Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14! - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-24, 10:16   #871
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Oliath
powiem Ci, że ja nigdy nie byłam fanką takich filmów fantastycznych, ani Władca pierścienia, ani Hobbit mi nie odpowiada, mimo, że obejrzeałam.

Gre o Tron poleciły mi dziewczyny z blogowego świata, bo marudziałam, że mi się na zwolnieniu nudzi.
zaczęłam oglądać i się wciągłam.
dosyć fajnie zrobiony program.
ale nie wiem czy dam radę przez książki przebrnąć)
puki co jestem na pierwszej serii bo dopiero zaczęłam to oglądać.

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi jaka jest różnica pomiędzy magnezem a magnezem Wczoraj kupowałam w aptece, uprzedziłam że ma być bez wit. B6 i pani spojrzawszy na mój brzuch przyniosła mi jakiś tam konkretny i mówi, że innych by mi nie polecała w moim stanie.
ja się nie znam i ekspertem nie jestem, ale może ta witamina B wspomaga wchłanianie tego magnezu?? albo coś w tym stylu?

bo tak to nie ma żadnej różnicy między magnezami różnej filmy.
chyba że dawka mniejsza lub większa

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:17   #872
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

dzięki wszystkim i każdej z osobna

Oliath, mela- ostatnio miałam być w tym lumpku co widziałam te fajne rzeczy, ale koniec konców pojechałam do innego i tam była wielka d*pa, a że to inna czesc krk i zmeczona byłam to juz tam nie pojechałam. Ale pamietam o Was, jak bede tam pewnie w przyszłym tyg to dam znać co i jak
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:19   #873
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

domciątko: książki są napisane jak na fantastykę genialnie bo wielowątkowo. Nie oglądałam serialu, bo ciągle czekam aż mój mąż przeczyta najpierw (chyba się nie doczekam). z mojego punktu widzenia to jedna z lepszych, ostrzejszych i odartych z baśniowości fantasy jakie czytałam. Co do Tolkiena - pisałam m.in z niego pracę mgr - to musiałam przez niego przejść i wierz mi nie było mi łatwo... - filmy fascynują mnie rozmachem, marzy mi się Sapkowski w ten sposób zrobiony, ale fanem nie jestem.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:19   #874
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

surka fajny brzuszek!!!
en sto lat)

Stary 2013-05-24, 10:20   #875
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

a czy shegister się odzywała? wy jesteście na bieżąco
mieli mieszkanko wynajmować moze neta nie ma
nie odzywala sie, widzialam ze ja dziewczyny wywolywaly, ale w d... juz nas ma.

Co do Fridy - przy dziecku faktycznie wiele rzeczy ktore nas brzydza, przechodza. Ja osobiscie teraz uzywam Katarku, bo moja jak chora to walka z frida, byla zawsze. a tak odkurzacz i jazda.

Zaczelam prasowac, ale zyla pod kolanem boli, brzuch gdzies ciagnie do podlogi i Marys sie obudzila. Ale i tak mam zamiar dzis to skonczyc, wiec ide za chwile, znow ogarne pare ciuszkow i tak z przerwami moze do wieczora dam rade.

A jakie żółwiki kupowałyście?

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

en sto latek!!!! myslalam, ze masz Milena na imie - bo moja siostra ma dzis tez imieniny. Ja mam w niedziele

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:22   #876
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
A to Lilunią w 30 tc 3 d
Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
domciątko: książki są napisane jak na fantastykę genialnie bo wielowątkowo. Nie oglądałam serialu, bo ciągle czekam aż mój mąż przeczyta najpierw (chyba się nie doczekam). z mojego punktu widzenia to jedna z lepszych, ostrzejszych i odartych z baśniowości fantasy jakie czytałam. Co do Tolkiena - pisałam m.in z niego pracę mgr - to musiałam przez niego przejść i wierz mi nie było mi łatwo... - filmy fascynują mnie rozmachem, marzy mi się Sapkowski w ten sposób zrobiony, ale fanem nie jestem.
oh ja raczej nie przeczytam, bo w najbliższym roku pewnie czasu nie będę mieć hahah
ale liczę, że zdążę obejrzec cały serial przed porodem haha

tak jak udało mi się obejzrec wszystkie serie Greys Anatomy)

Stary 2013-05-24, 10:23   #877
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
[B]
Oliath, mela- ostatnio miałam być w tym lumpku co widziałam te fajne rzeczy, ale koniec konców pojechałam do innego i tam była wielka d*pa, a że to inna czesc krk i zmeczona byłam to juz tam nie pojechałam. Ale pamietam o Was, jak bede tam pewnie w przyszłym tyg to dam znać co i jak
No bo juz mialam pytac
Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
A jakie żółwiki kupowałyście?
A takie: http://allegro.pl/lampka-projektor-g...182272347.html
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:23   #878
enlevee
Zakorzenienie

Dzięki laski jeszcze raz
Nie ma to jak wejść na wątek i powiedzieć, że ma się dzisiaj jakieś święto- efekt murowany- dowartościowanie +10000

Odnośnie gry o tron- mój Tż po prostu nienawidzi takich klimatów, a jednak jak zaczął oglądać ten serial to się odciągnąć nie może, więc coś w tym musi być co pisze elaine. Ja osobiście nie zaczęłam razem z nim oglądać, więc już teraz nie próbuję, ale może też podejmę próbę od pierwszego odcinka

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-24, 10:23   #879
enlevee
Zakorzenienie

Dzięki laski jeszcze raz
Nie ma to jak wejść na wątek i powiedzieć, że ma się dzisiaj jakieś święto- efekt murowany- dowartościowanie +10000

Odnośnie gry o tron- mój Tż po prostu nienawidzi takich klimatów, a jednak jak zaczął oglądać ten serial to się odciągnąć nie może, więc coś w tym musi być co pisze elaine. Ja osobiście nie zaczęłam razem z nim oglądać, więc już teraz nie próbuję, ale może też podejmę próbę od pierwszego odcinka

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-24, 10:26   #880
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

wizaż mi muli( Wam tez??

Stary 2013-05-24, 10:26   #881
sarna405
Zadomowienie

o to poważnie się obraziła...no cóż każda z nas ma swoje zdanie i jeżeli decyduje sie na takie forum to wiadomo ze nie każdy bedzie jej przytakiwał tylko będzie wyrazał swoje zdanie na dany temat i nie ma co się obrazać ale SHE miała tyle skomplikowanych problemów i sytuacji ze wkońcu kazda pisała jej coś co jej nie pasował dziwny ma poprostu tok myslenie moze nie dojrzała do pewnych sytuacji-hmmm moze zawita ??? kiedyś...
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:28   #882
Oliath
Zakorzenienie

Muli wizaz muliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - ide sobie cos porobic, moze sie odmuliiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiii
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:31   #883
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

a ja dalej robie pranie!! haha
wczoraj 3 pralki..
a dzis kolejne 2
ale tym razem troche kolorow mam, takze nie tylko roz i biel haha

i prasowanie mnie czeka

prasujecie koce i ręczniki?
pieluszki tetrowe też?

Stary 2013-05-24, 10:35   #884
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Ja juz po sniadaniu, spacerze z psem, zastrzyku i rodzinka wyprawiona
Ide (tzn. pelzne ) do pracowni na godzinke, potem normalnie ogarne dol i obiad, potem do pracowni i o 15 po Lale, ktora dzis ma imprezke 3 godziny w Bobolandii po poludniu . A my z mezem pojedziemy wtedy ogrodki ogladac, gdyz postanowilismy sobie ogrodek wydzierzawic w ROD niedaleko nas, taki rekreacyjny, zebym z dziewuszkami i zwierzyną miala gdzie na swiezym powietrzu czas spedzac . Postawimy altane, grilla, piaskownice, szalas, basenik i w ogole full wypas - buhahahhh, zamiast tej posiadlosci ziemskiej, co nam nie wyszla zdziebko
Po pierwsze to ja się pytam, GDZIE DO CHOLERY TEN TWÓJ OSZCZĘDNY TRYB ŻYCIA????? Która mieszka gdzieś niedaleko od Oliath i może podejść trochę nią potrząsnąć??? (już miałam napisać, żeby cię ktoś w tyłek albo kostkę kopnął, ale taka wredna nie jestem)

a co do działki - super, że u Was takie możliwości są U nas nie słyszałam... To na ile się dzierżawi? sezon / rok i jak z opłatami? kalkuluje się?

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Witam się przekazuję wiadomość od Sroki na temat nowości chusteczek Dada Newborn, od pierwszego dnia życia i lecę nadrabiać.

Od Sroki: Szału nie ma, ale też nie jest źle i można kupować.
czytałam a dziś kupiłam 1 op. Muszę wypróbować i wyniuchać, bo wiesz - skład składem - fajnie jak fajny, ale np. na chusteczki Kindi z Cleanic nikt mnie nie namówi, nawet jakby były 100% zarąbiste, jakby mi je za darmo dawali i jeszcze dopłacali za używanie to bym ich nie chciała, bo od ich zapachu mój żołądek, a właściwie zawartość żołądka chce na wolność

Cytat:
Ide zrobić sobie śniadanie, bo jeszcze nic nie jadłam, ale najpierw rozmowa z mężem z wczoraj:

Odłożyłam mu ubranka, które ma przywieźć do szpitala na wypis. Jakieś body, śpioszki, czapeczkę, rożek. Słuchał uważnie. Zapytał jeszcze gdzie mam odłożone większe rozmiary gdyby mały urodził się długaśny, zaproponował miejsce, w którym najlepiej wszystko to ułożyć i myślałam, że wszystko mamy załatwione i uzgodnione. A on nagle z pytaniem:

D: A pieniądze? Ile mam wziąć?
Ja: Pieniądze? Po co ci pieniądze?
D: No jak to?! Za dziecko. Takie skarby to wydają tak za darmo? No słodziak mój Tak miło mi się zrobiło, ale przy okazji wykorzystałam moment.
Ja: Płacić nie trzeba. Trzeba tylko przynieść drogi prezent dla mamusi.
ale słodko

Cytat:
...bo większość dadowych jednak zmiażdżyła. Te oceniła jako chyba nie najgorsze (tak to przynajmniej odbieram ) a jedne też nowe, białe, sensitive nawet pochwaliła. Chyba się po prostu poprawili w tej kwestii
tak, dobrze oceniła nowe Dada 100% pure cotton, ale problem w tym, że one były w biedronie raz i śladu po nich nie ma A szkoda. Nawet na próbę nie zdążyłam zakupić

Cytat:
a czy shegister się odzywała? wy jesteście na bieżąco
mieli mieszkanko wynajmować moze neta nie ma
nie odezwała się i pewnie nie odezwie... Fochem rzuciła, chyba wielce zagniewana... dziewczyny pytały co u niej i olała WSZYSTKIE pytania. Trudno! Jej strata.

Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
Hej mamusie. Slabo sie dzis czuje nie mam sily na nic W poludnie ma przyjsc szwagierka za ktora nie przepadam ale jakos wytrzymam te pare godzin. Dzis obiecalam mezowi na obiad gyros a tak mi sie nie chce robic ze masakra
Ja też dziś bez sił. Normalnie jakbym na rezerwie jechała
A u nas dziś tortille z Biedronki (pszenne i wieloziarniste) z kurczakiem, warzywami i sosem, no i fasolowa wczorajsza

W przedszkolu dziś festyn rodzinny, a pogoda... Albo będzie wewnątrz przedszkola, albo odwołają

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:36   #885
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

En- najlepsze życzenia
Dzoan- co do magnezu to mnie 3 lekarzy mówiło, żeby brać ten z wit. B6, bo wtedy magnez jest lepiej wchlaniany
Oliath-znow szalejesz z zakupami
Domi-ja prasowalam wszystko

Dołączam się do fanek Gry o tron

Dziewczyny, które kupowały w Biedronie pieluchy- to te wielkie paki po 49, 90zl?

Ja mam zamiar dziś się zabrać za torbę i zrobić brakujące zakupy w Gemini :p
Stary 2013-05-24, 10:37   #886
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Dopiero nadrabiam i nie wiem czy ktoś odpisał.
Położna nam mowila, ze od 36 mozna lykac. To tabletki, mozna tez pitny. Na uelastycznienie krocza i latwiejsze rozwieranie sie szyjki. Zmniejsza ryzyko popekania
mhm samego oleju bym nie wypila,efekt zygania murowany ale w tabletkach?mozna pomyslec...myslicie zeby sie zapytac gin o to czy mozna to lykac?

:-P

Oliath to szalejesz z tymi lisciami itp he)

en gwiazdko wszystkiego najlepszego,spelnieniaarz en i lekkiego porodu :-*:-*:-*:-*:-*:-*

ja chyba skocze dzis do rosmana...kupie na poprawe humoru pare rzeczy,jakas pamiatke na ta komunie...i rajtki musze bo jak w sob ma byc zimno to wole miec a nie z golymi nogami...

dzis chyba na tego grila jedziemy pogoda strasznie zacheca uwielbiam grilowac jak jest 13stopni max i pada..ale chodziaz tyle ze mezczyzni beda pilnowac grila a bedziemy siedziec w domku..nie chcialabym sie przeziebic przed porodem...:-P

gratuluje tyg nowych :-*

oliath i perse tak?wy te zolwiki zamawialyscie?zrobicie zdjecie jak wyglada na zywo bo kiedys z tz chcielismy lupic juz a teraz jak dzidzia bedzie to napewno kupimy,oliath mowisz ze pozytywka kijowa czy cos mi sie pokrecilo?to oprocz swiecenia gra?:-P

lezelismy wczoraj z tz no i polozylam sobie rece na brzuchu a tz mowi "nie budz Zuzi..bo sie pozniej przyzyczaji a jak sie urodzi to o tej godzinie ma juz spac..."hahahah kochany..nawet mu nie mowie ze nasza to wieczor i rano od 6odkad tz do pracy idzie naj

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:38   #887
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c

roxi
zgadam się i daję opierdziel dla Oliath)
ale ja już wiem, jak Oliath będziesz marudzić, że Cie boli, to nie będę Cię żałować, bo wiemy dlaczego!!

Stary 2013-05-24, 10:38   #888
d0tkaaa
Zakorzenienie

najbardziej szaleje ok lece sie zbierac buziaczkikii:-**

Zuza

Razem
Stary 2013-05-24, 10:39   #889
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c

dootka co za olej? co za tabletki?
bo przegapiłam ???

Stary 2013-05-24, 10:40   #890
dzoan
Zakorzenienie

En kochana ja również dokładam się do imieninowych życzeń! Zdrówka, słodkiego Bezika, dużo radości i zera problemów
A co do pająka, to musiał przeleźć z siaty, która leżała przy bluzie na łóżeczku Lola (w piwnicy wcześniej była). A ja ją rano ubrałam, śniadanie w niej jadłam, a ten paskudnik przez cały czas na mnie łaził.. blech... bluza właśnie mi się pierze

Surka brzusio dość malutki jak na 30tc
teso
elaine ja też dostałam Magnezin tej właśnie firmy
Tak ogólnie to nie pomyślałabym, że akurat przy kupnie magnezu muszę zgłaszać swój ciężarówkowy stan.

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:41   #891
d0tkaaa
Zakorzenienie

karolajn tak to te,mama poszla przed praca o 7 do biedry bo miala byc dostawa(w innej niz wczoraj)a baba do niej mowi ze jakies auto z zaopatrzeniem ma przyjechac ale ona nie wie czy z pieluchami itp..a w drugiej biedronce pani powiedziala ze oni dobrze wiedza co zamawiaja...eh co za baby!!!!

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
bo przegapiłam ???
olej z wiesiolka,mozna pic fuj lub w tabletkach no i ten napar co z lisci malin itp

Zuza

Razem
Stary 2013-05-24, 10:41   #892
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 20

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
bo przegapiłam ???
To ja pisałam o wiesiolku
Zeby lykac dla łatwiejszego porodu, wiesiolek uelastycznia i zmniejsza ryzyko popekania krocza.

Dotka-mysle, ze mozesz zapytac gina o to, niebezpieczne to na pewno nie jest. :p

Wpiszcie sobie w guglu olej z wiesiołka w ciąży. Nie stosuje sie go tylko na początku ciąży
Stary 2013-05-24, 10:43   #893
idzia111
Zakorzenienie

hej,

kolejna noc super, naciaganie profilaktyczne stóp działa kilka razy juz mi miesien drgał, ale zaczelam naciagac i przeszlo. W ciagu dnia tez naciagam jak sobie przypomne. Te co maja skurcze łydek, spróbujcie tak profilaktycznie robic moze tez wam cos pomoze

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
U mnie to chyba ostatni raz do porodu. Dzisiaj musiałam je założyć bo miałam stresujący dzień. A co ciekawe obcasy dają mi wiecej pewności siebie
:
Ja uwielbiam szpilki i obcasy, ale jak sie dowiedzialam o ciazy to przestalam nosic. Mniej wiecej od lutego nie dałabym rady ich nalozyc nawet gdyby mi bron do glowy przykladano. Mam za duzy brzuch i na plasko slaba rownowage.

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi jaka jest różnica pomiędzy magnezem a magnezem Wczoraj kupowałam w aptece, uprzedziłam że ma być bez wit. B6 i pani spojrzawszy na mój brzuch przyniosła mi jakiś tam konkretny i mówi, że innych by mi nie polecała w moim stanie.
o jejku, z tym pajakiem współczuje, ja gorzej niz pajakow boje sie chrabąszczy, ale pajaki sa na drugim miejscu
Jaki konkretnie magnez Ci dała?

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
Oki dziewczyny sprobuje sie znow przespac - chyba znow wezme ten paracetamol choc sue boje bo od wczoraj od22 wzielam juz 3 ale inaczej chyba nie zasne jak nie zmniejsze bolu:-( zamkne oczy na razie i moze organizm Sam sie wylaczy ze zmeczenia

bidulka ... odpoczywaj kochana.

Ciekawa jestem czy ja będąc w UK ze skracającą szyjką, cukrzycą, anemia i chorymi nerkami też nie dostałabym L4?

Cytat:
o to poważnie się obraziła...no cóż każda z nas ma swoje zdanie i jeżeli decyduje sie na takie forum to wiadomo ze nie każdy bedzie jej przytakiwał tylko będzie wyrazał swoje zdanie na dany temat i nie ma co się obrazać ale SHE miała tyle skomplikowanych problemów i sytuacji ze wkońcu kazda pisała jej coś co jej nie pasował dziwny ma poprostu tok myslenie moze nie dojrzała do pewnych sytuacji-hmmm moze zawita ??? kiedyś...
Ja jakoś starałam się jej nie odpisywać, zeby sie nie narazić. Jednak również uwazam, ze ona albo ma depresje lub nie radzi sobie w zyciu tak po prostu. Co sie nie dzieje to i tak jest zle, kazda z osób tez jest zla. Czasami spotyka sie takich nie fajnych ludzi, bo ja na swojego tescia tez moglabym nie raz ponarzekać, no ale zeby wszedzie wszyscy byli zli. To juz jest szukanie dziury w calym chyba.

en 100 lat kochana
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:43   #894
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Dzoan- co do magnezu to mnie 3 lekarzy mówiło, żeby brać ten z wit. B6, bo wtedy magnez jest lepiej wchlaniany

Dziewczyny, które kupowały w Biedronie pieluchy- to te wielkie paki po 49, 90zl?
No tylko właśnie ten mój gin powiedział, żebym kupiła zwykły bez B6

Tak to te pieluszki

Stary 2013-05-24, 10:43   #895
jakierka
Zadomowienie

Witam sie brzuchatki
Jak zwykle trudno was nadrobic

Trzymam kciuki za wszystkie nadchodzace wizyty i gratuluje nowych tygodni

Sammi - Sto lat dla twojego TZ!
Enlevee - Wszystkiego naj naj z okazji imienin

Oliath i Eveewe - piekne lowy!! Sukienusie - cudo! Nie wiem dlaczego, ale uwielbiam polspiochy, wydaja mi sie takie milusie

Surka - super brzusio, taki zgrabniutki! Ja, mimo ze jestem niewysoka (157cm w kapeluszu ) to mam wrazenie, ze mam bebech, a dopiero jutro zaczne 29tc

Ita - odnosnie kregoslupa - zapytaj sie poloznej odnosnie mozliwosci rehabilitacji lub zwyczajnie popros o skierowanie do specjalisty. Pewnie w Irlandii wyglada to nieco inaczej, ale nie sadze, ze opieka odbiega duzo od UK. Ja rowniez mam bole plecow i o takie skierowanie poprosilam. Doczekalam sie odpowiedzi ze szpitala aby umowic sie z nimi na spotkanie. Sprobuj, a nuz sie uda!

Ja przespalam noc znakomicie, aczkolwiek kazde przewrocenie sie na bok zaczyna ciazyc, a wyjscie z lozka juz zaczyna graniczyc z cudem. Czuje sie jak wielka kulka
Zycze wam wszystkim swietnego dnia, bez bolu i przykrych dolegliwosci
jakierka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:43   #896
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
karolajn tak to te,mama poszla przed praca o 7 do biedry bo miala byc dostawa(w innej niz wczoraj)a baba do niej mowi ze jakies auto z zaopatrzeniem ma przyjechac ale ona nie wie czy z pieluchami itp..a w drugiej biedronce pani powiedziala ze oni dobrze wiedza co zamawiaja...
Wlasnie tez sie nad nimi zastanawiam tylko boje się troche co będzie jak malej nie spasuja?
Stary 2013-05-24, 10:45   #897
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

dzoan: jest szorstki w połykaniu ale mi pasuje.

domciatko: z wiesiołka u mnie jakos czasu na seriale mniej w ciąży (??), wcześniej wiadomo praca, ale na l4 też jakos tak...

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:45   #898
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
o jejku, z tym pajakiem współczuje, ja gorzej niz pajakow boje sie chrabąszczy, ale pajaki sa na drugim miejscu
Jaki konkretnie magnez Ci dała?
Magnezin firmy Gedeon Richter

Stary 2013-05-24, 10:46   #899
roxi1980
Zakorzenienie

Enleeve - wybacz - miałam napisać i zapomniałam

Wszystkie co piękne Kochana w tym pięknym dniu!
Spełnienia marzeń, radości na codzień i od święta,
lekkiego porodu i dużo wsparcia od TŻ.
Buuuuuziaki

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:47   #900
krysiaa2608
Raczkowanie

cześć ranne ptaszki! ja przebudzam się między 6 a 7, jak TZ do pracy wychodzi, i idę spać dalej - tak do 9-10 a wy tu już rozmowa w najlepsze!
Aha, no i kolejna noc bez wstawania siku

za tygodnie i za wizytujące!

Ita - 100 lat dla męża
En - wszystkiego najlepszego z okazji imienin

plan na dziś to zrobienie rafaello dla mojej mamy na jutro będzie ciężka walka z powstrzymaniem się, żeby nie zjeść

Do dziewczyn z problemami z zaparciami: oczywiście nie zapewniam, że to pomoże, ALE pisałam Wam, że ja weekend straszny pod tym względem przechodziłam i kupiłam pełno jogurtów śliwkowych z musli i jabłek - do śniadanka jogurcik, później jabłuszko i problem zniknął (odpukać!). Nie daje ręki, że Wam pomoże, ale spróbować warto - mam nadzieję, że przejdzie

31.07.2013 Basia!

krysiaa2608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości