|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 |
Konto usunięte
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Ja przyznam, że ostatni miesiąc w ogóle nie mam czasu czytać wizażu
![]() Moje ostatnie wojaże: |
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za tego łobuza, ale mam przeczucie że raz w tygodniu będziecie na dywaniku ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1443 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W promocji nabyłam jeszcze dwa lakiery z Wibo - błękit i brzoskwinię z shimmerem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() czas zaliczeń w pełni, więc na wizaż tylko zaglądam, ale nie mam kiedy się odezwać. Dobrze, że jutro już weekend. Mam tyle rzeczy do zrobienia, że nie będzie kiedy odpocząć ![]() Miałam dzisiaj przerwę między zajęciami, więc zaszłam do Rossmana. Kupiłam mój ulubiony podkład Healthy Mix, tuszMax Factor False Lash Effect Fusion Volume and Length i dwa lakiery Lovely. Potrzebuję jeszcze korektora i eyelinera. Możecie polecić coś sprawdzonego? |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | |||
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;40960212]Też mam te pomadki - czerwonkawą 08 (kupioną teraz) i śliwkę 09 (nabytą jesienią). Mam dokładnie takie same wrażenia - kolory i wykończenie (fajnie transparentne i lekko błyszczykowate) świetne. Ale to opakowanie to porażka... Myślałam też nad tą fuksją, ale mam już podobny błyszczyk z Inglota.
W promocji nabyłam jeszcze dwa lakiery z Wibo - błękit i brzoskwinię z shimmerem.[/QUOTE] Te szminki cieszą się bardzo dobrą sławą. Mnie wpadły w oko gdy przeglądałam blogi, sama nigdy bym się nigdy nie zdecydowała na ich zakup. To opakowanie odstrasza ![]() Odpowiem na Twoje PW z przyjemnością, tylko spodziewaj się go mocno późnym wieczorem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Carmex stosuję od lat na noc ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Raczkowanie
|
Zrobiłam listę i jutro ide do rossmanna. ( Błękitne Niebo - jak zwykle ma super inspiracje
![]() Przyszła też dzisiaj przesyłka z Mydlarni Franciszka : czarne mydło, tonik różany oraz olejek. Trochę długo trwał czas oczekiwania na przesyłkę - około tygodnia. Od weekendu zaczynam wklepywanie ![]() Relacja wkrótce! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1448 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny- na shootgirl.pl już są dostępne bluzy z napisami! Właśnie zauważyłam. Przepadłam
![]()
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym ![]() Schudłam ![]() 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie ![]() 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1449 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Eyeliner: Wibo / Inglot żelowy (ten drugi strasznie ciężki do zmycia). Ile wyszedł podkład po zniżce? Też go bardzo lubię. Cytat:
![]() Załączam zdjęcie moich nabytków. I gratisowo zdjęcie outfitu sprzed ochłodzenia. Edytowane przez 025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 Czas edycji: 2013-05-24 o 08:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale jestem dziś wymęczona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Małżona mam na szkoleniu, także dzisiaj dzień mam dla siebie ![]() Cieszę się, że tylko jeszcze jutro do pracy i weekend ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kosmetyczne zakupy też super ![]() ![]()
![]() |
#1451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio widziałam przepięknego buldoga francuskiego i powiedziałam małżonowi, że takiego będziemy mieli ![]() ![]() ![]() Koleżanką staram się nie przejmować, bo to jeszcze młode i głupie ![]() ![]()
![]() |
#1452 |
Zadomowienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;40963425]Korektor: Healthy Mix (dobry pod oczy, raczej nie na jakieś niespodzianki).
Eyeliner: Wibo / Inglot żelowy (ten drugi strasznie ciężki do zmycia). Ile wyszedł podkład po zniżce? Też go bardzo lubię. No tragiczne jest... Jak to mówią: nie oceniaj książki po okładce. ![]() Załączam zdjęcie moich nabytków. I gratisowo zdjęcie outfitu sprzed ochłodzenia.[/QUOTE] kupiłam ten sam błękitny lakier podkład wyszedł za 35 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Uwielbiam czytać o starożytnym Rzymie czy Grecji. To mój ulubiony okres w historii. Czytałam Pompeje Roberta Harrisona i I tom trylogii rzymskiej Cycero, II tom- Spisek zaczęłam, ale nie skończyłam. Po sesji chcę wrócić do nich. Cytat:
Energetyzujący olejek organowy do twarzy z wit. C kupiłam w Starej Mydlarni wraz z olejkiem różanym. Żelu hialuronowego nie posiadam, ale można go zamówić na stronie ZSK czy BU. Cytat:
![]() Używam już trzeciej buteleczki podkładu Estee Lauder Double Wear i to mój najlepszy podkład, jaki miałam kiedykolwiek. Czytałam, że warto też przyjrzeć się temu z Clarins Everlasting Foundation. Cytat:
![]() ![]() Próbowałaś może zadzwonić do dziekanatu filologii polskiej UW? Po dzisiejszym teście z angielskiego stwierdzam jednak, że moje postępy są minimalne i mój entuzjazm opadł. Jeśli się nie wezmę za robotę to nici ze wszystkiego. Też szukam idealnego balsamu. Obecnie stosuję balsam do ciała babydream z Rossmana. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj użyłam po raz pierwszy maseczki drożdżowej i jestem zachwycona ![]() Szampon również ma boski zapach ![]() Serum używam pod krem rano, a wieczorem pod olejek arganowy lub różany. Tak, jak pisałaś: lekkie, szybko się wchłania ![]() Balsamu na kwiatowym propolisie i łopianowego olejku jeszcze nie używałam. Po dłuższym stosowaniu na pewno podzielę się zaobserwowanymi efektami ![]() Super zakupy! Najbardziej zainteresowały mnie szminki. Przy najbliższej okazji się im przyjrzę. Cytat:
![]() Nie wiem, czemu pomyślałam, że chodzi o salicylowy spirytus... Na szczęście jeszcze nie próbowałam torebki odplamiać. W weekend spróbuję.
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym ![]() Schudłam ![]() 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie ![]() 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1454 | |
AGA :)
|
Cytat:
DW to genialny podkład, ale przy dłuższym stosowaniu może zapchać. Mnie zapycha nawet po jednym dniu kiedy noszę go cały dzień. Dlatego używam bardzo sporadyczne. Zdecydowanie bardziej wolę wersję light ![]() Dziewczęta, robicie mi ogromną ochotę na rosyjskie kosmetyki, ale póki co mam tyle zapasow wszystkiego, że postanowiłam to wszystko zużyć.
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Zadomowienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;40963425]Korektor: Healthy Mix (dobry pod oczy, raczej nie na jakieś niespodzianki).
Eyeliner: Wibo / Inglot żelowy (ten drugi strasznie ciężki do zmycia). Ile wyszedł podkład po zniżce? Też go bardzo lubię. [/QUOTE] Dzięki za odpowiedzi ![]() Ostatnio miałam L'oreala Infallible. Jest niezły i bardzo wydajny, ale pewnie można znaleźć i lepsze w podobnej cenie. Zastanawiam się nad Helathy Mix. Podkład z tej serii wręcz uwielbiam, więc może i korektor się sprawdzi. Może skuszę się jeszcze na jakąś szminkę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie do dziewczyn z Łodzi: możecie polecic jakiegoś zdolnego fryzjera z wyobraźnią? Chodzi mi o cięcie
![]() I ile mniej więcej płacicie za taką usługę (interesuje mnie porównanie ceny takiej usługi w Łodzi i Wa-wie).
#1457 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czuję, że towarzystwo będzie dostarczać wszystkim dużo śmiechu i radości bo cała grupa to teriery ![]() ![]() Nasz dostarcza nam tyle śmiechu, że jak pomyślę o kilku razem to ![]() Cytat:
Spotkania odbywają się w ustalonych dniach i trwają 1h. Odbywają się na świeżym powietrzu lub w pomieszczeniach. Cykl obejmuje kilka lub kilkanaście spotkań, w zależności od szkoły. Na pewno podzielę się wrażeniami ![]() ![]() Życzę Ci żeby marzenie się spełniło. Wybór psa to poważna decyzja. U nas wybór był oczywisty i od razu wiedzieliśmy jakiego psa chcemy mieć ![]() Koleżanka cóż zachowuje się typowo dla syndromu urażonych vel obrażonych zwróceniem uwagi, odmową itp. sytuacji w miejscu pracy. Jeszcze nie raz będzie miała okazję do fochowania, jeśli nie wyciągnie wniosków. ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Dziewczyny skuszona Waszymi zakupami zgrzeszyłam w efekcie czego zakupiłam dwie pomadki z Wibo, eyeliner w żelu z Maybelline, lakier do paznokci z Lovely ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Wtajemniczenie
|
Rany Cudne macie te swoje Propozycje ^_^
|
![]() ![]() |
![]() |
#1459 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#1460 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Swojej mamie kupiłam piękny, czerwony portfel w Wojasie. Jak się dowiedziała, że to portfel, to chciała już wczoraj dostać prezent i się ugięłam... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1463 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Już sprawdziłam opinie na KWC i jak zużyję trochę Collection2000, bo dopiero co kupiłam, to następnym zakupem będzie albo korektor Eveline Art Scenic czy coś takiego albo HR Magic Concealer lub skuszę się na MUFE, który pokazywała Maxineczka na YT, tylko może będę dodawać do niego trochę kremu, żeby nie był tak ciężki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1464 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1465 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1466 |
Rozeznanie
|
Polecam korektor MAC studio finish. Sama mam problem z sińcami pod oczami.
#1467 |
Rozeznanie
|
No właśnie - weszłam do drogerii i nie wiedziałam jakie te pomadki mam "obczaić", pamiętałam tylko że brzydkie opakowanie -a to wibo
![]() ![]() ![]() Kończy mi się hydrolat różany i nie wiem czy kupić taki sam, czy spróbować innego? cerę mam suchą/wrażliwą...a różany był w porządku. Niestety nie dla mnie krem na noc babuszki Agaffi, bo bardzo wysusza mi skórę ![]() O korektorach sie nie wypowiem bo rzadko używam - kupiłam paletkę em Cartrice, ale nie jestem do niej przekonana. |
![]() ![]() |
![]() |
#1468 | |
Zakorzenienie
|
Złośnica, przepraszam, że teraz, ale komputer miałam w naprawie, a ztelefonu niewygodnie się pisze
![]() ![]() Cytat:
![]() ja dziś też zrobiłam małe zakupy w rossmannie, ale przejrzę KWC dzisiaj czy coś jeszcze by mi się nie przydało ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak, mam klasyczną wersję. Light miałam chyba jedną próbkę, ale nie pamiętam, jak się sprawdził. Na co dzień nakładam cienką warstwę, a na ważne wyjścia grubszą oczywiście. Jeśli przesadzi się z jego ilością to faktycznie może być zbyt ciężki. Natomiast jego trwałość i krycie tak mi odpowiadają, że najchętniej bym się z nim nie rozstawała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Olcia jak Twoje rosyjskie kosmetyki? ![]() ![]() sandra8859 widziałaś bluzy? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.