|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4097403 5]Bu. No i nie będzie lodowo-owocowego koktajlu.
![]() Szlag by trafił tą pogodę. Nie da rady zrobić Piaseczkowi GR zdjęcia, gdzie byłby choć podobny do efektu na żywo. A jest tak: Nie mówię o paznokciach ale o lakierze, żeby nie było. Na żywo nie jest taki szarawo fioletowy, tylko raczej bardziej błękitny. I te drobinki... Jak biżuteria Ciągle głaszczę pazurki. Wysechł błyskawicznie, dałam trzy cienkie warstwy bez żadnej bazy, bez podkładu, bez odżywki.Pewnie Was nie zachwyci, bo to trzeba by na żywca zobaczyć Aparat łapie mi ostrość na wszystkim tylko nie na drobinkach ![]() Dwa mani jednego dnia. No... to już starczy do końca miesiąca... [/QUOTE]Booooskiiiiii |
|
|
|
#3662 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
A wiesz co jest "najgorsze"?
Maluje praktycznie sam. Rach ciach, mega wygodny pędzelek... Malowałam praktycznie po ciemku na wyczucie i... jedną skórkę raptem pacnęłam. Damn you Golden Rose! Już wpisałam sobie na wstępną listę do obejrzenia bliżej 51, 54, 58 i 59 (mój jest 55) i boje się, że wszystkie je będę chciała przygarnąć...
|
|
|
|
#3663 |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4097419 9]A wiesz co jest "najgorsze"?
Maluje praktycznie sam. Rach ciach, mega wygodny pędzelek... Malowałam praktycznie po ciemku na wyczucie i... jedną skórkę raptem pacnęłam. Damn you Golden Rose! Już wpisałam sobie na wstępną listę do obejrzenia bliżej 51, 54, 58 i 59 (mój jest 55) i boje się, że wszystkie je będę chciała przygarnąć... [/QUOTE]Nie lubię Cię....
|
|
|
|
#3664 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3665 |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4097426 6]
[/QUOTE]Przecież ja nawet jednego (jeszcze) nie mam Tak się czuję..... KLIK MAMAAAA!!! |
|
|
|
#3666 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Maaa naaa maaa naaa... |
|
|
|
|
#3667 |
|
szef wszystkich szefów
|
Smoot, w dniu Twego święta przyjmij najszczersze życzenia wszystkiego najlakierowszego!
![]() ![]() Miało być słodko i dziewczyńsko, a wyszło... tak wyszło: ![]() P.S. Stan pod koniec czwartego dnia użytkowania.
|
#3668 | |||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
no nie uwierzyłyśmy [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4097403 5]Szlag by trafił tą pogodę. Nie da rady zrobić Piaseczkowi GR zdjęcia, gdzie byłby choć podobny do efektu na żywo. A jest tak: Nie mówię o paznokciach ale o lakierze, żeby nie było. Na żywo nie jest taki szarawo fioletowy, tylko raczej bardziej błękitny. I te drobinki... Jak biżuteria Ciągle głaszczę pazurki. Wysechł błyskawicznie, dałam trzy cienkie warstwy bez żadnej bazy, bez podkładu, bez odżywki.Pewnie Was nie zachwyci, bo to trzeba by na żywca zobaczyć Aparat łapie mi ostrość na wszystkim tylko nie na drobinkach ![]() Dwa mani jednego dnia. No... to już starczy do końca miesiąca... [/QUOTE]cudny Cytat:
nie uwierzysz, ale cały dzień mi to chodzi po głowie, ale nie w Muppetowej wersji ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
aaaaa! Preziowe kwadraty! i wyszło słodko, cudowne
|
|
#3669 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi to "mama" właśnie....
|
||
|
|
|
#3670 | ||
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4097403 5] Pewnie Was nie zachwyci, bo to trzeba by na żywca zobaczyć Aparat łapie mi ostrość na wszystkim tylko nie na drobinkach ![]() Dwa mani jednego dnia. No... to już starczy do końca miesiąca... [/QUOTE]ooooooooooo.... suuper jest ![]() Cytat:
takie zaokrąglone są ładne |
||
|
|
|
#3671 |
|
szef wszystkich szefów
|
Dzięki. Tylko kolor wyszedł przekłamany. W rzeczywistosci jest bardziej koralowy i neonowy. Ja i neon?
Ciepły kolor, ale czuje się w nim super.
|
#3672 |
|
Konto usunięte
|
Byłam w Rossie i wydałam 60zł
![]() Kupiłam rimmela 25h i jakiś nude wibo lakier. I zaczęłam w końcu kremu do rąk używać ![]() Dzisiaj to chętnie bym pół Rossa wykupiła. Na dzien mamy kupiłam krem z AA 40+. Pani mi polecała jakiś z nivea, ale ten miał masło shea w składzie po wodzie i mame często coś uczula, a z tego AA jeszcze nie ![]() Prezio wrócił do kwadratów ![]()
|
|
|
|
#3673 |
|
leśny stwór
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;40975054]Byłam w Rossie i wydałam 60zł
![]() Kupiłam rimmela 25h i jakiś nude wibo lakier. I zaczęłam w końcu kremu do rąk używać ![]() Dzisiaj to chętnie bym pół Rossa wykupiła. Na dzien mamy kupiłam krem z AA 40+. Pani mi polecała jakiś z nivea, ale ten miał masło shea w składzie po wodzie i mame często coś uczula, a z tego AA jeszcze nie ![]() Prezio wrócił do kwadratów ![]() [/QUOTE]heh, poszalałaś
|
|
|
|
#3674 |
|
szef wszystkich szefów
|
Kwadraty tylko tymczasowo. Planuję jajeczka jak odrosną.
Mnie tam z Rossa nic nie kusi. Nawet lakiery
|
#3675 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Szlag by trafił tą pogodę. Nie da rady zrobić Piaseczkowi GR zdjęcia, gdzie byłby choć podobny do efektu na żywo. A jest tak: Nie mówię o paznokciach ale o lakierze, żeby nie było. Na żywo nie jest taki szarawo fioletowy, tylko raczej bardziej błękitny. I te drobinki... Jak biżuteria Ciągle głaszczę pazurki. Wysechł błyskawicznie, dałam trzy cienkie warstwy bez żadnej bazy, bez podkładu, bez odżywki.Pewnie Was nie zachwyci, bo to trzeba by na żywca zobaczyć Aparat łapie mi ostrość na wszystkim tylko nie na drobinkach ![]() Dwa mani jednego dnia. No... to już starczy do końca miesiąca... [/QUOTE]Cytat:
są cudne napatrzeć się nie mogę hehe. moje się ciągle łamią, a są takie krótkie aż mnie mięso boli po pazurami
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Przejrzałam wszystkie pazurki świąteczne i... zapomniałam zacytować
|
|
|
|
#3677 |
|
Lwiątko z Cintry
|
moje skrócone
![]() zdjęcie rozmazane, bo mi się dzisiaj wyjątkowo ręce trzęsą
|
#3678 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Wpadałam tu przez tydzień jak po ogień, postaram się być na bieżąco w weekend
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;40961231]Który ? KLIK KLIK[/QUOTE] Żółty! Za obgryzienie baty Za zaliczenie kciuki ![]() Cytat:
![]() Rimmel ![]() Właśnie miałam się przyznawać ![]() Zgłosiłam się, ale ja nie robię malunków na paznokciach, to mało prawdopodobne, że mnie wezmą :x Cytat:
![]() Aleś mi narobiła ochoty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie Coś bym kupiła (na poprawę humoru), ale nie wiem co...Cytat:
![]() W końcu mam szansę to powiedzieć: wielkie umysły myślą podobnie ![]() cdn...
|
|
#3679 |
|
Konto usunięte
|
Wasze świąteczne mani są piękne !Same słodkości
Ja kupiłam lakier,ale nie Manhattan'y.Był jeden żółty(z innej serii) ale paskudny a tej miętki niestety nie było. Wziełam za to ten lakier pomalowałam nim wzornik i już wiem że potrzebuje 3-4 warstw.Pomaluje jutro nim paznokcie,może jakiś wzorek ?
