|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XVII
Dziewczyny czy któraś z was znalazła jakiś podkład w zastępstwo dla żelowego Rimmela? sama sobie bym wybrała, ale to dla mamy... jest coś podobnego? bo ja z tych co mam to nie w typ typie akurat. Plus taki, że nie musi być mega jasny
|
|
|
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Capnęłam wczoraj ostatni micel z burżuja Szukam zastępstwa dla biedronkowego
|
|
#4833 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
i jeszcze 2 z miss sporty dzisiaj testuję pomadkę rimmela by kate moss nr 105, jest piękna szkoda, że eliksiry nie są tak trwałe.a czy ktoś mógłby polecić jakąś bazę pod cienie do powiek dostępną w rossie? nie wiem czy ktoś już o tym pisał, za szybko leci ten wątek i nie znalazłam |
||
|
|
|
#4834 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chciałam jeden kolor z serii UV, ale pod czytnikiem nie były przecenione i zrezygnowałam :/ Generalnie na pierwszy rzut poszło około 40zł <duma> i to była głównie pielęgnacja i dwa lakiery
|
|
|
#4835 |
|
szajbus
|
Dzisiaj lecę po raz drugi, wiem na pewno że wezmę masełko Revlonu i co jeszcze polecacie?
|
|
|
|
#4836 |
|
Zadomowienie
|
Moja wczorajsze zakupy:
- podkład Perfect stay Astor 30 zł - tusz 200 calorii 17 albo 18 zł - bibułki matujące wibo 2 szt po 3,4 zł - lakiery 2 wibo szary i malinowo- pomarańczowy (prześliczny) po 3,4 zł - lakier lovely like gel (czy jakoś tak) łososiowo rózowy z delikatnymi drobinkami tez ok 3,4 zł - maseczki: ziaja z glinką, siarkowa moc, 2 synergen na krosty, lirene nawilżająca - krem siarkowa moc ok 10 zł - krem perfekta efekt mat ok 11 zł W sumie wydałam 97 zł. ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Moja wczorajsze zakupy: - podkład Perfect stay Astor 30 zł - tusz 200 calorii 17 albo 18 zł - bibułki matujące wibo 2 szt po 3,4 zł - lakiery 2 wibo szary i malinowo- pomarańczowy (prześliczny) po 3,4 zł - lakier lovely like gel (czy jakoś tak) łososiowo rózowy z delikatnymi drobinkami tez ok 3,4 zł - maseczki: ziaja z glinką, siarkowa moc, 2 synergen na krosty, lirene nawilżająca - krem siarkowa moc ok 10 zł - krem perfekta efekt mat ok 11 zł - korektor w sztyfcie synergen 3,5 W sumie wydałam 97 zł. |
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4838 |
|
Zadomowienie
|
Moje wczorajsze zakupy:
- podkład Perfect stay Astor 30 zł - tusz 200 calorii 17 albo 18 zł - bibułki matujące wibo 2 szt po 3,4 zł - lakiery 2 wibo szary i malinowo- pomarańczowy (prześliczny) po 3,4 zł - lakier lovely like gel (czy jakoś tak) łososiowo rózowy z delikatnymi drobinkami tez ok 3,4 zł - maseczki: ziaja z glinką, siarkowa moc, 2 synergen na krosty, lirene nawilżająca - krem siarkowa moc ok 10 zł - krem perfekta efekt mat ok 11 zł - korektor w sztyfcie synergen 3,5 W sumie wydałam 97 zł. |
|
|
|
#4839 |
|
Raczkowanie
|
a mi te lakiery Lovely nie pasuja
kupilam 3, błękitny, mietowy i pomaranczowy(zrobilam sobie duplikat wczesniejszego lakieru w innej buteleczce) Konsystencja bardzo kremowa,(nie lubie takiej) a efekt do żelowego w żaden sposob nie podobny. No ale to tylko moje zdanie ![]() kusicie ta 16 dobrze ze kasy brak to i tak nie kupie |
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a który tusz do rzęs wibo polecacie? Lift Lash XXL Volume czy Dolls Lash Ultra Volume?
|
|
#4841 |
|
szajbus
|
jak któraś się zastanawia nad tuszami od Lovely, to zapraszam tutaj [klik], recenzja ze zdjęciami tuszu Collagen Wear, tego czarnego. Już niedługo napiszę coś o żółtym Pump Up, dzisiaj się za niego wezmę
![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- to zbieraj, bo przegapisz najlepszą i najładniejszą pomadkę w swoim życiu
|
|
|
|
#4842 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
|
|
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
zbierj, zbieraj. jak dla mnie to ona jest jedna z najlepszych (nie tylko w sensie odcienia, ale też trwałości)
