jak cie boli od środka i promieniuje w dół to może coś w stawie się dziać... lepiej chuchać na zimne, zwłaszcza że staw kolanowy codziennie jest nieźle przeciążany
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;40924156]Zupkę zrobi xD
Mel, moje włosy w wersji wyprostowanej faktycznie były ścięte na prosto, ale w zeszły piątek zostały podcięte, wycieniowane i fryzjerka czarowała nad nimi pod kątem podbicia skrętu, co nawet nieźle się udało. Ja wiem, że kręconowłosa ze mnie na razie żadna (inna sprawa, że do tego miana nie pretenduję), ale po cięciu włosy faktycznie kręcą mi się lepiej, chociaż może ja mam już haluny, skoro mówisz, że się nie kręcą (chyba, ze mowa tylko o tym drutowatym tyle, to tak) Dla ułatwienia: 1 fotka - ścięte na prosto 2 fotka - cieniowane[/QUOTE] Tak, tak jest różnica na plus dla kręcenia! A chodziło mi o drutowany tył oczywiście. Chyba muszę iść spać. ![]() Cytat:
|
|
|
#3490 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() najbardziej polecana jest wersja latte ale one ogólnie dosyć słabe są, chociaż potrafią ładnie zadziałać
|
|
#3491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomyśl tylko czy wolisz proteinową czy emolientową ![]() Cytat:
brrrr strasznie nie lubię jak mnie tam pobolewa trzymaj się
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny za wszystkie rady
w piątek postaram się zapisać do lekarza. do ortopedy, prawda? :P
|
#3493 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najchętniej oddaję komuś właśnie.całuj i już się nie martw, bo to fragment z tego kwietniowego rozporządzenia minister edukacji z br. ![]() „3a. Absolwent ma obowiązek przystąpić do części pisemnej egzaminu maturalnego z jednego przedmiotu dodatkowego. 3b. Absolwent ma również prawo przystąpić do egzaminu maturalnego z nie więcej niż pięciu przedmiotów dodatkowych oprócz przedmiotu, o którym mowa w ust. 3a.”, d) ust. 4 otrzymuje brzmienie: „4. Wybór przedmiotu, do którego absolwent przystępuje na egzaminie maturalnym, nie jest zależny od typu szkoły, do której absolwent uczęszczał, ani od przedmiotów, których uczył się w zakresie rozszerzonym w tej szkole.” [1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;40918200]Pisałam przecież niedawno, że Red wsysło życie i nie miała weny na wizaz Gadałam z nią wczoraj, także spokojnie.[/QUOTE]my to jednak zżyte ze sobą plotkary jesteśmy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
kurde, ja naprawdę może powinnam się zacząc kwasić ![]() mój karnista zrobił dzisiaj coś najgorszego na świecie, a mianowicie powiedział, że kto się nie czuje na siłach na egzamin czwartkowy, może przyjść za tydzień we wtorek... moja motywacja przez to nie wzrosła
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Co do zeszytow, to nie ma ktos do odstapienia zeszytow z niemca i polskiego?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
polecam!
ale może poczekaj na jesień
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Cytat:
|
|
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, na jesieni się odezwę po rady
![]() w ogóle miałam dzisiaj GHD, ładne loczki mi się zrobiły, to chyba po balsamie Nivei do loków jako b/s na zdjęciu może za bardzo nie widać, za to perfekcyjnie moje wory pod oczami po nocy z TŻtem
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już kiedyś chyba wspominałam, że narodziłam się jako Człowiek-Sku*wiel z miną Grumpy Cat'a. Dwie dekady temu, czyli zanim to stało się modne.
![]() Dobra, idę do wyra, mam nadzieję, że mnie sezamowy smród odurzy na tyle, że zasnę. ![]() Kascysko, bombowe te piaski, nie? Mój 55 trzymał się dzielnie prawie tydzień! ![]() Edit: Deszczowypsie, kurdelebele! Przez Ciebie jestem jednak fanką kręconych bobów..
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-05-21 o 22:49 |
|
|
|
#3501 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pomyślę o tym jesienią/zimą ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny kręcące serum :) zainspirujcie mnie do jakiegoś przepisu
mam do wykorzystania : ekstrakt na naczynka, esktrakt z truskawki, spirulina, glinka zielona, alantoina, niacynamid, aloes 10x, kwas hialuronowy i olejki różne
|
#3503 |
|
Zadomowienie
|
Urocze loczki, ja z trudem uzyskuję takowe
Dziewczyny, przypadkiem przeczytałam dziś o ruchu pro.ana i jestem w szoku... Te dziewczyny zjadają po 300- 400kcal dziennie i jeszcze mają wyrzuty sumienia jak zjedzą coś ponad "program". Z uśmiechem piszą o walce z kilogramami, o ćwiczeniach i o tym, jakie są grube... W głowie mi się to nie mieści...
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
poczytałam, nadrobiłam, pooglądalam włosiska pikne i coś miałam napisać ino pamięć juz nie ta
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
|
|
#3505 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mówi się żeby wspierać ludzi. Ale najczęściej spotykałam się z przypadkami niewdzięczności ze strony innych. Podam prostu przykład. Mam koleżankę, której w młodym wieku zmarł ojciec. Jej mama została sama z 4 dzieci. Jej córki chodziły często na pieszo do szkoły jakieś 6km. Mój tata wracając z pracy często zabierał te dziewczyny. Wiadomo, że nie musiał tego robić. Ale tak czy inaczej jechał. Teraz owe dziewczyny nawet nie powiedzą mu dzień dobry. Każda z nich ma prawo jazdy. Ale żadna nigdy mnie nie zabrała po drodze pomimo tego, że czasami zdażało mi się wracać na pieszo kilka kilometrów. Sama nieraz się przejechałam na ludziach i ich krętactwie czy też po prostu niewdzięczności... Jak ktoś czegoś potrzebował to pomagałam, a później druga strona jakoś się nie poczuwała się by udzielić mi pomocy. Nauczyłam się liczyć na siebie i tylko na nielicznych. Nie jestem bez serca. Ale dzisiaj myślę troszkę inaczej niż kilka lat temu. |
|
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno do serum nie dawałabym spiruliny, niacynamid to chyba lepiej w toniku, glinka do serum też tak średnio (chociaż może się mylę) ale HA, aloes i ekstrakty bym dała i wiadomo że olej jakiś do tego, chociaż ja osobiście robię sobie mieszankę bez oleju i przy nakładaniu dopiero mieszam w dłoni z olejem
|
|
|
|
#3507 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powodzenia ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3508 | ||
|
Zakorzenienie
|
chyba wyraziste wory pod oczami dziękuję Cytat:
w sumie jak pamiętam jak się ubierałam w liceum, to faktycznie te ciuchy zaczynają na mnie dobrze i stosownie wyglądać dopiero po dwudziestce Cytat:
![]() haha, dziękuję
|
|
#3509 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Loczki bardzo ładne. Jak zawsze |
|
|
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba właśnie wszystko zmieszam we właściwych proporcjach i dodam trochę oleju
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.

Teraz znowu przybyło po 2cm w talii i biodrach, ale mam zamiar to spalić z nawiązką

najchętniej oddaję komuś właśnie.
na zdjęciu może za bardzo nie widać, za to perfekcyjnie moje wory pod oczami po nocy z TŻtem

pomyślę o tym jesienią/zimą