|
|
#4502 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dot.: Targowiskowe ploteczki part II
|
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli jezeli mialam jej wystawic neutrala za klamstwo, mam go wystawic ciuchomaniaczce ?
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny...
Zobaczcie co dostałam... Wyslalam za to moją praktycznie nową torebkę. Torba miała miec zepsuty zamek i ryskę na literce d, więcej wad wizaznka nie widziała. Otwieram paczkę, patrzę a tu ... torba z pozdzieranymi rogami, i poobdrapywana. Napisałam do dziewczyny, ze albo odmiana (niech strace na wlasny koszt kazda) albo zgłaszam sprawę moderatorom. No ludzie, jak tak mozna... |
|
|
|
#4505 |
|
Zadomowienie
|
czemu na twój koszt odmiana? dziewczyna zawiniła powinna płacić moim zdaniem, lub w jakis inny sposób sie dogadać.
PS nienawidzę wizazu za to że mam sesje a nie umie się od niego oderwać
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chce załatwiac tego inaczej, zeby proponowala mi cos innego ze mi dosle/wysle. Zalezalo mi na sportowej torbie, owszem dostalam ją ale zużytą, 10 zł bym za nią nie dałam. |
|
|
|
|
#4507 |
|
Zadomowienie
|
jest to chyba nawet gdzieś w regulaminie, o ile sie nie myle, odmiana na koszt winowajcy, zataiła ogólny stan torby, wiec teraz niech teraz tamta wizazanka płaci za przesyłkę. Bo tak to w sumie nic nie zyskasz i bedziesz około 20 zł w plecy za wysłane przesyłki.
Czasami sie odechciewa wymianek jak sie widzi takie przypadki.
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najgorsze jest to ze dziewczyna twierdziła ze zadnych wad poza zepsutym zamkiem i małą ryską na literce d nie widzi. Drugi przypadek - paczka dzis ptwarta, jedna koszula miała byc imitacją jeansuy a okazala się lniana, i to nie koszula a tunika, sięga do połowy ud. Druga miała byc koralowa a jest jasno malinowa. Albo skończe całkowicie z wymianami albo wprowadzę zasade ze osoba mająca mniej przekupek wysyla jako pierwsza
|
|
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mówię o tej zasadzie gdy ktoś ma 40 czy 50 przekupek, bo wtedy juz można komus zaufać, chociaz nie ma reguły... wiadomo i ja mająca tyle przekupek mogłabym się okazać bezwględna oszustką
![]() Ale zawsze wysyłając po otrzymaniu skanu nadania, czy nawet bez tego wysyłałam rownoczesnie, jezeli widziałam ze ktoś pisze sensownie, udaje nam się dogadać nie spodziewałam się ze może zatając wady... Niestety (czasem stety) mam taki charakter, łatwo ufam ludziom, wiedząc, ze ja nie potrafiłabym oszukać, ciężko mi węszyć podstęp w innych ludziach a szczególnie kiedy są mili, kochani itd... O ja głupia, naiwna |
|
|
|
#4511 | |
|
A.
|
Cytat:
jeśli się nie dogadasz podaj mi nick na priv EDIT: Oczywiście żądaj odmiany na jej koszt. ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- myślę dziewczyny nad tym, aby zmienić troszkę zasady robienia zdjęć i za niewyraźnie zdjęcia i z internetu karać punktami myślicie ,że uniknęło by to nieporozumień? |
|
|
|
|
#4512 | |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem bez sensu takie zmiany i karanie punktami. redroses oczywiście niech ona płaci za swoje błędy Ty nie pokrywaj żadnych kosztów ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- ja mam kiepski aparat i nie potrafie zrobić zdjęcia super ekstra
|
|
|
|
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Telefonem tez nie zawsze wyjdzie jak powinno :/
Poza tym jak ktos bedzie chcial oszukac, to do zdjecia ulozy ubranie tak, zeby zatuszowac wady.
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie.
|
|
|
|
#4517 | ||
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
no właśnie ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
|
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie byłoby gdyby każdy robił zdjecia aparatem i byłyby wyraźne - ale niestety nie kazdy ma do takowego dostęp
![]() Kwestia zdjęc zasadniczo nie jest problemem, bo jezeli ktoś chce zrobić zdjecie ukrywające wady to i tak je zrobi bez względu czy to telefonem czy aparatem ![]() Ja ostatnimi czasy mam same nieprzyjemne sytuacje, a to opoznienie w wysylce i kłamstwo ze paczka wyslala pomimo ze nie zostala wysłana (dwie takie sytuacje w ciągu miesiąca) a to cos niezgodnego z opisem, a to pomylka w skladzie materialu i zamiast bawełny (imitującej jeans) to 100% len... Nie wiem czy to moja wina, czy ja czymś sobie zawiniłam ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4519 |
|
A.
|
może i macie racje, tak tylko głośno myślę
po prostu próbuję jakoś zacząć działać, abyście nie natrafiały na oszustki , chociaż zminimalizować ich ilość Ale np. "oszustki" , które zawiniły i nie chcą się odmienić na swój koszt mogłyby już być karane pkt. karnymi jako niedostosowanie się do Regulaminu ? , w którym jest to wyraźnie napisane.
|
|
|
|
#4520 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
hmmm, a nie ma już takich? - za ignorowanie poleceń moderatora (przy założeniu, że miga się także po Waszej interwencji, ale naogół taka interwencja jest chyba)
|
|
#4521 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
raz sie tak nabralam, teraz zawsze prosze o szerokosc w pasie
|
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4523 | |
|
A.
|
Cytat:
a interwencja swoją drogą |
|
|
|
|
#4524 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
mi się to podoba w takim razie, że jest konsekwencja jeszcze jakby przed interwencją oczywiście wypowiadam się tu jako użytkowniczka li tylko
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2013-05-23 o 17:26 |
|
|
|
|
#4525 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4526 |
|
Zadomowienie
|
W niektórych wątkach zdjęcia są tak dramatyczne, że szkoda mówić. Rozumiem, że nie każdy ma odpowiedni sprzęt itd, ale nawet telefonem można zrobić całkiem dobre zdjęcie. W większości przypadków wystarczy dobre światło. Jak widzę opis - wszystkie wady widoczne na zdjęciu - a fotka tak rozmazana, że nawet nie widać np guzików to odechciewa mi się wymiany z tą osobą.
Zdjęcia z internetu mi nie przeszkadzają, ponieważ w takim wypadku zanim podam adres proszę o zdjęcia real.
|
#4527 | ||
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
tylko ja to zrozumiałam, może mylnie, ze jeśli wizażanka stawia opór w korespondencji z drugą wizażanką, to zgłoszenie do moda i od razu mod, niezależnie od pogonienia, daje te karniaki a dopiero dalej, w razie braku reakcji nadal, poważniejsze konsekwencje ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
rozumiem, ale ja nie miałam na myśli jakis ekstremów ![]() po prostu sama wiem, jak ja zdjęcia robię, wyłącznie telefonem, bo nie mam aparatu teraz, ale choć niby dobry, to fotka-żyleta na nich nie wyjdzie
|
|
|
#4528 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Przeczytałam w pierwszej chwili "ekstrementów" .
|
|
|
#4529 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
lepiej nie pytać, co ja ostatnio "przeczytałam" parę razy ![]() a jeśli chodzi o te punkty, to fakt - można doprecyzować w Regulaminie
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
A czym Ty sobie mogłaś zawinić?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

, w którym jest to wyraźnie napisane.
raz sie tak nabralam, teraz zawsze prosze o szerokosc w pasie
.