Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-22, 17:29   #3841
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

http://tablica.pl/oferta/suknia-slub...tml#3c635ab452

która chętna?

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 17:30   #3842
monikkad
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Tycikata, pjona Opiumalfa, pewnie tak bedzie Mam nadzieje, bo nie lubie byc zameczana przez nikogo, taki typ indywidualistki :p Do bluszcza mi dalekp :p
Stary 2013-05-22, 17:39   #3843
anka1897
Wtajemniczenie

Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.

Heloł dziewuszki

W poprzednim wątku PM2013 jest kolejna relacja ze ślubu, wzruszyłam sie czytając
Widziałam temat zareczyn - D. nie popisał sie zbyt, ale wiem że oswiadczyny w parku na śniegu dużo stresu go kosztowały

Dostałam wczoraj od D. telefon na urodziny pisze z niego do Was bo laptopa nie chce mi sie wlaczac. Zmienilam jakos jezyk na niemiecki i nie wiem. jak poprzednie przywrócić

Opiumalfa mam pytanie dot. tableta - 10" mieści Ci sie do torebki?waham sie miedzy 7" a 10"

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-05-22 o 17:41
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 17:42   #3844
monikkad
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

Anka, poszlifujesz niemiecki sobie
Stary 2013-05-22, 17:49   #3845
anka1897
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
O em dżi

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Znalazłam fajną funkcję w telefonie
Mówię do niego a on pisze sam

Stary 2013-05-22, 17:55   #3846
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Heloł dziewuszki

W poprzednim wątku PM2013 jest kolejna relacja ze ślubu, wzruszyłam sie czytając
Widziałam temat zareczyn - D. nie popisał sie zbyt, ale wiem że oswiadczyny w parku na śniegu dużo stresu go kosztowały

Dostałam wczoraj od D. telefon na urodziny pisze z niego do Was bo laptopa nie chce mi sie wlaczac. Zmienilam jakos jezyk na niemiecki i nie wiem. jak poprzednie przywrócić

Opiumalfa mam pytanie dot. tableta - 10" mieści Ci sie do torebki?waham sie miedzy 7" a 10"

ja nosze wielkie torby wiec moj sie miesci. Jednak go nie zabieram poza dom. Jeszcze nie przynajmniej. Poza domem uzywam smartfona. jednak jak bedziemy gdzies jechac to na pewno gp wezmiemy ze soba!

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Tycikata, pjona Opiumalfa, pewnie tak bedzie Mam nadzieje, bo nie lubie byc zameczana przez nikogo, taki typ indywidualistki :p Do bluszcza mi dalekp :p
ja jestem introwertykiem. Jednak czasami mam chec sie poprzytulac, a z moim tz o to nie trudno bo on jest straszny przytulak!

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Heloł dziewuszki

daj linka!!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 18:07   #3847
anka1897
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają!

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
daj linka!!
Nie mam jak wkleic linka z aplikacji wiaz. relacja rozpoczyna się części 51 wątku Pm2013 początek w poscie numer 4477

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-05-22 o 18:08
Stary 2013-05-22, 18:10   #3848
Ines3037200
Rozeznanie

Dziewczyny tak na szybko. Zastanawiamy się jednak nad kamerzystą.

Brać?
Znajomy z Warszawy, z dojazdem bez problemu.
Ines3037200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 18:17   #3849
Verunka
Zadomowienie

hej Dziewczynki!

Wziełam sie za nadrabianie ale nie wyrobię

wczoraj siedziałam w pracy 10,5 godziny potem mielismy grilla urodzinowego TZta a dzisiaj kolejne 9 godzin, ale mam juz za to weekend

jutro jade na szmaty, potem z przyjaciółką na plotki, a wieczorem babska imprezka z dziewczynami ze studiów

zrobiłam liste rzeczy do załatwienia przed ślubem. I jest nawet ok, pewnie cos nam sie bedzie przypominac, ale myslałam ze wyjdzie tego duzo wiecej, nie jest źle.

Powiedzcie mi - jak sie nastawiacie z lsitą gosci - myslicie że ile z zaproszonych Wam odmówi?? Bo szczerze mówiąc nie wiem czy zapraszać takich luźniejszych znajomych, czy nie bardzo, nie chce tez zeby na sali było pusto, bo połowa nas oleje...?

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 18:27   #3850
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Co do mojego tż "mamy synka" rozmawiałam z nim na poważnie, że nie chce tak spędzać czasu jak dotychczas. Tż powiedział, że dla niego obojętnie kto jest w salonie a akurat jest mama wiec dlatego wydaje mi się że musimy z nią siedzieć. I tak nadal tego nie rozumię Po załatwieniu formalności z salą wróciliśmy do jego domu i siedzieliśmy sami potem poszliśmy na piwo z jego bratem i bratową a po powrocie był.. i tż powiedział że w weekend pojedziemy do Wisły jakąś rybkę zjeść Chyba moje gadanie przyniosło efekt
Trzymam kciuki, żeby było ok

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 18:32   #3851
Kate Noir
Zakorzenienie

Hej

Co do zaręczyn to moje były niesamowite bo w ogóle ich się nie spodziewałam Serio nawet mi przez myśl nie przeszło, że tż chce mi się oświadczyć. Nic mnie w życiu nie zaskoczyło jak to Jakoś nigdy nie ciągnęło mnie do zakładania rodziny ( u mnie w rodzinie nie ma ciśnienia na śluby nawet jak się wpadnie)

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość

Tak naprawdę mogłabym mieć zaręczyny nawet na śmietnisku, z takim facetem każda chwila i miejsce jest wyjątkowe tak sobie leżeliśmy dzisiaj , spojrzałam na niego i kurcze jaka ja jestem przy nim szczęśliwa dodaje mi nadziei na lepsze jutro
też tak uważam. Nie czaję niektórych lasek, które są oburzone, bo tż nie spełnił ich zaręczynowych oczekiwań Dla mnie niesamowite było, że facet którego kocham, stwierdził że chce spędzić ze mną resztę życia Nic więcej nie było mi potrzebne. A to, że przy okazji postanowił spędzić moje największe niezrealizowane marzenie z dzieciństwa to już swoją drogą

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Potrzebuję Waszej pomocy!!! Pomysł na wspólny wieczór z TŻ'em!!! Dom odpada, bo mamy jeszcze 2 współlokatorów... PROSZĘ!!! Chcę go zaskoczyć na szybko
My w sobotę chcemy pójść na "fontanny" których od dwóch lat nie miałam okazji zobaczyć, a wcześniej jedziemy zobaczyć jakieś miejsce, które ostatnio odkrył tż, ale nie chce zdradzić co to.

Cytat:
zawsze kazde z was moze robic co innego nawet w tym samym pokoju. my tak mamy
my też tak mamy - nawet jak mamy fochy to i tak idzie wytrzymać w jednym pomieszczeniu jak trzeba

Przed zamieszkaniem razem, bardzo często się kłóciliśmy, bałam się co będzie jak zamieszkamy razem, ale o dziwo jest spoko. Wszystkie moje dziwne problemy, które miałam przed przeprowadzką zniknęły

a tak w ogóle to mam wolną chatę , (tż pojechał na konferencję) kto wpada na bibę?

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-05-22 o 18:36
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 18:39   #3852
sensibleheart
Raczkowanie

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...21381429_n.jpg dziewczyny marzę o tej sukni

Stary 2013-05-22, 18:44   #3853
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.

Boooska <3

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 19:05   #3854
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Ale jestem senna dziś... I doła załapałam, że miałyście takie boskie zaręczyny, a mój TŻ praktycznie nic się nie wykazał (jestem na niego trochę zła po tym jak zachował się w weekend i do tej pory mi nie przeszło, tzn. gadam z nim normalnie, ale nie mogę mu darować tego jak się zachował i przez to jeszcze bardziej mi się złość udziela, że nawet przy zaręczynach nie mógł nic ciekawego wymyślić, w ogóle po ostatnim weekendzie totalnie odechciało mi się ślubu z tysiąca powodów).

Docik, oby rozmowy przyniosły efekt i TŻ się opamiętał
monikkad ja tez sobie dzisiaj ponarzekalam tez po tych Waszych cudownych opowiesciach zrobilo mi sie przykro, ze moj TZ sie za bardzo nie wysili... powiem wiecej, byl totalnie zagubiony a ze ja mam tak, ze jak cos mi lezy na sercu to od razu sie mu zale, to chyba zrobilam mu tylo przykrosci tym gadaniem :p no ale swoja droga, to moglby sie czasem wykazac i cos romantycznego wymyslec :p wiem, ze potrafi

a za co sie obrazilas? bo nie jestem na bierzaco.
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 19:07   #3855
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sensibleheart Pokaż wiadomość

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 19:20   #3856
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
piękna
Stary 2013-05-22, 19:25   #3857
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam jak wkleic linka z aplikacji wiaz. relacja rozpoczyna się części 51 wątku Pm2013 początek w poscie numer 4477

dzieki
Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Hej

Co do zaręczyn to moje były niesamowite bo w ogóle ich się nie spodziewałam Serio nawet mi przez myśl nie przeszło, że tż chce mi się oświadczyć. Nic mnie w życiu nie zaskoczyło jak to Jakoś nigdy nie ciągnęło mnie do zakładania rodziny ( u mnie w rodzinie nie ma ciśnienia na śluby nawet jak się wpadnie)

też tak uważam. Nie czaję niektórych lasek, które są oburzone, bo tż nie spełnił ich zaręczynowych oczekiwań Dla mnie niesamowite było, że facet którego kocham, stwierdził że chce spędzić ze mną resztę życia Nic więcej nie było mi potrzebne. A to, że przy okazji postanowił spędzić moje największe niezrealizowane marzenie z dzieciństwa to już swoją drogą

My w sobotę chcemy pójść na "fontanny" których od dwóch lat nie miałam okazji zobaczyć, a wcześniej jedziemy zobaczyć jakieś miejsce, które ostatnio odkrył tż, ale nie chce zdradzić co to.

my też tak mamy - nawet jak mamy fochy to i tak idzie wytrzymać w jednym pomieszczeniu jak trzeba

Przed zamieszkaniem razem, bardzo często się kłóciliśmy, bałam się co będzie jak zamieszkamy razem, ale o dziwo jest spoko. Wszystkie moje dziwne problemy, które miałam przed przeprowadzką zniknęły

a tak w ogóle to mam wolną chatę , (tż pojechał na konferencję) kto wpada na bibę?
ja tez mam, bo TZ pojechal na dwa dni do paryza i wrocilam wlasnie do pustego domu.

Cytat:
ladna
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 19:34   #3858
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki

ja tez mam, bo TZ pojechal na dwa dni do paryza i wrocilam wlasnie do pustego domu.
do do piątku szalejemy na wizażu
Stary 2013-05-22, 19:37   #3859
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość

dla Wszystkich Tż PM 2014 Mimo stresu, jaki zapewne towarzyszył im w tym momencie, sprawili że ta chwila stała się WYJĄTKOWA i NIEZAPOMNIANA
co prawda, to prawda! polać teżetom

Cytat:
Co do mojego tż "mamy synka" rozmawiałam z nim na poważnie, że nie chce tak spędzać czasu jak dotychczas. Tż powiedział, że dla niego obojętnie kto jest w salonie a akurat jest mama wiec dlatego wydaje mi się że musimy z nią siedzieć. I tak nadal tego nie rozumię Po załatwieniu formalności z salą wróciliśmy do jego domu i siedzieliśmy sami potem poszliśmy na piwo z jego bratem i bratową a po powrocie był.. i tż powiedział że w weekend pojedziemy do Wisły jakąś rybkę zjeść Chyba moje gadanie przyniosło efekt
no i super, oby tak dalej musisz wywalczyć swoje!
swoją drogą dziwne, że twój tż jakoś sam z siebie nie czuje tej potrzeby pobycia samemu w pokoju, jakiejś rozmowy, poprzytulania się itp.

Cytat:
Ale jestem senna dziś... I doła załapałam, że miałyście takie boskie zaręczyny, a mój TŻ praktycznie nic się nie wykazał (jestem na niego trochę zła po tym jak zachował się w weekend i do tej pory mi nie przeszło, tzn. gadam z nim normalnie, ale nie mogę mu darować tego jak się zachował i przez to jeszcze bardziej mi się złość udziela, że nawet przy zaręczynach nie mógł nic ciekawego wymyślić, w ogóle po ostatnim weekendzie totalnie odechciało mi się ślubu z tysiąca powodów).

a czym tż cię zdenerwował w weekend? mój też mnie wkurzył, pokłóciliśmy się dosyć mocno, ale już przeszło. po kłótni atmosfera jest zawsze taka oczyszczona i uczucie przybiera na sile, więc teraz jest naprwadę fajnie

Cytat:
o nieee już ostatnio wybrałam jedną suknię, tą z kołnierzem!

to idę czytać relację PMki2013

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

swoją drogą nie czaję, jak w tych ogłoszeniach z sukniami-koszmarkami kobiety piszą, że to "śliczna" , "piękna" suknia w "idealnym stanie" .... nie mają sumienia, czy co?
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 19:40   #3860
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
nie ogarniam Was, buu niczego nie ograniam ostatnio
kciukajcie proszę, bo jadę dziś z Tż do jego rodziców gadać o wsparciu $ na ślub
daj znac i pwoodzenia!!!

Cytat:
W sobotę oglądaliśmy z TŻ-tem i moim bratem "Czarnobyl - Reaktor Strachu". Film wygląda jak spisany na kolanie, ale dzięki niemu zainteresowałam się tą historią... Właśnie oglądam dokumenty o tej katastrofie :/ Tragedia. Ludzie w jeden dzień stracili wszystko. Cały swój dorobek, dotychczasowe życie...
to bys sobie z moim TZtem pogadała, on jest fanem tego tematu

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
mniam, zainstalowaliśmy ekspres więc popijam właśnie pyszne late
mniam!!!

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
I ja jestem dzieckiem z tego rocznika, ze zniszczonym zdrowiem - masa alergii, problemy z tarczycą...

Wróciłam z siłki i zaraz odpoczynek i pomaluję pazurki Byle do piątku, bo jadę do domu Ta myśl dodaje mi skrzydeł. Nawet pobudka o 3,45 była lepsza, gdy pomyślałam, że już (Edit: w piątek) wieczorkiem spotkam się z TŻ
najwieksze spustoszenie wybuch przyniósł nie rocznikowi 86, ale późniejszym 87 i 88

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Ja dziś byłam mierzyć po raz pierwszy kiecki, najlepiej mi w literce A, całkiem ok w księżniczkach. Ale o dziwo super też wyglądałam w sukience odcinanej pod biustem z dekoltem w V i zupełnie prostym dołem.

Mierzyłam w salonie Evita (drooogo) i w mniejszym saloniku, gdzie suknie gładkie były super, ale znowu te koronkowe gryzły straszliwie.

Jeśli chodzi o te z Evity to pokażę co mierzyłam

Te 3 pierwsze zdjęcia to ta sama suknia - cena coś pod 4 tys - a jakość - jak dla mnie średnia. Te aplikacje i zdobienia od góry sukni gryzą strasznie i w dekolt i w ręce jak się je ułoży wzdłuż. Fajnie, że istnieje kilka modyfikacji trenu, ale jak chciałam do niej ramiączka do pani mi powiedziała że tylko takie jak od biustonosza. A takie są dla mnie tragedią...
Mega dużym plusem tej sukni było to że fajnie podkreślała biust, robiła świetną talię - a ja do szczupłych nie należę i ukrywała biodra - tylko brakowało czegoś na górze, wolałabym częściowo ukryć ramiona, a nie zrobię tego pod ramiączkami szerokości 1 cm...
I jak za tą kasę uważam, że nie powinna mnie drapać.

Druga kiecka - zupełnie nie spodziewałam się że będzie na mnie dobrze leżeć, byłam pewna że wyjdą biodra - ale okazało się że nie. Świetnie modeluje górę, dół jest lejący i ładny - ale to nie to. Nie było wow.

Ta trzecia znów fajne rozwiązanie z tym ramiączkiem, podobała mi się, ale była za WIELKA. Ledwo się w tej kiecce mieściłam w przymierzalni. Wiecie efekt w stylu suknia, za pół metra ty i znów suknia metr za tobą. Bardzo ładna, fajna, ale za szeroka na dole, czułabym się w niej przebrana, jak beza. Gdyby dół był mniejszy, to byłaby przepiękna. Ten tiul ma taki srebrzysty połysk, jest miękki, nie zagina się sztywno - pod tym względem na plus.

Ogólnie jestem zaskoczona że udało mi się sporo pomierzyć i wiem że rybki na nie, takie z obniżonym stanem też nie. Nie mam zdania co do hiszpanek, nie podobają mi się ale nie mierzyłam żadnej typowej
tę trzecią moja koleżanka miała na slubie i wyglądała obłędnie!!!

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość

nie wiem jak Wam, ale mi sie jednak marzy byc ksiezniczka na cywilnym bedzie skromnie i elegancko, ale na koscielny to juz musze spelnic swoje marzenia
tez bede ksiezniczką! A co! Raz się ma ślub!

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Serial to jest. Genialny.Nie mogę przestać oglądać. Odcinek 6 i sceny w łóżku wymiatają
zaciekawilyscie mnie, rzucę okiem

Cytat:
trzymam kciuki, mam nadzieje ze to nie jest chwilowe

Cytat:

eee tam daj spokój

Cytat:
boska faktycznie!!

moje zareczyny miały byc w zeszły weekend majowy w pradze. Bylismy tam 5 dni, TZ codziennie miał ze sobą pierscionek i czekał na 'odpowiedni moment' w koncu, kiedy on nadszedł... zaczęła sie mega burza i ulewa. Pamietam, ze był wieczór, światla starego miasta, szlismy przez most karola... ja juz wkurzona bo mysle, ze teraz to napewno nie podejdzie do tematu, a jednoczesnie pomyslałam, ze to byłobty mega piekne - tak w srodku deszczu na tym moscie, nocą... no ale on stwierdził, ze pewnie sie wkurzyłam, ze leje i pojechalismy do domu :mldeje: Klęknął tydzien później w naszym miescie, na spacerku, na moście z kłódkami Spodziewałam się.

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 19:42   #3861
say-hello
Zakorzenienie

jejku jak mi się źle tą relację czyta.... ta PMka jakoś tak pisze bezskładnie, przejdę lepiej do samego meritum
Stary 2013-05-22, 19:43   #3862
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość

Alpy są piękne!!! dużo chodzenia...piękne widoki, ja pierwszego dnia nie mogłam uwierzyć jakie te góry wysokie. Robią wrażenie A łąki identyczne jak w reklamach Milki !
Ja byłam w Austrii - dokładnie Północne Alpy Wapienne (oczywiście nie całe) Wjechaliśmy na Grossglocknera (droga lepsza niż u nas na autostradach i tańsza niż nasze autostrady...a przecież to droga wysokogórska). Dużo chodziliśmy, pogodę mieliśmy super !
Mam nadzieję, że niedługo znowu pojedziemy w Alpy, może z biurem Apter na jakiś trekking
ooo to już wiem do kogo będę pisać w razie czego. Mi się najbardziej marzy Szwajcaria, no ale zobaczymy. Dzisiaj pół dnia w pracy siedziałam na necie i czytałam o Alpach W grę wchodzi oczywiście trekking, a nie żadne wspinaczki po lodowcach, bo za cienka w uszach jestem... A Islandia też piękny kierunek Ja w ogóle siebie już nie widzę na plaży na leżaku, muszą być góry i łażenie!!!
Matko laski ile nadrabiania, siedzę od pół godziny i jeszcze nie skończyłam...

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 20:01   #3863
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Czeeeść

Widzę, że dużo nowych jest Gratuluję

Dla tych co mnie pamiętają, córa Matylda jest z nami od 11.05. Ważyła 3600 i mierzyła 56 cm. Urodziła się w 37 tc siłami natury
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sam_0233.jpg (71,6 KB, 47 załadowań)

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 20:05   #3864
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Czeeeść

Dla tych co mnie pamiętają, córa Matylda jest z nami od 11.05. Ważyła 3600 i mierzyła 56 cm. Urodziła się w 37 tc siłami natury
Śliczna córa Nic tylko gratulować!

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 20:05   #3865
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
Czeeeść

Motyleekk
to jeszcze raz Matylda jest śliczna i ogromne gratulacje dla Was

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
Tak wspominacie to i ja
Wrzucam zdjęcie ale zrobi screen z kompa.. bo zaręczyny mam na kamerze nakręcone... a jest w full hd i na kompie mi nie chodzi ladnie wiec pixele widac :/
Ajjj znowu się poryczałam

1. Widok z gory
2. Eee masz to nieś bo ja nie mam siły... eee nie biorę tego
3. A to weźmiesz???? Pewnie ze tak!!!
4. Aż się poryczałam

Piękne te Wasze relacje zaręczynowe

My zaręczyliśmy się prawnie 3 lata temu we wrześniu.. kiedy to było... ale było z zaskoczenia i do tej pory jestem w ciężkim szoku jak sobie przypomnę, że się nie kapnęłam

mała_czarna śliczne te Twoje bukiety ale jakiegoś elementu mi brakuje, żeby nie wyglądały tak 'zwykło' chyba, że taki był zamysł

17.02 16.09
[*][*][*]

Edytowane przez Loczek_brown
Czas edycji: 2013-05-22 o 20:06
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 20:09   #3866
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
Czeeeść

Hej nie miałyśmy okazji się poznać wcześniej ale fajnie, że tu zajrzałaś i w dodatku z TAKĄ nowiną! Śliczna Dziewczynka! GRATULUJĘ! Niech Malutka zdrowo rośnie!
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014

Edytowane przez aneczka25057
Czas edycji: 2013-05-22 o 20:45
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 20:10   #3867
velika
Winter is coming

Cytat:
Czeeeść

gratki kochana!!! śliczna córeczka

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 20:14   #3868
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość

Powiedzcie mi - jak sie nastawiacie z lsitą gosci - myslicie że ile z zaproszonych Wam odmówi?? Bo szczerze mówiąc nie wiem czy zapraszać takich luźniejszych znajomych, czy nie bardzo, nie chce tez zeby na sali było pusto, bo połowa nas oleje...?

Nie mam pojęcia ile osób nam odmówi- na pewno parę odmówi ze względu na odległość, ale moi znajomi jak najbardziej są za. Zresztą, nigdy nie wiadomo.
Może wyznacz datę potwierdzenia przyjścia na trochę wcześniejszą, byś mogła w razie czego zaprosić trochę dalszych znajomych?

Motylku, śliczna dzidzia
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ

Edytowane przez wenedka
Czas edycji: 2013-05-22 o 20:23
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 20:14   #3869
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Czeeeść

gratuluję!
Stary 2013-05-22, 20:16   #3870
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Czeeeść

ale śliczna kruszynka!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości