Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-22, 13:57   #1081
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Perse - super ze wszystko dobrze.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 13:58   #1082
Mmedeah88
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Kurczę, dziewczyny, zacznę się Was bać!

Co u mnie?
Promotorka mnie ściga, a ja nadal nic nie mam dla niej...
W miniony weekend byłam z mężem na imprezach kawalersko-panieńskich. Dwa dni imprezowania dały nam tak popalić, że teraz chodzimy jak dwie kaleki. Mnie tak szyja łupie, że się ledwo ruszam...
Jeśli chodzi o staranka- nadal cisza. Póki co wzięłam się za swoje ząbki, bo je trochę zaniedbałam. Oprócz naprawiania dziur muszę jeszcze wyrwać ósemki, a na to się jakoś odważyć nie mogę.
Wczoraj po raz pierwszy w życiu "zahennowałam" sobie włosy. Henna była bezbarwna, chodziło o odżywienie kłaczków. Na razie jestem zadowolona
Jak widzicie- nic ciekawego...

Agatko, mnie się najbardziej podoba ta kiecka z prawej z pierwszego zdjęcia.
Ja też mam wesele 8 czerwca, sukienkę już mam, ale butów nie. Na boso chyba pójdę
A jeśli chodzi o gina- coś mi się kołacze, że jeszcze jak byłaś w szpitalu, to jakiś tamtejszy doktorek stwierdził, że jesteś pod dobrą opieką, w sensie opieką tej ginki. Hmm... Może na najbliższą wizytę idź do niej, zorientuj się, czy ona jest w stanie się Tobą dobrze zaopiekować, a potem decyduj.

Izka, nie dziwię Ci się, że nie możesz dojść do siebie po takim śnie. Mnie dziś nad ranem też koszmar obudził i cały dzień chodzę z tego powodu przybita, także rozumiem Cię

Perse, brawo dla Arturka!

Hosenko, cieszę się, że krecha wyszła mocniejsza i że tak szybko udało Ci się zapisać do gina

Maksi, spóźnione życzenia

Zeberko, ja się za to wpatruję w czyjeś dzieci, co mi też czas zabiera... Na przykład w Twoją Kasię

Anitko, w sprawie Bro nie pomogę, ale cały czas sobie myślę o tym, że Ty zaraz zaczynasz staranka i trzymam kciuki jak szalona!

Rena, szkoda, że jednak @ przyszła... Mam nadzieję, że następny cykl będzie tym ostatnim starankowym. Mocno Ci tego życzę!

U mnie znów nadciąga burza. Już trzeci dzień z rzędu...
Mmedeah88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 13:59   #1083
Kubek29
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Perse- super!
Kamień z serca, co?

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2013-05-22 o 14:51
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 14:11   #1084
agatkaa1
Zakorzenienie

Medi ja cholera jasna mam już taki mętlik w głowie co do gina że już sama nic nie wiem...pogadam z Tż i zobaczymy co wymyślimy....
A jak się "hennuje włosy"??? o co chodzi i jaki to daje efekt? ja mam tak zniszczone że głowa boli dlatego zdecydowałam sie zafarbować je na jeden kolor...no i wypadają strasznie co mnie denerwuje i dlatego już zadzwoniłam do endo dziś bo to pewnie od tej tarczycy zasranej....

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

ja się zwijam dziewczynki do tej endo

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 14:14   #1085
iza243
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40933628]U nas ok, Artus waży 1500 g

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Super
Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość

jeszcze sa takie
Te mi się nie podobają.Ta pierwsza łososiowa

Robicie smaka,ale bym się napiła takiego zimnego piwa

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 14:35   #1086
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
ciągle słyszę jak to kobiety chudną bo karmią...
Ja właśnie karmię i cały czas chudnę, chyba już nawet 50kg nie mam. A potrafię zjeść z 8 kromek chleba dziennie, do tego obiad i jeszcze w międzyczasie szarlotkę podjadam. Tylko że cały czas jestem na diecie, więc wszystko jem lekkie, gotowane lub na parze, chlebek bez masła, bo jeszcze dieta bezmleczna, więc pewnie dlatego mi waga spada

Cytat:
moja Katarzynka
Ślicznotka

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Zeberka - ja jak jestem sama z Jakubem nie mam jak nawet herbaty zrobic
Mi TŻ rano robił duży kubek herbaty i tak go popijałam, bo też nie miałam na to czasu. Obiady mam pomrożone, albo robię jak TŻ jest w domu. Od tego tyg mam pomoc, bo mama idzie na wcześniejszą emeryturę, żeby się Olkiem zająć jak wróce do pracy, więc mi go bierze na spacery i w domu też się nim trochę zajmie - bo on do tych wymagających należy, lubi sobie pokrzyczeć jeszcze.
Dzisiaj na szczepieniu znajoma położna, która była u nas jak Oliś tak płakał, powiedziała, że nigdy nie zapomni tego widoku jak on tak płakał, bo takiego czegoś jeszcze nie widziała, żeby niczym nie szło dziecka uspokoić, a naprawdę darł się strasznie i tak było przez prawie 3 miesiące,a ja nie raz razem z nim płakałam

Cytat:
ja mam Kasię naprawdę bardzo grzeczną, na palcach policzę ile razy płakała
Tylko pozazdroscić

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Jego poki co nie idzie na 5 min zostawic nawet. Wiem ze za jakis czas bedzie starszy ale mimo wszystko. Troche mnie przerosla sytuacja. Nie sadzilam ze dziecko moze byc az tak wymagajace
Ja sobie cały czas powtarzam, że z czasem będzie lepiej, zresztą i tak jest już dużo lepiej niż było, a ja już myślę o starankach od przyszłego roku zobaczymy jaki Oliś będzie

Perse super, że wszystko dobrze

Ewel, Adunia jeszcze chwilka

Hosenko za wizytę

Maksi spóźnione życzenia, ale wszystkiego najlepszego

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 15:56   #1087
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Ja właśnie karmię i cały czas chudnę, chyba już nawet 50kg nie mam. A potrafię zjeść z 8 kromek chleba dziennie, do tego obiad i jeszcze w międzyczasie szarlotkę podjadam. Tylko że cały czas jestem na diecie, więc wszystko jem lekkie, gotowane lub na parze, chlebek bez masła, bo jeszcze dieta bezmleczna, więc pewnie dlatego mi waga spada
hmm mi też waga leci chociaż chyba już nie ma możliwości bardziej spaść (40kg wagi ) no i ja się nie dietuję jem wszystko jak leci

Wiktor po spotkaniu z Zosią i Mikołajem - ma ostre zapalenie gardła (i znów antybiotyk) tzn nie wiem skąd to złapał, mam nadzieję że reszta zdrowa a siedzimy u teściów do jutra
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-22, 16:36   #1088
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Dzięki Dziewczyny za wszystkie kciuki i miłe słowa

No Artuś trochę malusi, jeszcze w porównaniu z dziećmi z wątku mamusiowego to wcale, niektóre już mają ponad 2 kilo w jego wieku. No ale widocznie taki jego urok, przepływy są OK, dzisiaj gin sprawdzał i w pępowinie i w ogóle. Zresztą mówił, że waga OK. TŻ sprawdzał na tych siatkach centylowych i mówi, że jest OK.

Pani, z jaką wagą urodził się Michaś?

Bo mi wypada, że Mały jak będzie tak przybierał, jak przybiera, to będzie ważył ok. 2300 przy porodzie..
Ja się urodziłam 2900. No ale biorę leki poprawiające przepływy, więc nie wiem, czy można jeszcze coś zrobić.... No trochę się zmartwiłam, ale wszystko pozostałe jest OK. Wody, szyjka, łożysko, serduszko.
Następna wizyta już 3 czerwca, bo potem gin ma urlop Więc już za 1,5 tygodnia

Potem byliśmy na mieście, zjedliśmy pyszne pierogi (i o dziwo mam po nich dobrusi cukier, 86 po pierogach z serem) i kupiłam sobie 2 lakiery Essie za 33 zł (tzn. cena za oba).

Niestety nie załatwiłam nic więcej... A muszę kupić prezent na ślub za ok. 50-60 zł i kompletnie nie wiem, co (a chcę coś do kuchni, ale coś konkretnego, tzn. bardziej do mięsa niż do słodkości...), do tego wino - i zamknęli mi sklep z winami i chciałam mamie coś kupić, ale też nie wiem, co...

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 17:01   #1089
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

no ja już w domku i po wizycie u ENDO...zatem dawkę mam brać 50/25 i za jakieś 3 miesiące zrobić badanie....a TSH mogło spać ze względu na to że był wysoki poziom b-hcg....i mam się nie przejmować....

Mierzyłam kiecki ale tragedia z tymi kieckami jest normalnie.....wszystko na jedno kopyto....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-05-22, 17:02   #1090
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Pani, mieszkasz z teściową czy tylko Was odwiedza?
nie dałabym rady z nia mieszkać. z resztą ze swoją mamą też. dwie samice alfa w jednym domu to o jedną za dużo

Cytat:
pani- Teściowa ile tylko mogła finansowo to pomogła
uffff

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
nigdy nie zastosowałam się do rad teściowej

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40933628]U nas ok, Artus waży 1500 g
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
więc pewnie dlatego mi waga spada
heh.. no a ja jem wszystko oprocz orzechow, czekolady, kapusty, cebuli...

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40938593]
No Artuś trochę malusi, jeszcze w porównaniu z dziećmi z wątku mamusiowego to wcale, niektóre już mają ponad 2 kilo w jego wieku. (...)
Pani, z jaką wagą urodził się Michaś?
[/QUOTE]Perse, nie ma co porownywac

Michał urodzil sie z 2650.

gdzie tak tanio kupujesz Essie?!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 17:08   #1091
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

No i co myślicie???

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2013-05-24 o 09:42

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-22, 17:12   #1092
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
No i co myślicie???
żółta dużo lepsza

Stary 2013-05-22, 17:13   #1093
ButterBear
Zakorzenienie

Ja znowu jak po ogień...

Agatka, mi się bardziej podoba ta pierwsza sukienka, w drugiej faktura materiału średnia..

Persephone, super, że Mały ok i Ty ok i cukier po pierogach ok. Jednym słowem - super, że ok

Rena, jak Twoje efekty? Ja się trzymam dietki na ile mogę. Chyba z 1,5 kg schudłam, ale co ważne, czuję się dobrze. Lżejsza...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 17:19   #1094
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
żółta dużo lepsza
mnie też się podoba i dobrze sie czuje w żółtym i chciałabym żółtą kupić....
tylko znów ona jest taka na styk...jak sobie zjem coś to nie wiem czy zamek nie strzeli...

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Agatka, mi się bardziej podoba ta pierwsza sukienka, w drugiej faktura materiału średnia..
a Tż się ta druga podoba własnie ze względu na materiał....że te kwiatki takie wygniatane są....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-05-22, 17:25   #1095
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

a Tż się ta druga podoba własnie ze względu na materiał....że te kwiatki takie wygniatane są....
Nie obraź się, bo to tylko moje zdanie, ale mi się właśnie ten materiał kojarzy z obiciem kanapy...
Ty ładnie wyglądasz w sukience, tzn w kroju, ale ten materiał mi się całkiem nie podoba..

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 17:28   #1096
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Nie obraź się, bo to tylko moje zdanie, ale mi się właśnie ten materiał kojarzy z obiciem kanapy...
Ty ładnie wyglądasz w sukience, tzn w kroju, ale ten materiał mi się całkiem nie podoba..
czemu mam się obrażać... mnie się tez nie podoba i ten kolor mi tez nie pasuje

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-05-22, 17:33   #1097
Mmedeah88
Wtajemniczenie

Agatko, odsyłam Cię do bloga, gdzie jest mnóstwo informacji nt. henny. Nie chcę tu zaśmiecać wątku, bo o tym można długo pisać

Jeśli chodzi o kiecki to moją faworytką od początku była ta żółta Baaardzo fajnie na Tobie leży.

A wizyta u endo mam wrażenie Cię nie usatysfakcjonowała, co?

Pani, pozwolę sobie odpowiedzieć za Perse- w Hebe jest promocja: Kup dowolny produkt marki Essie, a drugi dowolny otrzymasz za 1 złoty. Czyli płacisz 32,99 zł za dwa lakiery Essie. Nic, tylko brać!

Perse, tak jak mówią dziewczyny- nie porównuj! Doktorek mówi, że jest ok, to znaczy że naprawdę jest ok
Mmedeah88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 17:33   #1098
adunia89
Zadomowienie

Agatko, ja też jestem za żółtą

Perse, gratuluję wizyty a wagą się nie przejmuj, bo jeśli sama tyle ważyłaś to nawet nie ma się co zastanawiać. Moja też jest mała, ale taki jej urok

Medi, fajnie, że się odezwałaś, mam nadzieję, że mgr coś ruszy

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 17:39   #1099
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość
w Hebe jest promocja: Kup dowolny produkt marki Essie, a drugi dowolny otrzymasz za 1 złoty. Czyli płacisz 32,99 zł za dwa lakiery Essie. Nic, tylko brać!
a ja kupowalam za 49 zl
u nas nie ma tej drogerii

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-22, 17:45   #1100
fiolusiek
Zakorzenienie

Agatko żółta, a nie było innych kolorów Może spróbuj czerwony

Perse Usg zawsze ma zakres błędu 0.5 kg.. Stasio też jakimś kolosem nie był, bo miał 3060, a teraz Dziś Pani neurolog nie wierzyła, że ma 7 ms tylko więcej. Najważniejsze, że jest wszystko ok. Mniejsze dzieci szybciej rosną.
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 17:46   #1101
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość
Agatko, odsyłam Cię do bloga, gdzie jest mnóstwo informacji nt. henny. Nie chcę tu zaśmiecać wątku, bo o tym można długo pisać

Jeśli chodzi o kiecki to moją faworytką od początku była ta żółta Baaardzo fajnie na Tobie leży.

A wizyta u endo mam wrażenie Cię nie usatysfakcjonowała, co?
dzięki ...poczytam sobie...ja się zastanawiam na olejowaniem włosów...juz nawet zamówiłam olej

Dziękuję dobrze się w niej czułam tylko wydaje mi się że jest troszkę za mała albo ją kupię i motywacja żeby schudnąć albo nie wiem....

No tak z endo to szału nie ma....bo ja sama powiedziałam tydzień temu do Tż że chyba najlepiej byłoby brać ten lek tak jak ona mi własnie kazała....chyba przestanę chodzić do Niej i sama sobie będę dawkować leki...

Cytat:
a ja kupowalam za 49 zl
u nas nie ma tej drogerii
nie ma jeszcze??? bo z tego co wiem miała być.....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-05-22, 17:47   #1102
Kubek29
Zadomowienie

Perse, ta masa ciala na ten tydzien jest ok. Nie szukaj zmartwień

A masę urodzeniowa wcale nie tak łatwo przewidzieć. Ta obliczana z USG to jest... Uwaga ! plus/minus 500g. ( w USG wykonywanym około terminu porodu).

Agata, ta żółta ma lepszy krój dla Ciebie. Ładniej moim zdaniem talia wyglada. Zgrabnie

Jak sobie radzilyscie z 'odrzutem' od mięsa w ciąży? Jesli taki mialyscie. Co jadlscie w zamian?
Ja sobie wlasnie uswiadomilam, ze nie mam na nie w ogole ochoty i praktycznie nie jem. Oprócz jakieś chudej eko wedlinki na kanapce. Obiady jarskie wybieram i na te chwile nie mogę sie do innych przekonać.

/
O fiolusiek to samo o USG napisała.

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2013-05-22 o 18:33
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 17:49   #1103
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Agatko żółta, a nie było innych kolorów Może spróbuj czerwony
z tego była jeszcze pudrowy róż....a ja w czerwonym się nie lubię....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-22, 17:59   #1104
Hosenka*
Zakorzenienie

Bolał mnie jakiś czas brzuch, jak przed okresem, ale delikatniej. Leżałam cały czas, zelżało, choć dalej lekko czuję. Byłam w WC i zobaczyłam lekkie plamienie, raczej może brudzenie - lekko brązowe, rozwodnione.
Czy to może być związane z tm że jutro powinnam dostać okres?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 18:02   #1105
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Bolał mnie jakiś czas brzuch, jak przed okresem, ale delikatniej. Leżałam cały czas, zelżało, choć dalej lekko czuję. Byłam w WC i zobaczyłam lekkie plamienie, raczej może brudzenie - lekko brązowe, rozwodnione.
jak najbardziej...plamienie/brudzenie jest możliwe w terminie @...dobrze że jutro masz wizytę!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-05-22, 18:37   #1106
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
no ja już w domku i po wizycie u ENDO...zatem dawkę mam brać 50/25 i za jakieś 3 miesiące zrobić badanie....a TSH mogło spać ze względu na to że był wysoki poziom b-hcg....i mam się nie przejmować....

Mierzyłam kiecki ale tragedia z tymi kieckami jest normalnie.....wszystko na jedno kopyto....
Dobrze że endo załatwiony

Cytat:
No i co myślicie???
Popieram dziewczyny żółta dużo lepsza
Cytat:
Może być,ale ja bym mimo wszystko podjechała na IP.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 18:40   #1107
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Dzięki Dziewczyny Już się nie martwię Zresztą pewnie łatwiej mi będzie urodzić, jeśli Mały nie będzie kolosem

Cytat:
Perse, nie ma co porownywac

Michał urodzil sie z 2650.

gdzie tak tanio kupujesz Essie?!

Dokładnie, w Hebe jest promocja teraz Kupiłam Status Symbol i Island Hoping, szczerze mówiąc piękne kolory, mam nadzieję, że będą się również ładnie prezentować

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 18:48   #1108
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
też tak miałam do końca 3 trymestru i lekarz mówił, że to w porządku jest...

PERSE - cieszę się, że z małym wszytsko ok

AGATKA - w żółtej wyglądasz świetnie!
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 19:07   #1109
zebrawpaski
Zakorzenienie

agatko - mnie się obie kiecki podobają ale chyba żółta faktycznie ładniejsza, ta druga poważna w żółtej masz fajnie talię podkreśloną

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 19:18   #1110
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Rena teoretycznie tak tylko że panią dr mam kontakt telefoniczny a z nim mieć nie będę a poza tym jeśli zajdę w ciąże to on mnie znów przekieruje do kogo innego!!
a no to rzeczywiście bez sensu - myślałam, że będzie Cię prowadził cały czas...

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
podrzucę mojego TŻ na szkolenie do twojego:P mój w ogóle nie jest romantyczny i nigdy nie wie jak mi humor poprawić
nie ma sprawy, ale mój ma tyczko czasem takie przebłyski

Cytat:
zdecydowanie ta żółta ślicznie wyglądasz

Cytat:
Rena, jak Twoje efekty? Ja się trzymam dietki na ile mogę. Chyba z 1,5 kg schudłam, ale co ważne, czuję się dobrze. Lżejsza...
ostatnio się nie ważyłam - ale waga z soboty to 4kg mniej diety cały czas się trzymam co widać na blogu

Cytat:
jak najbardziej...plamienie/brudzenie jest możliwe w terminie @...dobrze że jutro masz wizytę!!
cholera coś ta moja @ się nie rozkręciła - trochę tylko brązowej krwi na papierze, ból brzucha i koniec... jutro pewnie będzie szaleć...

Mateuszek -> cuda się zdarzają

Edytowane przez rena5
Czas edycji: 2013-05-22 o 19:30
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości