Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-21, 22:10   #3091
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Mureczko dziękuję kochana ja bym chciała taka długość jak ma Cocktail, ale to pewnie jeszcze z 2-3 lata minimum zapuszczania przede mną

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Murka też bym się napiła piwa, a nie mam w ogóle jestem przed @ i mam co chwila na 'coś' ochotę Tż kupił mi kinder bueno ( przed ostatnim @ nie było nic słodkiego w domu i Tż pędził ze mną di sklepu, bo byłam zła jak osa i NATYCHMIAST musiałam zjeść coś słodkiego ) zjadłam dziś jedną pałeczkę, a drugą mam na jutro
Ja coś czuje, że lada moment mnie dogonisz Włosy rosną Ci jak szalone
Też jestem przed @ i musze sie przyznać zjadłam dzisiaj cheeseburgera i frytki z Maka czuje sie gruba i brzydka i w ogole porażka
Wysmarowałam się chusteczką samoopalającą, bo twarz mam bladą a reszta w miare i ciekawe czy sie obudze jutro jako pomarańczka
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 22:14   #3092
murka04
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

madziu chciałabym umieć się oprzeć i nie zjeść całego kinder bueno na raz no a Twój Tż to biedny czasami

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 22:19   #3093
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail rosną mi 1 cm na miesiąc jedynie 2 miesiące temu urosły 2cm, to się im zdarza bardzo rzadko niestety a jeszcze w lipcu podciąć muszę.
Oo daj znać jak spisują się chusteczki, bo ostatnio z koleżanką o nich rozmawiałyśmy ja się właśnie boję, że jakieś mazy mi zostaną i będę wyglądała jak 'idź stąd i nie wracaj'

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Mureczko oparłam się tylko dlatego, że wcześniej wypiłam kawę w wielkim kubku ( 350ml ) i byłam pełna, nie wcisnęłabym więcej
Hehe no czasem jest biedny, bo ja taka zołza niedobra jestem
Stary 2013-05-21, 22:33   #3094
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail rosną mi 1 cm na miesiąc jedynie 2 miesiące temu urosły 2cm, to się im zdarza bardzo rzadko niestety a jeszcze w lipcu podciąć muszę.
Oo daj znać jak spisują się chusteczki, bo ostatnio z koleżanką o nich rozmawiałyśmy ja się właśnie boję, że jakieś mazy mi zostaną i będę wyglądała jak 'idź stąd i nie wracaj'

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Mureczko oparłam się tylko dlatego, że wcześniej wypiłam kawę w wielkim kubku ( 350ml ) i byłam pełna, nie wcisnęłabym więcej
Kiedyś używałam takiej, ale to było dawno Aż sie boje jak bede jutro wyglądać
Ja nawet nie wiem czy mi rosą bo nie mierzę

Możemy sobie piątke przybić, bo ja też jestem zołzą czasem, czasem często
Stary 2013-05-21, 23:46   #3095
sanderaM
Rozeznanie

Ja kochane się kładę spać
Oto moje menu:
ś: płatki owsiane + jogurt naturalny+ trochę bakalii+ łyżka dżemu brzoskwiniowego
2ś: 1/2 kefiru
o: 2 szaszłyki + młoda gotowana kapusta
p: 1/2 kefiru
k: serek wiejski + szynka+ pomidor+ ogórek
+ 30 min hh + Tiffoczki (pierwszy raz robiłam) + Mel B na brzuch
do jutra
Stary 2013-05-22, 09:19   #3096
czbasia
Zakorzenienie

Dzień dobry!! Piję kawę, padam na klawiaturę i zasypiam
Cężki dzień przede mną. A cały czas ktoś coś chce. Przyszla starsza kobieta do mnie wniosek złożyć , a ja do niej "daj mi dowód" hahaha.. aż sie przebudziłam, mam nadzieję że ze słuchem u niej nie za dobrze

Monia łer ar ju???!!! Tesknimy tu..

