Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-22, 15:36   #151
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Fewciu, prześlij mi proszę trochę Twojego pedantyzmu, bo masakeros, zbieram się i zbieram i nie mogę się zebrać do sprzątania
przesyłam Kochana
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 15:38   #152
Delicjanka
Zakorzenienie

Dzięki kochane za kciuki,
tak więc byłam na usg brzuszka- mała gugała podczas badania wszystko wyszło ok, badanie moczu- ok, morfologia krwi- do powtórzenia - wyszły jej za dużo płytek krwi cos w ten desen norma to 400 a ona miala 540. Tak wiec jutro z samego rana lecimy na kuj kuj znowu...
waga poszła w góre, mała wazy 6400 mam odstawić już bebilon.. i mam podawac infacol na te baczki.. później sie zobaczy co i jak. Martwie sie ta krwią..

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 15:40   #153
meneq
Zakorzenienie

Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
będziemy trzymać kciuki
Dzk. To sie we wlasciwym czasie upomne jeszcze

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny skąd wiecie, że dziecko zasnęło snem nocnym??
Po tym, ze jest "odkladalna"
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 15:44   #154
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
tak więc byłam na usg brzuszka- mała gugała podczas badania wszystko wyszło ok, badanie moczu- ok, morfologia krwi- do powtórzenia - wyszły jej za dużo płytek krwi cos w ten desen norma to 400 a ona miala 540. Tak wiec jutro z samego rana lecimy na kuj kuj znowu...
waga poszła w góre, mała wazy 6400 mam odstawić już bebilon.. i mam podawac infacol na te baczki.. później sie zobaczy co i jak. Martwie sie ta krwią..
Super, że z brzuszkiem w porządku!
Kochana na pewno powtórne badanie będzie super Buziaki dla dzielnej Niuni
Stary 2013-05-22, 15:48   #155
meneq
Zakorzenienie

Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Jeszcze Wam cos opowiem i spac zmykam.
W Japonii nie robi sie usg bioderek, ale przy bilansie po 1 i 4 miesiacu lekarz bada.
Dzis tz (konczy staz na ortopedii) pojechal badac maluszki i zdobyta wiedze wykorzystal na Yae i badal bioderka. Wyglada na to, ze jest wszytko dobrze.

W ogole Yae byla dzis rozbrajajaca: najpierw skladala stopki jak do paciorka, pozniej przy piersi non stop zerkala na mnie i usmiech od ucha do ucha (pierwszy raz tak sie zdarzylo, to sie podniecam; wybaczcie), a na koniec kiedy ja polizylam po kapieli i karmieniu na materacyku, zeby spala, to sie rozgadala na calego - na kazdym wydechu cos miala do powiedzenia ;-)

Dobra, to ja ide spac. Spokojnego wieczoru i nocy!
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 15:51   #156
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Witam sie w nowym watku weszłam na stary i mysle ale mało pisałscie oj ja głupia
Mój niuniuś dziś % miesiecy kończy ale zleciało
Uciekam prasowac wieczorem sie odezwe
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 15:52   #157
mitabe
Rozeznanie

Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Wszystko będzie dobrze:thumbup:

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Dzk. To sie we wlasciwym czasie upomne jeszcze

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Dokładnie mój też musi być "odkładalny"

Cytat:
Jeszcze Wam cos opowiem i spac zmykam.
W Japonii nie robi sie usg bioderek, ale przy bilansie po 1 i 4 miesiacu lekarz bada.
Dzis tz (konczy staz na ortopedii) pojechal badac maluszki i zdobyta wiedze wykorzystal na Yae i badal bioderka. Wyglada na to, ze jest wszytko dobrze.

W ogole Yae byla dzis rozbrajajaca: najpierw skladala stopki jak do paciorka, pozniej przy piersi non stop zerkala na mnie i usmiech od ucha do ucha (pierwszy raz tak sie zdarzylo, to sie podniecam; wybaczcie), a na koniec kiedy ja polizylam po kapieli i karmieniu na materacyku, zeby spala, to sie rozgadala na calego - na kazdym wydechu cos miala do powiedzenia ;-)

Dobra, to ja ide spac. Spokojnego wieczoru i nocy!
Cudowne prawda!? Ją też pamiętam jak mój zrobił tak pierwszy raz

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 15:56   #158
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
młody mnie własnie malowniczo orzygał od ramienia, po ręce, spodniach, kanapie i na ziemię spłynęło
hehehe, nie tylko ja moge z dziecieciem przegrywac

nadrobiłam, bo mały usnął, znowu leje, nie chce mi sie nic robic, mam wy.ebane bo mnie małzon wqrwia. to siedze i wizażuje

zapomniałam cytowac, o ja głupia pinda ale pamiętam:

MAŁA- ja chyba też zaczne miec alegrie na policje z wiadomych względów

PSTRYCZEK, fajnego masz doktorka, czlowiek wyluzowany i co najważniejsze- życiowy

DELI - bardzo sie ciesze, że z Amelkowym brzuszkiem w porząsiu

co do prawka- ja zdałam dwa lata temu, wczesniej panicznie sie bałam to mnie nikt nie wypychał, sama postanowiłam, ze chce, zdałam za 3 razem, bo za 1 obaliłam pachołka na łuku a za 2 rzęch mi 3 razuy zgasł na miescie, a zdałam w dzien matki kocham jezdzic autem, a mój punciak zgrabny i mały to nawet parkowanie podłużne mi nie straszne

FEWCIU, SILVER- smutne, to co piszecie o tesciowych, w koncu to babcie dziewczynek.... moja mama zastrzeliła mnie wczoraj jak byłysmy razem na zakupach- zaciągneła mnie do dzieciowego sklepu i kazała wybrac co mały ma dostac na roczek o raju, gdzie tam do roczku

ILLUSION- fajnie wykombinowane masz na balkoniku, zawsze to zatrzyma ciekawskie oko

mój małzon nie czyta, ale jak mu o Was powiedziałam, to teraz jak z czyms wyskocze to pada tekst: dziewczyny tak twierdzą?
BOKEH- twój mąż wymiata

skocze jeszcze do poprzedniej czesci, nie lubiem miec zaległosci i jak mi młody nie wstanie to jeszcze postaram sie stad podcytowac
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 15:57   #159
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
To u mojej się nie sprawdzi, bo nie usypia na rękach..
Stary 2013-05-22, 15:57   #160
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
nawijko odpowiedzialam jeszcze w starej czesci. Badz tak dobra i doczytaj, bo w aplikacji nie wiem jak link wstawic.
Widzialam kochana, dziekuje za przepis

Cytat:
ja zdałam za 4 ale to wszystko przez stres niestety, noga mi tak latała, ze na łuku 2 razy oblałam
ale teraz smigam jak opętana po zdaniu egzaminu tzt mnie zaczął uczyć jezdzić najwięcej mi dały jazdy na długich trasach, po zdaniu egzaminu 3 msc później pojechaliśmy do Torunia jakies 320km. Ja kierowałam, mandat dostałam za szybką jazdę ale później taka różnica była że ojej. Teraz wszędzie ja prowadzę jak jedziemy gdzieś dalej, czy to morze czy góry to ja kieruje chyba że mi sie już nie chce to tzt mnie zmienia albo odwrotnie
Ojj, moja noga tez latala jak szalona i tez poleglam na luku.

laurka, dzieki za link, tego wlasnie podejrzewalam kupie na pewno!

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40932604]jak mówię, że czegoś nie wiem to jest: no siedziesz na tym forum to dopytaj dziewczyn
[/QUOTE]
Nie istnieja takie rzeczy

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Stwórzmy kolaż z oballami
W ogóle to która pierwsza z oballem wyskoczyła. Pewno SZAJA? Ja Wam mówię, ona jest tak jak te blogerki, sponsoring uprawia Na razie nabija sobie kieszenie: 1. chustą 2. oballami 3. żarciem Holle Asz Ty, rozgryzłam Cię
Kurcze miał być spacer dziś a tu angielska pogoda
Ale za to, jak wczoraj nie robiłam NIC tak dziś mam motorek w dupce i mnóstwo roboty za sobą
You made my day

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
ale pokur.wic tez troche musze
- sprzatalam wczoraj, pozamiatalam, pomylam podlogi... rano wstaje do kibelka patrze na podloge, a ze slonce juz wstalo to pieknie mi oswietlilo moje pomyte podlogi, a tam kupa kurzu, jakies paprochy giganty i oczywiscie pierdyliardy moich kudłów!
-czy wy tez macie wit D w kapsulkach? to ciezkiego h.ja jakie to lajdastwo jest to szok! ostatnio jak chcialam dac malemu to opsiukalo mi sciane! a astepnym razem opsiukalam sama siebie, w tym moje dopiero co umalowane oko! dobrze ze mam w zanadrzu kropelki. chcialam niby te wykonczyc ale jednak se daruje... moge ja ta wit lykac? o ile ja zlapie w locie oczywiscie...
- i cos jeszcze bylo ale nie pamietam
Ja wzielam sie na sposob i wyciskam to g**wn* na lyzeczke, bo boje sie, ze ten flak wleci mi w Kubusia :/

Zrobilam szarlotke sypana, nie wytrzymalam

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 16:00   #161
hope01
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
juz sobie przypomnialam...
-sloiczki z Hippa. sa na 2 dni tylko! toz to zbrodnia! inne 3 dni moga stac w lodowie

no, to mi ulzylo
też miałam ten sam bulwers

Cytat:
Dawid zasypia po kąpieli tak, nawet jak wieczorem przed przyśnie to i tak się obudzi i gula na ziemię za wanienką

Mika
brawa za 5 miechów

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
\

Zrobilam szarlotke sypana, nie wytrzymalam

toć powiedz mi ostatecznie jak to zrobiłaś tzn składniki i na jaką blachę

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 16:05   #162
nafiyqa
Zakorzenienie

Deli, jaka ona sliicznaaaaaa!! Fajnie, ze wszystko dobrze z brzuszkiem.

Igus Illusion tez slodki

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

hope, tak jak tutaj: http://www.mojewypieki.com/przepis/szarlotka-sypana
Tu jest napisane o tortownicy o srednicy 23cm.
Ja robie na silikonowej okraglej formie, o takiej: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...ars_rule_id=93

Stary 2013-05-22, 16:24   #163
sylwietta1988
Zakorzenienie

MAŁA> w teleexpresie mówili wlasnie, ze na Mazurach policja przez 60 km scigała pirata drogowego, który sie do kontroli nie zatrzymał przyznaj sie, ze grasujesz po Mazurach

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
ja zdałam za 4 ale to wszystko przez stres niestety, noga mi tak latała, ze na łuku 2 razy oblałam
ale teraz smigam jak opętana po zdaniu egzaminu tzt mnie zaczął uczyć jezdzić najwięcej mi dały jazdy na długich trasach, po zdaniu egzaminu 3 msc później pojechaliśmy do Torunia jakies 320km. Ja kierowałam, mandat dostałam za szybką jazdę ale później taka różnica była że ojej. Teraz wszędzie ja prowadzę jak jedziemy gdzieś dalej, czy to morze czy góry to ja kieruje chyba że mi sie już nie chce to tzt mnie zmienia albo odwrotnie

acha, nigdy nie zapomne mojego pierwszego wyprzedzania tira, bo z innymi małymi to wiadomo, ale tira zawsze się bałam. No i jechaliśmy właśnie do torunia.. i bałam się wyprzedzić tira i... jechałam za nim ok 10km i.. miałam tyle okazjiiiiii ze az w koncu go wyprzedziłam na ciągłej w terenie zabudowanym na radiu do nas ten koles" no nie! no nie rozumiem, tyle okazji do wyprzedzania a ty mi tu wyjezdzac na zabudowanym! cholera jasna!" hahaha nie zapomne tego a tzt do niego... ze.. przepraszamy, kobieta jezdzić sie uczy a on, no dobrze, to przepraszam, uczcie sie

mój czasem pyta, co tam u "delicjanek"
Deli mistrzyni kierownicy

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
oj miejmy nadzieję, że tak

ja zdawałam 3 lata temu od tej pory jeżdżę baardzo rzadko, boję się, po Krakowie jak jeżdziłam to stresowałam się jak mnie ktoś wyprzedzał więc teraz nie jeżdżę wcale
zawsze to jakis sposób jest

co do przebierania dziecka: ja po wstaniu rano zmieniam małemu piżamke na ubranko, w ciągu dnia body to zmieniam co godzine bo sie slini jak bokser ale nie non stop nowe tylko zaslinione na sznurek a zakladam suche i tak na zmiane, raz jedno, raz drugie, chyba ze nie zdążą wyschnac to wtedy trzecie wyciągam po kąpanku zawsze nowa piżamka
raczej nie zasikuje i juz w ogole nie ulewa, takze przebieram glownie ze wzgledu na to slinienie sie
rzeczy zakladane rzadko typu dzinsy czy bluza piore raz na kilka zalozen, jak mi sie uzbiera pralka ubranek to przewaznie raz w tygodniu piore małego rzeczy: tertrówki, spioszki, bodziaki, spodenki, bluzki. dokladam do tego kocyk i reczniki kąpielowe. I w dalszym ciągu wszystko prasuje, nawet skarpetki przejezdzam
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 16:34   #164
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
rzeczy zakladane rzadko typu dzinsy czy bluza piore raz na kilka zalozen, jak mi sie uzbiera pralka ubranek to przewaznie raz w tygodniu piore małego rzeczy: tertrówki, spioszki, bodziaki, spodenki, bluzki. dokladam do tego kocyk i reczniki kąpielowe. I w dalszym ciągu wszystko prasuje, nawet skarpetki przejezdzam
Ja tez prasuje, dzisiaj mialam zalozyc malej nieuprasowanego bodziaaka bo juz jej sie skonczyly wszystkie i kurna musialam uprasować, nienawidzę pomiętych ciuchów.

Dziewczyny Amelka przed chwilą zrobiła na mnie atak leże sobie z nią na boczku i słuchajcie, złąpała mój nos i nie dosc ze otworzyła szeroko buzie, to zaczęła piszczeć przyciągnęła nosi... ugryzła:h ahaha:

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2013-05-22 o 16:37
Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 16:35   #165
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

co do przebierania dziecka: ja po wstaniu rano zmieniam małemu piżamke na ubranko, w ciągu dnia body to zmieniam co godzine bo sie slini jak bokser ale nie non stop nowe tylko zaslinione na sznurek a zakladam suche i tak na zmiane, raz jedno, raz drugie, chyba ze nie zdążą wyschnac to wtedy trzecie wyciągam po kąpanku zawsze nowa piżamka
raczej nie zasikuje i juz w ogole nie ulewa, takze przebieram glownie ze wzgledu na to slinienie sie
i ja prasuje wszystko, ale to dlatego, że nie podobają mi się wymiętolone rzeczy

od 15 minut zastanawiam się na jaki kolor paznokcie pomalować mam u jednej ręki każdy inny i zdecydować się nie mogę i to nic, że Mąż za 20 minut z pracy wraca a obiad nie gotowy

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 16:39   #166
Ewik86
Zakorzenienie

Dzięki dobra kobieto

Deli fajnie, że z brzuszkiem Amelki wszystko dobrze.

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Ja tez prasuje, dzisiaj mialam zalozyc malej nieuprasowanego bodziaaka bo juz jej sie skonczyly wszystkie i kurna musialam uprasować, nienawidzę pomiętych ciuchów.

Dziewczyny Amelka przed chwilą zrobiła na mnie atak leże sobie z nią na boczku i słuchajcie, złąpała mój nos i nie dosc ze otworzyła szeroko buzie, to zaczęła piszczeć przyciągnęła nosi... ugryzła:h ahaha:
A to spryciula

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 16:46   #167
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
super, że z brzuszkiem ok

a krwią się nie martw, napewno jest ok

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 16:47   #168
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiemy, mamy tylko nadzieje ze tak wlasnie jest
a tak na powaznie to moj zasypia w okolicach godz 20 i moze ze 2 razy sie przebudzil tak konkretnie do zabawy a tak to spi na nocke juz

Cytat:
Super ze wszystko ok, a z krwia tez sie wyjasni

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Witam sie w nowym watku weszłam na stary i mysle ale mało pisałscie oj ja głupia
Mój niuniuś dziś % miesiecy kończy ale zleciało
Uciekam prasowac wieczorem sie odezwe
dla Niuniuśka za 5 miesiecy!

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
gdzie kupiłaś parasolkę i ile zapłaciłaś?

bo nie wiem czy kupić tutaj czy w Pl.
ehh a gdzie ja moglam kupic allegro Kochana, allegro
http://allegro.pl/uniwersalna-paraso...231045024.html

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Moja mama posadziła na 2 minutki Darie do huśtawki (ja nie chciałam bo przecież jeszcze sama nie siedzi). Ale patrzcie na jej zadowolona minę

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
silna dziewczynka

a powiedzcie mi, sadzacie czasem sobie na kolanie dziecko, jak np trzymacie na rekach
bo ja jak już nie mam siły chodzić i nosić to wtedy Maly siedzi u mnie, oczywiście podtrzymuję go ale tak naprawdę za bardzo nie muszę bo Wiktorek od urodzenia jest silny i sztywno trzyma główkę a teraz i plecki.
tak, czasem sadzam, ale opiera bardziej hmm pleckami niz dupka... ale dupka tez sie zdarza

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość

Pstryczku wiem, ze dam radę ale nie spodziewałam się, ze to już zaraz i nie ogarniam tematu. Szukam czytam i się doszkalam bo w weekend zaczynamy. Trochę zastanawiam się czy to nie za wcześnie mimo wszystko będzie 4,5 miesiąca.
[B]
Kobietki dokarmiajace już ile wasze pociechy miały jak dostały pierwsza lyzeczkę marchewki/jabluszka ????????
ja zaczelam jak maly mial wlasnie 4,5 miesiaca

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 16:49   #169
Ewik86
Zakorzenienie

właśnie - gratulacje dla małego Mika

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 16:50   #170
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

ha ha spryciula jedna!
ja wyszlam na chwile na dwor z malym, noze go w pionie na rekach, przodem do mnie a ten co se zaczal podgryzac? moj obojczyk!

Stary 2013-05-22, 16:52   #171
e_vel
Wtajemniczenie

Widzę, że poruszyłyście już biedronkową promocję od jutra ja ruszam po Dadę i słoiczki

Kiedyś Wam miałam pisać, że już od 2 m-cy używamy chusteczki nawilżane Cleanic http://www.rossnet.pl/Produkt/Cleani...ce,289935,1662 Kapitalne są, pięknie pachną, ładnie nawilżają
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 16:55   #172
elllmi
Zakorzenienie

ale gradem napierdzielało i umyło mi balkon, ale nie ten co chciałam nie w tą stronę zacina

Cytat:
no własnie też się zastanawiałam u mnie na noc zasypia ok. 20 i np teraz też śpi, ale nawet by mi do głowy nie przyszło, że to już na noc

Cytat:
dobrze, że dobrze i z krwią też będzie dobrze

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 16:58   #173
mala_19kw
Zakorzenienie

Sylwietta- no i po co mówiłaś? Miałam cichą nadzieję że nikt nie będzie oglądał tv i się nie wyda. A tak -wydałaś moją tajemnicę przed resztą dziewczyn i cóż innego pozostało? -tak to ja jestem piratem drogowym i to mnie gonili
Wybaczcie że macie w sekcie kogoś takiego jak ja
Rozsiewam zło swoją bryką-wkurzając Policjantów
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 16:59   #174
e_vel
Wtajemniczenie

a co do Rossmanna to jest ta promocja od jutra? bo nic na stronie nie pisze, mało tego nawet gazetki od jutra nie ma pfff....
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 17:00   #175
pstryczek84
Zakorzenienie

dalam dzis malemu ziemniaka z dynia. ja pierdziu, jakie to obrzydliwe! jak odkrecilam sloiczek to sam zapach odrzucil mnie na koniec pokoju a jak sprobowalam bo myslalm ze zepsute bo tak capalo to momentalnie przypomnial mi sie I trymestr i mdlosci a jak na zlosc to Hipp, wiec na 2 dni tylko to musialam wpakowac polowe sloiczka do kubka.
no i se mysle - aha, dzis jak nic mlody szczeli focha bo takiego paiarajstwa to nawet ja bym nie tknela i albo w momencie nauczy sie dzis pluc albo zacisnie mordeczke i sama bede musiala to zjesc bo wyrzucic przecie szkoda...
no wiec daje mu pierwsza lyzeczka a ten co? zjadl z mega smakiem! nawet mu brewka nie pykła!
i zjadl cale pol sloiczka
a na jabłuszku sie krzywil, o pamietnej marchewce nie wspomne
idac tym tropem to szpinak pewnie zje razem ze sloiczkiem

Stary 2013-05-22, 17:03   #176
nafiyqa
Zakorzenienie

evel, wlasnie podobno dlatego nie ma gazetki, bo obowiazuje ta promocja

Stary 2013-05-22, 17:05   #177
LadyWhisper
Zakorzenienie

ja wiem, że zasnął na noc, jak śpi powyżej 40min bo w dzień max 40min właśnie.
Teraz np zasnął, jak się obudzi, zje z zamkniętymi oczami to wiem, że na noc

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 17:09   #178
pstryczek84
Zakorzenienie

Znalazłam lek na cale zło
http://demotywatory.pl/4130034/Gdy-c...no--gdy-ci-zle

Stary 2013-05-22, 17:10   #179
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
dalam dzis malemu ziemniaka z dynia. ja pierdziu, jakie to obrzydliwe! jak odkrecilam sloiczek to sam zapach odrzucil mnie na koniec pokoju a jak sprobowalam bo myslalm ze zepsute bo tak capalo to momentalnie przypomnial mi sie I trymestr i mdlosci a jak na zlosc to Hipp, wiec na 2 dni tylko to musialam wpakowac polowe sloiczka do kubka.
no i se mysle - aha, dzis jak nic mlody szczeli focha bo takiego paiarajstwa to nawet ja bym nie tknela i albo w momencie nauczy sie dzis pluc albo zacisnie mordeczke i sama bede musiala to zjesc bo wyrzucic przecie szkoda...
no wiec daje mu pierwsza lyzeczka a ten co? zjadl z mega smakiem! nawet mu brewka nie pykła!
pstryniu, rozwalasz człowieka

mojej ziemniak z dynia nie podszedł w ogóle- słoik poszedł do śmieci...

za to dzisiaj była marchewka z jabłuszkiem i poszło pieknie pół słoika

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 17:11   #180
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie to samo było jak mu szpinak dawałam (to dopiero capi), a marchewą pluł

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości