|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
http://tablica.pl/oferta/suknia-slub...tml#3c635ab452
która chętna?
|
|
|
|
#3842 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Tycikata, pjona
Opiumalfa, pewnie tak bedzie Mam nadzieje, bo nie lubie byc zameczana przez nikogo, taki typ indywidualistki :p Do bluszcza mi dalekp :p
|
|
#3843 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Heloł dziewuszki
W poprzednim wątku PM2013 jest kolejna relacja ze ślubu, wzruszyłam sie czytając Widziałam temat zareczyn - D. nie popisał sie zbyt, ale wiem że oswiadczyny w parku na śniegu dużo stresu go kosztowały ![]() Dostałam wczoraj od D. telefon na urodziny pisze z niego do Was bo laptopa nie chce mi sie wlaczac. Zmienilam jakos jezyk na niemiecki i nie wiem. jak poprzednie przywrócić![]() Opiumalfa mam pytanie dot. tableta - 10" mieści Ci sie do torebki?waham sie miedzy 7" a 10" ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2013-05-22 o 17:41 |
|
|
|
#3844 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Anka, poszlifujesz niemiecki sobie
|
|
#3845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Znalazłam fajną funkcję w telefonie Mówię do niego a on pisze sam ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- daj linka!! |
||
|
|
|
#3847 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają!
Nie mam jak wkleic linka z aplikacji wiaz. relacja rozpoczyna się części 51 wątku Pm2013 początek w poscie numer 4477
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2013-05-22 o 18:08 |
|
|
|
#3848 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny tak na szybko. Zastanawiamy się jednak nad kamerzystą.
Brać? Znajomy z Warszawy, z dojazdem bez problemu. |
|
|
|
#3849 |
|
Zadomowienie
|
hej Dziewczynki!
Wziełam sie za nadrabianie ale nie wyrobię ![]() wczoraj siedziałam w pracy 10,5 godziny potem mielismy grilla urodzinowego TZta a dzisiaj kolejne 9 godzin, ale mam juz za to weekend jutro jade na szmaty, potem z przyjaciółką na plotki, a wieczorem babska imprezka z dziewczynami ze studiów zrobiłam liste rzeczy do załatwienia przed ślubem. I jest nawet ok, pewnie cos nam sie bedzie przypominac, ale myslałam ze wyjdzie tego duzo wiecej, nie jest źle. Powiedzcie mi - jak sie nastawiacie z lsitą gosci - myslicie że ile z zaproszonych Wam odmówi?? Bo szczerze mówiąc nie wiem czy zapraszać takich luźniejszych znajomych, czy nie bardzo, nie chce tez zeby na sali było pusto, bo połowa nas oleje...? |
|
|
|
#3850 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3851 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Co do zaręczyn to moje były niesamowite bo w ogóle ich się nie spodziewałam Jakoś nigdy nie ciągnęło mnie do zakładania rodziny ( u mnie w rodzinie nie ma ciśnienia na śluby nawet jak się wpadnie)Cytat:
Dla mnie niesamowite było, że facet którego kocham, stwierdził że chce spędzić ze mną resztę życia Nic więcej nie było mi potrzebne. A to, że przy okazji postanowił spędzić moje największe niezrealizowane marzenie z dzieciństwa to już swoją drogą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przed zamieszkaniem razem, bardzo często się kłóciliśmy, bałam się co będzie jak zamieszkamy razem, ale o dziwo jest spoko. Wszystkie moje dziwne problemy, które miałam przed przeprowadzką zniknęły ![]() a tak w ogóle to mam wolną chatę , (tż pojechał na konferencję) kto wpada na bibę?
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-05-22 o 18:36 |
|||
|
|
|
#3852 |
|
Raczkowanie
|
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...21381429_n.jpg dziewczyny marzę o tej sukni
|
|
#3853 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Boooska <3
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3854 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tez po tych Waszych cudownych opowiesciach zrobilo mi sie przykro, ze moj TZ sie za bardzo nie wysili... powiem wiecej, byl totalnie zagubiony a ze ja mam tak, ze jak cos mi lezy na sercu to od razu sie mu zale, to chyba zrobilam mu tylo przykrosci tym gadaniem :p no ale swoja droga, to moglby sie czasem wykazac i cos romantycznego wymyslec :p wiem, ze potrafi ![]() a za co sie obrazilas? bo nie jestem na bierzaco. |
|
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3857 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3859 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polać teżetom Cytat:
musisz wywalczyć swoje! swoją drogą dziwne, że twój tż jakoś sam z siebie nie czuje tej potrzeby pobycia samemu w pokoju, jakiejś rozmowy, poprzytulania się itp. Cytat:
Cytat:
już ostatnio wybrałam jedną suknię, tą z kołnierzem! to idę czytać relację PMki2013 ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- swoją drogą nie czaję, jak w tych ogłoszeniach z sukniami-koszmarkami kobiety piszą, że to "śliczna" , "piękna" suknia w "idealnym stanie" .... nie mają sumienia, czy co?
|
|
#3860 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mniam!!! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() moje zareczyny miały byc w zeszły weekend majowy w pradze. Bylismy tam 5 dni, TZ codziennie miał ze sobą pierscionek i czekał na 'odpowiedni moment' w koncu, kiedy on nadszedł... zaczęła sie mega burza i ulewa. Pamietam, ze był wieczór, światla starego miasta, szlismy przez most karola... ja juz wkurzona bo mysle, ze teraz to napewno nie podejdzie do tematu, a jednoczesnie pomyslałam, ze to byłobty mega piekne - tak w srodku deszczu na tym moscie, nocą... Spodziewałam się.
|
|||||||||
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
jejku jak mi się źle tą relację czyta.... ta PMka jakoś tak pisze bezskładnie, przejdę lepiej do samego meritum
|
#3862 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
W grę wchodzi oczywiście trekking, a nie żadne wspinaczki po lodowcach, bo za cienka w uszach jestem... A Islandia też piękny kierunek Matko laski ile nadrabiania, siedzę od pół godziny i jeszcze nie skończyłam...
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() Widzę, że dużo nowych jest Gratuluję ![]() Dla tych co mnie pamiętają, córa Matylda jest z nami od 11.05. Ważyła 3600 i mierzyła 56 cm. Urodziła się w 37 tc siłami natury
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motyleekk to jeszcze raz Matylda jest śliczna Cytat:
Piękne te Wasze relacje zaręczynowe My zaręczyliśmy się prawnie 3 lata temu we wrześniu.. kiedy to było... ale było z zaskoczenia i do tej pory jestem w ciężkim szoku jak sobie przypomnę, że się nie kapnęłam ![]() mała_czarna śliczne te Twoje bukiety chyba, że taki był zamysł
Edytowane przez Loczek_brown Czas edycji: 2013-05-22 o 20:06 |
||
|
|
|
#3866 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niech Malutka zdrowo rośnie!
Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-05-22 o 20:45 |
|
|
|
|
#3867 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia ile osób nam odmówi- na pewno parę odmówi ze względu na odległość, ale moi znajomi jak najbardziej są za. Zresztą, nigdy nie wiadomo. Może wyznacz datę potwierdzenia przyjścia na trochę wcześniejszą, byś mogła w razie czego zaprosić trochę dalszych znajomych? Motylku, śliczna dzidzia
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-05-22 o 20:23 |
|
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

Opiumalfa, pewnie tak bedzie
Mam nadzieje, bo nie lubie byc zameczana przez nikogo, taki typ indywidualistki :p Do bluszcza mi dalekp :p

niczego nie ograniam ostatnio 
W grę wchodzi oczywiście trekking, a nie żadne wspinaczki po lodowcach, bo za cienka w uszach jestem... A Islandia też piękny kierunek