|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - część XVII
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | ||
404 Not Found
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4653 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
niecałe 30zł dziś kupiłam odcień 53 i wydaje mi się, że jest beż żółtych pigmentów fajny naturalny
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Również stałam się posiadaczką pomadki Rimmel by Kate 16 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4655 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
SummertimeSadness ja dziś zakupiłam enzymatyczny Perfecty, naczytałam się o nim samych dobrych opinii, że w końcu się skusiłam. Ponoć posiadaczki cer suchych bardzo na niego narzekają, natomiast cer mieszanych i tłustych zachwycają. ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Polecam kremy z Floslek, moim zdaniem są to najlepsze kremy pod oczy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Zakorzenienie
|
Jakie kolory róży z Bourjois waszym zdaniem są godne obejrzenia? są jakieś "topowe" odcienie?
#4658 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4659 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Ale już prawie wszystko mamy, makijaż i włosy robi mi Martna Nowak. Próba wyszła super, więc nie kombinuję. Mam tylko jedną uwagę, ale to już powiem 1-go. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dziś wydałam ok 74 zł w Rossie ![]() - micel burżuja-8,39 - maseczka siarkowa moc<do przetestowania> 2,39 - krem nivea 50ml 1,89 - wibo eliksir nr 08>zarabiasta czerwień ![]() już ja wczesniej miałam i czekałam na promocję żeby wziąć kolejną-jutro polecę po inny kolor moze 05? wogóle na półce wszystkie były poprzewalane większosc testerów maziowata:mur: . - tusz wibo różowy<dla mamy>-5,49 -tusz w pomaranczowym opakowaniu lovely volume -5,39 - kredka lovely z temperówką niebieska-2,99 - błyszczyk - korektor Astor skin match - 17,99 a oprócz tego jeszcze pare innych rzeczy. Jutro lub w sobotę planuję sie znów wybrac na łowy. chciałabym jakiś podkład kryjacy ,ale zarazem lekki ;korektor<moze jakis lepszy niz astora? no i róż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4661 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czy w ofercie ross są jeszcze jakieś inne żelowe, ale nieco tańsze? Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie wiem czemu u was nie, dziwne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam w sklepie około 10-11 i było dosyć spokojnie
![]() Kupiłam tylko tusz MF Masterpiece Max za 34,19zł; tusz różowy Wibo Extreme Lashes i lakier Miss Sporty nr 451. Oglądałam opakowania maskar i oglądałam, mam nadzieję, że trafiłam na nieotwierane ![]() ![]() Planuję wrócić po coś do pielęgnacji twarzy i ust, i pewnie coś do włosów z Alterry- skoro przecenione ![]()
![]() |
#4665 |
Konto usunięte
|
wszystko zależy od tego kto jaki kolor lubi i jaki mu pasuje
![]() ![]() ja też już po zakupach w rossie, chociaż się chyba jeszcze wybiorę, bo czuję niedosyt ![]() ![]() - micela z bourjois - krem do twarzy ziaja 30+ - krem do twarzy nivea soft - krem do rąk isana urea - cienie do powiek loreal - tusz do rzęs ten nowy z loreala efekt motyla czy jakoś tak ![]() - 2 pomadki rimmela - kredka do oczu miss sporty - podkład maybelline affinitone - szampon babydream co do macania i próbowania kosmetyków to chyba wszędzie tak się dzieje, a panie ekspedientki chętnie w tym pomagają i wtórują, też byłam dziś świadkiem kilku takich sytuacji, kiedy ekspedientka mówiła, żeby sobie tusz wypróbować, pomalować się, albo sama brała np. pomadkę i maziała nią po dłoni. jedna dziewczyna otwarła kilka błyszczyków i malowała się nimi po kolei przy lustrze, żadnego nie kupiła, a ktoś inny kupi teraz błyszczyk, którym już się ktoś inny wysmarował, nie wiem jak tak można ![]() nie mówiąc o tych wszystkich połamanych pomadkach, kredkach i powylewanych podkładach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe jak bym widziała siebie rok temu ![]() ![]() ![]() Cytat:
S, np. żelowy z rimmel, ale po pierwsze nie wiem czy tańszy- chyba oscyluje w takich samych granicach, a po drugie jest do kitu, tak że tego... chyba maybelline zostaje, albo wycieczka do Natury po żelka z essence, który jest niezastąpiony i chodzi po ok. 12zł ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
szajbus
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4670 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja kupiłam dziś odcień 15 Rose Eclat, piękny zgaszony róż. Zaintrygował mnie również odcień bodajże 95, pięknie się prezentował na ręce, ale na co dzień, do pracy moim zdaniem zbyt błyszczący, ale na wieczór jak znalazł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Chciałabym kupić jutro lakier do paznokci w Rossmanie,ale mam pytanie.Na Rossnet jest on na promocji z 13,99zł na 8,49 zł czy w tym przypadku będzie obowiązywać ta promocja -40%?Jeśli tak to od której ceny? |
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Zakorzenienie
|
Rossmann - część XVII
Co do color tattoo, to ja mam kolor eternal silver jeszcze z marcowego szajniboksa i np pod niego bazy nie uzywam bo jest szalenie napigmentowany i trzyma sie caly dzien
![]() Ciagnelo mnue dzis do Apokalipsow Rimmela. Na necie podobal mi sie kolor Apocalyptics czy jakos tak ale na zywo ten kolor byl tak mocny ze zrezygnowalam! Raczej bym sie nie odwazyla na takie nasycenie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4674 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A może masz w swoich zbiorach jakieś ładne, dość delikatne, neutralne kolory, które mogłabyś polecić? Próbowałam oglądać testery, ale były tragicznie pomieszane, a do tego większości brakowało... ![]() Bo mam małe usta i choć bardzo podobają mi się żywe, soczyste odcienie pomadek, to niekomfortowo się w nich czuję, mam wrażenie, że moje usta wyglądają na jeszcze mniejsze ![]() Jeśli chodzi o Wibo Eliksir, to rzeczywiście, odcień 05 to taki beżo-brąz, neutralny. Mnie się jeszcze bardzo podoba 01 - chłodny, jasny róż, z fioletowymi tonami, kolor ust lalek Barbie ![]() Co do L'Oreal Lash Wings - jutro pomaluję nim rzęsy i zdam relację. Otworzyłam go i widzę, że jest bardzo wodnisty, a ja to lubię ![]() Nadmienię, że moje rzęsy to skaranie boskie, gęste są, czarne są, krótkie są, ale nie jakoś totalnie, ale za to sztywne i proste jak u krowy (muuuu! ![]() A propo's - jestem już po małym teście eyelinera 'Glam Eyes' Rimmel. Do tej pory zużyłam kilka opakowań popularnego Lovely, ale irytował mnie jego brak trwałości, ścieranie, kruszenie... Szkoda, bo jest tani, mały, poręczny i ma fajny pędzelek ![]() Ale wracają do meritum - eyeliner z Rimmel wydaje się być OK, nie ma wielkiego wow, ale podoba mi się jego precyzyjny, cieniutki aplikator. Jestem ciekawa, czy okaże się wart swojej ceny (po obniżce 40% - 14,39, podczas gdy Lovely w cenie regularnej ponad 7 zł), czy może wrócę z podkulonym ogonem do szafy Wibo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4676 |
Zadomowienie
|
Jest na pewno w promocji, bo chciałam kupić mamie krem na dzień/noc - pod czytnikiem wyskakiwała cena zł.35.
Polecasz tą serię, bo ja w końcu odłożyłam ten krem i myślałam, że znajdę coś na KWC, ale brak opinii. |
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Zadomowienie
|
Byłam w Rossmannie dzisiaj 3 razy
![]() ![]() ![]() Chwaliłam się już tym co kupiłam wcześniej, później z mamą wpadłyśmy tylko na chwilę ( jutro pewnie wpadniemy na dłuższą ) i nic nie kupiłam, a przed chwilą byłam jeszcze raz, aby zrobić prezent na dzień matki. Zdecydowałam, że kupię mamie mix różnych małych kosmetyków - kremów, lakierów itp. sobie dokupiłam tylko: -puder rimell stay matte ( pierwszy raz widzę wersje z 'wyrzeźbionym' znaczkiem na pudrze i solidniejszym zamknięciem!) i tak go używam na codzień więc szkoda było nie zrobić zapasów. - podkład maybelline affinitone - potrzebowałam jakiegoś jasnego podkłady do rozjaśniania moich za ciemnych, mam nadzieję, że się do tego nadaje ![]() Teraz pora na odwyk - z moim portfelem już do Rossmanna się nie wybieram - nie wykluczam, że wybiorę się jeszcze raz z mamą i z jej portfelem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Zakorzenienie
|
Wybrałam się jeszcze do jednego Rossmanna bo chciałam dokupić podkład Bourjois. I znowu byłam zdziwiona bo było puściutko a szafy pełne. Jakoś w tym roku ta akcja jest słabo rozreklamowana.
Dziewczyny a zwróciłyście uwagę na to, że szafy L'oreala są strasznie podgrzewane oświetleniem ![]() Chciałam dokupić drugi błyszczyk Shine Caresse czy jak mu tam bo fajny się okazał. A tu klops...wszystkie mocno ciepłe i rozwarstwione. No kurczę czy pracownicy Rossa albo przedstawiciele L'oreala nie myślą wcale? Jak można tak smażyć te kosmetyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czemu wcześniej jej nie nabyłam , wspaniały kolor na lato dla mnie
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.