![]() |
#331 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40948840]Misia... co to jest pieczka?
![]() szaju nie wiesz co to jest pieczka? to jest piiiiiiłeczka ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- nie dam rady was nadrobić, muszę jeszcze iść do skarbówki umowę opłacić a pogoda taka że nie chce sie wychodzić. szaju moja mała nie chce jeść tych pysznych ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- wy chyba oszalałyscie tylko wczoraj 10 stron? ZANIEDBUJECIE SWOJE DZIECI!!!!!!!!!!!
#332 |
Zadomowienie
|
Hej laseczki, nie ma bata, zebym dala rade Was nadrobic
![]() ![]() Wiecie co? Ja to sie chyba bede musiala do jakiegos psychologa dzieciecego wybrac bo nie daje juz rady ![]() ![]() ![]() Sie wyzalilam a teraz ide poczytac co tam u Was ![]()
#333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i bogu dziekuje, ze mi sie nikt nie wtraca w wychowanie Oli, choć szwagier jak był to próbował mi sugerować, ale nie nachalnie. Ale wqrwia mnie jak idę na plac zabaw u nas na osiedlu i młode dziewczyny mi sugerują że Ola ma zimne nóżki, albo nie ma czapki albo za lekko ubrana itp... Przecież to ja lepiej znam moje dziecko A co do chodzika to nigdy w życiu. Moja sis tak nogi krzywi bo mama chodzik kupiła a młodsza już nie krzywi bo normalnie chodziła ,bez tego ustrojstwa. A nawet lekarz na USG stawów zastrzegł , żadnych chodzików itp.
Pierwszy kontakt: 04.02.09 ![]() Poznaliśmy się: 14.02.09 ![]() Jesteśmy razem: 22.03.09 ![]() Zaręczyny: 16.10.10 ![]() ![]() ![]() Data zaślubin: 02.06.2012 ![]() Ola 11.12.2012 ![]() Wojtek 14.10.2015 ![]() Edytowane przez ninagg Czas edycji: 2013-05-23 o 09:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny chciałam wam tylko napisać, że dzisiaj w nocy odszedł mój wujek, choćbym się miała teleportować to pojadę na pogrzeb.....jest mi strasznie, strasznie ciężko.....
#335 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#336 |
Konto usunięte
|
Misiu, albo zmień firmę, albo podawaj inne smaki, albo gotuj sama.
Ewulka, jak odstawiłaś nabiał i się poprawiło to raczej nietolerancja krowiny, a nie laktoza. |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Ha ha wiedziałam że ktoś o to zapyta
![]() U mnie zadowolenie było z wszystkiego po trochu ![]() Tak w ogóle to CZEŚĆ ![]() Słuchajcie te dady dziś w biedronce to każdy rozmiar będzie? (chodzi mi o tą mega pake). I słoiczki w jakiej cenie? Nie wyświetla mi katalogu w tel i nie wiem cholera.
#338 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Szaja dobra kobieto
![]() Zuza robiła kupy raz na 2-3dni. Od jakichś 3 tygodni zaczęła robić codziennie. No ale od tamtego tygodnia robi po 3 dziennie. Dziś już 2 zrobiła. No i nie wiem mam się martwić czy tak może być ? Jest tylko na cycce, zachowuje się normalnie, nawet baczki już nie bolą, może więcej śpi ( co 2h zasypia tak na pol godzinki, ale też nie zawsze). No i ilościowo to na moje oko te 3 kupy wyglądają jak przedtem ta jedną. Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-05-23 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() Dziś mąż z teściową ( ![]() ![]() Lady bardzo mi przykro... ![]() A w ogóle to wczoraj zapeszyłam - dziś Domcia wstała o 5:30 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2013-05-23 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
![]() Cytat:
Działaj działaj ![]() Cytat:
![]() Opowiem Wam co mi się dzisiaj przydarzyło. Tak jak wcześniej pisałam,Blanka spala tylko niecałe dwie godziny. Mąż wstał do pracy o 5 więc ja poszłam po pampersa dla Małej (spala z nami). Zmieniłam,wracam i pamiętam tylko że przewróciłam się na ziemię. Ocknęłam się za jakiś czas już na łóżku. Mała płacze,mąż przy nas i robi mi zimne okłady. Za chwilę znowu zemdlałam i tak jeszcze dwa razy. Mąż został w domu bo dzisiaj szczepienie. Dziewczyny nigdy rodzaj nie czułam. ![]() ![]() Mało tego,lekarz mi nie pozwolił zaszczepić bo powiedziałam że mała troszkę kaszle,ona mówi że niby nic nie słyszy ale poczekamy czy nie będzie gorączki. Blanka waży 5700,jest powyżej 50centyla. Do tego zmiany na skórze są skazowe więc nadal zero białka. Wodniste kupy to nietolerancja laktozy,mamy podawać delicol. Do tego byliśmy w biedronce,właściwie to w dwóch i panie mi powiedziały że tych pampersów nie ma od wczoraj,a promocja od dziś. Z racji że byłam zła to powiedziałam co o tym myślę! Dla mnie za dużo jak na jeden ranek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Rozeznanie
|
Mała to ja byłam sprytniejsza, rano się wykompałam a wieczorem bzykałam
![]() podwójna przyjemność
#343 |
Konto usunięte
|
lady, strasznie ci współczuję, trzymaj się mała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Rozeznanie
|
Fewciu, ktoś musiu ci pomóc nad opieką Blaneczki a mąż nie może wziąć urlopu?
#345 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i nic mi nie strzela ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ide nadrabiać dalej....
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
Lady-
![]() ![]()
#347 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zadomowienie
|
Lady, wyrazy współczucia dla całej rodziny... Jemu będzie lepiej po drugiej stronie, nie będzie cierpiał...
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
Fewciu jesteś po prostu przemęczona i sama tak dłużej nie pociągniesz... Idź zrób też badania krwi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Rozeznanie
|
Lady trzymaj się kochana
![]()
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Okres mi się spóźnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Rozeznanie
|
Ewik znam panią rehabilitantkę która nazywa się dokładnie tak jak ty.
#353 |
Zakorzenienie
|
lady trzymaj się Kochana
![]() fewciu jesteś bardzo przemęczona, daj sobie trochę odpocząć, może Twój mąż mógłby wziąć sobie kilka dni urlopu? Zdrówka Ci życzę i mocno ściskam ![]() a co do pampersów to nawet nie mów, specjalnie dziś mój mąż po nie pojechał, mam nadzieję, że to nieprawda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zadomowienie
|
Lady bardzo mi przykro
![]() ![]()
#356 |
Lurker ;)
|
Illusion nie kus tym ptasim mleczkiem! Tez uwielbiam biala czekolade ale bym wciagnela cale opakowanie
![]() ![]() Wiecie co bym zjadla? Mega pocket z KFC ![]() ![]() Co do kuchni, jako ze hajs sie nie zgadzal i tnelismy koszty to nad "blatem roboczym", zlewem i kuchenka( tyle, ze mamy to takie otwierane gowienko, nie wiem jak to sie nazywa, taka pokrywa na kuchenke ) pas tapety winylowej. Dobrze sie czysci, nie namaka ogole jestem zadowolona jak za taka mala kase. Na poczatek moze byc, pozniej wymienimy. Mitabe jak kluska miala po szczepieniu 38,3 to dalismy Panadol dla dzieci( nie wyobrazam sobie wciskac jej cos w pupcie ![]() Tez ☠☠☠☠☠☠☠e ten chodzik, wezme jej tylko taki walek. Jak bedzie na tyle silna to sama wstanie. Siostrzeniec TZa mial chodzik a sam zaczal chodzic jak mial 15 miesiecy. Bo po prostu mial grube dupsko, tak dzieciaka utuczyli ;/ Hope i tak duzo wytrzymujesz. Krew mi sie gotuje jak czytam, a jakby mi tak ktos gadal nad uchem to po prostu ograniczylam kontakt ze mna i dzieckiem do maksimum. Szkoda nerwow. Lady ![]() Fewciana poczatek chyba najlepiej jakis zestaw witamin i badanka. Mam nadzieje, ze jesz normalnie?
#357 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Fewcia-właśnie przeczytałam co Ci się dziś przytrafiło
![]() ![]()
Od 20.04.2007r. Razem. Od 11.08.2012r. Żona. ![]() ![]() Ur. 23.01.2013 ![]() "Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło" KosmetyczneSzaleństwo 7DniTygodnia Edytowane przez mala_19kw Czas edycji: 2013-05-23 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#359 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze nie byłam. Umyłam włosy, muszę wysuszyć i lecę do biedry i do rossa ![]() Pięknie to wygląda. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A bierzesz tabl anty??? Mi też się spóźniał a okazało się że to przez tabletki. Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- hope przykro mi że Tż Ci tak mało pomaga. Mój też mi mało pomagał, w nocy nie wstawał do Darii.... To pewnego dnia już nie wytrzymałam, byłam zmęczona tym wszystkim. Popłakałam się, zrobiłam awanture i od tamtej pory Tż mi pomaga naprawdę dużo... W nocy na zmianę wstajemy do Darii. No chyba że raz w nocy się budzi to ja wstaję.
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
wróciliśmy od lekarza, Mały dostał tabletki i syropek i mamy czekać na poprawę.
btw wiecie, że tutaj wszystkie leki dla dzieci poniżej 16 r.ż. są za darmo. Nawet kremy, czy płyny do kąpieli (np oilatum), nutramigen też. wystarczy mieć receptę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.