|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
a u nas słoneczko?
![]() odkryłam wiązanie 2x i jestem zachwycona Młody też
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
przykre.... a co tż na to???
Ja się pewnie czułam za kółkiem przy instruktorze ale na egzaminie:/ oblałam łuk który na jazdach szedł mi najlepiej
|
#33 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też twierdziłam że nikt nigdy nie nauczy mnie jeździć,a teraz tz twierdzi że jeżdżę super, rajdowiec ze mnie ![]() Dziewczynki zamieściłam link do zdjęć mojej siostry w klubie. Potem Poczytam klub bo przez aplikację nie mogę tam wejść a przez tel ciężko czytać. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Lady chciałaś zobaczyć co mój mąż wykombinował na balkonie. Proszę tak to wygląda z zewnątrz a w środku takie mebelki mamy http://www.meble-ogrodowe-sklep.pl/i...mb_360x239.jpg
|
#35 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co do chmur to u mnie rano upał a teraz ciemnica się zrobiła, grzmi więc pewnie zacznie padać i też nie wiem czy wychodzić czy nie... meneq odgapiłam przepis bo jak coś jest w majonezie to mój tż zje na pewno
|
|||
|
|
|
#36 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Jej ale pędzicie! Przeklejam
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak bym Ci moją wstawiła w jakiej ruinie była to być padła ![]() Cytat:
Cytat:
Ja mam jeszcze dzieciowy płyn, ale w normalnym piorę jak większe zabrudzenia i nic młodemu nie jest. Cytat:
Cytat:
![]() Moja teściowa tak samo, tyle że wiedza sprzed 40 - 35 lat MASAKRANIEDOCUKRZYCA mnie rozwaliła Michaś po szczepieniu jakiś taki senny, wstał o 6.37 (swoją drogą już któryś dzień z kolei ta sama godzina) a o 8 już padnięty, tylko cyc i sen, i tak co chwila, jak się budzi nie chhce wstawać tylko jeść i spać dalej. Bidusio moje. |
|||||||||
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszwędałam się i ja
O mamo! to trzeba uważać co się pisze jak nas Bokehowy mąż podczytujeMój ostatnio podjął próbę zrozumienia o co cho -ale udało mu się rozszyfrować ze zrozumieniem tylko nicki także jednego podczytywacza mniej
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
o, jeszcze pokażę wam moją piszczałkę
![]() http://www.youtube.com/watch?v=ZoL05...ature=youtu.be Silver, ciesz się, że Twoja nie piszczy ![]() na końcu kaszelek, i chyba się wybierzemy z tym jutro do lekarza
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
a któraś tu pisała, że z męża Bokeh przytojniacha jest - to pewnie mu ego podskoczyło
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=FVXp2ZHd5Ww
z plecków na brzuszek jeszcze nie potrafi.
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja zapomniała jak się przekręcać, a w ogóle teraz gorzej trzyma główkę niż wcześniej Chwilę potrzyma i zaraz ląduje w kocu
|
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Zapisałam się na prawko, dzisiaj wykłady
![]() Ja mówię czasem do Pawła `Ty Teżecie` a ten się obraża,nie wie o co chodzi,mysli że coś obraźliwego
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to to u nas też etap piszczenia na tapecie ![]() i też mamy okropny katarek i kaszelek i jutro idziemy do lekarza
|
|
|
|
|
#44 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co nie wyklucza, że kiedyś wpadnę, jak dzieć będzie większy, Ty się ochajtasz itp a daleko od przystanku szwagra mieszkasz?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wstajemy, powygłupiamy się, zmienimy pampa, zjemy i jeszcze drzemka. Po tej drzemce, jak się Mały rozbudzi, to robimy tak: -czyścimy nosek _zażywamy witaminki -czeszemy włosa -zmieniamy pampa -zmieniamy ciucha No i w ciągu dnia niekiedy cały a tak to zwykle górę trzeba zmienić bo albo się zarzyga albo zaslini No i po kąpieli piżamula ![]() Cytat:
Cytat:
![]() TŻ wrócił do soboty i stwierdził, że się uniósł niepotrzebnie i sam się wkur.wił jak zobaczył siostrzyczkę z chłoptasiem w naszej pościeli i że następnym razem zwróci uwagę |
||||||
|
|
|
#45 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh...co on na to?? Nic. Mówi że ona nie ma pieniędzy.
Napiszę jak sprawa wygląda...Rodzice Tżta się rozwiedli. Jego mama poznała kogoś i się wyprowadziła. I teraz jest na utrzymaniu tego nowego faceta (który nie zarabia za dużo) no ale jednak....mogłaby chcociaż jedną głupią zabawkę kupić...cokolwiek,nawet mogłaby coś fajnego do ubarnia w lumpku kupić.... A ona od urodzenia NIC nie kupiła Darii....Kompletnie Przykre.... No ale nie chodzi tylko o kase. Ona wogóle mało się Darią interesuje. A tak się cieszyła jak w ciążę zaszłam. Mówiła ciągle że to będzie JEJ UKOCHANA WNUSIA. Mhm DU.PA.... ![]() No a jeśli chodzi o tate Tżta....on jest bardzo głupi za Darią. Okazuje to bardzo Często do nas dzwoni i pyta kiedy może przyjechać.Cytat:
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-05-22 o 11:58 |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
łoooo masakra ale u mnie leje, chyba ze spaceru nici
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz wam opisze moją przygodę z policją
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
dawaj
chętnie poczytam, bo trochę się nudzę |
|
|
|
#50 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wstyd się przyznać, ale prawko mam od 13 lat, a za kółkiem siedziałam ostatnio 6 lat temu Przez męża, zawsze się bał głupol, a teraz żałuje, bo nigdy wypić nie może jak gdzieś jedziemy. No ale trzeba się ogarnąć i zacząć jeździć.Cytat:
|
|||||
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie czym Wiktorek teraz najchętniej się bawi
![]() swoją szczoteczką do zębów, a raczej do dziąsełek ![]() żaden inny gryzak nie pasuje tak jak szczoteczka pomijam fakt, że czasem szczoteczka trafia do nosa lub oka ale i tak radość jest |
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja ale potem nadrobie bo makaron na razie gotuje a Niunia już się uwagi domaga
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Silver, brawa dla Daruni
![]() Illusion, wow, cudnie!!!!! Burza u nas!!! Słońce świeci i burza!!! Najgorsze kombo jakie może być
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Więc tak:akcja działa się rok temu w długi weekend majowy
Nie mam prawka ale kocham prowadzić. Często z mężem jeździliśmy do lasu (nie pomyślcie sobie ) bo wiadomo najlepiej jeździ się na polnych. A tam długa chyba 3km droga z parkingiem i ogromną górką (no idealna do nauki). Słuchajcie podjazd pod górkę pół godziny ćwiczyłam tak mi się podobało w końcu jadę jestem koło parkingu i widzę naprzeciw duży samochód (terenówka) zbliża się widzę kogut-to kur.wa policja,co teraz? No nic spokój i pozory trzeba zachować,zajeżdżam na parking-a panowie przejeżdżają obok. Ja już radość niesamowita a koledzy się zatrzymują. Ja wychodzę,od strony kierowcy (bo przecież kierowałam) mąż wysiada od pasażera a oni do nas-nie mijaliście państwo białego malucha? nie ma co wybrałam moment na naukę ). I już się wracał do samochodu i nagle:a to jeszcze zrobimy przeglądzik Policjant: proszę pani prawo jazdy i dokumenty auta,proszę pokazać gaśnice i sprawdzimy światła (pewnie wtedy byłam blado-czerwono-sino-przezroczysta ) Ja: nie mam prawa jazdy P: jak to? J: nie mam bo się uczę do egzaminu (ściema osiem )P: to pani nie wie że to jest droga publiczna i że nie może się pani tu uczyć? J: publiczna?pierwsze słyszę ) P: droga pani,jest pani dorosłą osobą i powinna pani takie rzeczy wiedzieć-poza tym od nauki są instruktorzy jazdy i specjalne do tego place manewrowe (bla bla bla słuchać się nie chciało tego wykładu) P: proszę o pani dowód osobisty J: nie mam,po co mi w lesie? (nie spodziewałam się policji w lesie przecież ) Jeszcze chwilę z panem dyskutowałam-tż w popłochu wyciągał gaśnice pokazywał dokumety i te światła ale tak zdenerwowałam pana władze że nawet nie patrzył ale spisał mnie tylko po to żeby mnie postraszyć (jakoś nie wzięłam sobie tego do serca ). Zabronił jeździć po lesie i się rozeszlismy Jak wróciliśmy do domu to kładłam się ze śmiechu z całej tej śmiesznej akcji rodzicom powiedzieliśmy dopiero po długim czasie o mojej przygodzie z policją Ale nie powiem ubaw po pachy był głupi to jednak nie ma szczęścia
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
wszystkie dzidzie mają oballa, mam i ja! Dziewczyny, o 14.10 mamy usg brzuszka, trzymajcie kciuki, tak sie strasznie boje
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#58 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a plecaczek jak? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() wszystko przed wami |
|||||||
|
|
|
#59 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Amelka |
||
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze pan władza młody, przystojny-no nic tylko dyskutować Ale naprawdę tak go w.ku.rwiłam tym swoim olewającym tonem że najprawdopodobniej za to dostałabym mandat a nie za to co zrobiłam
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.

Młody też

nie czuje sie pewnie za kolkiem, zwlaszcza, ze nie mam na czym cwiczyc.

Umnie akurat teściowa swoją wiedzę sprzed 30 lat rozpowszechnia, mama NIC nie doradza i jeszcze mnie pyta
mój na trzecim szczepieniu prawie identyko 68 i 7450

Chwilę potrzyma i zaraz ląduje w kocu 

6 5 4 3 2 1
jezusie, tam jest tyle pasów do zmieniania, a ja nie umiem określić odległości tego samochodu, ile razu już zawału dostawałam tam to nie zliczymy na wszystkich naszych rękach
22.05.2008
14.08.2011
) bo wiadomo najlepiej jeździ się na polnych. A tam długa chyba 3km droga z parkingiem i ogromną górką (no idealna do nauki). Słuchajcie podjazd pod górkę pół godziny ćwiczyłam tak mi się podobało