ja się wczoraj zaopatrzyłam w 4 szminki i nie wiem którą mam się maziać ![]() wyłączyłam komputer, by odpocząć od Rossmanna i tej promocji, zrobiłam sobie kawę i włączyłam TVN. a tam co? 20 rocznica powstania Rossmanna
|
#4844 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny
który peeling enzymatyczny polecacie ten perfecta z papają czy np. calma hlc?
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Trzy razy użyłam żółtego tuszu Lovely i jednak doszłam do wniosku, że do niczego się nie nadaje.
Osypuje się koszmarnie, oczy mnie zaczęły ostatnio szczypać i w ogóle lipa. Wczoraj wyjęłam z niego szczoteczkę i porządnie wyczyściłam, a reszta poszła do kosza... Dzisiaj przeczesałam nią rzęsy wytuszowane MF False Lash i jestem oczarowana. Byłam w Rossie pod wieczór wczoraj. Ludzi było malutko i nawet nie kupowali tak tych przecenionych produktów... Jedynie pani przede mną nakupiła kremów na niecałe 200 zł. Aż się komputer zawiesił na chwilę podczas kasowania. A ja wzięłam sobie jeszcze dwie czekolady w promocji, bo przedłużyli aż do poniedziałku.
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w Rossie dzikie tłumy. I szafy zaczynają świecić pustkami. Złapałam wczoraj ostatni puder Rimmela w moim kolorze. Chciałam Oleskowy lakier, ale już nic nie było
Ciekawe czy będzie dziś dostawa?
|
#4848 |
|
szajbus
|
|
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
jaki dobry korektor pod oczy polecacie w rosmanie
?? nie potrzebuje jakiegoś mega krycia, ale zalezy mi zeby miał żótawy odcień i nie wysuszał okolic oczu.ta promocja w rosmanie mnie wykończy
|
|
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann - część XVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#4851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4852 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
o widze nawet dobre recenzje to moze sie skusze myślałam wogole o burżuju HM . A moze mi któraś powiedzieć coś o korektorach synergen bo widziałam że pare osób kupiło
|
|
|
|
#4854 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4855 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Jaki podkład poleciłybyście dla jasnej cery, ale bardziej w odcieniach beżowych niż różowych. Mam cerę mieszaną i tendencję do suchych skórek w okolicach nosa. Proszę o pomoc!
|
|
|
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4857 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
A jaki skład ma ten krem BB o ktorym mówicie?
|
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann - część XVII
Do usług
W okolicy dobrze zaopatrzony jest jeszcze ten Ross na Chmielnej, ewentualnie jak nie znajdziesz tego, co szukasz w tamtych dwóch, to trzeci jest obok Smyka, chociaż tamtego za bardzo nie lubię i dawno mnie tam nie było więc nie wiem, jak z asortymrntem ![]() Sama dzisiaj jadę na poszukiwanie szafy Sally Hansen
|
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
Moje zakupy
![]() - podkład Bourjois HM - podkład Rimmel Match Perfection - 2x krem Ava z ekstraktem z zielonej herbaty - krem Ziaja 50+ dla mamy - 2x chusteczki do demakijażu Alterra - pomadka Bebe różana - 2x maseczka Barwa Siarkowa moc - 3x maseczka oczyszczająca Ziaja. W zasadzie to niczego nie potrzebowałam, ale żal nie wziąć ![]() EDIT: A zapomniałam jeszcze lakier Wibo Extreme Nails 2
Edytowane przez nadi111 Czas edycji: 2013-05-24 o 11:49 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.

Szukam zastępstwa dla biedronkowego
i jeszcze 2 z miss sporty
szkoda, że eliksiry nie są tak trwałe.

kupilam 3, błękitny, mietowy i pomaranczowy(zrobilam sobie duplikat wczesniejszego lakieru w innej buteleczce) Konsystencja bardzo kremowa,(nie lubie takiej) a efekt do żelowego w żaden sposob nie podobny. No ale to tylko moje zdanie 

Osypuje się koszmarnie, oczy mnie zaczęły ostatnio szczypać i w ogóle lipa. Wczoraj wyjęłam z niego szczoteczkę i porządnie wyczyściłam, a reszta poszła do kosza... Dzisiaj przeczesałam nią rzęsy wytuszowane MF False Lash i jestem oczarowana.
Ciekawe czy będzie dziś dostawa?