![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Dzięki kochane za kciuki,
tak więc byłam na usg brzuszka- mała gugała podczas badania ![]() waga poszła w góre, mała wazy 6400 ![]()
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Dzk. To sie we wlasciwym czasie upomne jeszcze
---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Po tym, ze jest "odkladalna" |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana na pewno powtórne badanie będzie super ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Jeszcze Wam cos opowiem i spac zmykam.
W Japonii nie robi sie usg bioderek, ale przy bilansie po 1 i 4 miesiacu lekarz bada. Dzis tz (konczy staz na ortopedii) pojechal badac maluszki i zdobyta wiedze wykorzystal na Yae i badal bioderka. Wyglada na to, ze jest wszytko dobrze. W ogole Yae byla dzis rozbrajajaca: najpierw skladala stopki jak do paciorka, pozniej przy piersi non stop zerkala na mnie i usmiech od ucha do ucha (pierwszy raz tak sie zdarzylo, to sie podniecam; wybaczcie), a na koniec kiedy ja polizylam po kapieli i karmieniu na materacyku, zeby spala, to sie rozgadala na calego - na kazdym wydechu cos miala do powiedzenia ;-) Dobra, to ja ide spac. Spokojnego wieczoru i nocy! |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Witam sie w nowym watku weszłam na stary i mysle ale mało pisałscie oj ja głupia
![]() Mój niuniuś dziś % miesiecy kończy ale zleciało ![]() Uciekam prasowac wieczorem sie odezwe
#157 | |||
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nadrobiłam, bo mały usnął, znowu leje, nie chce mi sie nic robic, mam wy.ebane bo mnie małzon wqrwia. to siedze i wizażuje ![]() zapomniałam cytowac, o ja głupia pinda ![]() MAŁA- ja chyba też zaczne miec alegrie na policje z wiadomych względów ![]() PSTRYCZEK, fajnego masz doktorka, czlowiek wyluzowany i co najważniejsze- życiowy ![]() DELI - bardzo sie ciesze, że z Amelkowym brzuszkiem w porząsiu ![]() co do prawka- ja zdałam dwa lata temu, wczesniej panicznie sie bałam to mnie nikt nie wypychał, sama postanowiłam, ze chce, zdałam za 3 razem, bo za 1 obaliłam pachołka na łuku a za 2 rzęch mi 3 razuy zgasł na miescie, a zdałam w dzien matki ![]() ![]() FEWCIU, SILVER- smutne, to co piszecie o tesciowych, w koncu to babcie dziewczynek.... moja mama zastrzeliła mnie wczoraj jak byłysmy razem na zakupach- zaciągneła mnie do dzieciowego sklepu i kazała wybrac co mały ma dostac na roczek ![]() ![]() ILLUSION- fajnie wykombinowane masz na balkoniku, zawsze to zatrzyma ciekawskie oko ![]() mój małzon nie czyta, ale jak mu o Was powiedziałam, to teraz jak z czyms wyskocze to pada tekst: dziewczyny tak twierdzą? ![]() BOKEH- twój mąż wymiata ![]() skocze jeszcze do poprzedniej czesci, nie lubiem miec zaległosci i jak mi młody nie wstanie to jeszcze postaram sie stad podcytowac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() laurka, dzieki za link, tego wlasnie podejrzewalam ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40932604]jak mówię, że czegoś nie wiem to jest: no siedziesz na tym forum to dopytaj dziewczyn ![]() [/QUOTE] Nie istnieja takie rzeczy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Zrobilam szarlotke sypana, nie wytrzymalam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
![]() Dawid zasypia po kąpieli tak, nawet jak wieczorem przed przyśnie to i tak się obudzi i gula na ziemię za wanienką ![]() Mika brawa za 5 miechów ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- toć powiedz mi ostatecznie jak to zrobiłaś tzn składniki i na jaką blachę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Deli, jaka ona sliicznaaaaaa!!
![]() Igus Illusion tez slodki ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- hope, tak jak tutaj: http://www.mojewypieki.com/przepis/szarlotka-sypana Tu jest napisane o tortownicy o srednicy 23cm. Ja robie na silikonowej okraglej formie, o takiej: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...ars_rule_id=93 |
![]() ![]() |
![]() |
#163 | ||
Zakorzenienie
|
MAŁA> w teleexpresie mówili wlasnie, ze na Mazurach policja przez 60 km scigała pirata drogowego, który sie do kontroli nie zatrzymał
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do przebierania dziecka: ja po wstaniu rano zmieniam małemu piżamke na ubranko, w ciągu dnia body to zmieniam co godzine bo sie slini jak bokser ![]() ![]() ![]() raczej nie zasikuje i juz w ogole nie ulewa, takze przebieram glownie ze wzgledu na to slinienie sie rzeczy zakladane rzadko typu dzinsy czy bluza piore raz na kilka zalozen, jak mi sie uzbiera pralka ubranek to przewaznie raz w tygodniu piore małego rzeczy: tertrówki, spioszki, bodziaki, spodenki, bluzki. dokladam do tego kocyk i reczniki kąpielowe. I w dalszym ciągu wszystko prasuje, nawet skarpetki przejezdzam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny Amelka przed chwilą zrobiła na mnie atak ![]() ![]() ![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-05-22 o 16:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od 15 minut zastanawiam się na jaki kolor paznokcie pomalować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Deli fajnie, że z brzuszkiem Amelki wszystko dobrze. ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a krwią się nie martw, napewno jest ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 | ||||||
Zakorzenienie
|
nie wiemy, mamy tylko nadzieje ze tak wlasnie jest
![]() a tak na powaznie to moj zasypia w okolicach godz 20 i moze ze 2 razy sie przebudzil tak konkretnie do zabawy a tak to spi na nocke juz Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/uniwersalna-paraso...231045024.html Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wyszlam na chwile na dwor z malym, noze go w pionie na rekach, przodem do mnie a ten co se zaczal podgryzac? moj obojczyk! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Wtajemniczenie
|
Widzę, że poruszyłyście już biedronkową promocję od jutra
![]() ![]() Kiedyś Wam miałam pisać, że już od 2 m-cy używamy chusteczki nawilżane Cleanic http://www.rossnet.pl/Produkt/Cleani...ce,289935,1662 Kapitalne są, pięknie pachną, ładnie nawilżają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
ale gradem napierdzielało
![]() ![]() ![]() no własnie też się zastanawiałam ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Sylwietta- no i po co mówiłaś?
![]() ![]() Wybaczcie że macie w sekcie kogoś takiego jak ja ![]() Rozsiewam zło swoją bryką-wkurzając Policjantów ![]()
#174 |
Wtajemniczenie
|
a co do Rossmanna to jest ta promocja od jutra? bo nic na stronie nie pisze, mało tego nawet gazetki od jutra nie ma pfff....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
dalam dzis malemu ziemniaka z dynia. ja pierdziu, jakie to obrzydliwe! jak odkrecilam sloiczek to sam zapach odrzucil mnie na koniec pokoju a jak sprobowalam bo myslalm ze zepsute bo tak capalo to momentalnie przypomnial mi sie I trymestr i mdlosci
![]() no i se mysle - aha, dzis jak nic mlody szczeli focha bo takiego paiarajstwa to nawet ja bym nie tknela i albo w momencie nauczy sie dzis pluc albo zacisnie mordeczke i sama bede musiala to zjesc bo wyrzucic przecie szkoda... ![]() no wiec daje mu pierwsza lyzeczka a ten co? zjadl z mega smakiem! nawet mu brewka nie pykła! ![]() i zjadl cale pol sloiczka ![]() a na jabłuszku sie krzywil, o pamietnej marchewce nie wspomne ![]() idac tym tropem to szpinak pewnie zje razem ze sloiczkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
ja wiem, że zasnął na noc, jak śpi powyżej 40min
![]() Teraz np zasnął, jak się obudzi, zje z zamkniętymi oczami to wiem, że na noc ![]()
#178 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam lek na cale zło
http://demotywatory.pl/4130034/Gdy-c...no--gdy-ci-zle ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mojej ziemniak z dynia nie podszedł w ogóle- słoik poszedł do śmieci... za to dzisiaj była marchewka z jabłuszkiem i poszło pieknie pół słoika ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.