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Ja kochane się kładę spać
Oto moje menu:
ś: płatki owsiane + jogurt naturalny+ trochę bakalii+ łyżka dżemu brzoskwiniowego
2ś: 1/2 kefiru
o: 2 szaszłyki + młoda gotowana kapusta
p: 1/2 kefiru
k: serek wiejski + szynka+ pomidor+ ogórek
+ 30 min hh + Tiffoczki (pierwszy raz robiłam) + Mel B na brzuch
do jutra
Fajne

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2013-05-22 o 08:31
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 10:50   #3097
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail jakbym miała takie długie jak Ty to też pewnie bym ich nie mierzyła Ty możesz tylko utrzymywać swoją długość i podcinać końce, a dla mnie każdy cm na wagę złota masz idealną długość włosków
O to daj znać jak się spisały chusteczki
hehehe pjjjona ja też jestem czasem ... czasem często
Sandera za ćwiczenia

U mnie dziś na wadze kolejny spadek nie wiem czym jest on spowodowany, bo jem normalnie, ostatnio wpadły frytki i chipsy, no i ogólnie od tygodnia jem makarony z sosami na obiad Tż sobie zażyczył "pomysły na" i co dzień inne przyrządzam a na wadze 47,4kg nie pamiętam kiedy tyle było.
Stary 2013-05-22, 11:21   #3098
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail jakbym miała takie długie jak Ty to też pewnie bym ich nie mierzyła Ty możesz tylko utrzymywać swoją długość i podcinać końce, a dla mnie każdy cm na wagę złota masz idealną długość włosków
O to daj znać jak się spisały chusteczki
hehehe pjjjona ja też jestem czasem ... czasem często
Sandera za ćwiczenia

U mnie dziś na wadze kolejny spadek nie wiem czym jest on spowodowany, bo jem normalnie, ostatnio wpadły frytki i chipsy, no i ogólnie od tygodnia jem makarony z sosami na obiad Tż sobie zażyczył "pomysły na" i co dzień inne przyrządzam a na wadze 47,4kg nie pamiętam kiedy tyle było.
Chusteczki nawet spoko nie jestem pomarańczowa bardzo delikatne są dzisiaj jeszcze na wieczór raz posmaruje

Ty już nie chudnij, bo nam znikniesz niedługo
Stary 2013-05-22, 11:51   #3099
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail a masz te z Rossmanna? może tez się na nie skuszę
Ja już nie chcę chudnąć, a jedynie utrzymać wagę właśnie jem kinder bueno

Kurdee uciekam, bo burza jest i boję się siedzieć przy kompie :/
Stary 2013-05-22, 12:10   #3100
sanderaM
Rozeznanie

Hej laseczki
Ja już po śniadanku szykuje obiadek a potem spadam na uczelnie
Dzisiaj muszę jechać wcześniej bo muszę iść w sprawie praktyk a tak mi się nie chce W dodatku taka pogoda że nie wiadomo jak się ubrać rano ciepło potem burza i jak wraca wieczorem to mi zimno
Medzik to ja nie wiem już jak Ty to robisz A Kinder Bueno też bym zjadła
Stary 2013-05-22, 14:27   #3101
meeedzik
Zakorzenienie

Sandera najlepsze jest to, że ja tez nie wiem może to przez geny?? Zawsze mogłam jeść wszystko i byłam chuda jak patyk, a gdy poznałam Tż i codziennie wpadała pizza, hamburgery, lody, słodycze itp to wtedy już była przesada i pewnie dlatego przytyłam

Kurcze ale u mnie dziwna pogoda, chwilę była burza, później ulewa i grad, a teraz słońce świeci

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Makaroniku co tam u Ciebie? Jak w nowej pracy? Jak Twoje włoski ? odzywaj się do nas, bo tęsknimy
Mielnus też już miała nas nie opuszczać, a zaś nam uciekła, nie ładnie co u Ciebie? widzę, że podczytujesz
Stary 2013-05-22, 14:30   #3102
mielnus
Wtajemniczenie

dobry dziewczyny

Jak tam z dietką u was?? Ja całe ostatnie 2 tygodnie ćwiczyłam killera 4 razy w tygodniu. NIestety efektów w cm i wagi nie ma bo zaliczyłam również 50tke w restauracji i srebne wesele...Ale juz staram się spokojnie wracac na drogę moralności i przyzwoitości... dzisiaj ponownie killerek.

u mnie dziśiaj było:
- 2 kanapki z szynką
- jogurt naturalny + dżem
- nalesnik z tuńczykiem i papryką, cebulką
-???