|
|
|
|
#3680 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4096993 7]Wszystkiego lakierowego [/QUOTE]
Awwww, są świetne Cytat:
Wyglądają fantastycznie![]() Tragedyji też stanowczo nie Po Twoim opisie myślałam, że zobaczę armagedonCytat:
![]() Szał ciał! Pozamiatałaś, cudowny wintydż Dobry! Cytat:
![]() Oo tak tak! I koniecznie nam tu pokaż i rozświetl te ciemności ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4097403 5]Dwa mani jednego dnia. No... to już starczy do końca miesiąca... [/QUOTE] Wierzę, że na żywo jest piękniejszy ale na fotach mnie jakoś tak... nie do końca![]() Cytat:
Fantastyczne są ![]() (co to przepiękny kolor? )Hanan, bardzo prosimy o usuwanie zdjęć z cytatów Cytat:
Smoo, wszystkiego przepięknego! Czas ostatnio mi ucieka jak szalony i nie mam (jeszcze!) mnie dla Ciebie Mam nadzieję, że zrozumiesz, ulitujesz się i wybaczysz
|
|
#3681 |
|
szef wszystkich szefów
|
Viv, Tart Deco
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj byłam w Rossie i kupiłam białą kredkę do oczu i mamie szminkę i odzywkę a paznokcie. Później jeszcze u siebie poszłam do Rossa to dokupiłam lakier nude- skończył się w domu a zawsze się przydaje, czy to mi czy mamie. Też bez szału, ale musze obejrzeć na KWC pudry :P
|
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3684 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nie trza było malować takich jadalnych paznokci
no właśnie u mnie też żadnych zmian...[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4096993 7] Wszystkiego lakierowego ![]() śliczne są ![]() Cytat:
![]() świetnie wyszło! oj coś czuję że Smoo nie będzie miała łatwego wyboru ![]() Toż to ja je przecież doskonale pamiętam i może nie uwierzysz, ale podobają mi się. Tylko że to dla mnie są dosyć zaokrąglone kwadraty... ja takie ostre jak u Coone bym chciała zobaczyć ale wiem że małe szanse na to są ![]() Cytat:
podzielimy się [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4097403 5] Pewnie Was nie zachwyci, bo to trzeba by na żywca zobaczyć Aparat łapie mi ostrość na wszystkim tylko nie na drobinkach ![]() [/QUOTE] mnie zachwycił ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3685 |
|
Raczkowanie
|
![]() Pierwsze zdjęcie tutaj ![]() Różowy to Golden Rose with protein nr 38 Czerwony to GR with protein 19 ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- ![]() Pierwsze zdjęcie tutaj ![]() Różowy to Golden Rose with protein nr 38 Czerwony to GR with protein 19 |
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny coś złego dzieje się z moim serdecznym w prawej ręce... jak wrócę od babci to zrobię zdjęcie.
|
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
hej Kochane
ja właśnie wróciłam z praktyk, padam na twarz, zaraz wychodzę! ![]() widzę pierwsze dedykacje mani dla mnie, jestem normalnie...ach, wzruszona! jutro wieczorem wszystkie pooglądam na spokojnie i będę dziękować każdej z osobna! teraz jedno wielkie zbiorcze - DZIĘKUJĘ miłego wieczorku Kochane! |
|
|
|
#3688 | |
|
Wtajemniczenie
|
Trochę mi się gryzie to nie do końca matowe wykończenie piasku
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4092892 0] Ciekawostka - cieszę się, że nie muszę korzystać z Lubelskiej komunikacji. Tak, ten autobus na serio zaczął się hajcować, na szczęście wszyscy zdążyli uciec. [/QUOTE]O cholera ![]() Parę miesięcy temu coś zaczęło dziwnie pachnieć w pociągu, potem zaczęły latać jakieś czarne kłaczki - zapaliło się siedzenie przede mną. Cały przedział zadymiony, my zwiewamy, konduktor z gaśnicą lata, szopka normalnie. Cytat:
Przyszedł mój top z SH, pierwsza próba za mną. Nic mi nie ściagnął, za co wilki plus, wysechł szybko, ale z drugiej strony nie poziomuje tak świetnie jak essence i chyba nie ma też tego żelowego połysku (chociaż na metaliku ciężko ocenić) Zobaczymy jak z trwałością, na razie mam mieszane uczucia. CDN...
|
|
#3689 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ja tydzień i 2 dni więc już się prosiły o to ![]() właśnie maluję i jest.. wow dziękuję dziękuję
|
|
#3690 | |||||
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję Viv ![]() Cytat:
Cytat:
oby nic poważnego...Cytat:
Cześć! ![]() mmm... rozumiem. Nie jest zupełnie matowy, to prawda. |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.

Nie mówię o paznokciach ale o lakierze, żeby nie było.
Na żywo nie jest taki szarawo fioletowy, tylko raczej bardziej błękitny. I te drobinki... Jak biżuteria
Ciągle głaszczę pazurki. 

aż mnie mięso boli po pazurami 

Coś bym kupiła (na poprawę humoru), ale nie wiem co...
Wyglądają fantastycznie
)