|
|
#4261 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XLIX
będę w Krk
Rano niestety w pracyCytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4262 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a jaki odcien? ostatnio jesten tak wyluzowana ze mi sie wydaje ze wszystko do wszystkiego pasuje ![]() ha! nakryłam cie! nie chodzisz do truklopa ![]()
|
|
#4263 |
|
Wtajemniczenie
|
Bar słyszał o Fervexie z wkładką?
topsz, że rano gripexa kupiłam
|
#4264 |
|
|
Jeszcze nie wiem, bo jej nie kupiłam
Rozmawiałam z kolezanką której druhną mam być i jej się koncepcja kolorystyczna zmieniła, dobrze, że postanowiłam się wstrzymac z kupnem śliwkowej kiecy do wyprzedaży ![]() W sumie to chyba sama muszę dopytać, czy jakiś konkretny odcień ma być, czy mogę szaleć. Mój wewnetrzny przedszkolak już się raduje wizją falbaniastej kiecy barwy Barbie pink ![]() A fogle to proszę informacje o spotkaniach na telefon, SMS chociaż Bo ja sobie otwieram pw w karcie i czasem o nim zapominam, dziś dotarłam do info z 18 maja
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4265 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karm...fect_fit/50357 moje suchą jedzą taką właśnie na zmianę z Puriną. Tylko z Buchą jest problem, bo on w ogole nie bardzo chce jeść suche , nie pomaga , przeczkiwanie jego głodu , namaczanie ani nic... Butcher'sowe puszki kupuję, zawsze to lepsze niż Whiskas czy inne takie ( mam nadzieję )
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. chyba nie warto. okazało się, że przyznał się do zdrady 2 razy ![]() żałuje, a ona zastanawia się czy może mu wybaczyć i ulotniła się z wątku ![]() klasyka gatunku
|
|
#4267 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Gdzie będzie wystawa?? Przybędziemy gromadnie ![]() Straciłam wiarę w ludzi niektórych. Chyba czas na remanent wśród znajomych
|
|
#4268 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie, podaj jakiess szczzegóły Cytat:
acha... ups
|
|
|
#4269 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4270 | ||
|
|
Ja w pracy teoretycznie do 13.00
W praktyce ostatnio w sobotę siedziałam godzinę dłużej Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#4271 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() 2. Dziś pacłam do roboty na lysą twarz, bez podkladu i też sie sobie podobałam. Dzialają ![]() 3. Brzmi logicznie ![]() Cytat:
Wiedziałam ![]() Stazja nie widzi przeciwwskazań ![]() Bierz i rozbieraj ![]() Cytat:
Byłam w Rossie, kupiłam 4 lakiery http://www.google.pl/imgres?um=1&sa=...7&tx=137&ty=80 http://www.google.pl/imgres?um=1&biw...19&tx=67&ty=93 http://www.google.pl/imgres?um=1&biw...2&tx=158&ty=41 http://www.google.pl/imgres?um=1&biw...7&tx=140&ty=73 i zielony tusz Wibo. I jest świetny Robi mi taaakie firany że ho, ho 2000 tyś kalori może sie przy nim schować w najciemniejszy kąt. Jutro biore jeszcze jeden i jeszcze kilka lakierow
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4272 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Stazja kupilas ten tusz co ja polecalam?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Tak myślę
![]() Ten polecałaś? http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...QEwAw&dur=1233 |
|
|
|
#4274 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() I ten 3 lakier tez wczoraj kupilam, plus z tej samej serii taki jasny. I kawowy Manhattana.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-05-24 o 20:02 |
|
|
|
|
#4275 | |
|
|
Cytat:
Ja nie analizuję składów, tylko wiem, czym ludzie karmią i z jakim problemem zwierzaki przychodza. Po mokrym Whiskasie rzyganko albo zaparcia. Po Gourmetach awitaminozy, upośledzone wchłanianie, a nie chcą już nic innego żreć ![]() Inne neutralnie Acz faktycznie te od małego karmione tzw. górną półką, Royalem, Hill'sem itp. to widuję z okazji szczepień
|
|
|
|
#4276 |
|
Wtajemniczenie
|
http://kontakt24.tvn24.pl/temat,wyco...categoryId=496
![]() ----- karpatka to tak jakoś śmisznie brzmi patrząc na to co mię wyszło. himalaja z litrem kremu jusz więcej obrazuje Baru zmywam się do użka
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-05-24 o 20:39 |
|
|
|
#4277 |
|
Wpisz tu zomzing
|
żabki - do zasłon/firan, szelek albo pończoch
klamerki - do bielizny albo (inne) do butów, toreb spinacze - tylko biurowe
|
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam zamiar jakieś czewienie ze 3 - 4 jeszcze wziąść jutro i moze jakiś pomarańcz i tyle... Manhattanowe bardzo fajne są Świetnie kryją i szybko schną ![]() Chociaż biały lakier dobrze kryjący też bym chciala. Nie perlowy
|
|
|
|
|
#4279 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4280 |
|
|
Gorzej jakby chcieć kotha karmić łososiem, albo inszym strusiem
|
|
|
#4281 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
co innego kleszczor ale wspólnym wysiłkiem walka wygarana ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- A no i nie strzymam - zdobyłam 3 karnety 3-dniowe na Ursynalia oj już się nie mogę doczekać - 3 dni na rockowej fali
|
|
#4282 | |
|
|
Cytat:
Tzn. zaczęło się od Royali, konkretnie od konserwantów, których tam używają, potem poszło po całości praktycznie. Tylko po Zielonej Purinie Vet się jej kóra czerwona i swędząca nie robi... Skończyłam produkcję ozdób na tort komunijno-niekomunijny. Ale była chwila stresu, nowa masa się okazała koszmarna do formowania kwiatów, myślałam, że się rozpłaczę... Będzie więc nieco siermiężniej, niż być miało, ale już bliżej, niż dalej do końca. Odnalazł się poza tym mój zaginiony kuzyn... Chyba tu nie pisałam, ale wyszedł 2 tyg, temu po pizzę, bo z rodzicami sobie zamówili i nie wrócił... Szukali go wszyscy i wszędzie, niestety jak kamień w wodę... Wisłę przeszukali już nawet i nic... Po 10 dniach po prostu zadzwonił do drzwi, pobity, w porwanych ciuchach, brudny, śmierdzący i nic nie mówi. Nic. Nie wiadomo, co się stało. I jest w takim stanie, że trudno się cieszyć z jego powrotu, bo ona wcale nie wygląda na szczęśliwego, że żyje...
|
|
#4283 |
|
Piers do przodu
|
Mursz co za historia
mam nadzieję, że sytuacja się ustabilizuje ![]() Daj foty siermiężnej roboty
|
#4284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() straszne ![]() porwanie
|
|
#4285 | |
|
|
Cytat:
Siermiężna robota jeszcze jest luźnymi elementami i stygnącym ciastem, dopiero jutro zbieram do kupy ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Nic nie wiadomo... Czy porwanie, czy poszedł z kimś na piwo i w łeb dostał, czy go przetrzymywali, czy uciekł, czy wypuścili... Nic... On nic nie mówi. Ale zupełnie nic, nawet nie burczy pod nosem, cisza...
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby doszedl szybko do siebie ![]()
|
|
|
|
|
#4287 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jest fajny ![]() to jest taki brąz w sumie wpadający w czerwień/rudość, takie jakby refleksy Ogólnie na zdjęciu wyszło buraczkowo, ale na żywo takie nie jest ![]() czarne? ![]() Ja w końcu to mojej stalowo-czarnej sukienki kupiłam same czarne dodatki Będę bardzo smutną druhną ![]() Cytat:
Cytat:
akurat wczoraj czytałam kto zagra więc zazdroszczę Cytat:
świat jest przerażający, naprawdę ![]() oby się otrząsnął ...... Znad słońca niespodziewanego )
|
||||||
|
|
|
#4288 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() , bo ciągle się zastanawiam czy jeszcze nie iść do Rossa, choć spłukana żem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Straszne ![]() U mnie dziś słońce się pokazało, ale za ciepło to nie jest. Idę zaraz do biblio z didką i może Tżtem, ale najpierw się muszę pokolorować ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4289 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() chyba tak, bo niereklamowane i najdroższe wśród najtańszych ![]() ja nie mogę oduczyć Rubensa od saszetek mędzi i mędzi, aż dostaniez Bub mam lepiej, bo ona łasa na mięsko i rybkę po za tym żrą royala i im służy, chciałam wymienić na coś lepszego (acana lub taste of the wild) ale jakoś się nie przyjęło ani u mnie ani u mam Cytat:
![]() Cytat:
chociaż w sumie tylko jakieś pojemniczki zastępcze muszę obstalowaćno i jak to wycenić??? a ja z tego róźiowego lovely tak średnio zadowolona jestem, pewnie jak troche podeschnie to się zrobi lepszy ale następny będzie ten zielony Cytat:
![]() Cytat:
o żesz, biedny, mam nadzieję, że dojdzie do siebie dzień dobry
|
|
|
#4290 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello, gotuję sobie kaszę gryczaną. Jak mam jeść z nudów to chociaż zdrowo
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.

Rano niestety w pracy

topsz, że rano gripexa kupiłam 
Bo ja sobie otwieram pw w karcie i czasem o nim zapominam, dziś dotarłam do info z 18 maja 

ale wspólnym wysiłkiem walka wygarana
mam nadzieję, że sytuacja się ustabilizuje 
Będę bardzo smutną druhną