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

nie wiedziałam że o mnie myślałyście Chyba zostałam wywołana przez medzika

u mnie na wadze 63 kg, po wielkich imprezach
Stary 2013-05-22, 17:43   #3103
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Makaroniku co tam u Ciebie? Jak w nowej pracy? Jak Twoje włoski ? odzywaj się do nas, bo tęsknimy
Podczytuję na bierząco wątek
W pracy super, pacjenci potrafią zadziwiać. Niektórzy lekarze też
Nie mam sił ani czasu na nic, dzisiaj mam w tym miesiącu tak naprawde 3 dzień wolny Tzn wg grafiku miałam trochę wolnego, ale jak był tel, że jest wyjazd i czy bym mogła pojechać, to jechałam
Włosy staram się olejować jak mam czas, ale często niestety było tak, że wracałam z jednego dyżuru i zaraz szłam na następny, więc trzeba było szybko umyć i jeszcze suszarką wysuszyć
Ćwiczenia leżą i kwiczą, w pracy trzeba się trochę nadźwigać, więc jednak jakaś aktywność fizyczna jest Diety nie potrafię narazie ogarnąć, nie da się jeść regularnie... Jezszce jak mam dyżur 24 h i w nocy między wyjazdami trzeba coś przegryźć, także narazie dietowo lipa po całości. Staram się jeść małe porcje i nie najadac sie do syta. Nie wiem jak ten poblem rozwiązać
I musiałam odstawić tabletki anty, bo strasznie nogi mi puchną... Jeszcze gorzej niż zwykle. Pod koniec dnia jest taki wielki obrzęk... Nogi dwa razy większe i bolące. Może to być przez tabletki właśnie, moge mieć problemy z krążeniem, nerkami, albo tarczycą. Muszę porobić badania, ale to dopiero w przyszłym tyg. A i będę okularnicą
Boże, starość nie radość

Meedzik Super fotki, bardzo ładnie Ci w spódnicy, takie nogi trzeba pokazywać jak najczęściej
Jak na swoje patrze to płakać mi się chce :P

Heroine Jestem trochę w szoku, myślałam, że tam nie ma tam takich problemów z pracą... Ale jak mówisz, że fajnie udało i się zarobić i jeszcze zrzucić kilka kg to się cieszę bardzo
A uzależnienie od Internetu rozumiem

Paula Witam Znam Twojego bloga, Meedzik mi podesłała nie tak dawno posta o farbowaniu henną I robiłam sushi z Twojego przepisu
Stary 2013-05-22, 17:51   #3104
meeedzik
Zakorzenienie

Mielnus ja tu o wszystkich myślę a wywołałam i proszę nam więcej nie uciekać
Makaronie tak myślałam, że jesteś zabiegana w nowej pracy no ale cieszę się, że robisz to co lubisz
A miałam pytać jak tam ten balsam na cell? miałaś kupować, czy kupiłaś ?
No i dziękuję dla mnie i tak spodenki są najpraktyczniejsze
Stary 2013-05-22, 18:16   #3105
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Makaronie tak myślałam, że jesteś zabiegana w nowej pracy no ale cieszę się, że robisz to co lubisz
A miałam pytać jak tam ten balsam na cell? miałaś kupować, czy kupiłaś ?
No i dziękuję dla mnie i tak spodenki są najpraktyczniejsze
Już dawno kupiłam
Mam dokładnie ten http://bingospa.eu/pl/p/Koncentrat-c...a-BingoSpa/240 I powiem Ci, że w połączeniu z filiowaniem i agrafką albo przysiadami efekty są super Ja narazie odstawiam ze względu na te nogi, jak się wyjaśni to wrócę do tego, bo warto Także jak się zastanawiasz czy kupić to ja polecam

Teraz też tylko w spodenkach a raczej legginsach chodzę, ale jak byłam chuda to codziennie w spódnicach chodziłam, brakuje mi tego
Stary 2013-05-22, 19:46   #3106
meeedzik
Zakorzenienie

Makaron mam jakiś antycell z Eveline, ale używam jak mi się przypomni a folię 2 razy użyłam i leży tak to u mnie jest z systematycznością a raczej jej brakiem
Stary 2013-05-22, 20:03   #3107
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Makaron mam jakiś antycell z Eveline, ale używam jak mi się przypomni a folię 2 razy użyłam i leży tak to u mnie jest z systematycznością a raczej jej brakiem
Ja musze być systematyczna, bo cell paskudna rzecz Przypomniałaś mi o folii to się jutro zafoliuję

Coś tu dzisiaj cicho nie ma co poczytać ani z kim pogadać. U mnie są piastonalia czekam na Tż może pójdziemy zobaczyć co się tam dzieje. Zamówiłam sobie buciki i dzisiaj przyszły Mam nadzieję, że będą wygodne na dłuższą metę (czyt. dłuższą niż z pokoju do kuchni )
Stary 2013-05-22, 21:32   #3108
dzaga1989
Zakorzenienie

Czeeeść Jeju, jakoś nie miałam wcześniej czasu żeby się odezwać. Wczoraj przygotowywałam się do jutrzejszych zajęć, a dziś byłam na uniwerku, potem z dziewczynami na mieście, a później jeszcze z grupą w muzeum w ramach zaliczenia. Za mną pierwszy dzień na low carb (tak to będę nazywać chociaż u mnie to bardziej ograniczenie węgli a nie typowa dieta). Jest dobrze Zjadłam:
śniad: omlet (2 jaja, mleko, trochę szynki i papryka) - bez chlebka
II śniad: serek homo waniliowy - bo na mieście
obiad: pół woreczka kaszy gryczanej, 2 pulpety i znów papryka
kolacja: pół wieśniaka + pół grahamki i szklanka soku grejfrutowego
Dodatkowo przejechałam godzinę na rowerku. Teraz odpoczywam i oglądam Top Model

Mureczko, no to super że już po wszystkim! I gratuluję wyniku z angielskiego Fajnie że takiego egzaminatora miałaś A do jakiego miasta dokładnie wyjeżdżasz?

Madziu, piękne te Twoje włosięta Wykańczam co prędzej to moje smarowidło i biegnę po Bingo!

Cocktail, bardzo dziękuję za opis nowej płyty. Miałam ją kupić, ale odpuszczę jednak Dziś pobrałam sobie z YT Jillian Banish Fast Boost Metabolism... - takie fajne nawet się wydaje.
A w ogóle to na innym wątku wyczytałam jakieś zarzuty pod adresem Chodakowskiej. Że słaba technika wykonywania ćwiczeń, że są o wiele lepsze trenerki, które znają się na rzeczy, że ćwiczenia wcale się są takie urozmaicone. Ja to ciemna masa jestem i na ogół idę za tłumem - jak mówią że dobre i działa to robię. No ale nie spodziewałam się tylu negatywów
Na które portki w końcu się zdecydowałaś? Mi podobają się te o żywszych kolorach, ale dużo zależy od tego jakie ma się ciuchy.

Makaron, no cześć A bardzo miło mi to ... czytać No i co? Wyszło sushi?
A henną farbowałaś? Ja już mam za sobą trzecie farbowanie i póki co jestem zadowolona, chociaż chyba trochę wysusza mi włosy to zielsko Ale kolor jest meganaturalny i to mnie cieszy!
A kim jesteś z zawodu jeśli można spytać?
Stary 2013-05-23, 00:30   #3109
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę wyjazdu nad morze ja jeszcze nigdy nie byłam...
heroine to tylko taki kilkugodzinny wypad był na dotlenienie i odstresowanie
A powiem Ci, że sama pierwszy raz Polskie morze na 5 roku studiów zobaczyłam dopiero...Tż mnie zabrał jak usłyszał, że nie byłam, wieczór, na barana mnie niósł przez jakiś las, szumi coś tam z dala i wieje (listopad to był) i do dziś mega radość pamiętam
Teraz ma mam 2 godziny pociągiem i jak mam luźniejszy dzień to sobie jadę się "najodować" , nawet tak na 2-3 godzinki

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
uwolniłam się,tak tydzień przed umową,bo inaczej albo bym im tyłek złoiła,albo skończyła w psychiatryku Teraz czuje się,jakbym w ogóle dzieci nie miała...
Like to musisz być super mamą skoro umiesz tak własne dzieci wychować by nie zamęczały na śmierć, a jak patrze po rozpieszczonych/rozdartych i roszczeniowych pociechach znajomych to jest jak widać trudna sztuka

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
dziewczyny, u mnie się posypało bardzo ze zdrowiem. Jestem podłamana. Nie wiem, kiedy się to unormuje; teraz postaram się Was popodczytywać "o tyle o ile" z internetu w telefonie. Odezwę się jak tylko będę mogła, ściskam Margotka, Madzię, Coctail, Cindy i wszystkie pozostałe dziewczynki i życzę sobie ujrzeć Wasze spadki jak wrócę!
pipson i zdrówka dużo!!! Mam nadzieję, że wszystko się potoczy po Twojej myśli i za chwilkę wrócisz do nas

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość

No i brawo.. Nawet jak padneisz podnosisz się i dalej walczysz... Podejrzewam że nawet ze zdwojoną siła znając Ciebie

Też chcę nad morze!!!! Zazdaszczzam.. Co do opalania rozumiem. JA w zeszłym roku z Chorwacji ledwo muśnięta słońcem wróciłam Cały czas cienia szukałam

!
czbasia powiem Ci, że Twój post mnie zmotywował by jednak dietę trzymać bo i wczoraj wieczorem i dziś miałam niebezpieczne ciągoty i zanik silnej woli a tak jakoś się udało
a co do opalania to ja opalona być lubię ale opalanie to zaraz po prasowaniu znienawidzona czynność i też wiecznie cienia szukam a 5 min to maks leżenia na słonecznej patelni( czyli rozłażenie ręcznika, ustawienie muzyki i zwijam się do domu)

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Koniec matur Jestem woooolna
Na angielskim ustnym było świetnie, gościu ze mną żartował i nie było żadnego stresu - zdany na 100%

Teraz mam czas na przygotowania do wyjazdu i na pisanie z Wami
murka gratuluje serdecznie
Ciekawe jak Lady i jej matura

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Dokupiłam dzisiaj serum ponoć jest lepsze także zaczynam walke z wiatrakami

A ja byłam na zakupach kupiłam sobie sukienke, leginsy do ćwiczeń i dwie pary spodni, bo nie wiem które wybrać zaraz zrobie zdjęcie to mi pomożecie może Rożnią sie tylko kolorem
Cocktail serum też przyjemne tylko tego olejku nie polecam sama parafina , olejków w składzie coś tam daleko na końcu, wysusza skórę a ja serio nie mam problemów z suchą skórą ciała a przy nim miałam
sukienka ekstra klasa

Nad morzem się zrelaksowałam, oczy nacieszyłam i widokiem morza i tradycyjnie odwiedziłam żuberki choć rano wstawać się nie chciało to jestem zadowolona, że dałam się Tż namówić (akurat oboje mieliśmy czas wolny a to już nie częste święto)
a dziś już zakończyłam uzupełnienie braków zębowych i cieszę się pełnym uzębieniem i szczerze się cały wieczór
A i kupiłam dwie pary spodnie na lato- czerwone( no malinowe) i zielone - są to moje pierwsze ever kolorowe spodnie i to w rozmiarze mniejszym o 2 od ostatniej pary( a spodnie z jednego sklepu to można by uznać, że rozmiary w miarę równe)
Myślę co tu by jutro upolować na promocji w Rosmanie i spać nie mogę

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2013-05-23 o 00:33
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 10:07   #3110
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
C

Cocktail, bardzo dziękuję za opis nowej płyty. Miałam ją kupić, ale odpuszczę jednak Dziś pobrałam sobie z YT Jillian Banish Fast Boost Metabolism... - takie fajne nawet się wydaje.
A w ogóle to na innym wątku wyczytałam jakieś zarzuty pod adresem Chodakowskiej. Że słaba technika wykonywania ćwiczeń, że są o wiele lepsze trenerki, które znają się na rzeczy, że ćwiczenia wcale się są takie urozmaicone. Ja to ciemna masa jestem i na ogół idę za tłumem - jak mówią że dobre i działa to robię. No ale nie spodziewałam się tylu negatywów
Na które portki w końcu się zdecydowałaś? Mi podobają się te o żywszych kolorach, ale dużo zależy od tego jakie ma się ciuchy.
Też już czytałam zarzuty na jej temat. Inni trenerzy na nią najeżdżają, że nazywa siebie trenerem personalnym a do tego trzeba mieć odpowiednie papiery. Poza tym tak samo o technice. Jak nie mam pomysłu to sobie ją ćwicze , bo ta to chodze na aerobik i zumbe

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość

Cocktail serum też przyjemne tylko tego olejku nie polecam sama parafina , olejków w składzie coś tam daleko na końcu, wysusza skórę a ja serio nie mam problemów z suchą skórą ciała a przy nim miałam
sukienka ekstra klasa

Nad morzem się zrelaksowałam, oczy nacieszyłam i widokiem morza i tradycyjnie odwiedziłam żuberki choć rano wstawać się nie chciało to jestem zadowolona, że dałam się Tż namówić (akurat oboje mieliśmy czas wolny a to już nie częste święto)
a dziś już zakończyłam uzupełnienie braków zębowych i cieszę się pełnym uzębieniem i szczerze się cały wieczór
A i kupiłam dwie pary spodnie na lato- czerwone( no malinowe) i zielone - są to moje pierwsze ever kolorowe spodnie i to w rozmiarze mniejszym o 2 od ostatniej pary( a spodnie z jednego sklepu to można by uznać, że rozmiary w miarę równe)
Olejku nie zamierzałam kupić, ale dzięki za ostrzeżenie ja mam suchą skóre wiec dopiero by mi narobiła szkody.

Gratuluję zakupów i to jeszcze o 2 rozmiary mniejszych spodni
Stary 2013-05-23, 11:02   #3111
heroine86
Zakorzenienie

Cześć dziewuszki moje Kochane

Wczoraj miałam mega zalatany dzień, praktycznie cały czas poza domem, także wieczorem jak wróciłam to padłam na łóżko i spałam dziś do rana jak zabita dzisiaj też mnie czeka powtórka z rozrywki, idę na sklepy szkoda tylko, że pogoda nie za ciekawa no ale nic, idę a dziś już byłam na solarium 7 min poszłam o 9, a okazało się, że otwierają o 10 i musiałam iść drugi raz ;/ dobrze, że nie mam daleko

Cytat:
No wydatków nie zazdroszcze. Co do sukienki to mi teraz cos takeigo chodzi po glowie. http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr...damska/11/0/16 tylko pewnie moj ogromny brzuch uwydatni Podobną też w mojito widziałam No nic trzeba sie przejsc po sklepach, obczaic i w koncu zmierzyć
Ładna sukieneczka no i na pewno nie masz aż takiego brzucha żeby Ci go uwydatniła
Ja dzisiaj właśnie zamierzam odwiedzić Mohito bo jest -30% może coś upoluję

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
heroine wróciła i od razu jaki ruch na wątku super że jesteś

No ale ja coś mało nadrabiania z wczoraj mam nie staracie się
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 11:03   #3112
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine oj tam oj tam, wierzę że poradzisz sobie z tymi zakupami przecież to sama przyjemność
I dziękuję a no włoski rosną sobie powolutku, ale dobrze że w ogóle rosną a jak tam Twoje? mam nadzieję, że już nie prostujesz ? przyznawać się tu szybciutko
A Ty wiesz, że mnie zakupy męczą? 2 godziny i mam dość łażenia, przymierzania i tylko nerwa łapię bo nic nie mogę dla siebie znaleźć
A moje włosy... wczoraj byłam u fryzjera Wy tu tak dbacie o swoje naturalki, a ja sobie refleksy zrobiłam no ale cóż zrobić, starość nie radość, trza walczyć z siwizną lata już nie te i tak długo wytrzymałam w swoim żywocie bez farbowania
Co do prostowania to przez cały pobyt w Anglii nie prostowałam ale wczoraj po obcięciu końcówek, refleksach fryzjerka mi wyprostowała i byłam wniebowzięta sama się sobie podobałam miałam tak błyszczące, gładziutkie i miękkie włosy, że non stop je macałam długo się nie nacieszyłam bo jak wracałam na busa to lunął taki deszcz, że się z mojej fryzury zrobiła bez kaptura, parasolki- jednym słowem zmokłam jak kura i wyglądałam niezbyt twarzowo aż wstyd było do busa wsiadać
Od razu uprzedzam, bo będziecie się domagać zdjęcia nie mam aparatu, a komórką nie wychodzi
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-05-23, 11:20   #3113
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Możemy sobie piątke przybić, bo ja też jestem zołzą czasem, czasem często
Witajcie w klubie zołz mnie aż czasami przeraża moja podłość

Cytat:
Właśnie

A Cindy gdzie wywiało? czytałam, że miała problemy z ogarnięciem diety... Kochana, jak Ci idzie?

Cytat:
Ty czarownico paskudna! dzisiaj tyż spadek?

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
dobry dziewczyny

Jak tam z dietką u was?? Ja całe ostatnie 2 tygodnie ćwiczyłam killera 4 razy w tygodniu. NIestety efektów w cm i wagi nie ma bo zaliczyłam również 50tke w restauracji i srebne wesele...Ale juz staram się spokojnie wracac na drogę moralności i przyzwoitości... dzisiaj ponownie killerek.

u mnie na wadze 63 kg, po wielkich imprezach
Czeeeeeść

U mnie z dietą na razie bo cieszę się polskim jedzeniem ale mam rewolucje żołądkowe i biegam często na kibelek także za wiele nie mogę wcisnąć mam smaki na wszystko, no ale zaraz mi niedobrze i ląduję wiecie gdzie

No to gratki za wagę
Stary 2013-05-23, 11:21   #3114
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Heroine Jestem trochę w szoku, myślałam, że tam nie ma tam takich problemów z pracą... Ale jak mówisz, że fajnie udało i się zarobić i jeszcze zrzucić kilka kg to się cieszę bardzo
A uzależnienie od Internetu rozumiem
No niestety są i to coraz większe... rynek nasycony Polakami... i nie tylko zresztą no ale nie ma reguły, bo jak ktoś ma "chody" i "wtyki" to znajdzie stałą pracę
No ze spadku też się cieszę teraz tylko to pociągnąć dalej i będzie super z tym, że wcale mi się nie chce trzymać diety taki łobuz ze mnie
No bez internetu to porażka

Cytat:
Coś tu dzisiaj cicho nie ma co poczytać ani z kim pogadać. U mnie są piastonalia czekam na Tż może pójdziemy zobaczyć co się tam dzieje. Zamówiłam sobie buciki i dzisiaj przyszły Mam nadzieję, że będą wygodne na dłuższą metę (czyt. dłuższą niż z pokoju do kuchni )
Co za buciki? Pokaż ja się czaję za jakimiś na wesele... bo kurde nie mam butów! w ogóle bardzo ciężko u mnie z doborem butów... wąska stopa- ciągle odstaje z boku i spadają;/ niewymiarowa stopa- 35 za małe, 36 za duże no nie znalazłam jeszcze idealnych butów i jeszcze żeby były wygodne i nie obcierały żebym mogła w nich wytrzymać dłużej niż mszę w kościele nie chcę iść w balerinkach, bo to przecież zabija cały wygląd weselny, a na dodatek jestem niska i przy moim TŻ-cie będę wyglądać komicznie jestem w stanie dać naprawdę więcej za buty, ale żeby były! Żeby pasowały!

Cytat:
heroine to tylko taki kilkugodzinny wypad był na dotlenienie i odstresowanie
A powiem Ci, że sama pierwszy raz Polskie morze na 5 roku studiów zobaczyłam dopiero...Tż mnie zabrał jak usłyszał, że nie byłam, wieczór, na barana mnie niósł przez jakiś las, szumi coś tam z dala i wieje (listopad to był) i do dziś mega radość pamiętam
Teraz ma mam 2 godziny pociągiem i jak mam luźniejszy dzień to sobie jadę się "najodować" , nawet tak na 2-3 godzinki
No ja niedługo skończę 27 wiosen i jeszcze polskiego morza nie widziałam fajną Ci niespodziankę TŻ zafundował
Wiesz nawet ten kilkugodzinny wypad to już coś, dobrze, że masz taką możliwość, bo niedaleko może kiedyś spełnię swe marzenie...

Cytat:
No gratuluję! nowe spodnie muszą cieszyć a jak jeszcze w mniejszym rozmiarze to radość podwójna

Ja też myślę i mnie już głowa boli czuję, że pół dnia spędzę w Rossmanie aż TŻ mnie stamtąd nie zabierze siłą
Stary 2013-05-23, 11:24   #3115
heroine86
Zakorzenienie

Makaron, w ogóle gratuluję nowej pracy widać, że jesteś zadowolona może i zmęczona okrutnie, ale szczęśliwa i o to chodzi, spełniasz się w tym co robisz a jak matura?

No i ciekawe jak u Lady z maturą? nie odzywała się? chyba na stałe nas już opuściła...
Stary 2013-05-23, 11:37   #3116
zooska
Zakorzenienie

Powoli się przełamuję, żeby z wami zacząć systematycznie pisać

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 11:55   #3117
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
No i ciekawe jak u Lady z maturą? nie odzywała się? chyba na stałe nas już opuściła...
I chwała jej za to... tak mnie ta dziewucha drażniła,że...

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Like to musisz być super mamą skoro umiesz tak własne dzieci wychować by nie zamęczały na śmierć, a jak patrze po rozpieszczonych/rozdartych i roszczeniowych pociechach znajomych to jest jak widać trudna sztuka

chciałabym,żeby moje dzieci jak troszke podrosną też miały o mnie takie zdanie jak Ty
A Tobie gratuluję zakupu spodni przede wszystkim za to,ze są dwa rozmiary mniejsze

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Cześć dziewuszki moje Kochane
Wczoraj miałam mega zalatany dzień, praktycznie cały czas poza domem, także wieczorem jak wróciłam to padłam na łóżko i spałam dziś do rana jak zabita dzisiaj też mnie czeka powtórka z rozrywki, idę na sklepy szkoda tylko, że pogoda nie za ciekawa no ale nic, idę a dziś już byłam na solarium 7 min poszłam o 9, a okazało się, że otwierają o 10 i musiałam iść drugi raz ;/ dobrze, że nie mam daleko

Cześć dziewuszko Nasza kochana.... Jak dobrze,ze już wróciłaś.Od razu dzień staję się piękniejszy kiedy czyta się Twoje posty

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Powoli się przełamuję, żeby z wami zacząć systematycznie pisać
No ja myślę.W ogóle to ostatnio śniłaś mi się
Stary 2013-05-23, 11:56   #3118
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
No ja myślę.W ogóle to ostatnio śniłaś mi się
Hah, jak to? Chyba mój avatarek z owcą

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 13:16   #3119
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Moooonię pochłaniają remonty tak? mam nadzieję, że odezwie się wkrótce laseczka nasza

BOŻĘĘEĘĘĘeee jedyny! KOGO JA WIDZĘ!!!!

NO W KOŃCU JESTEŚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Jak mi Ciebie kobieto brakowało!!!!! strasznie się cieszę że wróciłaś i nigdzie się już nie wybierasz !!!!

Nadrobiłam Twoje posty także wszystko wiem co u Ciebie
Opowiedz tylko co tam porabiałaś dokładnie w tej Anglii, gdzie pracowałaś, mieszkałaś itd

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 13:48   #3120
monika01011986
Zakorzenienie

Witam resztę dziewuszek

Ja to nie mam kompletnie czasu na nic teraz ledwo mi się udało znaleźć kilka minut dla Was
Moja mama przyjechała!!!!!! także wiecie.... ciągle gdzieś chodzimy, zwiedzamy, jeździmy itd. W czwartek za tydzień wraca do Polski już.
Remonty narazie skończone. Zostały nam tylko kafelki na ścianie w łazience do zrobienia ale to później.
Ja na siłownię nie chodzę bo ostatni tydzień ciągle miałam krwotoki przez tabletki anty.... gorzej jak w okres :/ zastanawiam się czy dalej je brać... może przy kolejnym opakowaniu będzie lepiej? w sumie to wątpię więc chyba nie będę drugiego opakowania zaczynała nawet.
Pojadę i poproszę o inne tabletki, te które miałam wcześniej czyli Midiane albo jakiś inny odpowiednik tych tabletek.
Diety w ogóle nie trzymam, przez te tabletki jestem ciągle głodna! nawet w ciąży takich ataków głodu nie miałam! Sama jestem przerażona tym że ciągle głodna jestem mąż nawet zauwazył że jem jak opętana :/ na wage nie wchodzę bo się boję.
Pogoda u nas do dupy. Ciagle pada i jest zimno ehh...

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Hah, jak to? Chyba mój avatarek z owcą
z jeżem jak już

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
I chwała jej za to... tak mnie ta dziewucha drażniła,że...
heheh czemu Cie drażniła??

A jak tam Twoje "czworaczki" ??? dajesz nadal radę?? Kiedy rodzice tych dziewczynek wracają?? Przysyłają Ci chociaż pieniądze na ich utrzymanie?

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Podczytuję na bierząco wątek
W pracy super, pacjenci potrafią zadziwiać. Niektórzy lekarze też
Nie mam sił ani czasu na nic, dzisiaj mam w tym miesiącu tak naprawde 3 dzień wolny Tzn wg grafiku miałam trochę wolnego, ale jak był tel, że jest wyjazd i czy bym mogła pojechać, to jechałam
Włosy staram się olejować jak mam czas, ale często niestety było tak, że wracałam z jednego dyżuru i zaraz szłam na następny, więc trzeba było szybko umyć i jeszcze suszarką wysuszyć
Ćwiczenia leżą i kwiczą, w pracy trzeba się trochę nadźwigać, więc jednak jakaś aktywność fizyczna jest Diety nie potrafię narazie ogarnąć, nie da się jeść regularnie... Jezszce jak mam dyżur 24 h i w nocy między wyjazdami trzeba coś przegryźć, także narazie dietowo lipa po całości. Staram się jeść małe porcje i nie najadac sie do syta. Nie wiem jak ten poblem rozwiązać
I musiałam odstawić tabletki anty, bo strasznie nogi mi puchną... Jeszcze gorzej niż zwykle. Pod koniec dnia jest taki wielki obrzęk... Nogi dwa razy większe i bolące. Może to być przez tabletki właśnie, moge mieć problemy z krążeniem, nerkami, albo tarczycą. Muszę porobić badania, ale to dopiero w przyszłym tyg. A i będę okularnicą
Boże, starość nie radość
Super, że masz już tą nową prace I to w swoim zawodzie! lata nauki w szkole nie przepadną więc
Trochę Ci zazdroszczę takiej pracy ciągle coś sie dzieje, ciągle coś innego. Ratujesz ludziom życie! - wspaniała praca Ja zawsze chciałam być natomiast ratownikiem wodnym ale mój strach przed "trupami" wygrał. Ja się panicznie boje trupów... nie dotknęłabym zmarłej osoby, nawet sam ich widok (np. w kostnicy) jest dla mnie koszmarem.

Ehhh tabletki anty :/ samo zło. Ale bez nich też jest ciężko
Jakie brałaś tabletki? Ja po Daylette nie mogłam biegać bo ból nóg był okropny!
Okulary bedziesz nosić? Wzrok Ci się pogorszył?

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
No przecież jestem

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości