|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
witam dziewczynki
![]() Bunny super że ze ślubem sie układa coraz pomyślniej ![]() Kitka ciekawe czy moi też tak będą wariować ![]() Kotka nie daj się zbyć, ja się dałam mojemu zbyć i mam dalej straszny okres (2dni, tydzień przerwy, normalny okres)...jeszcze badania porobię czy nie mam anemi i wracam do gina... Dołka lekkiego mam godzinę temu odszedł piesek którym się opiekowałam, głównie wirtualnie ponieważ był pod W-wą w domu tymczasowym, ale jest mi strasznie przykro;(
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Lavia
U mnie tak było, jak brałam anty, że masakryczny cellulit mi się zrobił aż na uda zlazł , odstawiłam i po kłopocie.Eveline Podobno najlepiej, żeby nie robić dziurek pistoletem (bo rozrywa tkankę), tylko igłą, ale nie mam pojęcia, czy u kosmetyczek to stosują...w zakładach piercingowych na pewno. Ogólnie to, czy babeczka robi w rękawiczkach, czy wszystko sterylne, jednorazowe. Jeszcze upewnij się, że córa nie ma uczulenia na nikiel, bo jeżeli tak jest, to jej się kaszana z ucha zrobi. Tytan i bioplast na pewno nie zawierają niklu. Mówią, że stal chirurgiczna niby nie uczula, ale to gówno prawda. Niektóre stopy srebra i złota też go mają, zależy od mieszanki. ![]() A ile ma córa lat? Nie wiem, ale wydaje mi się, że tak mniej niż te 11-12 lat to bez sensu, bo po prostu jest to niebezpieczne. Podczas zabawy pociągnie, a to wiele nie trzeba by się krzywda stała. Rozbraja mnie , jak czasem widzę takie kilku miesięczne dzieciaki z kolczykami ![]() Kylie Podoba mi się to kocie Gdzie chcesz go zrobić?Princesska Piję bratka i powiem Ci, że też widzę różnicę! Jestem przed okresem i jak normalnie miałabym wysyp masakryczny, to teraz jakieś pojedyncze delikwenty wyskakują. I plecki lepiej A znacie coś dobrego na przebarwienia po trądziku?
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-05-21 o 23:48 |
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć czołem
![]() Mało czasu mam, ale podczytuję was Z tym cięciem na sucho to są różne szkoły i jedni twierdzą, że lepiej - bo widać, gdzie trzeba poprawić, a inni, że nie Podobnie z obcinaniem maszynką - tak robią w Jean Louis David w Krakowie. Na początku fajnie to wyglądało, ale później masakra- stały mi na całej głowie takie "anteny" Mnie najbardziej wkurza u niektórych fryzjerek, jak wchodzę i ona mi zaczyna komentować, jak to jej poprzedniczka źle zrobiła, a ona oczywiście zrobi lepiej. Potem z tym "lepiej" to różnie bywa Podcinałam u fryzjerki tył i skomentowała mój kolor włosów Jej zdaniem powinnam dalej rozjaśniać i dopiero wtedy farbę. Mówię, że nie chcę i wolę mieć kolor różniący się odrost- końce i grubsze włosy niż jednolity kolor i podcinać, co chwilę bo się kruszą
|
#874 | ||
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() Dziewczyny, jaki kolor żakietu kupić? Tak, żeby pasował i do malinowej sukienki, i do białej z czarnymi wzorkami. Mam w niedzielę komunię w rodzinie, i nie wiem w której pójdę, a muszę zakupić jakiś żakiecik. Cytat:
I cieszę się, że w sprawie ślubu już tyle rzeczy udało ci się załatwić. A mazie już obrączki? Pochwalisz się? Edit: O, doczytałam, że macie zamiar w weekend kupić. Pochwal się jakie wybraliście ![]() A za sukienką już się rozglądałaś? Cytat:
|
||
|
|
|
#875 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biorę takie, które i po ciąży będę mogła nosić, dobrze, że zawsze lubiłam luźniejsze rzeczy, więc nie ma problemu ![]() ![]() Cytat:
![]() cudowne wieści! wszystko się pięknie układa w jedną całość, możesz się troszkę odstresować przynajmniej ![]() Cytat:
![]() ja Bunny też wyślę kartkę, na pewno! ![]() Cytat:
wcześniej po paru dniach ciągnęło mnie do cywilizacji, a teraz mogę tam siedzieć i siedzieć ![]() zmajstruj im i przekonaj się
|
||||
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry blondzie
![]() Cytat:
ojej to smutne zawsze kiedy coś takiego sie dzieje... zwierzęta to nasi przyjaciele
|
|
#877 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A nad przeprowadzką to myśle intensywnie nad Poznaniem. Wogóle chciałabym mieć już z TŻ własne mieszkanko, żebyśmy sami w koncu mieszkali ale to oboje musimy miec prace ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jakaś bzdura.Przerwy takiej sie przy zmianie nigdy nie robi. Albo się bierze od razu bez robienia 7-dniowej przerwy te nowe, albo po 7-dniowej przerwie tak jakby sie normalnie brało. I tyle. Zależy czy te nowe mają mniej hormonów czy wiecej. Cytat:
![]() Od tabletek się nie tyje. Można co najwyzej puchnac jak sie wode zatrzymuje ale to jest 2, max 3 kg. Cellulit ze wzgledu na hormony mozna dostac, ale nie tyje sie od tabletek a od tego ze sie wiecej je Tylko mało kto to zauważa, i zwala wine na tabletki.Ja na Novynette z poczatku przytyłam pare kg, bo za duzo jadłam. Potem przestałam i waga wróciła do normy. Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#878 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to ty bierzesz tabletki nei on i musi uszanowac twoja decyzje o ich zmianie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
obraczki takie: http://www.pampolska.pl/sklep/obracz...slowa/z09.html tyle ze ja na zyczenie modyfikuje je i beda z bialego zlota i moja z brylancikiem ( a babeczka zapewnila ze mozna dokuwac np na kazda rocznice jeden brylancik jesli zechce). a w srodku chcemy grawerki osobiste z sercem podzielonym na pol i jak sie obraczki przylozy to tworza serce <3 tz wciaz nei moze przebolec kosztu obraczek ale nie dam sie, ja juz postanowilam , w sobote zamawiamy- bo robione na zamowienie i po ok 10 dniach odbior.sukienke na all upatrzylam, w sumie to 2 i nie wiem czy zamowic obie, i wybrac lepiej lezaca? jeszcze mysle...
|
|
#879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
![]() nie ma miejsca gin wyżej pisałam jeśli któraś z dziewczyn przechodziła to bardzoo proszę o info
|
|
#880 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale może jeszcze rok poczekają![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ja na tabletkach miałam idealny, a brałam Regulon, po odstawieniu też normalny, dopiero od jakiegoś czasu taki dziwny...
|
|
#881 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widać to rodzicom ma sie to podobać a nie liczą sie w ogóle ze zdaniem dziecka ;/ noo ja na bank mam od anty bo diete stosuje, ćwiczę regularnie, gruba jakaś mega nie jestem..... a uda, nogi i pośladki mam takie pofałdowane troche ;// ale kurde odstawić ich nie mogę niestety bo my z Tżtem nie możemy i nie lubimy w gumkach a co do przebarwień ja mam ten krem i dobrze działa na przebarwienia: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...wym-i-pha.html co prawda on niby jest 25+ ale ja tam go stosuje już ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
Lavia
Za drogi troszkę, teraz każdy grosik odkładam na kolarzówkę!
