|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XVII
ja dzisiaj na zakupach zwróciłam uwagę na jedną klientkę, która zaczęła się malować szminką. najpierw pomyślałam - fe, co za obrzydlistwo, ludzie to łapami macają, a potem mi przyszło do głowy, że ona wzięła nową i się pomalowała...
#4562 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Rozeznanie
|
właśnie wróciłam z moich łowów, jednak czuję niedosyt:P
a oto i moje zakupy" - 2x maseczka z szarej glinki Ziaja - podkład Manhattan Endless longlasting, gdyż nie było mojego mata - peeling enzymatyczny Perfecta btw dziewczyny co polecicie dobrego na rozszerzone pory? które chusteczki do demakijażu polecacie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
wróciłam z moimi mega skromnymi zakupami, miałam tyyyyle w planie, ale moja cierpliwość nie wytrzymała! panienka otwierała tusz (nówka) oglądała go z każdej strony, wytarła go o pojemnik co by grudek nie było na szczoteczce... dalej czy go wzięła czy nowy nie wiem, bo polazłam przed siebie.
![]() a wróciłam do domu z : * dwoma kremami ziaji na noc z olejkiem bio (jeden dla mamy) * podkładem z manhattanu * eyelinerem wibo * kremem perfecty * masełkiem malinowym.
![]() |
#4565 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4566 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
fajny jest ten krem? zadowolona jestes? ile kosztuje na promocji? ![]()
![]() |
#4567 |
Rozeznanie
|
A ja dalej nie mogę się zdecydować jaki korektor pod oczy kupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
szajbus
|
affinitone albo ten z rimmela
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to u mnie - spytalam sie ekspedientki - ktory tusz bedzie lepszy - i wskazalam 2 z innych firm itp - a pani mi odp - ze mam sobie otworzyc i porownac szczoteczki gestosc tuszu itp bo ona akurat tych maskar jeszcze nie uzywala wiec nie wie... rece mi opadly... a za chwile slysze gdy innej ekspedientki kobitka sie pyta czy jest jakas paletka lakieru do paznokci aby sprawdzic kolor "na zywo" - na co ta jej odp - prosze nich pani sobie odkreci lakier i machnie na paznokciu bo widze ze ma pani niepomalowane wiec bedzie dobrze widac... a ogolnie przerazily mnie dziewczyny ktore malowaly sobie usta szminkami, oczy cieniami i to nie testerami (ktorych defakto nie bylo w wiekszosci przypadkow) a pelnowartosciowymi produktami, ktore juz takie nie beda...
![]() ![]() - ograniczam słodycze... ![]() ![]() - pije co najmniej 1.5 litra wody dziennie... ![]() - dbam o siebie ![]() iii... czekam na rezultaty ![]() ![]() ![]() Edytowane przez online88 Czas edycji: 2013-05-23 o 15:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie polecam affinitone. próbowałam z różnymi kosmetykami tej serii, ale każdy z nich to bubel. ![]()
![]() Edytowane przez tekila901 Czas edycji: 2013-05-23 o 15:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Zakorzenienie
|
niestety symbiana...
#4572 |
Rozeznanie
|
Poszalałam
![]() tusz Maybelline Colosal tusz bourjois pomadka L'Oreal Rouge Caresse błyszczykowa pomadka Lovely cień i róż bourjois maseczki AA, rossmanowskie potrójne cienie MaxFactor 3 lakiery Lovely ('żelowe') aaaa zapomniałam: pomadka Ziaja kokosowa, balsam do ust Nivea macadamia&coś tam ;p
Edytowane przez Koko Szanelll Czas edycji: 2013-05-23 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Kociara
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam 2 pomadki z Rimmela, dwie z Wibo (te opakowania są tragiczne -.- gdyby nie promocja to bym ich nie kupiła), tusz różowy z Wibo, maseczki z perfecty i garniera i szampon z czarnej rzepy Malwa, ale śmierdzi przeokropnie :/ Prawie 6 dych poszło, więc dla mnie starczy ![]() Acha, u mnie w Rossmannie pani powiedziala, ze lakiery nie sa objęte pormocją. Jak jest na Waszych paragonach? Edytowane przez Ciemna163 Czas edycji: 2013-05-23 o 15:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Rozeznanie
|
tekila dzięki przyjrzę się im
![]() Aniula polecam Rimmel Match Perfection, kiedyś był osławiony Maybelline Pure mineral ale niestety go wycofali Ja jednak wybieram się zaraz znów na wyprawę do R. ta pomadka Rimmel by Kate nr 16 kusi (mam aby nadzieję że nie jest różowa) i po podkład Manhattanu matujący, wracam do niego bo niestety wycofali mój faworyt Match Perfection gel:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Rozeznanie
|
A jakiś krem pod oczy nawilżający +25, polecacie coś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 | |
Kociara
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Rozeznanie
|
ooo dobre pytanie
![]() dzis zauwazylam ten - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...orygujacy.html - po promocji wychodziloby kilka zlotych... i sie zastanawian czy ten z ziaja czy cos iinego?
#4578 |
Rozeznanie
|
jeszcze jedno pytanko co do pomadek bo się zdecydować nie mogę...Rimmel by Kate nr 16 czy Wibo Eliksir nr 5?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4580 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dziś widziałam kobietę testującą kredki[nowe] na linii wodnej oka... po czym odkładała na miejsce.
![]() |
#4581 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
brak slow.... dobrze ze zajrzalas do srodka! ![]()
![]() |
#4582 | |
Zakorzenienie
|
Które kolory Eliksirów polecacie
![]() Chyba pójdę jeszcze po miętowy i granatowy lakier i po jakiś żelowy, i może jeszcze kredkę z Manhattanu... no i oczywiście podkład ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |
Zakorzenienie
|
Oby oby ![]() Cytat:
Mam 16-stkę od Kate i nieszczególnie jestem zadowolona. Dla mnie jest tępa, wchodzi w każde załamanie ust i waży się, powodując efekt nieprzyjemnego ziarnistego korektora. Co innego 20-stka, ta jest po prostu genialna- nasycony kolor, trwałość bez zarzutu i jak zanika to stopniowo, bez śladów nieestetycznego zjadania plamami. Wibo nigdy nie miałam. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4584 |
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Rossmann - część XVII
|
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4586 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | |||
szajbus
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Raczkowanie
|
I po zakupach
![]() czy tylko ja nie kupilam nic do ust ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Panie przy szafie wibo/lovely namietnie mazialy sie lakierami po paznokciach/ mialam zwrocic im uwage ale odwagi zabraklo ![]() a jakas pani przyleciala i szukala tuszu z silikonem, pewnie chodzilo jej o szczoteczke silikonowa ![]() Ogolnie kobiety maziaja sie wszystkim czym sie da, nawet widzialam jak dziewczyna brala tester tuszu i sie nim malowala, eyelinerem tez niestety ![]() ![]() Kupilam BB under Twenty i nawet nawet, a mamie BB z Eveline ten liftingujacy. a po Rossie wpadlam do pepco i kupilam dwa wypiekane cienie manhattan za 5 zl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z zakupów i ja
![]() kupiłam - 3 lakiery Rimmel 60 seconds, - Peeling drobnoziarnisty perfecty, - krem przeciwzmarszczkowy dla mamy z eveline, - eyeline wibo, i to na razie tyle bo w moim małym Rossmannie nie było innych produktów na których mi zależało dlatego jeszcze w sobotę pojadę do większego Rossmanna ![]()
![]() |
#4590 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.