W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz. 13! - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! 4 10,81%
Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 1 2,70%
Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 6 16,22%
Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 3 8,11%
Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 17 45,95%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-22, 14:02   #4861
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
komu zupki ze szparagów na cycu gotowanej ?
Nigdy nie jadłam szparagów... jak one smakują?

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 14:02   #4862
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez Asiunia1230 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Polski i angielski ustny zdany, pisemny myślę, że też. Obawiam się tylko co do matematyki Myślę, że będzie się szykować poprawka...

Dzisiaj odebrałam wyniki testu obciążenia glukozą - wyszedł prawidłowo.

Łapcie foteczke bucików i skarpeteczek jakie dostała moja córcia od przyszłej babuni

Takie te ciuszki dla dzieci są śliczne, że mogłabym kupować do oporu
sliczne ciuszki, gratki za angielski zatem jeszcze. I za glukozę! to teraz częściej z nami będziesz co?

Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
Witam sie w 30tygodniuJak ten czas szybko leci jeszcze tylko 10 tygodni albo i mniej Czy u was tez jest taka brzydka pogoda? pada deszcz,wieje wiatr,szaro i buro.
brawa za tygodnie!

Cytat:
Napisane przez kayka11 Pokaż wiadomość
Podczytuje od rana ,ale dopiero teraz się WITAM!Przeziębienie mnie męczy okrutnie,ale jakoś daje rade.Choć ten katar mnie chyba wykończy!Za wszystkie trzymam kciuki-i za wizytujące,i z dolegliwościami,i te najbiedniejsze w szpitalach.Ja mam ostatnio jakiś gorszy okres i marze już o sierpniu,zazdroszcze wręcz tym co już po 34 tyg!!!Jakoś przetrwam!jakierka witaj!cynamon_owadzięki za soczek!Miłego dnia!!
zdrówka dużo!!

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość

a teraz trzymajcie sie musze sie POCHWALIC:

* wczoraj jadlam pierwsze w tym roku czeresnie
*po drugie kupilam znow ciuszki dla dzidzia link: http://www.adverts.ie/clothing-blank...bundle/3125855
w sumie pierwsze ubranko bardzo sprane ale reszta ok , mam babka jeszcze czapeczki i spodenki i sie zastanawiam czy brac czy nie ale chce za 6 par spodenek 10euro (moze jakbym za spodenki i czapeczki tyle dala to by sie oplacalo)
poradzcie

w ogole po jakiej ilosci ciuszkow dzieciecych tz moze wyrzucic z chaty lub zabic?? - bo juz sie dziwnie patrzy i pyta czy dziecko zdazy to wszystko na siebie zalozyc
wyslij te czeresnieeeeeeeeeeeeeeee!

Cytat:
Napisane przez krysiaa2608 Pokaż wiadomość
Najlepsze są takie babki co udają, że nie widzą kobiety w ciąży - normalnie nie wiedziałam, że człowiek jest w stanie w takim stopniu głowę odwrócić

Ja dziś w labku miałam taką sytuację, że czekałam w kolejce - przede mną było 6 starszych pań i nagle wchodzi babka z dziewczynką 2-letnią i drze się od wejścia, że ona chce wejść bez kolejki bo dziecko jest bez śniadania. Nikt jej nie przepuścił, więc stwierdziłam, że jak będzie moja kolej to ją wpuszczę, mimo tego, że darła się ciągle że dziecko zaraz z głodu umrze, a po dziecku głodu widać nie było bo biegała i się śmiała non stop W końcu wchodzi do gabinetu babka, która była przede mną, więc wstałam już z krzesła i podeszłam pod drzwi i w tym momencie ta babka z dzieckiem do mnie się drze (!), że "jaką ja będę matką, jak nie potrafię przepuścić dziecka w kolejce" i że "ona przecież takiemu dziecku nie wytłumaczy dlaczego nie może jeść" - uwierzcie mi, że mimo moich wielkich chęci w poczekalni do przepuszczenia jej, to po tym jak zaczęła się na mnie drzeć i wyzywać od takich i siakich matek stwierdziłam, że na pewno jej nie wpuszczę, głupiego babska! Odparłam tylko wchodząc do gabinetu, że "ja swojemu dziecku też niestety nie mogę wytłumaczyć dlaczego śniadania nie dostało, a też jest głodne"
boski tekst, ja chętnie ustępuje w kolejce innym nawet teraz w ciąży - jak mam gdzie usiąść, dobrze się czuję itd ale takie namolne i chamskie zachowanie powoduje u mnie bunt i nie ma opcji abym mu poszła na rękę. A Twój tekst IDEALNY!

Cytat:
Napisane przez Sofina Pokaż wiadomość
Nie było mnie 4 dni- uczyłam się do obrony i mogę się już oficjalnie z Wami przywitać jako magister
brawo!!!

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Chciałam tylko zameldować że u mnie wszystko dobrze. Brzuszek wg lekarzy lepszy, ale jeszcze nie wiem kiedy wyjde. Biorę luteine 2 razy dziennie po ktg2 tabletki i tak samo magnez. Mała tak płaczem ktg, że położne się śmieją że zapis nie wychodzi.
b dobrze, że się meldujesz i super że lepiej z małą.

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Melduję, że zaliczyłam dwóch hydraulików
:PPPP

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40933547]U nas ok, ale mały to maluszek, waży 1500 g

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

brawo!!

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
A właśnie bo zapomniałam
Witamy się w 28tc, czyli 7 miesiącu

Biorę się za obiad, bo jeszcze mięska nie zrobiłam - dzisiaj serwuję gulasz z łopatki z cebulką, ziemniaczki i mizeria+pyszna sałatka wielowarzywna z Biedronki
brawa za tygodnie!
Ja tylko dodam kochana, że my tu właśnie jesteśmy, żeby jak hormony działają to sie wygadać i nawzajem wesprzeć, bo kto inny lepiej zrozumie jak nie druga baba w ciąży?)) i nie znikaj nam tak na długo, bo się martwimy..

Envl: 29tc 1300g, 32 tc 2300g

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 14:03   #4863
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

zmykam, jade na przedstawienie do przedszkola, do galerii oddać sukienkę, po kawkę itp

hydraulik mnie załamał zrobił wycenę na grzejnik + jego wymianę 1550 PLN !!! co chwilę musimy wydawać kolejną kasę

za to przyszły drzwi i półki do szafy w weekend będziemy ją skręcać na strychu i układać rzeczy
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 14:03   #4864
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
możesz dać spróbować...ze szparag jeszcze zupy nie jadłam, uwielbiam je zapiekane
a zupka tyż dobra, spróbuj kiedyś upichcić, tylko ja swoją chyba przesoliłam trochę

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
takie masz cycki gorące (już nie mówiąc, że wielkie... ), że gary na nich stawiasz??? AAAAAAAAAAAA muszę chyba też kiedyś spróbować
taaa, kotły całe niedługo się zmieszczą
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 14:03   #4865
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz

PERSE mały jeszcze nadgoni, mój też jest kruszynka

ROCKY kciuki dalej zaciśnięte

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 14:03   #4866
roxi1980
Zakorzenienie

Enleeve - możesz dopisać KTOSI imię... jeszcze nie wiem, czy będzie ostateczne, ale mąż nie chce się zgodzić na moją Roksankę, więc póki co Weronika

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 14:04   #4867
malaczarnakejt
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40934330]zmykam, jade na przedstawienie do przedszkola, do galerii oddać sukienkę, po kawkę itp

hydraulik mnie załamał zrobił wycenę na grzejnik + jego wymianę 1550 PLN !!! co chwilę musimy wydawać kolejną kasę

za to przyszły drzwi i półki do szafy w weekend będziemy ją skręcać na strychu i układać rzeczy [/QUOTE]

o matko,to co to za grzejnik? ze złota?

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 14:05   #4868
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
smak mi się kojarzy z cukinią doprawioną śmietaną, taką jakby skremowaną, może troszkę smak fasolki szparagowej ale delikatny...
Stary 2013-05-22, 14:08   #4869
enlevee
Zakorzenienie

Ja uwielbiam szparagi

zalożyłam juz nowy watek, ale przeniesiemy sie tam jak juz ten zakonczymy, bo zaraz w koncu pojade do tego miasta

Roxi- w nowym watku Weronika już dopisana
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 14:09   #4870
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam szparagi

zalożyłam juz nowy watek, ale przeniesiemy sie tam jak juz ten zakonczymy, bo zaraz w koncu pojade do tego miasta

no spróbuje się powstrzymać przed zaznaczeniem terenu
Stary 2013-05-22, 14:09   #4871
stokrotka24
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
uszczelki poszły bo nie ćwiczysz kegla...
jesteś lepsza ode mnie, 2 hydraulików jednego dnia i nowe uszczelki
to musze zacząć ćwiczyć bo łazienka po remoncie i nie mam zamiaru żadnych uszczelek wymieniać
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40933547]U nas ok, ale mały to maluszek, waży 1500 g

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
super, że wszystko dobrze, a wagą się nie martw, rośnie i to najważniejsze, a będzie po prostu mniejszy
Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
T
a jeszcze pytanie - CZY KTORAS Z WAS ma juz te kosze na pieluchy??? - obecnie sa u nas na promocji i nie wiem czy warto czy nie......
ja nie kupuję wcale
Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
Pochwale sie co moj maz kupil swojemu nienarodzonemu synkowi
śliczności, mój tz jeszcze nic nie kupił dziecku

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Melduję, że zaliczyłam dwóch hydraulików
Ty to masz libido:co jest:
Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
a i mam dla siebie dobrą wiadomość, właśnie dostałam kaskę od księgowej i mogę iść na l4
żeby nie było lipnie, że dostałam kasę i zwiałam to se od poniedziałku wezmę
w końcu dołączysz do wolnych od pracy ciężarówek
Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

przede wszystkim chciałam przeprosić za to, że aż smsy za mną musiałyście wysyłać (gwoli ścisłości, nie odpisałam, ponieważ jak widać moja komórka nie służy do kontaktu z innymi ludźmi - chyba, że sama o tym nie zadecyduję - spała sobie smacznie z wyłączonymi dźwiękami w torebce, aż dzisiaj tych smsków nie zobaczyłam).
A co do samego "zniknięcia". To u mnie i mojej kuleczki generalnie wszystko w porządku, mały lata po całym brzuchu i serio nie wiem, kiedy odpoczywa, chyba kiedy i ja śpięFizycznie jest wsio ok
Za to jakoś ostatnimi czasy psychika mi całkiem siada. Sama nawet nie wiem, co by tu wam napisać, bo przestałam się odzywać, żeby w kółko nie truć Wam o tych samych rzeczach, bo chyba i samej mi się pawiować chciało od analizy swojego samopoczucia psychicznego.
Na weekend byłam w końcu w domu rodzinnym, niby powinnam się nacieszyć odpocząć ze wszystkimi, a skończyło się jak zwykle beczeniem w drodze powrotnej, "bo ja nie chcę do domu, znowu będę sama, każdy ma mnie w doopie" itepe
Ja wiem, że to żaden problem, kobiety mają poważne sytuacje w ciąży, muszą leżeć plackiem, walczyć o każdy dzień, ale kurcze, jak to zwykle bywa w życiu, tak sobie siadam i myślę, co mnie to obchodzi? Dla mnie to, co jest teraz jest nieopuszczalne, zawsze byłam żywa, robiłam 10000 rzeczy na raz, drugie tyle planowałam, pracowałam, miałam swoje pieniądze, nie byłam od nikogo zależna, uczyłam się, rozwijałam pasje, ogarniając jednocześnie dom. I byłam zadowolona. Teraz muszę się 100razy zastanowić nad listą do sklepu czy nie za ciężka, czy jak zwykle po takim małym spacerku nie zacznie boleć mnie brzuch. Ciągle mam wrażenie, że dla każdego stałam się przezroczysta, a gdzieś tam w głębi wiem, że przecież to normalne, bo każdy ma swoje życie, nie stałam się nagle pępkiem świata, bo jestem w ciąży
Ostatnie dni przeryczałam, bo już sama ze sobą wytrzymać nie mogę.
Teraz staram się chociaż wziąć w garść, no bo przecież mój okruszek to czuje

Przepraszam za elaborat, ale przynajmniej większość złych emocji wyplułam. Jeśli komuś zachce się to przeczytać, to powodzenia
nie przejmuj się, każda z nas ma gorsze dni i gorsze nastroje, jesteśmy po to żeby się wygadać, a kryzys minie niebawem, niedługo zresztą nie będziesz miała czasu na myślenie, ze jesteś sama bo przytulać będziesz swoją pociechę

poszłam dzisiaj z mamą do miasta i przeszłyśmy chyba z 8-10 km, nogi mnie bolą i chyba dzisiaj już nigdzie nie idę, dobrze, że obiad mam z wczoraj

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 14:10   #4872
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2013-05-22, 14:10   #4873
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
TY to zdechlaczyna jesteś wiesz
Cytat:
co się dzieje?
to chyba praca tak na mnie działa

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 14:10   #4874
Neni1984
Zakorzenienie

Heeej
Ale Was poniosło Przecież ja to wszystko tydzień będę nadrabiała ...
Ale nie próżnowałam dziś, bo nalepiłam 50 pierogów i TŻ zrobił mi też w końcu włoski
Idę trochę ponadrabiać, a potem za drugą turę pierogów się biorę.
Perse już po wizycie??
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 14:10   #4875
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko nie sikaj

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
poszłam dzisiaj z mamą do miasta i przeszłyśmy chyba z 8-10 km, nogi mnie bolą i chyba dzisiaj już nigdzie nie idę, dobrze, że obiad mam z wczoraj

o szalona
Ja to może od paru dni góra 800metrów zrobię, a co tu mówić dopiero o 8 km
odpocznij teraz!

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-22, 14:11   #4876
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
cholera, a ja mam silny instynkt i musiałam oznaczyć

Stary 2013-05-22, 14:11   #4877
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Heeej
Ale nie próżnowałam dziś, bo nalepiłam 50 pierogów i TŻ zrobił mi też w końcu włoski
Perse już po wizycie??
daj mi jak są ruskie

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-22, 14:12   #4878
stokrotka24
Zakorzenienie

Enleve waga mojego maluszka w 30tc to 1280
dopisz mi jeszcze jak możesz wizytę na 04,06

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 14:12   #4879
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2

Cytat:
co się dzieje?

-----
komu zupki ze szparagów na cycu gotowanej ?
O to ja poproszę bo jeszcze nie jadłam szparagów

Cytat:
takie masz cycki gorące (już nie mówiąc, że wielkie... ), że gary na nich stawiasz??? AAAAAAAAAAAA muszę chyba też kiedyś spróbować

Cytat:
Enleeve - możesz dopisać KTOSI imię... jeszcze nie wiem, czy będzie ostateczne, ale mąż nie chce się zgodzić na moją Roksankę, więc póki co Weronika
Ślicznie u nas miała być Weronika ale będzie Dominik

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 14:13   #4880
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

podziwiam wczorajszy moj wyczyn to wlazlam do wanny a dzis mnie nogi bola

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 14:15   #4881
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-

Neni: jak ruskie albo na słodko to poproszę też)

Rockyy: 3maj się cieplutko!

U mnie na obiad dzisiaj burgerki - z paluchami rybnymi oczywiście

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-05-22, 14:15   #4882
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
daj mi jak są ruskie
jak Ruskie to En, przykro mi, ale się dzielisz ze mną

Stary 2013-05-22, 14:16   #4883
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-

Ita: zastanawiam sie nad tymi koszami, ale to pewnie już po porodzie będę sie decydować, bo narazie mam bardziej priorytetowe wydatki

Stokrotka: kupiłaś ten kocyk w biedrze? bo ja juz kolejną biedronkę zaliczam i tutaj ich jeszcze więcej jest..

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-05-22, 14:16   #4884
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
daj mi jak są ruskie
Są strasznie ruskie! Bardziej ruskie być nie mogą
Nie wiem, czy już polecałam-jak nie to robię to teraz-polecam mąkę Lubella puszystą do pierogów. Na opakowaniu narysowane są pierożki. Ciasto wychodzi obłędnie delikatne

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-05-22 o 14:20
Stary 2013-05-22, 14:17   #4885
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Heeej
Perse już po wizycie??
o jaaa, domowe pierogi
Stary 2013-05-22, 14:19   #4886
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
nie ogarniam Was dziś, znowu słabo sie czuję
czujesz sie tak jak my ... już nie długo

Cytat:
Tylko nie sikaj

o szalona
Ja to może od paru dni góra 800metrów zrobię, a co tu mówić dopiero o 8 km
odpocznij teraz!
ja po 8km chyba zaczelabym rodzic
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 14:19   #4887
Neni1984
Zakorzenienie

Ja Was wszystkie zapraszam Pomożecie mi lepić resztę pierogów, a potem będziemy jadły

Już doczytałam o wizycie Perse- waga troszkę mniejsza niż u mnie, ale nadal chyba w normach, prawda?
Stary 2013-05-22, 14:19   #4888
czarownica1
Zakorzenienie

En, Roxi.... sikłam na nowym wątku, teren zaznaczony
pozniej bede sie uzerac z fachwcem wiec mogę nie zdązyć na poczatek 14 częsci
Stary 2013-05-22, 14:20   #4889
ita83
Wtajemniczenie

En - weslam sie przyjzec nowemu watkowi wiem wiem baty beda ale zauwazylam ze masz np Ermirke i n aliscie i w mamach zaginionych
Stary 2013-05-22, 14:21   #4890
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Ja też nie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40934330]

[/QUOTE]

Strasznie drogo

Cytat:
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości