|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Ja też sama zrobiłam zaproszenia,zawieszki na wodne,będę jeszcze robiła winietki a obecnie robię dekoracje na samochód
|
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Wiolinka - jaką robisz dekorację na autko?
|
|
|
|
#813 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze nie, bo nie możemy się zdecydować co wybrać.. A wy?
|
#814 |
|
Wtajemniczenie
|
My też mamy problem, dlatego podpytuję
|
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
asiu kolory kwatów w bukiecie i na samochodzie wybierała PMka więc mi pozostało tylko ją wykonać
![]() wiola jaką dekorację na samochód robisz? ![]() pszczoła witamy
|
|
#816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dużo starszy tzn. ile;p ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- dzisiaj byłam u fryzjera troche podciełam włosy i zmieniłam kolor i od razu humor sie poprawia ![]() za każym razem wracam ciut bardziej ruda;p dzisiaj u mnie w pracy była znajoma która ma termin porodu tydzień przede mna i porównywałyśmy sobie brzuszki;p fajna sprawa bo jestesmy na tym samym etapie niestety ona od początku nie nalepiej sie czułą codziennie mdłości, długo chorowała katar, gardło jakies przeziębiena nawet był czas ze mówiła że waży mniej w ciąży niż przed ciążą tak ją wymęczyły pierwsze miesiące ale naszczęście już jest wszystko ok. |
|
|
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też miałam o to zapytać..... ![]() kurcze dziewczyna się przestraszy i poyśli że strasznie ciekawskie baby jesteśmy hehe |
|
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
asia - hehe bo jestesmy
![]() aga - też pasuje mi się wybrać, ale teraz to nie mam kiedy Nałożyłam farbę na głowę tylko jakiś czas temu, ale znowu mi coś kiepsko złapała. Na końcówki też muszę iść!A co do przechodzenia ciąży - też nie raz słyszałam, że ludzie mają strasznie kiepskie początki - mdłości okropne, złe samopoczucie, omdlenia. A moja koleżanka miała taką ciąże, że w ogóle jakby jej nie miała Oprócz brzucha, który i tak nie był taki duży, nic jej nie przeszkadzało. Pozazdrościć!
|
#819 |
|
Rozeznanie
|
Witaj PSZCZOŁA
Skąd jesteś????Ja w piątek dodrukuje brakujące zaproszenia, przyozdobie je ładnie i początkiem czerwca jedziemy zapraszać Też robię sama
|
|
|
|
#820 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oby było tak dalej![]() brzuszek też mam mniejszy od tej kolezanki co u nas była. jak byłam na ostatnim badaniu to dzidzius wymiary miał ok. może dlatego ze ten brzuszek nie jest juz taki gigantyczny tak dobrze mi sie funkcjonuje;p? ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
pytam dlatego że u między mną a tżem jest 6 lat różnicy i niektórzy mówią że jest sporo różnica między nami a dla innych znowu to nie jest więc jak widać to pojęcie względne |
||
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Agniecha - ty mówiłaś, że jak dotąd niewiele przytyłaś co nie?
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- A mój ma 3 lata mniej ode mnie
|
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro o wieku mowa : mój jest starszy ode mnie 2 lata.
|
|
|
|
#823 |
|
Zadomowienie
|
Mój jest starszy 3 lata ode mnie
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
Mój jest starszy o 5 lat
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
Iwfciu - też cię tu troszkę nie było. Co tam u was? Jak czujecie się Ty i Oliwka?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
Małgoś u nas wszystko ok, Oliwka rośnie jak na drożdżach, w niedziele mamy chrzciny, ale czasu mało na forum, bardziej na dzieciaczkowych się udzielam, ale i to czasem przez kilka dni nie zaglądam. Więcej czasu mam jak mąż ma II zmianę
![]() Małgoś trzymam kciuki
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
a mój M jest z mojego rocznika
![]() Dziewczynki, zmykam do Krosna! Idę dzisiaj się obfocić , jeśli zdążę, a jutro sruuuuu po paszport! hehe prawko tez myślę w końcu wymienić, bo na stare nazwisko jeszcze mam, ale kurde się zastanawiam, bo trochę wydatków mamy.. ![]() Gosia - ten odpis aktu małżeństwa na papierze europ. już mam ! Miałaś rację - tata mi wybrał
|
#829 |
|
Wtajemniczenie
|
Aisog pokazywałaś nam już zaproszenia? Jeśli nie to chwal się raz dwa
![]() Między nami 4 lata różnicy, ja młodsza Też się wybieram do fryzjera, ale dopiero pod koniec czerwca, teraz mi odrosty nie przeszkadzają tak bardzo jak wtedy kiedy miałam ciemne włosy ![]() Iwka powiem Ci, że w ogóle nie widać że urodziłaś niedawno Ja mam tendencję do tycia, boję się że jak kiedyś zajdę w ciążę to będę wyglądać jak mała kuleczka
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
talk - powodzenia w paszportowym. Ja tam spędziłam dobrą godzinę próbując odcisnąć palucha. Cały czas było coś nie tak. W końcu pani skapitulowała i mam w jednej ręce inny odcisk, w drugiej inny, a oba nie z tego palca, co powinny być
![]() Ja też się farbnęłam ostatnio, ale juz mi się powoli nudzi ten kolor i następny pewnie nałożę jakiś bardziej koniakowy niż blond... Co do różnicy wieku - między nami jest dwa lata
|
|
|
|
#831 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
ale już się chyba trochę za jasny zrobił
i tak się czuję mentalnie głupio
|
|
|
|
#833 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to ładnie ale u ciebie to chyba tylko brzuszek co nie?Masz jakieś aktualne zdjęcia z brzuszkiem? wrzuć do klubu, może jakieś z wesela co byliście plissssss |
|
|
|
|
#835 |
|
Rozeznanie
|
nunny, nie chwaliłam sie zaproszeniami, bo je dopiero tworzę... Jak będę miała gotowe to zeskanuję i Wam pokażę
|
|
|
|
#836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety nie ma zdjęć:/ może poprosze żeby tż mi zrobił jakie na dniach lub 8 czerwca na weselu |
|
|
|
|
#837 |
|
Zadomowienie
|
Małgoś & mała czarna: narazie to się zaopatrzyłam w przyssawki różnej wielkości, kwiatki sztuczne (oczywiście w kolorze przewodnim jaki będzie wystrój sali itd) kupiłam też biały rattan, kryształki, perełki drucik florystyczny i inne głupotki... i myśle teraz jak te kwiatki umocować do tych przyssawek
autko będziemy mieli w kolorze czarnym więc ten biały ratan będzie super widoczny![]() Oprócz dekoracji na nasz samochód ślubny to robie też takie ozdobne kokardy na samochody naszych rodziców (by też choć troche były ozdobione i miały jakiś akcent weselny) Jak skończe to wam napewno wrzuce foty, ale najlepiej to by sie prezentowało już założone na samochodach...Agniecha: ale ten czas szybko lecie, też pamietam jak się nam dopiero chwaliłaś że początki ![]() Mój Tż też jest starszy ode mnie o 4 lata ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Moje buty ślubne są już na poczcie- zapraszam
|
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Aga - to tylko pozazdrościć, choć ja cycków już większych na prawdę nie potrzebuję
![]() Wiolinkax - a przypomnisz mi kolor przewodni? ciekawa jestem tej dekoracji. U nas też mieliśmy na przyssawkach, ale przy szybszej jeździe niektóre się odklejały, z drugiej strony kto zwraca uwagę na takie drobnostki ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Wiolinka - prześliczne buciki i cudny kolorek - będą pięknie komponowały się z sukienką. Zerknij na ebay tam jest strasznie dużo ofert z Chin i kolorów do wyboru po niskiej cenie, więc może akurat coś znajdziesz. |
|
|
|
#839 |
|
Zadomowienie
|
Małgoś: właśnie się troche obawiam tych przyssawek, by się wszystko dobrze trzymało, bo słyszałam też że one się wogóle nie przyczepiają do np wypolerowanego samochodu
Mój kolor przewodni to amarand z białym Buty w realu wyglądają przepięknie kolor mi się strasznie podoba Dziękuje za info napewno zerknę tam i poszperam troche
|
|
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie spowrotem
Przepraszam, że mnie nie było tak długo. Ogółem to nie ogarniam ostatnio tego co się dzieje W pracy w tym tyg miałam luzik, boję się co będzie jak pewna jędza wróci z urlopu Mam nadzieję, że mnie przeniosą do innego działu. Przygotowania do ślubu stanęły w martwym punkcie, ale mamy już namierzonego kolejnego kucharza.Cytat:
Jak ostatnio wlatywaliśmy to byłam 3 w kolejce a do punktu z paszportami bez odcisków palców stała ponad setka.Nadal próbuję przeczytać grę o tron - jestem w połowie drugiej części. Mogę czytać jedynie jak jadę do i z pracy. Tż wybył na konferencję - więc ja dzisiaj zamierzam obejrzeć Magic Mike'a W sumie pierwszy raz od dawien dawna jestem bez tż'a na kilka dni w wawie i nawet "wygodnie mi" (zajęłam jego ulubione miejsce )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.

Skąd jesteś????

Mój kolor przewodni to amarand z białym
Przepraszam, że mnie nie było tak długo. Ogółem to nie ogarniam ostatnio tego co się dzieje