|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - część XVII
Cytat:
![]() Opakowanie inaczej się zamyka - nie wiem jak to wytłumaczyć - stare, żeby otworzyć trzeba przekręcić, nowe z całej siły pociągnąć do góry ![]() Cytat:
![]() Podkładu też nie miałam - nawet nie sprawdzałam jaki ma kolor, w tym szale chwyciłam ostatnią sztukę 03 light sand beige, który wydawał mi się najjaśniejszy z tych co zostały na półce - na mojej skórze jest odrobinę za jasny, ale i tak kupiłam go w celu mieszania z ciemniejszymi ![]() Edytowane przez Aishowa Czas edycji: 2013-05-23 o 20:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | ||
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() co do szminek to na mnie wszystkie dość intensywnie wyglądają-mam raczej jasną cerę i jasne usta, 070 na mnie wygląda owszem jasno,ale jakoś tak zbyt różowo-ale o dziwo nie tragicznie ![]() o jaaa...faktycznie ta Kate 14 wygląda super,jak moja ukochana z Avonu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, uwierz, że naprawdę próbowałam z nią wszystkiego rodzaju kombinacje i nadal po prostu u mnie nie sprawdza się tak jak virtual. Może byłaby idealna, gdybym nie wiedziała o istnieniu i działaniu virtuala, ale w konkurencji pt. utrzymanie trwałości cieni- przegrywa z kretesem. I to niezależnie od tego czy nałożę ją na suchą powiekę, bez grama kremu, bardzo oszczędną ręką z cieniami z inglota czy jakimiś innymi- po 6-8 godzinach mam koncertowo zebrane w załamaniach cienie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Raczkowanie
|
Potwierdzam, że woda termalna 300 i 400ml też jest objęta promocją
![]() ![]() ![]() A wogóle to daaawno mnie tu nie było, ale oczywiście info o promocji mnie nie ominęło ![]() Oprócz wspomnianej wyżej wody termalnej kupiłam dzisiaj: - krem BB Garniera do cery wrażliwej, - korektor BB Eveline, - krem Garniera Essentials Anti-age 30+ do cery mieszanej, - 4 maseczki Dermaglin: przeciwtrądzikową, oczyszczająco-odżywczą, Kleopatra, odświeżającą, - peeling Rival de Loop, - 2 tusze MF 2000 kalorii: granatowy i brązowy (czarnych tuszy nie używam), - odżywkę do włosów Alterra - jest w promocji za 6.99zł, a akurat dzis rano starą wykończyłam ![]() Więcej grzechów nie pamiętam ![]()
#4716 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
szajbus
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rąbne sobie czarną kreskę i ten słodki cień, o dejm, już wyczuwam moje 100% ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cien z Maybelline bardzo sie oplaca, koszt 23.99 normalnie, ale jest MEGAAA wydajny i naprawde swietna pigmentacja.. krycie.. Cytat:
![]()
![]() |
#4720 |
Wtajemniczenie
|
Rossmann - część XVII
Byłam rano i słyszałam jak panie mówiły że teraz do wieczora to tylko dokładać
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4721 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Wtajemniczenie
|
Znajdę w Rossie jakiś koralowy lakier do paznokci z tych tańszych?
#4727 |
Rozeznanie
|
![]() ![]()
#4728 |
Raczkowanie
|
Czesc wszystkim !
Mozliwe ze sie powtorze, ktos o tym juz pisal , ale moze choc jednej z was sie przyda. Bylam dzisiaj w rossie, pewnie jak nwy wszystkie by poogladac , cos kupic w promocji 40%. Ze mialam duzo czasu to tak sobie chodzilam i ogladalam , zastanawialam sie nad podkladem. Gdy juz bylam w drodze do kasy, moja uwage zwrocily zestawy z MF wylozone na takim regale na perfumach , ale nie na polkach tylko na regale . Zestawy te to tusze i podkady, zapakowane w kartonikach ze zdjeciami produktow. Jakiez bylo moje zdziwienie , gdy patrzac sie na cene zestawu , ktory zawieral tusz MF false lash effect fusion (tak, ten fioletowy) i podklad MF smoth effeck foundation (kolor tylko buff beige 55, dosyc jasny) . Zestaw ten kosztuje 25 ZL!!! Co prawda cena ta juz nie podlega -40%, ale moim zdaniem warto . Normalna cena samego tuszu to 49,99 , podklad kosztuje 39,99 . Sa tez inne , podobne zestawy, ale ich ceny zaczynaja sie od 29,99 ![]() Troche sie rozpisalam , ale moze ktoras jest zainteresowana ![]() xoxo |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Rossmann - część XVII
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do zielonego Wibo to ja polecam, ale on raczej wydłuża, z pogrubieniem to tak średnio ![]() a no i gratuluję I i III miejsca w konkursach ![]() [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4096168 2]kto ma puder synrgen? Najjaśniejszy 03 jest rzeczywiście jasny? Teraz używam l'oreal true match n1 , gosh x ceptional wear porcelain. Latem się opalę i będę potrzebowała czegoś o 2 tony ciemniejszego..... synergen sie nada? który nr brać?[/QUOTE] ja mam odcień 01, jak się dowiedziałam wcześniej, że tamten jest jeszcze jaśniejszy, to aż w szoku byłam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() rozwalacie mnie, codziennie coraz więcej stron do nadrobienia, zaraz kolejna część ![]() dużo było pisane o pomadkach - ja ze swojej strony polecam Wibo Eliksir 08. to moja pierwsza szminka w takim kolorze i jeszcze nie do końca się do niej przyzwyczaiłam, ale bardzo mi się podoba - można stopniować, a kolor po użyciu nie jest taki czerwony, odrobinkę wpada w róż. na moich raczej jasnych ustach mi się podoba ![]() a co do pomadek Rimmel to sama się zastanawiam, przez Was dochodzi więcej kolorów i dylemat coraz większy ![]() ![]()
And that's exactly what love's supposted to do”. Edytowane przez pinats Czas edycji: 2013-05-23 o 21:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś zakupiłam:
- pomadkę bebe klasyczna - na próbę - peeling soraya 2 szt - tusz lovely żółty - puder synegren - korektor synergen - jeszcze nie miałam - lakier lovely classsic 94 (co z tego że mam 150) - herbatka ziołowa (pani pomyliła ceny i kupiłam taniej) - maseczki: floslek na naczyńka, ziaja glinka x3, dermaglin, bielenda dermabrazja peeling. W sumie dałam 53,73 zł. Dla mamy: krem Cashmere, Kod młodości, pomadka Nivea, krem fusswohl urea- też w promocji, mleczko AA, puder creme puff, podkład facefinity. W sumie wyszło 132,23 zł. Mama sobie kupiła jeszcze 2 kremy Yoskine i żadnego gratisu za tak duże (300 zł) zakupy nie dostałyśmy ![]() W promocji widziałam jeszcze oliwkę i mleczko BDFM. |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zadomowienie
|
Lovely Gloss imitujący lakier żelowy warto kupić???
pierwsze i nim słyszę <wstyd> ![]()
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
do cery tłustej z wypryskami bardziej nada się:
a) peeling morelowy Soraya b) peeling enzymatyczny Perfecta? ![]()
![]() |
#4738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A zielony kupię i zobaczę ![]() I dziękuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
szajbus
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.