|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
No a ja właśnie nie wiem co mam kupić na te -40%.
Na pewno sobie ze 3 maseczki różne I w sumie żadnego toniku nie mam w zapasie, a dwufaza do demakijażu też mi się kończy. Omg, zaraz wielka lista mi się zrobi. Teraz przyszło mi do głowy, żeby może mamie jakiś bardziej wypasiony tusz do rzęs albo szminkę na Dzień Matki kupić, bo ona lubi takie rzeczy.
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
To moze affinitone maybelline albo wake me up rimmel? A tusz to moze max factor 2000 kalorii albo masterpiece max?
|
|
|
|
#2763 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
hejo
Cytat:
![]() Cytat:
za pracę Cytat:
Cytat:
Cytat:
udanego weekendu w domu Cytat:
a co chcesz w zamian do spróbowania? ![]() ja miałam "depreche" i miałam wszystkiego dosyć @ nadchodzi dzisiaj tylko kryminalistyka i idę na piwo z kumpelami
|
||||||
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tusz to pewnie jakiś z Max Factora albo Loreala wezmę. [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;40967580] ok, zobaczymy kiedy będzie to spotkanie i dam Ci znać a co chcesz w zamian do spróbowania? [/QUOTE]Oj przestań, u mnie teraz ten podkład i tak będzie leżał, więc większy pożytek będzie jak się nim z kimś podzielę. ![]() Zaraz machnę listę zakupów i dzisiaj zahaczę o raczej mało uczęszczanego Rossa, więc mam nadzieję, że półki nie będą puste.
|
|
#2765 |
|
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Dobry humor dzisiaj ![]() Dziwny ten podkład, tzn strasznie płynny i za dużo wycisnęłam. Ale chyba ujdzie ![]() A wiecie na co mam ochotę? Na torcik wedlowski, bo jest promocja u mnie w osiedlowym i na Star Treka, bo dzisiaj premiera ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- W ogóle to obczajcie jaki młot ze mnie. Dzwonię do kancelarii komorniczej dowiedzieć się o stan sprawy, wbijam się na automatyczną sekretarkę, która jak wół mi mówi, że "informacji o stanie spraw udzielamy od poniedziałku do czwartku w godzinach bla bla bla", a ja sobie gadam pod nosem odbieraj kur.wa no Edytowane przez 20160901857 Czas edycji: 2013-05-24 o 10:53 |
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
Siema
U nas dzisiaj impreza więc mogę się długo nie odezwać ![]() Soph gratulejszyn ![]() Kupiłam odżywkę do włosów Timotei głęboki brąz i właśnie mam ją na włosach - ależ ona pachnie |
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
|
|
|
#2768 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
nou
Hejka Jeże! wróciałam z zajęć, prawdopodobnie uda się uratować sytuację z naszymi egzaminami. Doktorzy zamienią się terminami, a moja rola w tym, by poinformować jednego z nich i poprosić o to. Nie przepadam za pisaniem tak oficjalnych maili, ale jakoś skleciłam i wysyłam jak się zgodzi na zamianę to muszę lecieć do tej doktor, co nas tak ostatnio poirytowała i wziąć od niej pismo ze zgodą, lecieć po podpis drugiego i zanieść do dziekanatu. Także może się uda, a wtedy to będą mnie po stopach całować |
|
|
|
#2771 | |
|
Miss Pudernica
|
Dzień dobry
Cytat:
Gratuluję wszystkim dobrych ocen Ja w sumie na prawie nie miałam problemów od 2 roku - poprawki miałam na 1 roku, trochę mi zeszło zanim załapałam system nauki na ustne egzaminy Dopiero na koniec 4 napotkałam wiadomo co, no i się podłamałam. A na drugich studiach przez 3 lata nie mam żadnej poprawki i mam średnią 4,5 chyba Dzisiaj panowie robią coś na moim poziomie zaglądając mi w okna i mi głupio, bo zalegam pod kołdrą z książką, kawą i lapkiem i pewnie myślą, że jestem nołjafem i 100% leniem
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
widzę, że fala zakupów w Rossmannie was poniosła nieźle ![]() akto polecam match perfection w butelce, jest lekki, w sam raz na wiosnę byłam w biedronce i uległam pokusie, kupiłam top chipsy, które za mną chodziły od tygodnia i nie wiem jak to możliwe, ale nie było moich ulubionych pierogów, a chciałam zjeść je dziś na obiad |
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
biore sie za notatki, bo wieczorem wybieramy sie do pubu bo konczy sie taki fajny konkurs zespolow
|
|
|
|
#2774 |
|
Konto usunięte
|
I w ogóle pisze do mnie na gadu czy dzisiaj znowu zamawiamy sushi, bo mu się chce
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Kiedy masz egzamin? |
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
nou,
Potrzebuję Waszej pomocy. Jaka jest teraz klubowa moda? Już chyba z milion lat nie byłam w klubie na imprezie i nie wiem jak się ubrać, żeby po pierwsze dobrze się czuć, a po drugie nie wyglądać głupio. Nie mam żadnych takich imprezowych ciuchów, cekiniastych bluzek czy koronkowych topów.
|
#2776 |
|
Raczkowanie
|
Dziś się mocno spinam i po powrocie do domu robię allnightera. Herbata, komputer i licencjat. Dam radę, wycisnę jak najwięcej
moją marchewką na końcu kija będą 2 luźne tygodnie... muszę to ogarnąć
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba przez najbliższy miesiąc nigdzie nie wychodzę, tylko się będę uczyć.
Mam 2 kolokwia do poprawy żesz kur.... ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
Mandy,
Jaki klubowy nołlajf ze mnie. Ale mnie TŻ urządził, właśnie mi przysłał smsa, żebym kupiła mu "najlepszy tusz do rzęs na promocji w Rossie". Tzn. mama powiedziała mu, że jest teraz promo i że mogą jej kupić na Dzień Matki jakiś lepszy tusz, to ten ciołek na mnie to zrzucił.
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
akto też nie wiem jak teraz trzeba się ubierać do klubów
![]() czy tylko u mnie jest tak zimno?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2780 |
|
Konto usunięte
|
Jaki tż
|
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, na wszystkie kosmetyki do twarzy.
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;40967580]brawo! [/QUOTE]Dzięki! Udanej imprezy! Cytat:
U mnie też. ![]() Dzisiaj znowu poszłam do R. i wydałam 16 zł.
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
już jestem w domu. nie martwcie się, też wczoraj i dziś popłynęłam w Rossmannie ![]() Cytat:
![]() skoro nie sukienka to może rurki szpilki plus top? jeżeli masz gładkie topy i fajną biżuterię to może spróbuj jakoś je połączyć? a TŻ niezły |
|
|
|
|
#2783 |
|
Konto usunięte
|
U mnie jest tak zimno i deszcz, a ja sobie przyszłam w żakieciku i bez parasolki, a musze po pracy do reala iść co by z głodu nie zdechnąć
|
|
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Ahoj!
|
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też okropna pogoda...
liczyłam na to, że spędzę trochę czasu w ogrodzie z książkami, ale chyba nic z tego. sprawdziłam paragon z Rossa i nie mam naliczonej zniżki na peeling i mleczko do demakijażu do twarzy...? |
|
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znowu zniknęłam na trochę i muszę się wytłumaczyć! Spowodowane to było kilkudniową obecnością pewnego małego gościa, który skutecznie uniemożliwiał mi siedzenie w Internecie. Na całe szczęście wszystko wróciło już do normy i mogę piąć się po szczeblach spamu
![]() Też popłynęłam w Rossmannie dzisiaj. 40 zł, a nic konkretnego nie kupiłam ![]() Dorciu, a jaka grupa wiekowa i co to ma być za bajka? Książeczka, płyta do oglądania? |
|
|
|
#2788 |
|
Konto usunięte
|
Poszłabym się kłócić, niech zwracają. To nie jest reklamacja, więc nie mają prawa się przyczepić. Może się w końcu te głupie pindy nauczą, że ich cholernym obowiązkiem jest znać aktualne promocje. Przepraszam, ale ja jestem strasznie cięta na brak kompetencji kasjerek w tym sklepie.
|
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Soph ja bym wróciła się z paragonem i kłóciła się
nie dość, że robią z cenami co chcą, to jeszcze ,,gratisy do odbioru przy kasie" zabierają dla siebie
|
|
|
|
#2790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() pójdę tam w poniedziałek i powiem o problemie... mnie denerwuje brak znajomości asortymentu, zwłaszcza takiego mniej popularnego. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

Na pewno sobie ze 3 maseczki różne
I w sumie żadnego toniku nie mam w zapasie, a dwufaza do demakijażu też mi się kończy. Omg, zaraz wielka lista mi się zrobi.

za pracę
Na czoło musiałam używać innego podkładu, a na policzki i mniej suche partie Pharmacerisa (w zimie miałam sajgon z nawilżeniem twarzy
). Teraz leży w szufladzie, bo jest za zbyt ciężki na taką pogodę. 

więc mogę się długo nie odezwać 

Jaki klubowy nołlajf ze mnie.
Tzn. mama powiedziała mu, że jest teraz promo i że mogą jej kupić na Dzień Matki jakiś lepszy tusz, to ten ciołek na mnie to zrzucił.