Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-24, 09:01   #4321
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość

[/COLOR]http://vimeo.com/32649493#
cudnie na luzie mówi kazanie ksiądz, piękna pm taka naturalna i ta suknia wzruszyłam się
ja tez sie wzruszylam. rzeczywisice super ksiadz!
PMka mniej mi sie podoba. Make up jej sie blyszczy i ta szarfa do mnie nie przemawia.

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

U nas juz trojka z przodu, 393 DDS!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 09:02   #4322
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

zasypiam... Nie służą mi te pobudki o 5

A pogoda do .

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 09:02   #4323
KaMilka4891
Zadomowienie

Witam się, jakoś w ogóle się nie wyspałam, nic mi się nie chce, ludzie mnie denerwują i bolą mnie cycki
Stary 2013-05-24, 09:11   #4324
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja farbuję khadi Moje naturalne włosy to ciemny mysi blond. Kiedyś próbowałam orzechowego brązu, ale wypłukiwał się do rudości, której Ty chcesz się pozbyć. Niestety u mnie było po orzechowym troszkę rudo:-( Teraz używam ciemny brąz. Też troszeczkę wpadał w rudy na początku, ale dorzucam jeszcze do niego osobno indygo i z każdym malowaniem jest coraz lepiej Włosy mają kolor zimnego ciemnego brązu, wieczorem wydają się czarne, natomiast w słońcu widać delikatne rude refleksy
Tak więc kolor zależy od Twojego wyjściowego, ale też od rodzaju włosów, czy dobrze barwnik przyjmą np.
Zobacz tutaj efekty: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=504604
Na stronie khadi również są zdjęcia z efektami
Moje naturalne to chyba średni brąz...nie pamiętam nawet bo już dość długo farbuje włosy nawet zimne brązy po jakimś czasie mają rude refleksy ogólnie mi farby szybko się wypłukują
Zależało mi na orzechowy brązie bo ponoć jest zimny i nie jest aż tak ciemny, jasny brąz odpada bo jest ciepły a ciemny brąz za ciemny nie chce mieć zbyt ciemnych włosów

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 09:25   #4325
monikkad
Wtajemniczenie

velika, agunineczka:

dziewczyny - 400 dni do ślubu )
Stary 2013-05-24, 09:26   #4326
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.

Czesc Wam, kolejny dzien mam wolne w pracy, tyle nadgodzin zrobiłam ze sobie moge na to pozwolić.
Tz ma o 16 w pon kolejna rozmowę o pracę, kciukajcie, juz sie stresuje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 09:45   #4327
sensibleheart
Raczkowanie

Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
Witam się
Dziś mam wolne od szkoły - juwenalia A pogoda taka, że... szkoda słów

Kochana ! Są cudowni Jeśli można spytać... tani są czy drodzy ? Troszkę tak brzydko pytać, ale bardzo mi się spodobali i nie wiem czy jest w ogóle sens pytać ich o ofertę
hmmmm czy drodzy... co kto lubi. robia swietna robote i sa z naszego miasta wiec od razu sie zdecydowalismy jak termin mieli wolny. 3600 za film ze slubu i pierwszego tanca (45min) + klip albo 4200 za 90min film do 1. w nocy + klip

Stary 2013-05-24, 09:49   #4328
anka1897
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

Hej,

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pomocy!!
Potrzebny przepis na ciasto, które powali wszystkich na kolana...
polecam 3bita. Bez pieczenia,
szybki i bardzo dobry.

Aparat na zeby dobra sprawa - nosilam stały przez 2 lata i na noc kolejny rok. Różnice widać ogromną. Najzabawniejsze u mnie było to, że w wieku 18 lat miałam mleczna trójkę z prawej strony na górze a stały ząb w dziasle. Chcieli chirurgicznie usunąć mleczaka a za pomocą aparatu ściągnąć stalego ale na szczęście sytuacja sama sie rozwiązała.

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
velika, agunineczka:

Też tutaj jestem

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 09:51   #4329
moniczka_90
Zakorzenienie

chwalę się - za równe 8 miesięcy powiemy sobie TAK !
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 09:51   #4330
karoolecka
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają!

sensibleheart dziękuję za odpowiedź
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 09:52   #4331
misia880
Zakorzenienie

jak byłam w ginmazjum to miałam takim aparat wyciągany :P Ubierałam go na noc do spania, miał takie jakby podniebienie i no i druciki> Tragicznie sie w tym spało, niecierpialam go i w nocy chowałam pod poduszke haha żeby mama nie widziała, że wyciagnełam :P Pomógł na moje krzywe kły
ale to teraz mam jakiś durny odruch ślinienia się jak śpie na boku :P bo cięzko było mechanicznie przełykać śline w tym dziadostwie.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 09:56   #4332
fianceee
Przyczajenie

Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12

Cytat:
Napisane przez sensibleheart Pokaż wiadomość
hmmmm czy drodzy... co kto lubi. robia swietna robote i sa z naszego miasta wiec od razu sie zdecydowalismy jak termin mieli wolny. 3600 za film ze slubu i pierwszego tanca (45min) + klip albo 4200 za 90min film do 1. w nocy + klip

My też się nad nimi zastanawialiśmy, ale w końcu padło na Day&Light Studios www.piotreklapinski.pl
Jest trochę tańszy, a jego filmy też bardzo się nam spodobały
60-120min filmu + klip + plener 3400. W kościele i do pierwszego tańca operatorów jest dwóch. Kręcą lustrzankami

fianceee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:00   #4333
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
jak byłam w ginmazjum to miałam takim aparat wyciągany :P Ubierałam go na noc do spania, miał takie jakby podniebienie i no i druciki> Tragicznie sie w tym spało, niecierpialam go i w nocy chowałam pod poduszke haha żeby mama nie widziała, że wyciagnełam :P Pomógł na moje krzywe kły
ale to teraz mam jakiś durny odruch ślinienia się jak śpie na boku :P bo cięzko było mechanicznie przełykać śline w tym dziadostwie.

Ja też taki miałam, moja mama jest stomatologiem i właśnie aparatami się zajmuje w dużej mierze, nie dało rady jej oszukiwać chociaż ja w sumie nie miałam krzywych zębów aż tak, delikatnie

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:04   #4334
szklaneczka25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Też nosiłam wyjmowany i mialam ten sam problem dolny zawsze wypadał... a z tą śliną mam czasem to samo ale raczej sporadycznie
Stary 2013-05-24, 10:26   #4335
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Mam pytanko: Czy któraś z Was farbowała włosy henną KHADI ? Np. orzechowym brązem ? Bo chciałabym spróbować farbowanie włosów henną i chciałam właśnie orzechowy brąz bo chce powoli do ślubu zniwelowac delikatne rudości, które mi się pojawiają po jakimś czasie od farbowania zwykłymi farbami. Po drugie chciałabym wzmocniź włosy
Zastanawiam się czy on mocno ciemny wychodzi ?
ja na blogu jest wsztko ospisane u mnie kolor wychodził dosyć ciemny (na zdjęciach widać), ale szybko wracał do jaśniejszego.
jeśli chcesz zniwelować rudości to nie wiem czy to dobry pomysł, bo po hennie zawsze coś rudego niestety zostaje..
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:33   #4336
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja na blogu jest wsztko ospisane u mnie kolor wychodził dosyć ciemny (na zdjęciach widać), ale szybko wracał do jaśniejszego.
jeśli chcesz zniwelować rudości to nie wiem czy to dobry pomysł, bo po hennie zawsze coś rudego niestety zostaje..
śliczne włosy! dodaję bloga do obserwowanych stron
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:50   #4337
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
śliczne włosy! dodaję bloga do obserwowanych stron
dziękuję
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:54   #4338
Dotka90
Zakorzenienie

Pięknie dziś TŻta załatwiłam
Szedł do pracy na 10, ja też, ale ja wychodzę wcześniej.
Wczoraj zamieniliśmy się autami, bo jechał zawieźć rodziców do lekarza i wygodniej moim, bo 5 drzwiowe, a jego 3.
Rano mi mówi: noo tylko dokumenty mi oddaj. No to mu oddałam.
Jadę do pracy, już 9.25, a on dzwoni czy kluczyk mu zostawiłam.
A ja że nie A już nie mogłam się wrócić, bo bym się spóźniła, a ja nie mogę :/
Więc pojechał autobusem + kumpel go zgarnął po drodze, ale i tak się spóźnił pół godziny prawie.

A kluczyki zapasowe ma do auta U rodziców
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:57   #4339
Ines3037200
Rozeznanie

Wracam!
Nie miałam czasu pisać, podczytywałam Was, ale wróciłam z egzaminu i robię sobie relaksik przy wizażu. Miałam egzamin z chirurgii stomatologicznej, wspaniały egzaminator, bardzo miły doktor i rzeczowy, pacjent też na medal, a ząb usunięty w 30 sekund nie licząc znieczulenia

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
ja myślałam że będe mieć czerwone paznokcie, bo buty czerwone, goździki czerwone, ale postawię chyba na francuskie.
A masz już upatrzone buty? W sumie masz rację, za dużo czerwieni to też źle. A french też się pięknie z czerwienią komponuje
Cytat:
Napisane przez Martika654 Pokaż wiadomość
Gorszego dnia niż dziś to dawno nie miałam, a jutro kolejna makabra Mam jutro ten
cholerny egzamin na prawko, jak nie zdam to rzucam to w diabły, ale z nerwów się cała trzęsę, ale to jeszcze nic, przed chwilą dzwonił Tż, jego mamę w czerwcu prawdopodobnie prawdopodobnie zwolnią z pracy ale to też mało, była dziś u lekarza i ma jakiegoś guza na gdzieś na drogach rodnych i na 99% to rakowe ma zrobić badania dodatkowe i jeśli się potwierdzi, czeka ją operacja Mam ochotę zniknąć ;(((((

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Piękne, ja też chciałabym delikatny kolor, i hybrydowe paznokcie, fręcz za bardzo mi się nie podoba
Nie denerwuj się egzaminem na prawko! Wszystko będzie dobrze. I przykro mi z powodu teściowej, musicie być silni
Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
ja będę miała podobne po TŻ nazwisko takie jak Twoje tylko bez e po i i z po c
Ja nie wiem czy powinnam się chwalić jakie nazwisko będę nosiła po ślubie
Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi dziewczyny czy wiecie jak nazywaja się te malutkie i drobne kwiatki w bukiecie? Kurcze...

Przez Was zakochałam się w piwoniach!!!
Nie wiem jak się nazywają, ale kwiaty są OBŁĘDNE

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Ja nigdy nie miałam tipsiorków i sobie ich nie wyobrażam
Nie wiem co zrobię na ślub- chyba bezbarwnym pomaluję
Hehehe u mnie się często tak kończą przygotowania na jakieś imprezy czy uroczystości
Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pomocy!!
Potrzebny przepis na ciasto, które powali wszystkich na kolana...
KLIK ode mnie jako fanki serników.
Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy orientujecie sie jako tako w cenach sukni i dodatkow? przegladam na internecie rozne katalogi, ale wlasciwie nigdzie nie ma cen. ja wiem, ze to szycie na miare i wogole, ale nie mam pojecia ile mam na ten cel przeznaczyc w naszym budzecie slubnym :/ do tego buty, welon, bizu... juz sama nie wiem
Jak chcesz nową, to średnio 3000zł, jak szyjesz to 1200-2000 zł. A używki różnie.
Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
bardzo polecam!! jest przepyszny !!! http://wkuchennymoknie.blox.pl/2010/...ORZECHOWA.html
OM NOM NOM kocham to ciasto, a nie wiedziałam jak się nazywa i nie znałam przepisu. Będę robić
Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
Moniiiii to już tuż tuż!!! Ciężko w to uwierzyć A mi się wydaje, że nasz ślub to nie wiadomo jak w dalekiej przyszłości.

Stęskniłam się za Wami

Edytowane przez Ines3037200
Czas edycji: 2013-05-24 o 11:00
Ines3037200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-24, 11:00   #4340
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
velika, agunineczka:

Też juz bym tyle chciała

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:

ale Ci dobrze ;ppp
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 11:14   #4341
helcia86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Martika654 Pokaż wiadomość
Kobiety, idę spać, trzymajcie za mnie jutro kciuki.. Pewnie nie zasnę nawet na chwilę dziś przez to wszystko, ten rok nie jest dla mnie łaskawy, pocieszam się, że od przyszłego będzie tylko lepiej ;-)
Powodzenia

Cytat:

8 miesięcy brzmi strasznie krótko w porównaniu do np 430 dni..

Za rok o tej porze miałam się szykować do ślubu..pewnie makijaż miałabym robiony.. Ale że rezygnujemy z sali prawdopodobnie, to termin nam sie zmienia na 28 czerwca.. Proszę powiedzcie mi że to dobra data.. Nigdy nie planowałam swojego ślubu, nie rozmyślałam na suknią itd, jedyne co chciałam żeby to był maj z bzem i konwaliami .. Teraz musze z tego zrezygnować.. Może to głupie ale strasznie się już nastawiłam, a jak się na coś nastawię to cięzko mi to wybic z głowy :|
Powiedzcie mi jakie kwaity fioletowe i niebieskie są końcem czerwca?
helcia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 11:19   #4342
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Hej
U mmie dziś cały dzień leje...
Wczoraj oglądałam zaproszenia...no i takie co mi się podobają są drogie wychodzi prawie 500zł za same zaproszenia i tak sobie pomyślałam, może samemu zrobić?

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=LVL2jBXcSqM o matko, widziałyście??????? jedna wielka masakra piłą mechaniczną 4

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 11:20   #4343
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
nie trzeba ;ppp
to jeśli mam konto na gmailu i podłącze do niego konto dajmy na to z yahoo, to jak odpisać z konta z gmaila żeby wyświetliło się komuś że piszę z konta z yahoo?
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 11:20   #4344
Dotka90
Zakorzenienie

Helcia, jasne, że 28.06 to dobra data! Czemu miałaby być zła?
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 11:29   #4345
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez helcia86 Pokaż wiadomość

Za rok o tej porze miałam się szykować do ślubu..pewnie makijaż miałabym robiony.. Ale że rezygnujemy z sali prawdopodobnie, to termin nam sie zmienia na 28 czerwca.. Proszę powiedzcie mi że to dobra data.. Nigdy nie planowałam swojego ślubu, nie rozmyślałam na suknią itd, jedyne co chciałam żeby to był maj z bzem i konwaliami .. Teraz musze z tego zrezygnować.. Może to głupie ale strasznie się już nastawiłam, a jak się na coś nastawię to cięzko mi to wybic z głowy :|
świetna data, najlepsza!
Ale na kfiotkach to ja się nie znam ;] A jak już ktoś się zna, to niech powie, co będzie najtańsze pod koniec czerwca kwiatki mi zwisają i są mi obojętne, więc kupię to, co będzie tanie A i najlepiej jakieś jasne, beż, róż itp.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 11:35   #4346
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
to jeśli mam konto na gmailu i podłącze do niego konto dajmy na to z yahoo, to jak odpisać z konta z gmaila żeby wyświetliło się komuś że piszę z konta z yahoo?

musisz tam zaznaczyć opcje ze chcesz wysyłac @ jako aaa@op.pl ;p
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 11:36   #4347
_McDusia_
Przyczajenie

paczcie co sobie kupiłam

o pokaże Wam moją kociczkę [/QUOTE]

Kociczka super
_McDusia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 11:40   #4348
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez helcia86 Pokaż wiadomość

8 miesięcy brzmi strasznie krótko w porównaniu do np 430 dni..

przeliczając na dni to mi zostało 245

a co chcesz od daty czerwcowej ?! Bierz ją !
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 11:41   #4349
_McDusia_
Przyczajenie

Film też ładnie nakręcony
_McDusia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 11:42   #4350
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
musisz tam zaznaczyć opcje ze chcesz wysyłac @ jako aaa@op.pl ;p
nie widze na gmailu takiej opcji
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości