|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Hej
Charlize89 gratuluje udanej wizyty ![]() surka, Rocky jak milo, ze juz jestescie w domu, teraz pełen relaks Kubusiu fajny wozek podoba mi sie ten czerwony kolorekPersephone współczuje dolegliwosci, chociaz tez zazdroszcze, chcialabym zeby raz mnie rozwolnienie dopadło, moze czulabym sie po tym lepiej. Jak na razie wciaz walcze w druga strone, jeszcze wyprobuje parafine. Moja noc mozna doliczyc do bezsennych. Jak lezalam na plecach to mialam straszny ucisk na pecherz, a na boku, to syn mial chyba wygodnie bo czułam go wszedzie. Trzymam kciuki za wizyty i gratuluje nowych tygodni ![]() I życze WSZYSTKIM milego dnia
|
|
|
|
#812 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Dzień dobry brzuchatki
miał balony i filmik tematyczny zmontowany i 3 prezenty i kartę ręcznie robioną widziałam, że się cieszy jak dziecko ![]() Nie wiem czy mnie słuch nie myli ale sąsiadka nad nami chyba schabowe tłucze ![]() ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Rocky super, że już jesteś z nami, życzę Ci, żeby referat napisał się sam, łatwo i przyjemnie |
|
|
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A schabowe, jak mieszkałam z rodzicami, sasiadka tłukła zawsze w niedziele przed 7 |
|
|
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Sie nie przywitalam Nozka bez zmian, wyglada jak dwie nozki ![]() Ja juz po sniadaniu, spacerze z psem, zastrzyku i rodzinka wyprawiona ![]() Ide (tzn. pelzne ) do pracowni na godzinke, potem normalnie ogarne dol i obiad, potem do pracowni i o 15 po Lale, ktora dzis ma imprezke 3 godziny w Bobolandii po poludniu . A my z mezem pojedziemy wtedy ogrodki ogladac, gdyz postanowilismy sobie ogrodek wydzierzawic w ROD niedaleko nas, taki rekreacyjny, zebym z dziewuszkami i zwierzyną miala gdzie na swiezym powietrzu czas spedzac
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
[QUOTE=sammi24;40965932]Dzień dobry brzuchatki
miał balony i filmik tematyczny zmontowany i 3 prezenty i kartę ręcznie robioną widziałam, że się cieszy jak dziecko Stowka dla mezaa A jaki filmik mu zmontowalas?fajny prezent. Witam sie porannie ![]() Enlevee a czyTy dzis nie masz imienin,bo cos mi sie piatek obil o uszy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#816 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Pochmurno dzisiaj i chłodno..nic się nie chce robić... ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Cytat:
gdzie ja nadal nie wiem czym mi się Lol wyżyna po bokach Cytat:
![]() Cytat:
Fajne urodzinki mu urządziłaś/urządzisz, bo wciąż brak żarełka Pomogłabym Ci, bo dobrze się czuję, a zapłatą byłaby porcja gyrosa i kawałek ciasta Cytat:
|
||||
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.przez tz zwial mi autobus.spoznie się przez to do pracy.ale u mnie dzis zimno.ja chce słońce!
|
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Witam się przekazuję wiadomość od Sroki na temat nowości chusteczek Dada Newborn, od pierwszego dnia życia i lecę nadrabiać. ![]() Od Sroki: Szału nie ma, ale też nie jest źle i można kupować. |
|
|
|
#819 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40962324]ale ci fajnie
![]() w ogóle mam plan żeby w weekend jak ogarnę ogródek sprawdzić, czy zmieści mi się wózek do bagażnika... a mam pewne obawy.... z tyłu będą jechały chłopaki, a gondola chyba ze mną z przodu, bo jak stelaż z kołami wepchne do bagażnika to chyba już nic nie wejdzie.. i tak sobie mysle, ze chyba wyjdzie na to, że bedziemy musieli zamienic sie z TZ autami... najwyzej wezme jego kombi... [/QUOTE]przymierz, przymierz, abys wiedziala. W niektorych wozkach latwo sie demontuje kola, wiec moze i gondola ci wejdzie. A ja uwielbiam auta kombi i vany. Odkad jest Marysia, jest to super rozwiazanie dla rodziny. Cytat:
Cytat:
Witam sie z rana. jem sniadanko. od 7 nie spalam z wrazenia czy mamie uda sie kupic pieluchy w Biedrze, czy bede musiala sama jechac. Ale po 7 napisala, ze ma, panie jej wyniosly z zaplecza, wiec zostaly mi tylko kosmetyki do kapieli malemu i krem do buzi i dla mnie Tantum Rose i moge sie pakowac A teraz chwale sie swoimi wczorajszymi łupami: 1. ciuszki Aleksa - na teraz tylko jedne spodenki, reszta na zas, ale nie moglam sie powstrzymac bo idealny stan 2. ciuszki Mery 3. 2 pary polspiochow z Pepco po 6.99 sztuka
Nigdy nie odbieraj nikomu nadziei ! Może to jedyne co mu pozostało ! 12.06.2010![]() Edytowane przez eveewe Czas edycji: 2013-06-03 o 22:47 |
||
|
|
|
#820 |
|
Wtajemniczenie
|
no i chyba nie dam rady jednak dzis wstac z lozka :-( paracetamol juz na mnie nie dziala haha wiec zostaje mi7up hihihi jej chyba mam zzamroczenie bo smieje sie jak glupia - no coz po 1.5h snu mamoj organizm nie wyrabia juz niestety wiec pierd*lic konwenanse zostaje w domku a myslalam ze dam rade dociagnac ten tydz do konca
|
#821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Chodził po mnie pająk
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez dzoan Czas edycji: 2013-05-24 o 08:17 |
||
|
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A tak serio, brawa za łupki!!! ![]() EDIT: jak wyprasuje, to Wam sie pochwale sukienkami bialutkimi dla Lali dla odmiany, jedna z haftem cudnym, druga z zakladkami, takie za kolanko, retro, letnie, rownie cudne co niepraktyczne - kupilam po 8 zeta ![]() EDIT 2: a co tam, macie niewyprasowane
Iza Diablicja Lilo Kubulek Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-05-24 o 08:24 |
|
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj sie mialam chwalic, ale nie chcialo mi sie isc po aparat, a ze dzis mam zamiar je uprac, to sie zmotywowalam i przynioslam i obcykalam.
A teraz ide walczyc z prasowaniem - taaaaaaaaaaakkkkkkk nadal nie skonczylam . To juz tydzien trwa. Ale chcialabym juz pieknie posegregowac rozmiarami, poukladac w szafce i moc sie tylko cieszyc.
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Zostawiłam ten zakup na sam koniec. Będę kupować w Rossmannie w czerwcu.
Cytat:
Idź do innego lekarza, na zwolnienie.
|
|
|
|
|
#825 | |
|
Konto usunięte
|
Witam się w 34 tygodniu ciąży !!!
noc jak zwykle super starszy syn coś mi się rozkłada więc nie jedziemy do przedszkola, ale i tak do laba ze mną musi. A potem jedziemy do pediatry bo coś go siusiak boli i wole żeby obejrzała... Cytat:
kupiliśmy działkę 600 m między Bujwida a Mostami Warszawskimi przy samej odrze, zrobiliśmy piaskownice, huśtawkę, mieliśmy murowany domek, full drzewek owocowych, własne truskawki, porzeczki, maliny było super było też trochę minusów takiego rozwiązania, jak chcesz coś więcej wiedzieć pisz eveewe - no u nas też się w x-landerze łatwo demontują kółka, ale całość stelaża jest na tyle duża, że pewnie zajmie cały mój bagażnik ale póki nie sprawdzę to się nie wypowiadam miłego dnia dziewczynki, udanych beztresowych wizyt |
|
|
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj pisałam, że będę się dziś chwalić i się nie pochwaliłam
![]() Nadrabiam, więc zaległości w tym temacie. ![]() Witamy się z Michasiem w 35 tygodniu ciąży.
|
|
|
|
#827 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Słoneczka
Cytat:
![]() A z działeczką super pomysł, nie powiem, że wpadłam na podobny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40966391]Witam się w 34 tygodniu ciąży !!!
[/QUOTE] za tygodnie.Kciuki dla syneczka Oby się nie rozchorował.
|
|
|
|
#829 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40966391]Witam się w 34 tygodniu ciąży !!!
[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaciskam za dzisiejsze wizyty![]() Oliath - tak sobie właśnie pomyślałam, że może skuszę się na te ksiązki Gra o tron, tylko przeglądając zgłupiałam, która to pierwsza część "Gra o tron" tak
|
||
|
|
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też nic nie było od fridy. Poza tym nie zakładajcie, ze dzieciaszki będą chorowały, a takie suche babolce można na różne sposoby wyciągnąć.
Co do obrzydzenia, naprawdę przy własnym dziecku wiele rzeczy się zmienia. Jakoś gile jak Małgosi lecą to mnie nie brzydzą, ale jak widzę u obcego dziecka to mam od razu odruch wymiotny! Cytat:
Witam Ja tylko na chwilkę. Lecę z powrotem do przedszkola bo dziś logopeda i ma dzieci badać i chcę tam być. Nie piszcie za dużo!
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
Ide zrobić sobie śniadanie, bo jeszcze nic nie jadłam, ale najpierw rozmowa z mężem z wczoraj:
Odłożyłam mu ubranka, które ma przywieźć do szpitala na wypis. Jakieś body, śpioszki, czapeczkę, rożek. Słuchał uważnie. Zapytał jeszcze gdzie mam odłożone większe rozmiary gdyby mały urodził się długaśny, zaproponował miejsce, w którym najlepiej wszystko to ułożyć i myślałam, że wszystko mamy załatwione i uzgodnione. A on nagle z pytaniem: D: A pieniądze? Ile mam wziąć? Ja: Pieniądze? Po co ci pieniądze? D: No jak to?! Za dziecko. Takie skarby to wydają tak za darmo? No słodziak mój Ja: Płacić nie trzeba. Trzeba tylko przynieść drogi prezent dla mamusi.
|
|
|
|
#832 |
|
Wtajemniczenie
|
Ty mnie prosic nie musisz bo to juz postanowione nie wiem czy dzis dam rade sie dowlec ale w pon na bank ide a tak nie w temacie to sciagnelam ta aplikacje na tel ale moge tylko tam czytac a nie ma opcji odpowiedzi wiec sie lacze z netem przez net i tak odpowiadam
|
#833 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak próbuję to TŻ zawsze marudzi, że Anulce coś zrobie. Ale dzisiaj rano wystawiła mi rączke, czułam to bo takie malusie było i zaczęłam głaskać brzuch to ją schowała Cytat:
![]() A ja jakaś dzisiaj bez humorku, TŻ wczoraj mnie wpienił, spać nie mogłam, a jak pora do wstawania to ledwo żyję i jeszcze z mamą jechać znowu na te testy do Gdyni.
|
|
#834 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Hej!
Dzięki Dziewczyny za wsparcie w mojej walce z nierównym przeciwnikiem... Tyle dobrze, że Młodzież jest aktywna, wieczorem, w nocy, teraz - trochę mnie uspokaja. Aczkolwiek mógłby łaskawie nie kopać w to chore jelito Cytat:
Ale trudno A co do tych pieluszek, ja mam 10 tetrowych i 5 flanelek i jestem takiego zdania, że na razie mi to wystarczy, a przecież wszystko można w dowolnym momencie dokupić. Nie mieszkam na końcu cywilizacji, więc to jest kwestia kilku godzin. W sumie to też trochę taka mi myśl przyświecała, jak decydowałam, że czekam tyle z wyprawką. Wszystko da się kupić szybciutko teraz, czy to przez neta czy stacjonarnie... Oczywiście rozumiem, jeśli wolicie mieć wszystko wcześniej przygotowane, ale po prostu sądzę, że dokupywanie rzeczy potem lub na bieżąco nie stanowi jakiegoś istotnego problemu. Co innego mieli nasi rodzice, a co innego my... A propos przesyłek - ja też wczoraj dostałam!!! Przyszedł żółwik! Tylko musimy mu załadować sprawne baterie, bo słabo świecił Ale jest fajowy, TŻ się cieszył jak dziecko, jak go rozpakowywał Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() gartuluję na wstępie kolejnych tygodni (jejku blisko, coraz bliżej )trzymam mocno kciuki za udane wizyty ![]() ściskam Mamusie leżąco-małochodzące macham do Ewusi u mnie noc bezsenna nie planuje jakiś zajęc na ten dzień, czas pokaze ile zrobię, ile prześpie ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- PERSE, Ty kiedyś podawałaś link do strony z karuzelami (chyba dobrze kojarze). Kupowałaś już? Ciekawa jestem czy są solidne itd. |
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40966870]
O kurcze, a ja się właśnie kierowałam jej opinią w sprawie innych chusteczek Dady i nie kupiłam :P Ale trudno [/QUOTE] ...bo większość dadowych jednak zmiażdżyła. Te oceniła jako chyba nie najgorsze (tak to przynajmniej odbieram ) a jedne też nowe, białe, sensitive nawet pochwaliła. Chyba się po prostu poprawili w tej kwestii
|
|
|
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i dzisiaj już zaliczyłam labka, jeszcze tylko wypis odbiorę ze szpitala i się lenię Ewentualnie rosmana zwiedzę I jak tu nic nie robić w ciąży
|
|
|
|
|
#838 |
|
Zadomowienie
|
Witam brzychatki- muszę się odrazu usprawiedliwić ze zerkałam wczoraj tylko na chwilę bo coś ostatnio nie mam czasu a poza tym coś mnie boli albo kregosłup albo nerka-dziś idę do ginekologa po zwolnienie to powiem. Ostatnio miałam problem z moczem pęcherz mnie bolał sobota niedziela poniedziałek ale jadłam zurawinę pomogło we wtorek juz nic ale po południu mnie chwyciło siadłam na wc i siusiałam aż musiałam rekom sobie tam trzymać tak mnie rwało i chyba wysiusiałam małego kamyczka. W srodę było juz git na pęcherz nic nie uciskalo normalnie siusiałam ale od wczoraj od południa boli mnie z tyłu tak jakby nerka promieniuje nie wiem w nocy spać nie mogłam bo ani na plecach ani na boku spać nie mogłam tak jakos bolało i teraz też promieniuje. podobny ból towarzyszył mi z lewej strony ale to od krzyza i zawsze przez noc przechodziło
![]() a do tego katar mam ![]() a tu coś wpadającego w ucho na dobry dzień http://eduardd74.wrzuta.pl/audio/7CX...flames_of_love http://www.youtube.com/watch?v=PBLN7lFUN6E ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- za tc
Tomuś 21,07,2005 Antoś ,6,09,2013 Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." Edytowane przez sarna405 Czas edycji: 2013-05-24 o 09:32 |
|
|
|
#839 |
|
Rozeznanie
|
No nic, zbieram się już do wyjścia. heh...
Niech mnie ktoś przytuli...
|
#840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- a czy shegister się odzywała? wy jesteście na bieżąco mieli mieszkanko wynajmować moze neta nie ma
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

podoba mi sie ten czerwony kolorek

) do pracowni na godzinke, potem normalnie ogarne dol i obiad, potem do pracowni i o 15 po Lale, ktora dzis ma imprezke 3 godziny w Bobolandii po poludniu 
Fajne urodzinki mu urządziłaś/urządzisz, bo wciąż brak żarełka

12.06.2010

- kupilam po 8 zeta
. To juz tydzien trwa. Ale chcialabym juz pieknie posegregowac rozmiarami, poukladac w szafce i moc sie tylko cieszyc.
Idź do innego lekarza, na zwolnienie.