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-05-22 o 18:07 |
|
|
|
#883 |
|
Rozeznanie
|
Tak Kochana dawno nic na włosy nie nakładałam
chyba z miech do tego suszarka ciepły nawiew prostownica i włosy trochę w tyłek dostały.
|
#884 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
Zamówiłam juz dzisiaj farbki Wzięlam 12.11 i 12.89 z teko kolestonu Czekam na farbki i farbowankoBunny,Lavia, Czeko,Novelove dziękuję za wszystkie rady Bunny obrączki śliczne wybraliście ![]() Kylie super ten tatuaż z kotem ![]() Kotka fajne pazurki Edytowane przez Eveline1000 Czas edycji: 2013-05-22 o 18:16 |
|
|
|
#885 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ładne obrączki Pewnie, obrączki są na całe życie (przynajmniej, mam taką nadzieję ), więc można zaszaleć.Cytat:
shizaxa ja miałam tak samo. I wyszło, że mam zespół policystycznych jajników. A to trzeba leczyć, więc lepiej nich ci gin zleci badania hormonów. |
||
|
|
|
#886 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja najlepiej czulam sie jak mialam wkladke ale tamponow nie mozna uzywac, chociaz ja i tak nie uzywam, bo mi gin zabronil ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ciesze sie Twoim szczesciem ![]() Na lopatke raczej sie nie zdecyduje, bo to za bardzo widzoczne miejsce
|
|||
|
|
|
#887 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja mam na karku napis i nie żałuje takiego wyboru tatto ale długo nad nim myślałam przed jego zrobieniem bo jak wiadomo to już decyzja na całe życie ![]() dzisiaj kupiłam Detocell tak jak radziła mi Lady i zażyłam pierwszą tabletkę zobaczymy czy w połączeniu z ćwiczeniami + zdrowym odżywianiem+ wcieraniem balsamów coś zdziała z tym moim cellulitem....a jak nie to bede musiała chyba odstawić anty
|
|
#888 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie tak bardzo boje jak mi kiedys zabraknie mojego Zygmunta i Inki ![]() kocham je bardzo...mimo,ze to kotki, sa dla mnie jak rodzina. Cytat:
![]() chce zebym jak mam ochote to mogla go pokazac a jak nie to schowac i juz ![]() Cytat:
![]() ale za ok miesiac bede szla grzywke podciac, bo odrosnie i bedzie sie pewnie ciazko ukladac wiec jeszcze i konce ciachne ale juz u innej fryzjerki. ja jak zaczelam jej gadac o farbach, utleniaczach, mieszankach i skladach to sie zielona zrobila Cytat:
![]() Cytat:
stala prace na umowe tylko ja mam, wiec nawet ie ma co myslec o wlasnym mieszkaniu, chociaz jak pomysle o kredytach to w sumie nie wiem czy nie wolalabym w KTBS mieszkac ![]() Cytat:
jeszcze ten pomysl zeby co rocznce diamencik wkuwac pokaz no nam te sukienuchny ![]() Cytat:
![]() teraz bede miala urlop to cos w kolo siebie w koncu zrobie ![]() Ty to masz marzenia moj tata mial za mlodu kolarzowke ![]() A ja w ramach diety podgryzam czipsy i piwko popijam,ale mialam tak ciezkie dni w pracy, ze musze ![]() Grzmi u mnie
|
|||||||
|
|
|
#889 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mój Tż ma umowę i stałą pracę jako mechanik, za to ja mam tylko dorywczo to przedszkole i to na śmieciowej umowie i szukam koniecznie czegoś bardziej stałego....
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko upewnij sie , ze ten Detocell nie koliduje z tabsmi,zebys sie nie zdziwilam pozniej ![]() ![]() Musze podejsc do studia pokazac mu mniej wiecej co chce i niech przeksztalci mi co nieco ten wzor... chcialabym zeby byl bardziej sexy, taki drapiezny niz slodki czy uroczy
|
|
|
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
hej!
tez mam i mnie to wnerwia jak diabli ![]() Cytat:
teraz kochana to odpoczywaj do woli i dotleniaj siebie i maluszka . ja to bym się z chęcią na wies przeprowadziła albo chociaż gdzies w miejsce spokojne na uboczu, a nie na osiedlu jak jestem u taty na ogrodzie to od razu lepiej się czuje w tej otaczającej zieleni i ,,wolności" wrzucę wam potem fotki jak to mniej więcej wygląda bo robiłam Perełce, żeby wam pokazać jaki ma wybieg ![]() Bunny obrączki bardzo ładne kupiłam dziś farby jakaś nowość z Venity bez amoniaku i rezory... cośtam a za to mają olejek makadamia i arganowy wzięłam tą http://www.goldmax.pl/venita-multi-c...y-p-17659.html ciekawe co to za nowość podobno bardzo dobrze się sprzedaje szczególnie ten kolor
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najchętniej odstawiłabym te tabsy w ogóle ale nie wiem na jaką skuteczną metodę zapobiegania ciąży bym się miała zdecydować gumki u nas niestety odpadają...
|
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja najbardziej zadowolona była z wkładki ![]() i tak mysle czy nie wrocić do tej metody
|
|
|
|
|
#894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
a jeszcze wrzucę wam dla porównania gęstość z listopada i teraz i widać różnicę
, dziś byłam podciąc 1 cm bo już były w opłakanym stanie końce
|
#896 |
|
Wtajemniczenie
|
Ide zaraz oglądać półfinał TOP MODEL
za kim jesteście ??Moje faworytki to Zuza i Justyna Marcela jest jeszcze ładna z tych co zostały ale zachowuje się czasem jak rozkapryszona księżniczka...
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-05-22 o 21:03 |
|
|
|
#897 |
|
Wtajemniczenie
|
jakis czas temu byłam blondykną - bardzo jasną. Przyciemniłam bo uważałam że sie niszczą od wysokich %. patrzac wstecz - kiedy byłam blondynka miałam najzdrowsze włosy od czasu kiedy popadłam we włosomaniactwo. od ciagłego przyciemniania juz poniszczyły mi sie konce i musiałam sporo sciąć. przy blondzie robiłam tylko odrosty a teraz musze pod koniec pojechac po całości bo kolor sie spiera ;/
zastanawiam sie czy aby nie wrócic do takiego blondu ale sie boje ze teraz to mi zupełnie włosy wypadną;( |
|
|
|
#898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio wkrcił mi sie jedynie serial padniecie "pamiętniki wampirów" hahahah
|
|
#899 |
|
Przyczajenie
|
Częśc dziewczyny
![]() Jestem tu nowa,a przede wszytkim zdesperowana,i nie mam czasu zeby szukać na forum wątków o tym co mnie interesuje. Mam taki problem. Rozjasnilam sobie wlosy jakiś czas temu,kolor wyszedł super,pociagnelam plukanka cud miód było.Piękny platynowy blond A teraz? Zrobiły mi sie takie płowe,z zielonymi refleksami. Nie mam pojęcia co sie stało?Na początku był taki piękny kolor,a teraz mam tragedie. Co poradzicie na to kochane?
|
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Kylie
Na łopatce zawsze można schować lub pokazać ![]() Lavia Mi się najbardziej Renata podoba, ale wkurza mnie jak nie wiem. Irytują mnie tacy frajerowaci ludzie.
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-05-22 o 21:48 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

godzinę temu odszedł piesek którym się opiekowałam, głównie wirtualnie ponieważ był pod W-wą w domu tymczasowym, ale jest mi strasznie przykro;(

, odstawiłam i po kłopocie.
Podobnie z obcinaniem maszynką - tak robią w Jean Louis David w Krakowie. Na początku fajnie to wyglądało, ale później masakra- stały mi na całej głowie takie "anteny"
Jej zdaniem powinnam dalej rozjaśniać i dopiero wtedy farbę. Mówię, że nie chcę i wolę mieć kolor różniący się odrost- końce i grubsze włosy niż jednolity kolor i podcinać, co chwilę bo się kruszą 
myslalam ze ty je dluzej bierzesz...

ech porażka