|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4093313 9]
He he. Smoo - tak sobie rozkminiam czy sterole są be czy jednak niegroźne ![]() Śliczne pazurki i obiadek mniam - o właśnie, muszę czikena obsypać przyprawami i wrzucić do piekarnika [/QUOTE]ja wszystko są i cacy i be. fitosterole są cacy, cholesterol służy do transportu tłuszczów w organizmie, ale z drugiej strony w nadmiarze przyczynia się do powstania miażdżycy. Cytat:
hmmm... może coś z tołpy, no i na pewno krem na dzień, na noc.. hahaha dziękuję Kochana ![]() Cytat:
evelinka holo ![]() placki *_* hmm... ciasto jak na zwykłe naleśniki, do tego wrzuciłam owsiankę taką ,,na szybko''. do ostatnich kilku jeszcze kakao dorzuciłam ![]() naleśniki dla K. reszta moja na zajęcia na jutro i wyjazd na praktyki w pt
|
||
|
|
|
#3482 | |
|
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
I wszystko jasne
![]() Cytat:
Czyli to tak jak mówiłam. Można użyć, ale nie za dużo nie za często. ![]() Mało holo, ale ślicznie. Tak delikatnie skrząco ![]() Na owsiankę bym nie wpadła ![]() Ja na słono robię. Dodaje np koncentrat pomidorowy, szynkę, zioła, pestki, bób, paprykę, cebulę.... Fajne jedzenie piknikowe
|
|
|
|
|
#3483 |
|
Rozeznanie
|
ja tez jutro maly atak na rossmana robie, maxfactora podklad, puder manhattan, szminka rimmel 2x, liner z rimmela, i mysle o rozu z burżuja... ale nad kolorem rozkminiam, co polecacie takiego brzeskwinkowego??
|
|
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak samo z tlenem - bez niego nie przeżyjesz, a zbyt dużo Cię zabije... wszystko może pomóc i wszystko może zaszkodzić. właśnie jakoś mi mało tego holo, że pewnie zmyję i coś nowego zrobię ![]() heh, ja zawsze na słodko znowu ja na słone bym nie wpadła, a kiedyś spróbuję |
|
|
|
|
#3485 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Rozumiem w diecie łatwo przegiąć, ale tak z kosmetyków? ![]() Dobra, teraz to już na prawdę koniec z mojej strony tych dywagacji ![]() Kurczak się piecze, ziemniaczki obrane, dziecko drzemie... co by tu porobić?
|
|
|
|
|
#3486 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Nie. Jest fajnie tak właśnie ![]() Dokładnie naleśnikowe- nieco gęstsze tylko. Mozesz dodać przyprawy do pizzy, meksykańskiej czy do kebaba.... Daje kopa [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4093430 6]Ależ ja się z tym zgadzam, tylko czy z kremu do rąk da radę wchłonąć się do krwiobiegu aż tyle tego cholesterolu, żeby przyczynić się do miażdżycy? Rozumiem w diecie łatwo przegiąć, ale tak z kosmetyków? ![]() Dobra, teraz to już na prawdę koniec z mojej strony tych dywagacji ![]() Kurczak się piecze, ziemniaczki obrane, dziecko drzemie... co by tu porobić? [/QUOTE]No miażdżycy to nie. Ale nie stosowałabym na stałe. jak to co???
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2013-05-22 o 14:14 |
|
|
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4093430 6]Ależ ja się z tym zgadzam, tylko czy z kremu do rąk da radę wchłonąć się do krwiobiegu aż tyle tego cholesterolu, żeby przyczynić się do miażdżycy?
Rozumiem w diecie łatwo przegiąć, ale tak z kosmetyków? ![]() Dobra, teraz to już na prawdę koniec z mojej strony tych dywagacji ![]() Kurczak się piecze, ziemniaczki obrane, dziecko drzemie... co by tu porobić? [/QUOTE]nieee, nie sadzę chodzi głównie o dietę, styl życia. w kosmetykach to naprawdę... musiałabyś je chyba wcierać co 2 sekundy i jeść je chyba garściami... ![]() mniam! maluj pazurki ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
hmm... spróbuję któregoś dnia tak jak mówisz aż zgłodniałam... |
|
|
|
|
#3488 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Śnieguś tak stale stale to ja żadnego kosmetyku nie stosuję bez przerwy, bo czasem skóra się jakby przyzwyczaja i dobrze sobie zmienić na trochę krem, żeby miał inne składniki. ![]() I nie, nie będę malować pazurków Dzisiaj je kremuję, smaruję i nawilżam.
|
|
|
|
|
#3489 | ||||||
|
leśny stwór
|
Cytat:
A te żółte to też rodo, czy jakaś azalia? Mogłabyś podać nazwę, jeśli gdzieś masz, albo pamiętasz - piękne są ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i wygląda smacznie to jedzonko ![]() Cytat:
szminek mi nie trzeba pudru, podkładu też.. może jakiś tusz? Ale nie mam pojęcia jaki, dopiero poszukam. Może coś do brwi, też. I jakiś lakier ![]() Cytat:
ja też najbardziej na słodko lubię |
||||||
|
|
|
#3490 | |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4093471 3]
Śnieguś tak stale stale to ja żadnego kosmetyku nie stosuję bez przerwy, bo czasem skóra się jakby przyzwyczaja i dobrze sobie zmienić na trochę krem, żeby miał inne składniki. ![]() I nie, nie będę malować pazurków Dzisiaj je kremuję, smaruję i nawilżam.[/QUOTE]Jasne ![]() Buuuuu ![]() Cytat:
![]() Lepiej wcześniej przypomnieć ![]() Parafina nie wnika w skórę, zostaje na powierzchni. Dzięki temu jest to uczucie nawilżenia Jednym słuzy innym nie.EEeeee... Na słono sa suuper. Takie pikantne, z sosem czosnkowym.... Mniam.... Ja robię malutkie takie 5-7 cm średnicy. zakąska świetna |
|
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam wczoraj dzięki śniegowej dwie kredki z avonu samostrugające się iii...
mam je od rana i nic się nie odbilo, nie wierze |
|
|
|
#3492 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() A na wodną jak ona? |
|
|
|
|
#3493 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
o nie...które to są?
|
|
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
Sniegowa na wodna tez spoko, ladnie sie utrzymuje, miękko maluje
![]() Dmka takie cuś http://reviews.avon.com/5588/47399/reviews.htm |
|
|
|
#3495 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4093471 3]No bo to się rozchodzi właśnie o to smarowanie, zaczęło się wszystko od maści cholesterolowej - potem się nad lanoliną zaczęłam zastanawiać, bo mam ją w pomadkach i tak dalej
![]() Śnieguś tak stale stale to ja żadnego kosmetyku nie stosuję bez przerwy, bo czasem skóra się jakby przyzwyczaja i dobrze sobie zmienić na trochę krem, żeby miał inne składniki. ![]() I nie, nie będę malować pazurków Dzisiaj je kremuję, smaruję i nawilżam.[/QUOTE]okej, okej! oj, i kremy do rąk z lanoliną są ja je męczyłam wodą dzisiaj. pomalowałabym je na nowo ale mam sie uczyć, przeżywam konflikt wewnętrzny ![]() Cytat:
częstuj się ![]() a omlety na słodko... ? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3496 | |||
|
Lwiątko z Cintry
|
to raczej nie prędko, mam 4 dziewice na stanie dziękuję Cytat:
na środkowym mi się złamał różek z jednej strony tak samo na kciuku, zauważyłam po wyjściu z matury dziękuję Cytat:
dziękuję smaczne paznokcie i ładne naleśniki Cytat:
cudnie ![]() wróciłam do domu, od 8 na dworze cały czas ![]() i pojezdziłam na rowerze
|
|
#3497 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Cieszę się. To jeszcze kup jogurt grecki, majonez, cytrynę, natkę i czosnek na sos |
|
|
|
|
#3498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za pochwały moich pazurków
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Hmmmm kusicie, znowu. I to na Avon jak w Rossie promocja...
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Mgiełko nie namawiam ale... ona się sama struga!
|
|
|
|
#3500 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
Skrobnij w klubie ile ten tego $ idę patrzeć jakie kolory mają
|
|
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
No struga się ją zakręcając zakrętkę do końca nie wiem jak to sie dzieje, i że ten czubek powstaje, i gdzie znika to co zostało ostrugane.
|
|
|
|
#3502 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Cytat:
Jutro wchodzi nowy katalog |
||
|
|
|
#3503 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jedzonko mmm ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3504 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pokazujcie jedzenia ![]() Cytat:
mi na dłoniach jest obojętna ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
helou
![]() jutro powinnam mieć już lapka nie mogę się doczekać.. ![]() jeśli te kredki samostrugajace się sa takie jak te co wczesniej byly wysuwane to sa fajne polecam
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Smoo ślicznie Ci w takim kolorze a paznokciach I dawaj placka!
|
|
|
|
|
#3507 | ||
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() omletów na słodko nie znam ![]() exactly
|
||
|
|
|
#3508 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzięki
częstuj sie! ![]() Cytat:
daj przepis na swój, w domku wypróbuję z mami chcę wypróbować, ale ogolnie lubię tusze wibo ![]() ![]() i ten jak bedzie: ![]() dzieki od razu mi lepiej w kwadratach częstuj sie Cytat:
od razu lepiej, nie? ![]() haha, oj biedna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bierz, czestuj sie ![]() no tak ![]() mmmm, z cukrem wanilinowym i na gotowego dżemorka, albo marmaladk e.. musze zrobic koniecznie!
|
||||
|
|
|
#3509 |
|
leśny stwór
|
co tu taka cisza?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

mam wyczucie cholera!!!)

Rozumiem w diecie łatwo przegiąć, ale tak z kosmetyków?

UWAGA UWAGA!