|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() No myślę, że pogrubione to klucz do sukcesu... ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() Ha, dobry prezent nie jest zły.
|
||
|
|
|
#3422 |
|
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4092870 7]
Tak kusicie... ![]() Ha, dobry prezent nie jest zły. [/QUOTE]Ja to nie wiem jeszcze czy kuszę Niom
|
|
|
|
#3423 |
|
Konto usunięte
|
Ja wiem? Jak Ty się nad czymś zastanawiasz to coś jest na rzeczy
![]() Boszzz... trzy godziny temu wstałam a już bym spać poszła z powrotem... ![]() Ciekawostka - cieszę się, że nie muszę korzystać z Lubelskiej komunikacji. Tak, ten autobus na serio zaczął się hajcować, na szczęście wszyscy zdążyli uciec.
Edytowane przez a40adf61f4fa839fc99377457d0e94ddcb8a5d57 Czas edycji: 2013-05-22 o 09:56 |
|
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4092892 0]
Ciekawostka - cieszę się, że nie muszę korzystać z Lubelskiej komunikacji. Tak, ten autobus na serio zaczął się hajcować, na szczęście wszyscy zdążyli uciec. [/QUOTE]U nas kiedys też taka akcja była
|
|
#3425 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() ładnie jest [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4092755 3] Ciekawe połączenie, bardzo ładne ![]() [/QUOTE] dziękuję |
|
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4092892 0]
Boszzz... trzy godziny temu wstałam a już bym spać poszła z powrotem... [/QUOTE]Ciśnienie spada też mam śpiocha ![]() To coś na poprawę humorku ![]() Król trawnika
|
|
#3427 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
takie zdrowe lakiery też ładne Cytat:
![]() super! nie skracaj
|
|
|
#3428 | |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4092892 0]Ja wiem? Jak Ty się nad czymś zastanawiasz to coś jest na rzeczy
![]() Boszzz... trzy godziny temu wstałam a już bym spać poszła z powrotem... ![]() Ciekawostka - cieszę się, że nie muszę korzystać z Lubelskiej komunikacji. Tak, ten autobus na serio zaczął się hajcować, na szczęście wszyscy zdążyli uciec. [/QUOTE]Mega komplement. Dziękuję. Rety ja też.... Czuje się jak na kacu. A nie piłam... Żeby chociaż..... demyt no..... U nas też się palą. Cytat:
![]() Ciekawe czy bieluń jej już kwitnie..... ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- UWAGA UWAGA!Ogłoszenie parafialne: Przypominam że pojutrze święto Koniec ogłoszeń |
|
|
|
|
#3429 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
król trawnika wymiata i ta zielona trawka... uwielbiam wiosnę , kwiaty mnie rozbroiły uwielbiam u mojego taty na działce położyć się w cieniu i urzekać pięknymi kolorami kwiatuchów o które mój tata obsesyjnie dba |
|||
|
|
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tym roku posadziłam kolorową budleję- motyli krzew- jak tylko zakwitnie ściąga zapachem wszystkie motylki z okolicy- zrobię fotkę - padniecie z zachwytu ![]() eeeee jakie święto
|
|
|
#3431 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3432 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o widzę przygody niezłe były... zakupki fajne żelu nie znam, ale już się zaciekawiłam baaardzo ![]() Cytat:
Cytat:
poza tym ładnie ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4092755 3]O Strasznie mi pękają skórki i strzępią się... Masakra. Większość ludzi mam wrażenie narzeka zimą na to, a ja właśnie wiosną i latem. Grzebanina w ziemi, albo piasku, dużo więcej sprzątania, bo okna otwarte i się kurzy, a to to, a to tamto... Jak w zimie miałam znośne skórki tak teraz mogłabym grać w horrorze... [/QUOTE]a to nie ma coś wspólnego z alergią? nie wiem, może coś bardziej z maści bardziej ;leczniczych by pomogło? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
haha król rzeczywiście piękne ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Agaszak, nie są takie krótkie Twoja króciaki :P A ten peeling to ciekawa sprawa
I tak jak mwi Anula- szkoda, że próbki nie można kupić :< Mgiełko, drugi zestaw jest obłędny! Miał, prześlicznie Takie pastelowe kolory bardziej do Ciebie pasują niż neony czy ciemnie odcienie.
|
|
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbkę przysyłają z chinkami a AL czyli 2 pieczenie na jednym ogniu tym bardziej ze zniżka 15% jest teraz ![]() A może napisz do nich
|
|
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A król trawnika zacny
|
|
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Rano jak wstanę to kawusia obowiązkowa i z łóżeczka się zachwycam, szkoda że tak krótko kwitną Cały rok podlewałam nawoziłam dbałam jak o dzieci i sie odwdzięczyły A król biedny przestraszony bo w garażu cos wiercą i na kolana sie ze strachu ładuje ![]() Dziewczyny któraś z Was ma dostęp do tych piasków z P2?? Może sie do którejś uśmiechnę bo na allegro mały wybór
Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2013-05-22 o 10:44 |
|
|
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pachną?Król niech swych giermków wyśle w celu sprawdzenia garażowej sprawy! |
|
|
|
|
#3438 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bu. Pomarudziłam sobie. Powinnam też więcej wody pić, ale coś nie mogę ostatnio przekroczyć takiego pułapu 1,5l dziennie. A kiedyś to nawet 3 litry wypijałam. Aga piękne kwiatuchy. U mnie w tym roku (i to na balkonie jedynie) sama zielenina. Zioła, małe iglaki i chmiel. Ale marzy mi się ogród pełen bzu, malw i piwonii.
|
|
|
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Giermkowie sie cieszą z prac bo przerabiają, smoki elektryczne, czujki ruchu- sąsiadowi juz kilka razy samochód kolanami i zakupami oklepałam, bo czujka źle zamontowana i po ciemku człowiek łazi
|
|
|
#3440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba dostałam jakieś cyrkonie, nie pamiętam, ale coś takiego chyba. No chyba że napisać faktycznie.Cytat:
bo u nas to nie słyszałam żeby gdzieś były...ja mam jedną sztukę z all. A na all można napisać do sprzedających (miałam kontakt z jedną, mogę Ci podać namiar) i Ci załatwi jak znajdzie oczywiście
|
||
|
|
|
#3441 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zaraz się okaże, że to wątkowy hicior i każda go ma/musi mieć
|
|
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4093003 5]A w sumie pewnie ma... Generalnie mam przesuszoną skórę, no a dłonie to wiadomo że są najbardziej narażone na wszystko. Z maści to ja nie bardzo mam w czym wybierać, bo większość takich aptecznych smarowideł czy emulsjii jest na olejach parafinowych, czy nawet silikonowych. Na mnie to działa tak, że zalepia skórę, przez 5 minut jest dobrze, a potem jeszcze gorzej niż było. Ta warstwa okluzyjna to dziwna sprawa, inni sobie chwalą a u mnie się nie sprawdza w ogóle. Z kolei sterydy, czyli już konkretne leki to gra niewarta świeczki w tym przypadku, smaruję się tym tylko w przypadku wysypek ale też - ile można?
[/QUOTE] Tak pomyślałam własnie bo pisałaś o wrażliwej skórze, alergiach itp. Mam takiego kolegę alergika, któremu sezonowo schodziła skóra z opuszków i dalej nawet... No sterydy to na pewno nie warto. Szkoda właśnie że parafina Ci szkodzi, bo dużo osób niby chwali z problemami skórnymi tego typu. A coś od środka? tzn wiem że są takie sumplementy, ale czy to faktycznie działa to nie mam pojęcia.. 1,5 l wody to i tak całkiem nieźle
|
|
|
|
#3443 |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4093003 5]A w sumie pewnie ma... Generalnie mam przesuszoną skórę, no a dłonie to wiadomo że są najbardziej narażone na wszystko. Z maści to ja nie bardzo mam w czym wybierać, bo większość takich aptecznych smarowideł czy emulsjii jest na olejach parafinowych, czy nawet silikonowych. Na mnie to działa tak, że zalepia skórę, przez 5 minut jest dobrze, a potem jeszcze gorzej niż było. Ta warstwa okluzyjna to dziwna sprawa, inni sobie chwalą a u mnie się nie sprawdza w ogóle. Z kolei sterydy, czyli już konkretne leki to gra niewarta świeczki w tym przypadku, smaruję się tym tylko w przypadku wysypek ale też - ile można?
[/QUOTE] Czy Ty o mnie mówisz?? |
|
|
|
#3444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podaj namiar jak możesz ![]() Dziękuję
|
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4093015 8]Za ją dostałam w gratisie do Poshe i cyrkonii. Pewnie nie odmówią jak się poprosi o taki a nie inny gratis, jeśli będą mieli na stanie jeszcze.
Zaraz się okaże, że to wątkowy hicior i każda go ma/musi mieć [/QUOTE]Odmówić pewnie nie odmówią tak jak piszesz, tylko że ja na razie nie planuję żadnego zamówienia ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
Użytkownik ja_lamcia można się dogadać tylko że wysyła chyba z Berlina raz w miesiącu, musisz się dowiedzieć kiedy to wypadnie, bo może nie chcesz tyle czekać.
|
|
|
|
|
#3446 | |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4093015 8]Za ją dostałam w gratisie do Poshe i cyrkonii. Pewnie nie odmówią jak się poprosi o taki a nie inny gratis, jeśli będą mieli na stanie jeszcze.
Zaraz się okaże, że to wątkowy hicior i każda go ma/musi mieć [/QUOTE]To znaczy masz tę próbkę? Czy źle coś kumam? Cytat:
|
|
|
|
|
#3447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Aga piękne kwiatuchy. U mnie w tym roku (i to na balkonie jedynie) sama zielenina. Zioła, małe iglaki i chmiel. Ale marzy mi się ogród pełen bzu, malw i piwonii. [/QUOTE]A próbowałaś maści cholesterolowej?? Tłuste to jak jasna Ja nie mam ziółek choć do posadzenia meliski sie szykuję. Przy mojej Stonce potwornickiej czasem sie przyda ![]() Bez jest- biały, piwonie sadziłam juz chyba z 5 razy i sie nie chce przyjąc małpa, a malwy raczej mi sie nie uda posadzić bo za mały ogródek mam a one się strasznie rozrastają ale posiałam maciejkę ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
Jak chcesz to podeślę Ci próbkę jak tylko dojdzie. Tylko nie bardzo wiem w co to przepakować ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
|
|
|
#3448 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Próbkę W rosie sa małe słoiczki za około 2 pln
|
|
|
|
|
#3449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na twarz to się zgodzę, sama bym nie nałożyła i wiele osób zapycha itd. Ale np mi na dłonie czy nogi nie szkodzi w żaden sposób, a dla wielu osób właśnie z atopową skórą i tego typu problemami ta okluzyjność jest ponoć wybawieniem mówię podobno, bo ja takich problemów nie mam, ale często czytałam
|
|
|
|
|
#3450 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja podejrzewam - bo w sumie dowodów nie mam - że na parafinę mam zwyczajnie alergię... ![]() Od środka... typu belissa hydro? Zawsze myślałam, że to tylko chwyt marketingowy, ale nie wiem... może się mylę. ![]() No wiem, że niektórzy jeszcze mniej pijają. Ale ja widzę u siebie, że picie wody to podstawa. Smarować to się można do zarąbania, a jak się nie pije to nie ma co liczyć na nawilżoną skórę. Smutna piątka ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.

) 

UWAGA UWAGA!

[/QUOTE]